2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Böyle bir örnek benim arkadaşım da anlatmıştı hem. boy hem kilo konusunda.
Kızı var kendisinin. 4 kilo üzeri ve 56 cm doğmuş.
Hiçbir yenidoğan kıyafeti olmamıştı üstüne.

Şimdi bu kız 6.sınıfa gidiyor. Ve sınıfındaki en kısa çocuk. Üstelik gayet de zayıf. Bu işler hiç belli olmuyor.

pank cım gömlek geceliği nerden aldın? Tavsiye edebileceğin var mı ?
Suwenden aldim canim daha oncede paylasmistim belki hatirlarsiniz koalali bisey trendyol milladan krem rengi meshur takimi almistim baya klasik bide boyle minnos bisey olsun istedim baya guzel oldu ama uzerime giyince

Eklentiler

• 8FCD737D-6064-483B-8697-5F34E4CAF40E.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 99
Kizlar hemsireye vereceginiz ilk takima karar verebildiniz mi

Ben de önce kızıma şöyle süslü bir şey alayım dedim. Sonra nedense vazgeçtim.
Çok sade beyaz bir takım vereceğim. Şimdilik fikrim o. Pembe de güzel olur bence kız için aslında.

Bu sayfadaki ürünleri çok beğeniyorum.
mamamielbaby | Shopier

Bu da instagram sayfasındaki paylaşımlar
Bi sürü var

Tam bilgim yok ama yükleme yapmıyorlar, açlık tokluk şeklinde bakmaları için erkenden gitmeniz lazım. Çünkü kan alımı belli bir saate kadar. Hba1c ye de baktırın. Üç aylık şeker değeri.

Suwenden aldim canim daha oncede paylasmistim belki hatirlarsiniz koalali bisey trendyol milladan krem rengi meshur takimi almistim baya klasik bide boyle minnos bisey olsun istedim baya guzel oldu ama uzerime giyince
Şimdi hatırladım yordum seni kusura bakma. Çok minnoşmuş güzel günlerde giy inşallah bende şimdi bi bakınayım

Bu son zamanlardaki şikayetlerin birebir aynısından bahsediyorsun canım. Düşmeyen ateş. Eğer mümkünse gerçekten hastaneye yatırsınlar kontrol altında ol
Gerçekten düşmeyen ateş diye bir şey var mı? Ben ilk defa kendimde gördüm. O zaman bir yerden virüs kaptım öyleyse. Yani söylendiği gibi sadece bir faranjitten bahsetmiyoruz? Zaten kronik faranjit hastası olarak daha önce ateşle pek karşılaşmamıştım. Seyri farklı gidiyordu bu sefer.
Peki bu düşmeyen ateşe sahip olan kişilerin tanısı nedir? Çünkü eğer virütik bir şeyden bahsediyorsak boşu boşuna antibiyotik içiyorum demektir

Çok teşekkürler
Bugün acillik olmadım ilk defa öksürüğüm o kadar çok ki artık diyaframım ağrıyor. Yani sanırım orası diyafram. Bir de öksürürken karnım çok kasılıyor, bebeği sıkıştırıp rahatsız ettiğimi düşünüp üzülüyorum inşallah rahatsız olmuyordur minik

O klasik rakımı hatırlıyorum atmıştın buraya da. Kumaşı duruşu falan nasıl? Ben üç tane denedim beyaz hepsinin de içi belli oluyordu. Onda da aynı problem var mı?

Canım çok geçmiş olsun, Ağır bir salgın var o kadar çok kişi hasta ki, inşallah kısa sürede toparlarsın , kendine dikkat et
Annemle babam bana bakıyorlar cuma gününden beri. Bugün itibariyle ikisi de öksürmeye başladılar kendim yetmiyormuşum gibi onlara da bulaştırdım sanırım

Bugünü bir şekilde akşam ettim bakalım gece nasıl geçecek. Tek isteğim biraz uyku öksürmeden geçen her dakika hediye gibi bana
Gündüz sağlık ocağına iğne için gittiğimde bile eve gelene kadar sırtım ter içinde kalmıştı. Şimdi 1-2 saattir biraz gözümün feri geldi. Umarım iyileşme fazına girmişimdir

Yaa cok cicileer bunlar daha sonra fotograf cekimi icin cok guzel olur

Kızlar merhaba. 32. haftada çalışabilir raporunu özel muayenehaneki doktorumuzdan aldığımız durumda rapor geçerli sayılıyor mu?illa ki SGK anlaşmalı Bir hastane raporu şart mıdır? Bir de ayrıyetten 37. Haftada çalışamaz raporu almak gerekiyor mu? Ben bunların hepsini unuttum, on iki sene sonra hamile kalınca....

Evet bende oyle dusunuyorum o yuzden yine guzel bisey olsun istiyorum. Kimse gormesede ilk biz gorucez guzel cicilerle gorelim, gerci onlar herseyin icinde cok cici dururlar eminim

Tesekkur ederim icine citcitli zibin veririm diye dusunmustum ama ayrica ince bi altta vermek gerekir mi acaba

Yaa ne guzel dusunmussun bende yapmak isterim severim boyle hatirasi olan seyleri insallah az kaldi hayirlisiyla, saglikla, zamaninda alalim kucagimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…