- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.041
Oyleymis canim cybexler tl olarak 10-12 bin falanmisAlma sakin canim ben almanyadan yari fiyatina aldim arabami malesef
Ben eezy twist aldim 400 euroydu valla 8 bine denk geldiOyleymis canim cybexler tl olarak 10-12 bin falanmis
Evet işte o yüzden dikkatli seçmek lazım ben h&m den çok güzel bulmuştum zamanında ağzı büzgülü hala da taş gibi duruyor makineye atıp yıkamama rağmen.Ben de ayrı kirli sepeti almayı düşünüyorum bu şekilde. Henüz çok bakamadım ama baktıklarım çok iyi değildi, güzel bir şey bulmak lazım, bu modellerin çoğu boşken hamur gibi yığılıyor
Reflü yatağını kardeşim verdi. Markası yazmıyor üzerinde; doktor al deyince hızlıca almıştık e bebek ten. E bebeğin kendi markası varsa o olabilir. Orada önemli olan yukarıdan aşağı doğru bir yükselti olması. Ek olarak da sağda ve solda yükseltiler olması. Çocuğu çoğunlukla yan yatırdık çünkü, arkasında hep destek oldu bu sayedeEvet işin bir de o boyutu var bakalım sevecek mü sevmeyecek mi
Reflü yatağı olarak hangi marka aldın peki?
Hep devlette yapılıyor testlerim, birkaç hastanede benzer sonuçlar çıktığı için böyle bir sorun yaşamadım. Çok yazık valla tahlil sonucunu da doğru çıkaramıyorlarsa niye varlar
Çok teşekkürlerAtakent henuz fiyat almadim ama bir sonraki kontrolumde sorucam :)
bebis icin endiselenme canim etkilenmiyor onlar gayet korunakli sen kendini iyilestirmeye bak :) malesef bu seneki bu iller hastalik antibiyotiksiz gecmiyor.Bol corba vitaminli seyler yemeye calis iiylesme surecini hizlandirir.Gecmis olsun cok
Ana kucagi dedigin bebek arabasina takilan ana kucagi mi canim? Evde sallanan seylere de ana kucagi deniyorDeneyimli arkadaşlara bir sorum olacak. Bu ana kucağını kaçıncı aydan itibaren ve kaçıncı aya kadar kullanabiliyoruz?
Bebek onda sadece uyanıkken mi kalmalı, uyur pozisyonda bebeğin vücut yapısına olumsuz etki eder mi?
Yani acaba babynest yerine alsam kullanışlı olur mu diye düşünüyorum
Canim dogum hazirlik kursu neredeydi acaba paylasabilir misin detaylari ben de istiyorum onden bir bilgi edinmeyiDeneyimli olarak değil de bebek alışverişi danışmanına sormuş birisi olarak yazıyorum; geçen hafta bir doğuma hazırlık kursuna gittim, orada bu soruyu sordum. Benim evim dubleks. Bebek odası ve benim yatak odam yukarıda, gün içinde in çık yapamam sıklıkla. O yüzden salona da bir şey gerekir mi dedim. Bu ana kucaklarından önerdiler. Bunların da 0-36 kg olanları varmış. Doğumdan hemen sonra kullanılabiliyormuş yani. 4moms gibi elektrikli olanlar. Bana ondan önerdiler. Henüz fiyat muadil araştırmasına başlamadım. Ama en önemlisi yüksek kilolara çıkan modeller daha sağlam dediler
Ya evet keşke ona başka isim verselerdi. Evde sallanan zımbırtıdan bahsediyorum ben. 4moms olan. Başka bir adı var mı acaba onun?Ana kucagi dedigin bebek arabasina takilan ana kucagi mi canim? Evde sallanan seylere de ana kucagi deniyorher seyin adi ana kucagi gibi geliyo bana
Yok o da ana kucagiYa evet keşke ona başka isim verselerdi. Evde sallanan zımbırtıdan bahsediyorum ben. 4moms olan. Başka bir adı var mı acaba onun?
Welcome baby nin instagramında varmış karşıma çıktı reklam olarak. Mağazanın e5 pendik şubesinde yapıldı. 1 kadın doğumcu, 1 ebe ve 1 de bebek alışverişi danışmanı vardı (bu title ı ilk defa duydumCanim dogum hazirlik kursu neredeydi acaba paylasabilir misin detaylari ben de istiyorum onden bir bilgi edinmeyi
Evet baby bjorn de önerildi. Bana da emekledikten sonra durmazlar gibi geliyor. O yüzden doğumdan sonra doktor önerisiyle alayım dedim. Şu anda bakmıyorum onlara.Yok o da ana kucagiben babybjorn almistim ilk ogrendigimde arkadaslarim hep tavsiye etti diye.Kac kgye kadar bilmiyorum ama emeklemeye baslayinca zaten durmazlar uzerlerinde
Bence de mantikli gayet canim hic oyle dusunmemistim.Pendik bana cok cok uzak malesef buralarda bakayim ben aslinda ilkyardim istiyorum daha cok bence ogrenmemiz gereken en onemli sey oEvet baby bjorn de önerildi. Bana da emekledikten sonra durmazlar gibi geliyor. O yüzden doğumdan sonra doktor önerisiyle alayım dedim. Şu anda bakmıyorum onlara.
Bu doğuma hazırlık kursunda ufkum açıldı benim açıkçası. Süt sağma makinesi, göğüs ucu vs gibi şeyleri almayın ve hastane çantanıza koymayın dediler. Siz bunu yapınca bilinçaltınız süt göndermemeyi seçebilir dediler. Baktınız gerekiyor; o zaman hızlıca bir yerden alırsınız dediler. Belki hiç kullanmayacaksınız bile, neden o kadar malzemeyi dolduruyorsunuz ki hastane çantasına dediler. Mantıklı geldi bana da
Bende 4moms aldim esim ya yatmazsa bunda onca para verdik falan diyor bende kendimi boyle kandiriyorumyok canim benim oglum yatacak ben biliyorum
Ne büyük şans ordan alabilmiş olman. Maşallah canım. İyi ki almışsın.Ben eezy twist aldim 400 euroydu valla 8 bine denk geldiburda 18 olmus..
ana kucagini da ordan aldim cloud z modeli burda 12 bindi 340 euroydu cok fark etti her seyde biberonu emzigiydi vs ordan hallet kalanlarinii
Şimdiden fiyat sabitliyorlar mıymış? Öyleyse bütçeye uygunsa ödemeye başlanabilir bence. Çünkü Nisan a kadar başımıza ne gelicek belli değilBatıkent medical park sadece doğuma 18.500 fiyat verdi ya
Maşallah 2 kilo olmuş neredeyse sağlıkla kucağınıza alın inşallahBugün kontrole gittim bebeğim 1840 Gr olmuş çok şaşırdım ben daha az bekliyordm. Doktor herşey Yolunda dediboyunu sormayı unuttum ama
Bu nasıl bir mantıktır sağlığın şakası olur muReflü yatağını kardeşim verdi. Markası yazmıyor üzerinde; doktor al deyince hızlıca almıştık e bebek ten. E bebeğin kendi markası varsa o olabilir. Orada önemli olan yukarıdan aşağı doğru bir yükselti olması. Ek olarak da sağda ve solda yükseltiler olması. Çocuğu çoğunlukla yan yatırdık çünkü, arkasında hep destek oldu bu sayede
Devlet hastanelerinde de güvendiğim bir kaç tane var. Malesef çoğu kalibrasyon kontrol çalışmıyor. Dış kalite iç kalite çalışmıyor. Sonuçlara güvenemiyorum o yüzdenskt si geçmiş kit kullanan mı dersin neler neler gördü bu gözler. Tekil bina özel hastanelerine adım bile atmıyorum zaten. Onların cihazları bile olmuyor. O kanları hangi şartlarda taşıyorlar falan oooof of
Evde sallanan canımAna kucagi dedigin bebek arabasina takilan ana kucagi mi canim? Evde sallanan seylere de ana kucagi deniyorher seyin adi ana kucagi gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?