2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Ebebek uygulamasını indirdin mi? Uygulama olunca kullanışlı aslında. Karışık olmuyor. Kategorilere göre arama yapınca ya da aradığını yazınca çıkıyor önüne ama trendyol tabi ki en güzel tasarıma sahip site. Arama kolaylığı mükemmel.

Açlık şekerimi de bi ölçeyim dedim dün 52ydi
Bugün 71 çok şükür
Dün akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmadım diye o kadar düştü herhalde.
Bu düşüşlerden de bıktım. Umarım hamilelik sonrası biter bu dengesizlik.
Cuma günü diyetisyene soracağım yine. Gitmeyecektim ama ödemesini yapmışken bir daha görüşeyim bari.
Böyle sonuçlar yaşayan varsa yorumlarınızı beklerim. Benim gibi şekeri bu şekilde düşen varsa.

Canım ben yazmıştım ben 31 haftalığım bu hafta bir kaç kere oldu , resmen böyle adet öncesi ağrısı, benim zaten adetim hafif geçerdi hafif bi ağrı ama bende korktum bi kaç sefer oldu geçti, korkma bence bebek baskı yapıyor kasıklara, ben doktora gitmedim bebek hareketli olunca bide ağrı artmayınca

Kızlar 1 tane 3 lü sabahlıklı pijama takımı, 2 tane de lohusa pijama takımı aldım hepsi uzun kollu, bi tane de sabahlık alsam yeter mi bide sabahlık kolu nasıl olsun kimisi çok terleniyor yazmış, doğum sırasında ameliyat elbisesi mi giydiriyorlar mesela bide bunu merak ediyorum

Bende hamile pijama takımı var. O olur mu acaba? Yoksa hamile için olmayan düz bir takım mı alınmalı?
Ben bunu almıştım fiyatı da çok ucuzdu ama evde giyerim diye aldım.
Hastane için değil. Senin aldığın hamile için olanlar mı? Lohusa pijamalarında da karın kısmı bu kadar bol mu?

Biri şu canım bu hamile takımı altı ayarlı, bi tane milladan aldım o normal önden bağlamalı, bi tane de görümcem almış oda hamile için olanlardan ama bence önemli olan rahatlığı rahat oluyorsa farketmez ki

Eklentiler

• C038EB4A-EE81-46A5-BA3D-DA613CD32C6C.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 86

Bu takımı ben de favorilemiştim bu arada.
Çok hoş duruyor. Bordo gibi olan vardı herhalde ona bakıyordum. Böyle 3lü bi set alacağım mutlaka ben de. Alt kısmının ayarlı olması harika.
Rahatlık en önemlisi ama benim aldığımda göbek kısmı çok bol kalır mı acaba dedim. Ama ztn doğum yapınca da o göbek hemen inmiyor o yüzden kullanırım. Bir de gömlek pijama ya da gecelik eklenmeli mi kararsız kaldım,
Annem gerek yok alt üst takım al diyor ona göre çoğu şey gereksiz zaten.

Papatya0593 bu arada hangi beden aldın pijamalarını? Benim bu zamana kadar bekletme sebebim de acaba son 2 ay şişer miyim büyür mü vücudum diye düşünmemden. Şimdi bol giyince hamile olduğum bile belli değil ama ne olur ne olmaz.
M mi alsam L mi diye düşünüyorum.

Gunaydin kizlarr,
Deterjan konusunda uni babynin sari yenidogan olanini aldim ve kullandim parfum falan icermiyor ben memnun kaldim.

Bu arada son kontrolumde suyum sinirdaydi, aksamlari esim surekli havuc suyu sıkıp içiriyor psikolojikmi yoksa bebek buyudugundenmi bilmiyorum ama havuc suyunu ictigimden beri karnim daha bi buyudu sanki umarim ise yariyordur. Birde baya kalorili birseymis aslinda havuc suyu zaten benim kilo alimim biraz fazlaydi bakalim bana nasil etki edecek.

Dun agda isleriyle ugrastim biraz zorladim kendimi alt tarafi gormek icin falan sonrasinda baya bi agri cektim yeni yeni gecti kasiklarimdaki agri, sanirim artik jilete merhaba demenin zamani geldi.

Ben 153 üm eşim de çok uzun değildir. Bizim de kafadan geçmemişti 1 3 ay dan başladım almaya ben. Hastane çıkışı da e bebekten 10 Luk aldım. Başka bakıyorum bir tane daha. Kız belki daha kısa olur diyorum ama yine de daha çok 1 3 3 6 alıyorum kıyafetleri

Ben de aynı şekilde beklettim. Suwen klasik pijama takımlarından alsam 1 tane dedim ama doğum sonrasını unutmuşum 7 seneden sonra nasıldım o an aklımda değil. Benim de kilo var ama normalde de kilolu olduğum için kimse anlamıyor hamile olduğumu. Kaç beden almalıyım benim de kafam karışık. Vertigodan hala tam kurtulamadım dışarı çıkıp bakamıyorum da bedenlere ...

Bence yeterli. Ben mayıs ayında doğum yaptım ilk bebeğime uzun kollu ince pijamaydı terleme din tam iyiydi benim için. Ama kişiden kişiye değişir belki. Ben kapalıyım zaten her türlü uzun giyicem de. Doğumda da ameliyat elbisesi giydirdiler.

Maşallah hepiniz alışverişe başlamış hatta bitirmek üzeresinizz ben yeni yeni başlıyorum bebek elbisesini nasıl aldınız kollu mu kolsuz mu 03 ay 06 ay kaç tane aldınız acaba ?

Maşallah hepiniz alışverişe başlamış hatta bitirmek üzeresinizz ben yeni yeni başlıyorum bebek elbisesini nasıl aldınız kollu mu kolsuz mu 03 ay 06 ay kaç tane aldınız acaba ?

Mart nisan soğuk oluyor genelde. Ben hep uzun kollu aldım. Yaz için kısa askılı şeyler giydiririm.

Kızlar bende dün ebebekten biraz alışveriş yaptım.

Weewell whc 740 nemlendirici buhar makinesi
Mochi göğüs pompası
Baby plus ateş ölçer
Göğüs pedi
Temizleme pamuğu
Hamile destek yastığı dün gece mışıl mışıl uyumuşum
+10 kg dan sonra hamile külodu, tayt, tişört ve pijama takımı da almak zorunda kaldım

Ona da ben ne problemli gebeyim yahu bir bir ara kanamam olmuştu ta o zaman vuruldum rhogam. İndirect coombs testini de ara ara yapıyoruz zaten, çünkü gebelik başında da ufak lekelenmeler yaşamıştım
Bende de kan uyuşmazlığı var, test negatif idi.
İğne kolay bulabiliyor muyduk, hastanelerde var mıydı vuruldunuz mu sizler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…