2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bence de mantikli gayet canim hic oyle dusunmemistim.Pendik bana cok cok uzak malesef buralarda bakayim ben aslinda ilkyardim istiyorum daha cok bence ogrenmemiz gereken en onemli sey o
Bende istiyorum ama doğum anı için sonrası için eşim İSG uzmanı o öğretti.İyiki de öğrenmişim 3. Oğlumu birkez kurtardım Allah kimsenin başına vermesin çaresiz oluyorsunuz ambulansi bile arayacak vaktiniz olmuyor her annenin ve babanın bilmesi gereken bir eğitim.

Sayende öğrendim devlet hastanesi ve sağlık ocağı konusunda tahlillere güvenmemek gerektiğini.

Ay bu fiyattan da mı artırım olabiliyor , ocağı geçtik yapılan zam yapılmıştır diye düşündüm ya
Geçen sene nerdeyse her ay zam yaptı özel hastaneler, ağustostan sonra takip edebildiğim kadarıyla. Mesela ağustosta verdikleri fiyatın eylülde üstüne koydular. Bu yıl nasıl olur bilmiyorum. Size şimdiden ödeyebilirsiniz dediler mi?

Canım öyle birşey olduğunu bilmiyordum ki sormadım, çok şaşırdım şuan aa bunlar 20 yide geçirir biz doğum yapana kadar o zaman

Evet canim ozellikle biberon ve mama konusunda asla cantaya koymayin diyorlar bende bi beslenme danismanindan dinlemistim

Muadillerin yorumlarına bakarak birini alırım. Birkaç ay içinde duracak şey için o kadar para vermem açıkçası. Zaten yaz tatili var ben çalışmıyorum babası çalışmıyor anneanne babanne teyze bakılır bir şekilde ne yapayım

Canım öyle birşey olduğunu bilmiyordum ki sormadım, çok şaşırdım şuan aa bunlar 20 yide geçirir biz doğum yapana kadar o zaman
Medical park oyleyse eger medicana, memorial, liv,tobb 25 binden asagi degildir Kafayi yemisler max 2 gece kaliniyor zaten bunlar cok gereksiz ucretler allahtan saglik sigortasi yaptirmisim 8500 tl ye hem muayeneler hem dogum hemde baska hastaliklarimda kullaniyorum

Biz Kasım ayında sorduğumuzda 22-23 bin gibi bir fiyat vermişlerdi, şimdiden ödeyelim dedik, sabitleyemiyoruz o tarihte fiyat ne olur bilemeyiz demişlerdi hastaneyle konuşun bu fiyatlar ne zamana kadar geçerli, şimdiden ödeyebilir miyiz diye? Belki zam gelmicek artık derler. Malum herkeste bir fiyat sabitliyoruz reklamı

Off evet en korktugum sey gorumcemin cocuguda boyle surekli evin icinde gezdirmek gerekiyor. Eve gelir gelmez 4momsa alistirmayi dusunuyorum umarim basarabilirim

Çalışmasan da kitliyor çocuk seni. Zor oluyor bence. Ben de zaten 24 şubattan sonra seminer dönemine kadar çalışmayacağım. Sonra da eylülde işe dönerim.
Ama tabii ki o paralar verilmez şimdi.
En başta alsaydım iyi olurdu. uygundu o dönemde. Ama almayacağım diye düşünmüştüm. Daha yeni fikrim değişti.
Muadillere bakınıp bi an önce alıcam artık.
İnceledin mi sen hiç mesela merfbaby var 900lü fiyata ama güvenli bulmamış çoğu kişi. Öyle bir şey de almam. Daha iyi olması lazım.

Ay pişmanım valla şu doğum geçsin yaptıracağım bende inanılmaz ya normal yapsan yatacağın 1 gece sadece, Recep İvedik gibi oldum ben bu parayı verdikten sonra zaten psikolojim bozulur psikoloğa bu kadar para verilir mi diyordu ya ben bu fiyatlara çocuğada 1 yıl bakıp büyütülmüş isterim

Ben de hamile kalmak isteyen herkesi sigorta konusunda uyarıyorum.
Hamile kalmadan doğumu kapsayan sigorta yaptırın diye.
Ben de 7bin liraya yaptırmıştım çok şükür.

Medicanaya gidiyorum ve çok pahalı sigortasız gitmeye kalksan.

Aynı aklı ana kucağında da göstersem iyi olurdu da neyse

Mamma'yı daha çok beğendim ben baktıklarım arasında. Ohyo var bir de. Şubat ayında indirim olur mu acaba? Öyle bir şeyler konuşuluyordu sanki

Mamma'yı daha çok beğendim ben baktıklarım arasında. Ohyo var bir de. Şubat ayında indirim olur mu acaba? Öyle bir şeyler konuşuluyordu sanki

Ohyo markasını görmedim: ben de takip edeyim. İndirim olsa süper. Şubattan sonraya bırakmayız zaten. En geç o zamanlarda alalım bence. Biraz bekleyebiliriz. Ocak bitiyor zaten

Ya resmen özel hastaneler ticarethane olmuş valla git doğur şehir hastanesinde diyor bi aklım

Ya resmen özel hastaneler ticarethane olmuş valla git doğur şehir hastanesinde diyor bi aklım

İyiyse şehir hastanesi neden olmasın ki aslında
Önemli olan nasıl davranıyorlar annenin dilinden ruhundan anlıyorlar mı ve temiz mi bunları bilsen olabilir

Mamma'yı inceledin mi? Epey aklıma yatmıştı benim

Bir tek onu inceledim iyi yorumu olanlardan. 1400 trendyolda şu an. Diğerleri içime sinmedi. Onu alırım diye düşündüm. Ama görmediğim markalar da vardır. Hepsiburada da 1600 küsurdu herhalde. Premium olan model

Canım memnun olanda var olmayanda gerçekten aynı özeldeki gibi yani kimisi diyor özel gibi çok iyi kimisi diyor işte hemşireler kabaydı fln

Sizi korkutmak istemem ama Genelde yeni model bebeklerin hepsi böyle temas seviyorlar anne ile sling almanız ilk zamanlarda o sizin koynunuzda uyurken rahatça ev işi yapmanızı ya da yürüyüş yapmanızı sağlayacaktır. Ana kucağı da şans işi inşallah sevsin miniğin uslu uslu dinlensin seni izlesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…