2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende korktum ya
Olduğu zaman mutlaka dinleniyorsundur zaten. Geçicidir muhtemelen
Benimki hıçkırıyor sanırım. Ritmik şekilde pıt pıt atıyor, damar seğirmesi falan değilse

Sukkulent çok güzel bir hediyelik bence de ama onu nasıl org ettireceğiz? Ne kadar zaman önce sip vermek lazım mesela? İnsanlara verene kadar ölüp gitmeseler
doğum ayı almayı düşünüyorum zaten gelmesi bir haftayı bulur herhalde 3 hafta kalır bende birşey olurmu acaba.Üzerine isimlik yapıcaktım ama cinsiyet süpriz inşaallah sadece hazır yapışkanlı fiyonk çiçeklerden dşünüyorum.

Hediyelik olarak ne düşünüyorsunuz? Ya instagramda o kadar çok alternatif var ki kayboldum resmen. Kolonya ve sabunlu setler hoşuma gidiyor bir de çikolata yaptırırsam tamam diye düşünüyorum
Su mumlardan yaptirmayi dusunuyorum canim asetatli kutu icine koyuyorlar isim etiketiyle birlikte 35-40 adet falan yaptiracagim fazlasi beni asiyor cunku fiyat olarak

Eklentiler

• 21127A60-95F2-43C6-BA5B-EDA998784398.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 73
Saçmalamış bence, o kadar doç prof bu ilişkiyi bilimsel çalışmalarla ortaya koyamamış ama bu doktor bey neyiyle ilişki kurmuş, anlamadım Bunu diyen kim ki?
Bi tane prof hayir yazdığını da anlamadım valla ne demek istiyor bi yok diyo bi bağlantılı diyo hocanın da kafası karışmış gibi

Ultrason kagıdımda bebeğin bütün ölçülerinin olduğu bi sayfa var mı bana doktorum hep verir. Orda fl uzunluğu yazar bacak boyudur onu 7 ile çarparsan boyunu öğrenebilirsin. Bu arada Maşallah bebeğine şekerinin de iyi çıkmasına sevindim

oğlumun doğum tarihine göre 76 günün kalmış .Normal doğum tahminiden 16 gün önce oldu ama.Normal doğumda son 20 gün içinde sezeryanda da aynı günlerde oluyor diye biliyorum.Aslında çok gibi ama artık sonlarada sayılırız canım büyüdüler inşaallah ağrısız rahat bir şekilde biter bu günler.

Son düzenleme:
Evet veriyor o kağıdı, hatta fl diğer değerlere göre normale daha yakın, demek boyu kısa hemen hesaplayayım, teşekkürler

Selam kızlar ara ara girip okuyorum ama çok aktif olamıyorum evde bir oğlum var okula da gidiyor bu sene o kadar çok hasta oldu ki hastalıgın biri bitiyor biri başlıypr ev işi yemek derken yazmaya vaktim olmıyor bazen öyle hızlı okuyup çıkıyorum. Şimdi de eşimle ben hastayız dünden beri bi mide bulantısı halsizlik baya kötüyüm yarın doktor randevum var bakalım bebiş nasıl en son detaylıda görmüştüm. Benim de bütün hazırlıklar tamam sayılır 2. Olunca büyük eşya almadım zaten. Kapı süsü siparişi verdim ben de dün bide 10 tane magnet sadece 1. Derece aileye dağıtıcam.
Bide sormak istediğim bişey var lohusa köşesi aldınız mı ben ilk gebeliğimde neyle karşılaşacagımı bilmediğim için gerekli görüp almamıştım ama çok gerekli bişeymiş. Bilmeyenlere tavsiye ederim çünkü doğum olunca iç karın hemen küçülüyor ve bi boşluk oluşuyor ayagı kaşktıgım zaman agrı yapıyordu yuruyemiyordum sonra bi tanıdığım karar verdi de rahat ettim ve uzun süre de kullandım onun için şimdi almak istiyorum ama hangi marka hangi model almak lazım acaba en iyi yamuna marka diye duydum ama tecrübeli olan var mı bu konuda

Simdi aklıma takıldı baktım ilk çocuğum 12 gün önce 2. çocuğum 13 gün önce 3.çocuğum 16 gün önce olmuş bunda sata göre 112 gün var ama reglim düzen tuttuğunda 5 gün oluyordum en son buna göre 106 gün var.Sizce tesadüf olabilir mi.Çocuk sayısı ile doğum tarihlerinin geriye çekildiği doğrumu

Ay son 3 aya girdik aslında ama hem az kaldı gibi geliyor hem hala zaman var gibi. Sanırım bu 3. Trimesterda her şey normal. Amiinn inşallah güzel bi şekilde geçirir sağlıkla alırız kucağımıza miniklerimizi

Bu aynı ben, çalışırken unutuyorum sonra masadan kalkarken bir bel ağrısı ile hatırlayıveriyorum hamile olduğumu

Ara ara taktım ben ama sıkıya geşemiyorum sanırım oyüzden çok kullanamadım birçok marka model önerebilirim.Evde de var ama yamuna ayrıyeten istiyorum çok duydum.Doğum sonrası modeller güzel kavrıyor fakat bayağı kalın geldi bana.Çentikli olanlar daha çok nefes alıyor yüzeyi(en çok kullandığım).Birde klasik desteksizler var ama onlarada hemen yamulup kıvrılıyor.Yamunanın bağcıklı olanını almak istiyorum şimdi.

Kizlar sizde de oluyor mu ben biraz iş yapayim evin içinde ayakta dikileyim alta baskı hissi oliyor va vajina da zonklwma hissi oluşuyor
Zonklama gibi hissetmedim ama ayakta çok kaldığımda karnımın çok sertleştiğini hissediyorum ben de. Sanki karnımın bir yerinde top gibi olmuş oluyor, oturup ayaklarımı uzatınca geçiyor.

Ben de çok kalın ve sıkı istemiyorum biraz göbeğimi tutsun yeter. yamuna bu modeli var bunu mu diyorsunuz

Eki Görüntüle 3194296
Burda ne demek istiyor bu doktor kizlar multivitamin almamalı miyiz yani
Bilimsel bir açıklama olduğunu düşünmüyorum.Cahilce bir söylem çünkü otizim kromozomlarla oluşan bir olgudur.Bu da vitaminlerin kromozomlar üzerinde etkisi olduğunu gösterir böyle söyleyince daha bi saçma geliyor

Benim oğlum da 17 gün önce geldi beklenmedik bi şekilde gerçi yine doğum sınırı içindeydi erken değildi yani prematüre doğmadı şükür ama dediğin gibi değildir inşalllah yoksa bu ondan daha önce doğarsa çok küçük doğmuş olur

Eklentiler

• 3_org_zoom.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…