2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Benim şekerim yüksekken de belirtim olmuyor. Şeker yüklemesinde de hiçbir şey olmadı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama 180e çıkmıştı.

Vücudum belirti vermediği için tehlikeli buluyorum bu durumu zaten. 40ın altına düşerse bi anda terlemeye başlarsın gibi şeyler söylediler sadece. O kadar düşmedi ama hiç.

Tek başına tatlı bi şey tüketmiyorum genelde evet ayran yoğurt ile dengede tutmaya çalışıyorum. Diyetisyen de onu söylemişti.

varmak istediğim nokta o. Şekerin düşmesine izin vermeden önlem almanın yolunu bulabilmek umarım olur.

Bende gecelikte kararsızım canım, takımı da tavsiye ederim incecik yumuşak bi kumaşı var , sabahlıklı flnda hoşuma gitti, hatta direk bunun geceliğini mi alsam dedim

Ben muslin tercih ettim bebek zaten yaz bebegi diğerleri çok kalın olur

Canım bu lohusa pijamaları sanırım kalıbı büyük oluyor çünkü ben 1.60 boy 75 kiloyum ve bu pijamanın bedeni M gayet iyi oldu, görüncem L beden almış paçası kolu fln büyük oldu ama normal pijamalarda xl oluyor.

Bende kapalıyım canım hiç gerek yok o zaman fazlasına

Bence zaten şekerin yükseldiğini fark etmek daha zor kesinlikle. Kronikleştiğinde ancak daha fark edilebilir oluyor o yüzden düşük şekerde en azından belirti veriyor öyle ya da böyle, siz de kısa sürede vücudunuzun verdiği sinyallere tetikte olup neye ihtiyacınız olduğunu çözersiniz bence tekrar geçmiş olsun

Nur topu gibi bir covid imiz oldu teşekkürler
canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsiniz bende 7 haftalıkken covid oldum evde sadece ebn oldum nasıl olduğunu da anlamadım ya zaten ama kendi yaptığım kemik ilik suyu çorbayla sarımsak bol acı limon o çorbayla iyileştim ben çok şükür umarım hemencik geçer ❤

Tek kat müslin olandan mı aldınız acaba yoksa çift kat olanlardan mı ?
Tek kat olandan aldim açıkçası fermuarlı aldim bir de oğlum kis bebegi idi kumaş şeklinde kullanmistim ama havalar sıcak o yüzden kumaş ya da 2 kat sıcak olur hava alan kumaş olması lazım içine xe muslin minder aldim terleme yapmaması için

kızlarr hepinizi okudum dün işe gelmedim evde dinlendim telefondan da bakamadım ama sizi takip ediyorum. biraz kramplarım vardı uykusuzluk beni çok zorluyor hep uyumak istiyorumm neden böyle anlamadım. bebişin kapı süsünü sipariş verdim, yatağını verdim ve beşik içi örgü koruma siparişini verdim gelsin beşiğini süsleyip atarım size lohusa pijamaası da annem Bursa dan almış bana fotoğrafını gördüm annem çok detaycıdır baya incelemiştir almadan 3 lü set dedi ben daha bakmadım getirince göreceğim ama onun yanına askılı bir takım daha almıştım ben. asıl emzirme sütyenine karar veremiyorum göğüslerim büyüyor ama o zamana kadar nasıl büyücek nolcak ben daha yeni sütyen hiç almadım kaç beden almamız gerekir acaba kestiremediğimden erkenden alamıyorum onu..

Ankara’ya geçen sene yaz temmuzda geldi, haziranda bile hava ısınmadı bir türlü. Bu sene de kış gelmedi, geldiğinde yine acaba geç mi gider diye de düşünüyorum. Ben de sanırım sıcak ve güneş ışığının daha dik olduğu saatler için bir tane tek katlı, bir de uyurken veya daha serince havalarda kullanmak için çift kat olanlardan alıp bohçacı gibi dolaşacağım etrafta küçükken annem hep senin okul çantan abininkinden ağır oluyor derdi, demek ki bazı şeyler hiç değişmiyor

Musliniko dan aldım çift kat müslim şeklinde puset örtü ve minderi.memnun kaldım.

Ben de sütyeni en sona bıraktım. Son ayda ne olur bilmiyorum çünkü

Benim de beğendiklerim hep uzun kollu ama ben uzun kolda acayip daralıyorum kısa kol olsa keşke, üstüne sabahlık da değil de hırka almayı düşünüyorum. Gönlümce bulabilirsem tabii
Seninkiler gayet yeterli canım ben daha sadece bir adet pijama takımı aldım.

Şehri düşünemedim ben sen tabi daha iyi bilirsin

Evet canım hastaneye yatışı yaptıktan sonra o hastane elbisesinden veriyorlar direk muayeneleri de onunla yapıyorlar rahat oluyor.

Benim doğumda karnım dümdüz olmuştu ay bu kadar çabuk mu demiştim ama sonra tekrardan şişti içerde ödem oluyor hamile pijamaları da çok bol olmaz rahatça giyersin. Benim aldığım lohusa pijamaları da hep belden ayarlamalıymış mesela bi farkı yoktu.

Oyy o minnoş ayaklarında çorap bile tutmuyorlar ama ben de bayram için almak istiyorum en miniminnak numarasından en kötü kurban bayramında giyerler insallah
Kızlar böyle bir şeyi ilk zamanlar giyemezler değil mi? Ben bebeğime bayramlık bakmaya başladım Tahminen 1 aylık olacağı için bunlardan giyemez ama içim gidiyor bunlara

Hem enfeksiyon riskine karşı çok hassas olduğumuz için, hem de spermler erken doğumu tetikleyebildiği için ilişki sırasında korunmaya normalden daha çok ihtiyacımız var. Ayrıca sizin onu anlamanız gereken değil onun sizi anlaması gereken hassas bir dönem yaşıyorsunuz, rızanız olmadan böyle birşey yapmasına izin vermeyin. doktora gelmiyorsa zaten direk doktor yasakladı ilişkiyi deyin rahat edin. Babanın işi çocuğu yaptıktan sonra bitmiyor malum, o rahatını düşünüyorsa siz de aile huzurunuzu bozmadan önce kendi rahatınızı göz önünde bulundurun.

Ya ben normal kumaş aldım ikisini de. Sıcak olacağı aklıma gelmedi ühüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…