2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım maalesef detaylı bilgim yok, okuldaki öğrencilerin durumlarından biliyorum ben. Bir de acilde iğne vurulmaya gittiğim zaman böyle bir bebek vardı ateşini düşüremiyorlardı.
Şuan nasılsın hâlâ aynı sıkıntı devam mı?

Annemle babam bana bakıyorlar cuma gününden beri. Bugün itibariyle ikisi de öksürmeye başladılar kendim yetmiyormuşum gibi onlara da bulaştırdım sanırım
Canım çok bulaşıcı ya, küçük kardeşim var benim de o kadar Ağır geçirdi ki ama atlattı hamdolsun korkma yani zamanını bekleyip geçiyor Buda

Canım beta virüsü varmış bademcikte onun tahlilini yaptılar mı , boğazı bembeyaz yapıyormuş oda geniz akıntısı yapıyormuş

Nasıl yaptınız çok beğendim
Bos bi tacim vardi plastik. Serit seklinde satilan lazer cicekler varya onlari kesmeden sara sara cevirdim cicekler uste gelecek sekilde sabitledim. Uclarina da incili misinayi silikonla yapistirdim onun uclarina da ayni cicekten 1er tane silikonla yapistirdim canim

Bugün beşiğe koyacağımız yatağı aldık yataştan. Kendime suwenden pijama takımı aldım. Çikolata ile ilgili biraz araştırma yaptım yarın pastanelere soracağım. Tatili fırsat bilip tamamlamaya çalışıyorum canım bir şekilde bitecek hazırlıklar. Artık sona yaklaşıyoruz.
Belki çok kararsız kaldıysan bıkkınlık oluşturmuştur. Bende öyle oluyor çünkü.

Canım beta virüsü varmış bademcikte onun tahlilini yaptılar mı , boğazı bembeyaz yapıyormuş oda geniz akıntısı yapıyormuş
N nail art canım korkutmak istemem ama gebelikte genelde ateşi hoş karşılamaz doktorlar ve olsun istemezler senin kronikleşmiş bi durumun varsa doktorunla paylaş muhakkak.

Ay ne güzel. Ben ne alsam içime sinmiyor sonradan. İkea dan karyola yatak aldık geçen hafta, eve geldim acaba yataş mı alsaydık diye pişman oldum. Bunun gibi kararsızlıklar yoruyor beni haklısın suwen den hangisini aldın? Ben de şimdi trendyoldan istedim suwen gecelik ve pijama takımı. Modelin adı griss

Canım aldığın takıma ben de defalarca baktım, tesettürlü olduğum için bana uymadı ama inan çok hoşuma gitti. Güle güle kullan umarım kalitesi de beklediğin gibi gelir.
Benimki bonita siyah renk olan. Mağazadan gördüm çok beğendim şansıma.
Gecelik sabahlık olanı başka bir markadan beğendim, sipariş vermedim ama yorumlar hep olumlu.
Biz oda vs yapmadık lojmanda oturduğumuz için o nedenle karyola da almadık o konuda bir fikrim yok. Park yatak aldık içinin yatağı kaliteli olsun istedim. Yataşa bu konuda güveniyorum. Ayrıca hafif bir yatak olduğu için her yere taşırım reflü yatağını da böylece elemiş oldum.
Çok düşünceyle bir yere varılmıyor onu anladım ben. İçine sinmeyeni geri gönder gitsin ne olacak sanki

Ben de park yatak düşünmüştüm vazgeçtim. Önemli olan pratikliği, çok iyi yapmışsın. Pijamanı güle güle kullan benimki de inş güzel gelir, sen görmüşsün nasıl olsa muhakkak iyidir

Ben de park yatak düşünmüştüm vazgeçtim. Önemli olan pratikliği, çok iyi yapmışsın. Pijamanı güle güle kullan benimki de inş güzel gelir, sen görmüşsün nasıl olsa muhakkak iyidir
Yok ben seninkini nette gördüm mağazada görmedim. Sen de güle güle kullan canım

Park yatak yataşta her ölçü var mı canım sen yazınca dikkatlimi çekti bende park yatağa yatak alacağım kızımdan kalma yatağı yok beşik almayı düşünmüyorum bende

Park yatak yataşta her ölçü var mı canım sen yazınca dikkatlimi çekti bende park yatağa yatak alacağım kızımdan kalma yatağı yok beşik almayı düşünmüyorum bende
Biz 70x110 aldık
Genelde 60x120 oluyor beşik ölçüleri. Yani bizimkine uygun varsa diğerleri de vardır bence. Sizinkinin ölçüsünü biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…