- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.881
Önden çentiği var sanırım benim sevdiğim tarafı boyutu ayarlanabiliyor bağcılarıyla daha sıkı veya biraz daha bol gibi.Eklemeyi unutmuşum göbek takıntım var o kadar çocuktan sonra.Peki bunu giymek zor olmaz mı arkadan bağlamak falan yani birinden yardım almak lazım sanırım
Benimde altta baskı oliyor resmenZonklama gibi hissetmedim ama ayakta çok kaldığımda karnımın çok sertleştiğini hissediyorum ben de. Sanki karnımın bir yerinde top gibi olmuş oluyor, oturup ayaklarımı uzatınca geçiyor.
Doğum korsesi dediğim de buBen de çok kalın ve sıkı istemiyorum biraz göbeğimi tutsun yeter. yamuna bu modeli var bunu mu diyorsunuzEki Görüntüle 3194319
Ben de geçen gün hafif bir yokuşu nefes nefese çıkarken gebe bir kedi geldi yanıma. İki ağır vasıta birlikte yürüdük bir süre. İkimize birden üzüldümAy kizlar bu hormonlar beni asiri sulu goz biri haline getirdiarkadasin kedisi dogum yapmis bebekleri emzirirken fotograflarini atmis bakip bakip agliyorum saatlerdir ay ne guzel annelik yapiyo ay nasi emiyolar diye kendimi mahvettim gozlerim sisti valla bunlar nasil haller boyle
Fikir şahane. Sadece çok iyi bir bitki bakımcısı olduğum halde sukkulent bakamıyor olmamdan dolayı çekiniyorum. Yoksa evim botanik bahçesi gibidoğum ayı almayı düşünüyorum zaten gelmesi bir haftayı bulur herhalde 3 hafta kalır bende birşey olurmu acaba.Üzerine isimlik yapıcaktım ama cinsiyet süpriz inşaallah sadece hazır yapışkanlı fiyonk çiçeklerden dşünüyorum.
Hımm güzelmiş bu da o zaman bunu da araştırayım bakayım. Senin bu konuda baya bilgin var teşekkür ederim önerilerin içinÖnden çentiği var sanırım benim sevdiğim tarafı boyutu ayarlanabiliyor bağcılarıyla daha sıkı veya biraz daha bol gibi.Eklemeyi unutmuşum göbek takıntım var o kadar çocuktan sonra.
Ben bu cümle ne demek istiyor hiç anlamadım, cümle bambaşka başlıyor sonu ne diyor belli değil. Onun haricinde, otizm benim birincil çalışma alanım değil ama mesleğim gereği bilgimin olduğu bir konu. Otizm teşhisi alan çocukların sayısı artık daha fazla bu doğru, ama folik asit bunun bilimsel olarak bilinen risk faktörlerinden biri değil inanın. Ayrıca, bebek ihtiyaç duyduğu vitamini sizin kanınızdan, depolarınızdan o da yetmiyorsa kemiklerinizden alır bunu engelleyemeyiz biz bu takviyeleri kendimiz için alıyoruz öncelikle unutmayınEki Görüntüle 3194296
Burda ne demek istiyor bu doktor kizlar multivitamin almamalı miyiz yani
Bana nişan hediyesi olarak gelmişti sadece bir hafta bakabildimFikir şahane. Sadece çok iyi bir bitki bakımcısı olduğum halde sukkulent bakamıyor olmamdan dolayı çekiniyorum. Yoksa evim botanik bahçesi gibieşim de çok seviyor salon bitkilerini falan. Bizi tanıyanlar da bu hobimizi bildikleri için bizden bebek hediyesi olarak sukkulent gelmesine kimse şaşırmaz
Cinsiyeti bilmiyor musunuz? Ne güzel bir heyecan
Aaa hiç bardağın öteki tarafını görmemişim. Alan kişiler de bakamayıp 1 haftada atabilir evetBana nişan hediyesi olarak gelmişti sadece bir hafta bakabildimçok da sevdiğim arkadaşlarımdan gelmişti valla çok üzülmüştüm
Kendince espri yapıp sakınan göze çöp batar mı demek istemiş acabaEki Görüntüle 3194296
Burda ne demek istiyor bu doktor kizlar multivitamin almamalı miyiz yani
Ben nikahımda tohumlu kalemler dağıtmıştım gelenlere. Ben ne seçmiştim hatırlamıyorum ama çiçek veya sebze gibi tohum seçenekleri vardı. Bitki dağıtmayı düşünüyorsanız bozulmaması adına daha garanti bir seçenek olabilir eğer ilginizi çekiyorsa. Fiyatları da uygundu diye hatırlıyorum. Düşününce toprağa tohumu ekmek, emekle sulamak, çiçeğin çıkmasını büyümesini beklemek adına doğum ve çocuk büyütme sürecini anlatan güzel de bir metafor olabilir. Aklıma geldi de fikir arayanlar için alternatif olabilir diye paylaşmak istedimFikir şahane. Sadece çok iyi bir bitki bakımcısı olduğum halde sukkulent bakamıyor olmamdan dolayı çekiniyorum. Yoksa evim botanik bahçesi gibieşim de çok seviyor salon bitkilerini falan. Bizi tanıyanlar da bu hobimizi bildikleri için bizden bebek hediyesi olarak sukkulent gelmesine kimse şaşırmaz
Evet çok merak ediyorum ama bu deneyimi tatmak istiyorum eşim kararsız çok birşey demiyor bu konuda sadece Drum çok zorlanıyorFikir şahane. Sadece çok iyi bir bitki bakımcısı olduğum halde sukkulent bakamıyor olmamdan dolayı çekiniyorum. Yoksa evim botanik bahçesi gibieşim de çok seviyor salon bitkilerini falan. Bizi tanıyanlar da bu hobimizi bildikleri için bizden bebek hediyesi olarak sukkulent gelmesine kimse şaşırmaz
Canım şöyle söyleyeyim ben bitki çok severim, güzel de bakarım ama o minik hediyelikler çok cansız oluyor anlamayan birisinin onu yetiştirmesi çok zor. Zaten hediye edilene kadar toprağı kuruyor, çekiliyor vs vs. Elbette sizin fikriniz en doğrusuna, içinize sinene karar vereceksiniz ama sukkulent hediye almış birisi olarak söylemek istedim naçizaneAaa hiç bardağın öteki tarafını görmemişim. Alan kişiler de bakamayıp 1 haftada atabilir evet
Çok orijinal bir hediyeydi oysa…
Bebekler ağırlaştıkça demek ki böyle ağrıları daha fazla hissetmeye başlayacağız. İnternette hamile destek kemerleri görmüştüm, beli destekliyor göbeğin altında da destek bandı var. Yorumlarına bakmadım ama çok ağırlık hissetmeye başladığımızda iş görür mü diye düşünüyorum çünkü ben yatarken karnımı ve belimi destekleyen yastıkla çok rahat ediyorum. Aynı mantık bu destek bandı da ayaktayken faydalı olur mu acaba ?Benimde altta baskı oliyor resmen
Değişik bi tarzı var zaten bunun hiç anlam yukleyemedmKendince espri yapıp sakınan göze çöp batar mı demek istemiş acaba
Ağırlık gibi değilde böyle vajinada bi zonllama oluyor yaBebekler ağırlaştıkça demek ki böyle ağrıları daha fazla hissetmeye başlayacağız. İnternette hamile destek kemerleri görmüştüm, beli destekliyor göbeğin altında da destek bandı var. Yorumlarına bakmadım ama çok ağırlık hissetmeye başladığımızda iş görür mü diye düşünüyorum çünkü ben yatarken karnımı ve belimi destekleyen yastıkla çok rahat ediyorum. Aynı mantık bu destek bandı da ayaktayken faydalı olur mu acaba ?
Kaç çıktı?Bakalim simdi geldi cihaz akşam yemeği sonrası ölçüm yapacağım buraya yazarım cnm
Ohh ne güzel güle güle kullansın minikD destinaa88Rprnn kızlar bebişlerinize maşAllah
Benim de kontrolüm cumartesi günü, uzun zaman sonra net bir şekilde göreceğim bakalım poz verecek mi küçük adamım
Sömestr tatili için kayınvalidemlere geldik. Battaniyeler, müslinler, örme yelekler neler neler karşıladı beni aşırı duygusalımBu kadar güzelini ben bile hayal edemezdim, Rabbim sağlıcakla kavuştursun bizleri yavrularımıza
Ben nikahımda tohumlu kalemler dağıtmıştım gelenlere. Ben ne seçmiştim hatırlamıyorum ama çiçek veya sebze gibi tohum seçenekleri vardı. Bitki dağıtmayı düşünüyorsanız bozulmaması adına daha garanti bir seçenek olabilir eğer ilginizi çekiyorsa. Fiyatları da uygundu diye hatırlıyorum. Düşününce toprağa tohumu ekmek, emekle sulamak, çiçeğin çıkmasını büyümesini beklemek adına doğum ve çocuk büyütme sürecini anlatan güzel de bir metafor olabilir. Aklıma geldi de fikir arayanlar için alternatif olabilir diye paylaşmak istedim
Ben de yasiyorum canim ozellikle yan yatinca cok batiyo kaburgalarim hemde baya bi suredir boyleBende de iki gündür nefes sıkıntısı başladı aldığım nefes yetmiyor sanki kaburgalarım falan batmaya başladı özellikle yan yatınca batıyor. Erken değil mi bunun için yaşayan var mı başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?