2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Evet işte o yüzden dikkatli seçmek lazım ben h&m den çok güzel bulmuştum zamanında ağzı büzgülü hala da taş gibi duruyor makineye atıp yıkamama rağmen.

Reflü yatağını kardeşim verdi. Markası yazmıyor üzerinde; doktor al deyince hızlıca almıştık e bebek ten. E bebeğin kendi markası varsa o olabilir. Orada önemli olan yukarıdan aşağı doğru bir yükselti olması. Ek olarak da sağda ve solda yükseltiler olması. Çocuğu çoğunlukla yan yatırdık çünkü, arkasında hep destek oldu bu sayede

Devlet hastanelerinde de güvendiğim bir kaç tane var. Malesef çoğu kalibrasyon kontrol çalışmıyor. Dış kalite iç kalite çalışmıyor. Sonuçlara güvenemiyorum o yüzden skt si geçmiş kit kullanan mı dersin neler neler gördü bu gözler. Tekil bina özel hastanelerine adım bile atmıyorum zaten. Onların cihazları bile olmuyor. O kanları hangi şartlarda taşıyorlar falan oooof of

Çok teşekkürler
Crp sonucum çıktı daha da yükselmiş 21 olmuş ateş durumuma göre antibiyotiğe başlayacağım. Şimdi çorba yapalım falan diye konuşuyorduk annemle. Eve geçip hızlıca sıvı almaya başlayacağım

Ana kucagi dedigin bebek arabasina takilan ana kucagi mi canim? Evde sallanan seylere de ana kucagi deniyor her seyin adi ana kucagi gibi geliyo bana

Canim dogum hazirlik kursu neredeydi acaba paylasabilir misin detaylari ben de istiyorum onden bir bilgi edinmeyi

Ana kucagi dedigin bebek arabasina takilan ana kucagi mi canim? Evde sallanan seylere de ana kucagi deniyor her seyin adi ana kucagi gibi geliyo bana
Ya evet keşke ona başka isim verselerdi. Evde sallanan zımbırtıdan bahsediyorum ben. 4moms olan. Başka bir adı var mı acaba onun?

Ya evet keşke ona başka isim verselerdi. Evde sallanan zımbırtıdan bahsediyorum ben. 4moms olan. Başka bir adı var mı acaba onun?
Yok o da ana kucagi ben babybjorn almistim ilk ogrendigimde arkadaslarim hep tavsiye etti diye.Kac kgye kadar bilmiyorum ama emeklemeye baslayinca zaten durmazlar uzerlerinde

Canim dogum hazirlik kursu neredeydi acaba paylasabilir misin detaylari ben de istiyorum onden bir bilgi edinmeyi
Welcome baby nin instagramında varmış karşıma çıktı reklam olarak. Mağazanın e5 pendik şubesinde yapıldı. 1 kadın doğumcu, 1 ebe ve 1 de bebek alışverişi danışmanı vardı (bu title ı ilk defa duydum) orada anlattılar hem doğum hem emzirme hem de bebek alışverişine dair bilgiler verdiler çok faydalıydı. Normalde acıbadem in online eğitimine katılmıştım, orada malesef çok bilgi yoktu. Bu yüzyüze eğitim çok daha iyiydi
Daha önce 1 tane yapmışlar onu bilmiyordum. Bu 2. İdi. Daha sonra da yapılacakmış aynı yerde öyle dediler. Lokasyon olarak yakınsanız ben yazarım 3. Nün tarihini görürsem

Yok o da ana kucagi ben babybjorn almistim ilk ogrendigimde arkadaslarim hep tavsiye etti diye.Kac kgye kadar bilmiyorum ama emeklemeye baslayinca zaten durmazlar uzerlerinde
Evet baby bjorn de önerildi. Bana da emekledikten sonra durmazlar gibi geliyor. O yüzden doğumdan sonra doktor önerisiyle alayım dedim. Şu anda bakmıyorum onlara.
Bu doğuma hazırlık kursunda ufkum açıldı benim açıkçası. Süt sağma makinesi, göğüs ucu vs gibi şeyleri almayın ve hastane çantanıza koymayın dediler. Siz bunu yapınca bilinçaltınız süt göndermemeyi seçebilir dediler. Baktınız gerekiyor; o zaman hızlıca bir yerden alırsınız dediler. Belki hiç kullanmayacaksınız bile, neden o kadar malzemeyi dolduruyorsunuz ki hastane çantasına dediler. Mantıklı geldi bana da

Bence de mantikli gayet canim hic oyle dusunmemistim.Pendik bana cok cok uzak malesef buralarda bakayim ben aslinda ilkyardim istiyorum daha cok bence ogrenmemiz gereken en onemli sey o

Bende 4moms aldim esim ya yatmazsa bunda onca para verdik falan diyor bende kendimi boyle kandiriyorum yok canim benim oglum yatacak ben biliyorum

O veya babybjörn keşke hamileliğimi öğrenir öğrenmez alsaydım. Şimdi 8 bin olmuş 4moms. Almam o paraya.
Yatarlar bence de ya öyle inanmak lazım

Ben eezy twist aldim 400 euroydu valla 8 bine denk geldi burda 18 olmus..
ana kucagini da ordan aldim cloud z modeli burda 12 bindi 340 euroydu cok fark etti her seyde biberonu emzigiydi vs ordan hallet kalanlarinii
Ne büyük şans ordan alabilmiş olman. Maşallah canım. İyi ki almışsın.

Bu nasıl bir mantıktır sağlığın şakası olur mu

Evde sallanan canım evet haklısın her şeye ana kucağı deniyor. Bugün baktım eşim kanguruya da ana kucağı demeye başladı

Asla kucak olmadan uyumayan yerinde durmayan bebekler var ya, onlar anneleri çok çok zorluyor.
Kuzenimin bebeği 6 aylık oldu. Yere bıraktıkları anda çığlık atıyor ağlıyor. Oturur pozisyonda bile olmalarına izin vermiyormuş.
Babası sürekli kucağına alıp gezdiriyormuş evde çünkğ İzin zamanı devamlı öyle alıştırmış.
Uzun müddet ailenin diğer üyeleri de o şekilde yapmış. Önce hoşlarına gidiyor ama sonra anlıyorlar ne kadar zor olduğunu.
şimdi kuzenim isyan ediyor resmen. Çok yoruluyor. Bir de çalışıyor kendisi. Kayınvalide bakıyor çocuğa. O kadına da yazık. Yemek bile yapamıyorum evde biri yoksa diyormuş.
Ben de bu sebeple ana kucağı almaya karar verdim. Çevremin etkisiyle. Başka örnekler de var böyle. En azından biraz olsun nefes almamıza katkısı olur diye düşündüm. Kendimi ikna ettim. annem için de iyi olur. Ben çalışınca o bakacak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…