- 20 Şubat 2010
- 33.265
- 6.530
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.441
Benimde sıvı olanı daha çok aklıma yatiyor. Babys green içime sindi şimdilik bu bide sizin dediklerinize bakarım ona göre yaparım alışverişi. Hem temiz içerikli olsun hem çıkarsın lekeyi yani. Olmasa bir 2 farklı marka alırım başlangıçta kullanınca hangisinin iyi olduğu belli olur ona göre devam ederim.
anlık indirimler cidden iyi oluyor denk gelince bende bir çok üründe kaçırmıyorm. Ben şimdiye kadar sadece Trendyol da alışveriş yaptım e bebek veya hespi burada da hiç yapmadım. E bebek sitesine baktım online alışveriş için ama çok karışık geldi.
Canım ben yazmıştım ben 31 haftalığım bu hafta bir kaç kere oldu , resmen böyle adet öncesi ağrısı, benim zaten adetim hafif geçerdi hafif bi ağrı ama bende korktum bi kaç sefer oldu geçti, korkma bence bebek baskı yapıyor kasıklara, ben doktora gitmedim bebek hareketli olunca bide ağrı artmayınca28. haftadayım ve adet olacakmışım gibi kasık ağrım var bir haftadır. Enfeksiyon olduğunu düşündüm dün tahlil verdim temiz çıktı. Nst'de bir şey çıkmadı ama adet olacakmış gibi bir his... Bunu yaşayan var mı? 9. haftada yaşamıştım daha önce ve kanamam olmuştu. Yine mi olacak diye tedirginlik var
Kızlar 1 tane 3 lü sabahlıklı pijama takımı, 2 tane de lohusa pijama takımı aldım hepsi uzun kollu, bi tane de sabahlık alsam yeter mi bide sabahlık kolu nasıl olsun kimisi çok terleniyor yazmış, doğum sırasında ameliyat elbisesi mi giydiriyorlar mesela bide bunu merak ediyorum
Biri şu canım bu hamile takımı altı ayarlı, bi tane milladan aldım o normal önden bağlamalı, bi tane de görümcem almış oda hamile için olanlardan ama bence önemli olan rahatlığı rahat oluyorsa farketmez kiBende hamile pijama takımı var. O olur mu acaba? Yoksa hamile için olmayan düz bir takım mı alınmalı?
Ben bunu almıştım fiyatı da çok ucuzdu ama evde giyerim diye aldım.
Hastane için değil. Senin aldığın hamile için olanlar mı? Lohusa pijamalarında da karın kısmı bu kadar bol mu?
Eki Görüntüle 3196991
Biri şu canım bu hamile takımı altı ayarlı, bi tane milladan aldım o normal önden bağlamalı, bi tane de görümcem almış oda hamile için olanlardan ama bence önemli olan rahatlığı rahat oluyorsa farketmez ki
Olmadi kurban bayraminda giyerKızlar böyle bir şeyi ilk zamanlar giyemezler değil mi?Ben bebeğime bayramlık bakmaya başladım Tahminen 1 aylık olacağı için bunlardan giyemez ama içim gidiyor bunlara Eki Görüntüle 3197005
Ben 153 ümBöyle örnekler çok duyuyorum .
Ben yenidoğan takımları bol bol aldım. Hastane çıkışı da aldım 2 tane. 50cm bi de tam. Azıcık uzun olsa giyemeyecek kızım.
Ama benim kız babası uzun olmadığı için zaten 50cmi aşmaz herhalde. Öyle düşünerek aldım. Kilosu da hep haftasıyla uyumlu gidiyor.
ben de hastane için büyük takım alırım yanıma ne olur ne olmaz.
Arkadaşımın bebeği de büyük kafalı doğmuş mesela. Aldığım kıyafetin kafası geçmiyordu demiştisonrasan düzelmiş tabi.
Ben de aynı şekilde beklettim. Suwen klasik pijama takımlarından alsam 1 tane dedim ama doğum sonrasını unutmuşum 7 seneden sonraPapatya0593 bu arada hangi beden aldın pijamalarını? Benim bu zamana kadar bekletme sebebim de acaba son 2 ay şişer miyim büyür mü vücudum diye düşünmemden. Şimdi bol giyince hamile olduğum bile belli değil ama ne olur ne olmaz.
M mi alsam L mi diye düşünüyorum.
Bak o da vardı demiOlmadi kurban bayraminda giyer
Bence yeterli. Ben mayıs ayında doğum yaptım ilk bebeğime uzun kollu ince pijamaydı terleme din tam iyiydi benim için. Ama kişiden kişiye değişir belki. Ben kapalıyım zaten her türlü uzun giyicem de. Doğumda da ameliyat elbisesi giydirdiler.Kızlar 1 tane 3 lü sabahlıklı pijama takımı, 2 tane de lohusa pijama takımı aldım hepsi uzun kollu, bi tane de sabahlık alsam yeter mi bide sabahlık kolu nasıl olsun kimisi çok terleniyor yazmış, doğum sırasında ameliyat elbisesi mi giydiriyorlar mesela bide bunu merak ediyorum
Maşallah hepiniz alışverişe başlamış hatta bitirmek üzeresinizzben yeni yeni başlıyorum bebek elbisesini nasıl aldınız kollu mu kolsuz mu 03 ay 06 ay kaç tane aldınız acaba ?
Bende de kan uyuşmazlığı var, test negatif idi.Ona da benne problemli gebeyim yahu bir bir ara kanamam olmuştu ta o zaman vuruldum rhogam. İndirect coombs testini de ara ara yapıyoruz zaten, çünkü gebelik başında da ufak lekelenmeler yaşamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?