- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.281
İnşallahAynen. Hala bi lohusa görünce gözlerim doluyor. İnsallah dersimizi almışızdır da bu sefer dış seslere kulağımızı kapatabiliriz
Kızım dokuz yaşında hala zayıf gen olarak zayıf bi çocuk oysa ki anne karnında hep önde gidiyordu mesela 38+0 da doğdu 3200 doğdu ilerlese belki 3.500 geçerdi ama dediğim gibi doğduktan sonra yavaş ilerledi ben ne bebekler görüyorum 2.500 kilo bile doğup Doğum kilosunu üçe katlayan sonrası çok önemli şimdi sağlıklı ilerlesin de kiloya takmayın lütfen bu konuda hassas biri olarak söylüyorum
Yok cnm 2 tane yeterliAy bende bi gomlek gecelik bide alt ust takim aldim acaba azmi dedim kendi kendime okuyunca
Suwenden aldim canim daha oncede paylasmistim belki hatirlarsiniz koalali biseypank cım gömlek geceliği nerden aldın? Tavsiye edebileceğin var mı ?
Kizlar hemsireye vereceginiz ilk takima karar verebildiniz mi
Tam bilgim yok ama yükleme yapmıyorlar, açlık tokluk şeklinde bakmaları için erkenden gitmeniz lazım. Çünkü kan alımı belli bir saate kadar. Hba1c ye de baktırın. Üç aylık şeker değeri.Açlık yokluk şekerina aile hekimliğinde baktıran oldumu? Kendi doktorumda kontrol sürem bitti araya tatil girince gidemedim. Şimdi 10 gün önce gitmiştim bidaha muayeneye gidip 500 lira fazladan vermek istemiyorum açıkcası. Direk aşle hekiminden baktırabilir miyim acaba
Şimdi hatırladım yordum seni kusura bakma. Çok minnoşmuş güzel günlerde giy inşallahSuwenden aldim canim daha oncede paylasmistim belki hatirlarsiniz koalali biseytrendyol milladan krem rengi meshur takimi almistim baya klasik bide boyle minnos bisey olsun istedim baya guzel oldu ama uzerime giyince
Gerçekten düşmeyen ateş diye bir şey var mı? Ben ilk defa kendimde gördüm. O zaman bir yerden virüs kaptım öyleyse. Yani söylendiği gibi sadece bir faranjitten bahsetmiyoruz? Zaten kronik faranjit hastası olarak daha önce ateşle pek karşılaşmamıştım. Seyri farklı gidiyordu bu sefer.Bu son zamanlardaki şikayetlerin birebir aynısından bahsediyorsun canım. Düşmeyen ateş. Eğer mümkünse gerçekten hastaneye yatırsınlar kontrol altında ol
Çok teşekkürlerÇok üzüldüm çok geçmiş olsun, umarım yatırırlar, benim ateşim olmadan 3 hafta öksürüğüm bitmedi, bebek düşecek diye çok korkmuştum, umarım hemen atlatırsınız çok çok geçmiş olsun
O klasik rakımı hatırlıyorum atmıştın buraya da. Kumaşı duruşu falan nasıl? Ben üç tane denedim beyaz hepsinin de içi belli oluyordu. Onda da aynı problem var mı?Suwenden aldim canim daha oncede paylasmistim belki hatirlarsiniz koalali biseytrendyol milladan krem rengi meshur takimi almistim baya klasik bide boyle minnos bisey olsun istedim baya guzel oldu ama uzerime giyince
Annemle babam bana bakıyorlar cuma gününden beri. Bugün itibariyle ikisi de öksürmeye başladılarCanım çok geçmiş olsun, Ağır bir salgın var o kadar çok kişi hasta ki, inşallah kısa sürede toparlarsın , kendine dikkat et
Bugünü bir şekilde akşam ettim bakalım gece nasıl geçecek. Tek isteğim biraz uykuAh cok geçmiş olsunkeske yatış verse doktor hem ateşin daha iyi kontrol altında tutulur hem insanın evde eli ayağı dolaşıyor bazen sen kendini daha güvende hissedersin. Güzel haberlerini alırız insallah habersiz bırakma
Yaa cok cicileerBen de önce kızıma şöyle süslü bir şey alayım dedim. Sonra nedense vazgeçtim.
Çok sade beyaz bir takım vereceğim. Şimdilik fikrim o. Pembe de güzel olur bence kız için aslında.
Bu sayfadaki ürünleri çok beğeniyorum.
mamamielbaby | Shopier
Bu da instagram sayfasındaki paylaşımlar
Bi sürü var
Eki Görüntüle 3196276
Evet bende oyle dusunuyorum o yuzden yine guzel bisey olsun istiyorum. Kimse gormesede ilk biz gorucez guzel cicilerle gorelim, gerci onlar herseyin icinde cok cici dururlar eminimKanlı bebek pek vermiyolar aslında. En çok beğendiğin takım olmasa bile yine süslü bişey giydirmek gerek çünkü çocuğun halka arz olduğu gün oluyor herkes foto istiyoro foto tüm akraba arkadaş whatsapp gruplarında dolanıyo falan. en güzel takımını da senin de foto çekilmeye halinin ve vaktinin olduğu zamanda giydirsen daha iyi olabilir nacizane düşüncem ben kendimde olabilirsem öyle yapacağım
Her zaman aynı oranda büyümüyo bebekler bi ay fazla büyüyosa bi ay daha az büyüyebiliyor. Benim bebeklerimden biri de 815 gram hiç üzme kendini gelişim geriliği gibi bi durum olsa doktor ciddi bir şekilde söylerdi bunu. Çok dert ediyorsan arkadaşların da dediği gibi eski kaşar, kuruyemiş, et vs dikkat edersen daha da toparlar bir sonraki muayeneye. Sen gönlünü ferah tut
Ayy bunlar ne güzelmiş yadaha önce hiç almadım bunlardan acaba güzelce ısıtır mı alan var mı?
Sen de ilk kiyafet olarak mi aldin canim bundan bana rengi biraz fazla krem geldi bilemedimBen de bundan aldımdoğuma yakın doktor ya da eğer tanışılıyorsa ebe ile konuşup öyle net karar veririz diye düşünüyorum
Tesekkur ederimTakımınızı beğendim ama bunu verecekseniz içine giydirmek için ekleme yapabilirsiniz belki. Diğer anne gruplarında görmüştüm, iki kat olacak şekilde vermekte fayda var.
Korkmayın lütfen, çok kilolu olması da sağlıklı olduğunu göstermiyor. Proteine dikkat etmekte fayda var ama. Mutlaka her sabah yumurta yemelisiniz. Kiloyu şekerli şeylerle yapmak yerine protein içerikli şeylerle yaparsanız daha sağlıklı olur
Ben sinüzit için antibiyotik kullanmıştım, kullanmasam geçmeyeceği için kullandım. Siz idrar yolu enfeksiyonundan bahsediyorsunuz galiba ama doktorunuz gerekli gördüyse kullanmalısınız bence. Geçmiş olsun
Yaa ne guzel dusunmussun bende yapmak isterim severim boyle hatirasi olan seyleri insallah az kaldi hayirlisiyla, saglikla, zamaninda alalim kucagimiza insallahBenim oğlumyn öyle bir kutusu var. İlk kıyafeti bende yıkamadan koydumsaçı ilk ayakkabısı, ilk doğum gününde giydiği gibi özel olabilecek şeyleri ekliyorum. İleride 15-18 yaşına geldiğinde ona hediye etmek istiyorum mis kokuyolar misss ayyy az kaldı koklamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?