2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Neyseki sen toparlamaya başladın canım inşAllah anneciğin ve babacığın da kısa sürede toparlar

28. haftadayım ve adet olacakmışım gibi kasık ağrım var bir haftadır. Enfeksiyon olduğunu düşündüm dün tahlil verdim temiz çıktı. Nst'de bir şey çıkmadı ama adet olacakmış gibi bir his... Bunu yaşayan var mı? 9. haftada yaşamıştım daha önce ve kanamam olmuştu. Yine mi olacak diye tedirginlik var

Ben yaşıyorum ara ara. Doktorum incelemesi sonucu rahim ve bebeğin büyümesine bağladı. Yinede gün içerisinde kendimi çok yormamamı ve eğer gündüz yorulduysam gece bu tarz ağrıların da olabileceğini söyledi. Geçmiş olsun canım

Merak ettim, beğendiniz pijama takımları ne marka
Ben hastane çıkışı türü bir şeyler almadım sevmiyorum öyle şeyleri pek, şimdi görgüsüz gibi söyleyemem burada utandım
Nur topu gibi bir covid imiz oldu teşekkürler
Canım geçmiş olsun, acil şifalar. Hamileliğimin ilk iki haftası ben de covittim hatta kayınvalidem getirmişti eve kadını öldürmediysem daha da öldürmem. Bana da sadece kan sulandırıcı verilmişti hala kullanıyorum. Bol sarımsaklı limonlu ilik suyu içmiştim bol bol bir de babam covit balı diyerek bir bal getirmişti şimdi aradım sordum adı yok covit balı diyor şemdinli balı olabilirmiş Bursa’da isen yerini söyleyebilirim ya da istersen adres ver gönderebilirim

Yaa ben de hala bulamadim. Hem biraz suslu olsun diyorum bazilari da kan falan olabiliyo duz bisey verin diyolar kafam karistii aslinda krem bi takim almistim ama simdi sanirim ondan vazgectim biraz
Bende pamuk rengi organik bı takım buldum çok beğendim biraz pahalı geldi bütçeme ama değiştiremiyorum 580 tlcik.Kendime bakmadım açıkçası elbiselerim var rahat modellerde birini kullanırım sanırım.Bu bebişim hoşgeldin hediyesi olduğu için.

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-25-01-31-51-31_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    14 KB · Görüntüleme: 66
Ben cuma günü acillik oldum bu yüzden sanki adet olcak gibi kasik ve bel ağrısı yasiyorum nst ve idrar verdik bisey bulamadılsr doktorum büyüme ağrısı olduğunu söyledi istirahat et dedi eğer daha şiddetli olursa ya da kasılma ile agri olursa gel dedi

Acaba hangi devlet?

Acaba fitilin ismi nedir? Benimde durumum kötü dr sadece kaşıntı için travazol veriyor

Ya evet insan hastanede düzgün temiz bir şey giyinmek istiyor. Alışveriş de yük vallahi billahi yük. Erkekler hiçbir şey almayı bilmediği için her şeyi biz alıyoruz

Bir tek ben böyle değilim demek ki sevindim.
Hiç anlamıyor benim eşim de doğru düzgün.
Ne gerekli neye dikkat edilir alırken vs. Biz usta olmuşuz. Çok şanslılar. Her erkek öyle değil. Bize böylesi denk gelmiş. yine de sağ olsun var olsun napalım

Olur öyle ya Granül mu iyi sıvı olan mi acaba. Bana yakın e bebek yok malasef. Carrefour var oda çok yakın sayılmaz ama en azından gidip bakıp alma imkanim daha kolay. Bide önerebileceginiz bi marka var mı

Ben de deterjan konusunu incelemedeyim.
Ama kesinlikle sıvı deterjan öneriliyor. Doktorların yorumları öyle. Daha kolay arınıyor diye onu önermişler hep.
Ebebek mağazasına uğradım dün yine ama bir şeye gitmedi elim.
Mart anneleri grubundaki biri ve instagramdaki içerik inceleyiciler ebebekteki baby&me markasını çok övüyorlar. O şekilde öğrendim ben de.
Çok temizmiş onun sıvı deterjan içeriği. Fiyatı da çok uygun. Alsam mı diye düşünüyorum. Önümüzdeki ay karar vereceğim. Ama bu markanın sprey leke çıkarıcısını kesin alıcam.
Deterjan için Green clean düşünmüştüm başlangıçta. Ona da bakıyorum hala
Ebebek sitesinden de alıyorum bu arada ben. Gayet güzel teslimatı. Mağazalarından dağıtım yapıyorlar sonuçta. Güvenilir yani. Artık internet alışverişi mükemmele ulaştı.

Google ne kadar güvenilir ki o şekilde hiç güvenmem tarihi silip değiştiriyorlar gibi şeyler duymuştum. Trendyol biraz daha güvenilir tâbi

Siteden çok satıcı önemli. Satıcının puanı ve yorumları. Hepsiburada ve trendyolda aynı satıcılar oluyor mesela. İki siteye de ürün koyuyorlar ama birinde ekstra indirim olabiliyor anlık. O zaman hangisi uygunsa onu alıyorum.

Kizlar gogsum icin lansinoh un kremini aldim fakat asla kesmiyor sizlamayi ve cok sicak goguslerim ya sanki guneslenince yanarsin ya oyle yaniyor zaman zaman boyle olan var mi hic 2 gundur tisort bile giyemiyorum

Benim de ilk zamanlar oluyordu. Çok sıcaktı. Ateş gibi yanıyordu ama geçti. Ara ara tekrar yaşadım. Olur geçer bir sorun değil. Ama sızlamasını bilemeyeceğim. Onu yaşamadım.

Benim de oğlum 4 küsur doğdu, 52 cm... Ama şimdi ortalama bir boyda... Doğum sonrası kilo alımı çok azdı. Ve biz de o dönem yenidoğan bazı kıyafetleri giydiremedik. Bir hastane çıkışını hiç giymedi oğlum. Dardı. O yüzden ben çok küçük kıyafet almıyorum. Son haftalarda bakarım kilo durumun göre diye düşündüm.

Çok teşekkür ediyorum ben iyileşme sürecine girdim bence. Öksürüğüm ve kulak ağrım var. Ama baş edilebilir seviyede. Annem ve babamın iyileşmesi daha önemli şu anda. Kelle paça, ilik suyu süper öneriler. Bugün söylicem gelsin, onlar içerler hiç değilse istanbul’da olduğum için bal seçeneğine teşekkür ediyorum sadece çok incesin

Böyle örnekler çok duyuyorum .
Ben yenidoğan takımları bol bol aldım. Hastane çıkışı da aldım 2 tane. 50cm bi de tam. Azıcık uzun olsa giyemeyecek kızım.
Ama benim kız babası uzun olmadığı için zaten 50cmi aşmaz herhalde. Öyle düşünerek aldım. Kilosu da hep haftasıyla uyumlu gidiyor.
ben de hastane için büyük takım alırım yanıma ne olur ne olmaz.
Arkadaşımın bebeği de büyük kafalı doğmuş mesela. Aldığım kıyafetin kafası geçmiyordu demişti sonrasan düzelmiş tabi.

Acaba fitilin ismi nedir? Benimde durumum kötü dr sadece kaşıntı için travazol veriyor
gyno-lomexın 600 mg canım ama şöyle bbana 10. haftada verdi kullandım asla işe yaramadı aşırı mutsuz ve psikolojim bozulmuştu o süreçte doktorum bir dahavermeyeceğini kimyasal kullandırmayacağını sabretmemi 18. haftadan sonra düzeleceğini söyledi ve 16. hafta gibi bir daha verdi çok ısrar edince çok şükür ki o zamandan sonra bende tamamen kesildi çok şükür. benim psikolojim çok bozudu kendimden soğudum eşimden uzaklaşmıştım berbat bir dönemdi ama bitti. doktorun sana vermiyyorsa vardır bir sebebi banada krem ermedi o da kimyasal dedi günde 1 kez sürebilirsin o da dışarı deedi yani durumunu doktoruna çok netbelli et ve uygun görürse kullan derim ben canım çok geçmiş olsunn

Benimde sıvı olanı daha çok aklıma yatiyor. Babys green içime sindi şimdilik bu bide sizin dediklerinize bakarım ona göre yaparım alışverişi. Hem temiz içerikli olsun hem çıkarsın lekeyi yani. Olmasa bir 2 farklı marka alırım başlangıçta kullanınca hangisinin iyi olduğu belli olur ona göre devam ederim.
anlık indirimler cidden iyi oluyor denk gelince bende bir çok üründe kaçırmıyorm. Ben şimdiye kadar sadece Trendyol da alışveriş yaptım e bebek veya hespi burada da hiç yapmadım. E bebek sitesine baktım online alışveriş için ama çok karışık geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…