- 20 Şubat 2010
- 33.266
- 6.532
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.481
Çok iyi anlıyorum sizi ne yazık ki o kadar düşünce tekrar dengeye oturtması çok zor oluyor gün içinde. O kadar düşmesine izin vermemek lazım en sağlıklısı, uyandığınızda kahvaltıyı hazırlayana kadar çok şeker içermeyen bir şey atmak iyi gelebilir bu kadar düşmesine izin vermemek için. Vücut şekerin çok düşük olduğu anda şeker aldığında garip şekilde daha fazla insülin salgılıyor bazen, o da şekeri düşürüyor. Bir de ben bu yüzden meyveleri, öncesinde veya sonrasında yoğurt, süt, kefir ile birlikte tüketmeye çalışıyorum. Ama şeker değeriniz düştüğünde halsizlik harici bir belirtiniz yoksa iyi bir şey bu en azından vücut direnç koyabiliyor, belki de ölçüm aleti olması gerekenden daha düşük ölçüyordur genelde evdeki aletler öyle oluyormuşDiyetisyeninizi bu durum hakkında mutlaka haberdar edin siz yine de.
Bende gecelikte kararsızım canım, takımı da tavsiye ederim incecik yumuşak bi kumaşı var , sabahlıklı flnda hoşuma gitti, hatta direk bunun geceliğini mi alsam dedimBu takımı ben de favorilemiştim bu arada.
Çok hoş duruyor. Bordo gibi olan vardı herhalde ona bakıyordum. Böyle 3lü bi set alacağım mutlaka ben de. Alt kısmının ayarlı olması harika.
Rahatlık en önemlisi ama benim aldığımda göbek kısmı çok bol kalır mı acaba dedim. Ama ztn doğum yapınca da o göbek hemen inmiyor o yüzden kullanırım. Bir de gömlek pijama ya da gecelik eklenmeli mi kararsız kaldım,
Annem gerek yok alt üst takım al diyorona göre çoğu şey gereksiz zaten.
Ben muslin tercih ettim bebek zaten yaz bebegi diğerleri çok kalın olurMerhabalar, puset için örtü siparişi vereceğim ama doğru kumaşı seçmede çok kararsız kaldım. Sadece müslin olanlar çok ince olur gibi geldi, çocuğun uyuyabilmesi için biraz da karanlık olması gerekiyormuş gibi hissediyorum ayrıca. Pike/battaniye + müslin şeklinde olanlar var onlar da acaba çok mu kalın olur yaz günü diye düşünüyorum. Çift kat müslin veya pazen kumaştan olanlar mı daha ideal olur diye düşünürken bir şeye karar verip bir arpa boyu yol gidemiyorum bazen alışveriş yaparkensağ olsun Ankara’nın belirsiz hava durumu da kararsızlığı kararsızlık ekliyor. Puset örtüsü alanlar veya almayı düşünenler neye karar verdiniz acaba?
Canım bu lohusa pijamaları sanırım kalıbı büyük oluyor çünkü ben 1.60 boy 75 kiloyum ve bu pijamanın bedeni M gayet iyi oldu, görüncem L beden almış paçası kolu fln büyük oldu ama normal pijamalarda xl oluyor.Papatya0593 bu arada hangi beden aldın pijamalarını? Benim bu zamana kadar bekletme sebebim de acaba son 2 ay şişer miyim büyür mü vücudum diye düşünmemden. Şimdi bol giyince hamile olduğum bile belli değil ama ne olur ne olmaz.
M mi alsam L mi diye düşünüyorum.
Bende kapalıyım canım hiç gerek yok o zaman fazlasınaBence yeterli. Ben mayıs ayında doğum yaptım ilk bebeğime uzun kollu ince pijamaydı terleme din tam iyiydi benim için. Ama kişiden kişiye değişir belki. Ben kapalıyım zaten her türlü uzun giyicem de. Doğumda da ameliyat elbisesi giydirdiler.
Bence zaten şekerin yükseldiğini fark etmek daha zor kesinlikle. Kronikleştiğinde ancak daha fark edilebilir oluyor o yüzden düşük şekerde en azından belirti veriyor öyle ya da böyle, siz de kısa sürede vücudunuzun verdiği sinyallere tetikte olup neye ihtiyacınız olduğunu çözersiniz benceBenim şekerim yüksekken de belirtim olmuyor. Şeker yüklemesinde de hiçbir şey olmadı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama 180e çıkmıştı.
Vücudum belirti vermediği için tehlikeli buluyorum bu durumu zaten. 40ın altına düşerse bi anda terlemeye başlarsın gibi şeyler söylediler sadece. O kadar düşmedi ama hiç.
Tek başına tatlı bi şey tüketmiyorum genelde evet ayran yoğurt ile dengede tutmaya çalışıyorum. Diyetisyen de onu söylemişti.
varmak istediğim nokta o. Şekerin düşmesine izin vermeden önlem almanın yolunu bulabilmekumarım olur.
Tek kat müslin olandan mı aldınız acaba yoksa çift kat olanlardan mı ?Ben muslin tercih ettim bebek zaten yaz bebegi diğerleri çok kalın olur
canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsiniz bende 7 haftalıkken covid oldum evde sadece ebn oldum nasıl olduğunu da anlamadım ya zaten ama kendi yaptığım kemik ilik suyu çorbayla sarımsak bol acı limon o çorbayla iyileştim ben çok şükür umarım hemencik geçer ❤Nur topu gibi bir covid imiz olduteşekkürler
Tek kat olandan aldim açıkçası fermuarlı aldim bir de oğlum kis bebegi idi kumaş şeklinde kullanmistim ama havalar sıcak o yüzden kumaş ya da 2 kat sıcak olur hava alan kumaş olması lazım içine xe muslin minder aldim terleme yapmaması içinTek kat müslin olandan mı aldınız acaba yoksa çift kat olanlardan mı ?
Ankara’ya geçen sene yaz temmuzda geldi, haziranda bile hava ısınmadı bir türlü. Bu sene de kış gelmedi, geldiğinde yine acaba geç mi gider diye de düşünüyorum. Ben de sanırım sıcak ve güneş ışığının daha dik olduğu saatler için bir tane tek katlı, bir de uyurken veya daha serince havalarda kullanmak için çift kat olanlardan alıp bohçacı gibi dolaşacağım etraftaTek kat olandan aldim açıkçası fermuarlı aldim bir de oğlum kis bebegi idi kumaş şeklinde kullanmistim ama havalar sıcak o yüzden kumaş ya da 2 kat sıcak olur hava alan kumaş olması lazım içine xe muslin minder aldim terleme yapmaması için
Musliniko dan aldım çift kat müslim şeklinde puset örtü ve minderi.memnun kaldım.Merhabalar, puset için örtü siparişi vereceğim ama doğru kumaşı seçmede çok kararsız kaldım. Sadece müslin olanlar çok ince olur gibi geldi, çocuğun uyuyabilmesi için biraz da karanlık olması gerekiyormuş gibi hissediyorum ayrıca. Pike/battaniye + müslin şeklinde olanlar var onlar da acaba çok mu kalın olur yaz günü diye düşünüyorum. Çift kat müslin veya pazen kumaştan olanlar mı daha ideal olur diye düşünürken bir şeye karar verip bir arpa boyu yol gidemiyorum bazen alışveriş yaparkensağ olsun Ankara’nın belirsiz hava durumu da kararsızlığıma kararsızlık ekliyor. Puset örtüsü alanlar veya almayı düşünenler neye karar verdiniz acaba?
kızlarr hepinizi okudum dün işe gelmedim evde dinlendim telefondan da bakamadım ama sizi takip ediyorum. biraz kramplarım vardı uykusuzluk beni çok zorluyor hep uyumak istiyorumm neden böyle anlamadım. bebişin kapı süsünü sipariş verdim, yatağını verdim ve beşik içi örgü koruma siparişini verdim gelsin beşiğini süsleyip atarım sizelohusa pijamaası da annem Bursa dan almış bana fotoğrafını gördüm annem çok detaycıdır baya incelemiştir almadan 3 lü set dedi ben daha bakmadım getirince göreceğim ama onun yanına askılı bir takım daha almıştım ben. asıl emzirme sütyenine karar veremiyorum göğüslerim büyüyor ama o zamana kadar nasıl büyücek nolcak ben daha yeni sütyen hiç almadım kaç beden almamız gerekir acaba kestiremediğimden erkenden alamıyorum onu..
Ohoo seninki koşuya çıkacak annesiYaaaaa aşırı tatlılar bende de bu seçenekler var bu kadar olmasa kesinlikle bunu da alırdım en kötü bayramda giydiririz
Sizce çok kalın mı çift kat, ayrıca bir de tek kat almaya gerek var mı?Musliniko dan aldım çift kat müslim şeklinde puset örtü ve minderi.memnun kaldım.
Benim de beğendiklerim hep uzun kollu ama ben uzun kolda acayip daralıyorumKızlar 1 tane 3 lü sabahlıklı pijama takımı, 2 tane de lohusa pijama takımı aldım hepsi uzun kollu, bi tane de sabahlık alsam yeter mi bide sabahlık kolu nasıl olsun kimisi çok terleniyor yazmış, doğum sırasında ameliyat elbisesi mi giydiriyorlar mesela bide bunu merak ediyorum
Şehri düşünemedim ben sen tabi daha iyi bilirsinAnkara’ya geçen sene yaz temmuzda geldi, haziranda bile hava ısınmadı bir türlü. Bu sene de kış gelmedi, geldiğinde yine acaba geç mi gider diye de düşünüyorum. Ben de sanırım sıcak ve güneş ışığının daha dik olduğu saatler için bir tane tek katlı, bir de uyurken veya daha serince havalarda kullanmak için çift kat olanlardan alıp bohçacı gibi dolaşacağım etraftaküçükken annem hep senin okul çantan abininkinden ağır oluyor derdi, demek ki bazı şeyler hiç değişmiyor
Kızlar 1 tane 3 lü sabahlıklı pijama takımı, 2 tane de lohusa pijama takımı aldım hepsi uzun kollu, bi tane de sabahlık alsam yeter mi bide sabahlık kolu nasıl olsun kimisi çok terleniyor yazmış, doğum sırasında ameliyat elbisesi mi giydiriyorlar mesela bide bunu merak ediyorum
Bende hamile pijama takımı var. O olur mu acaba? Yoksa hamile için olmayan düz bir takım mı alınmalı?
Ben bunu almıştım fiyatı da çok ucuzdu ama evde giyerim diye aldım.
Hastane için değil. Senin aldığın hamile için olanlar mı? Lohusa pijamalarında da karın kısmı bu kadar bol mu?
Kızlar böyle bir şeyi ilk zamanlar giyemezler değil mi?Ben bebeğime bayramlık bakmaya başladım Tahminen 1 aylık olacağı için bunlardan giyemez ama içim gidiyor bunlara
Bende eşimle yaklaşmak istemiyorum çünkü hamikeyim diye birşey kullanmıyor ve sonrasında öyle fena akıntı oluyor ki sanki altıma kaçırıyorumzaten yapamayacağız diyor sonra onu da anlıyorum ama ben ne olucam diye de deliriyorum
Ya ben normal kumaş aldım ikisini de. Sıcak olacağı aklıma gelmedi ühüüüüTek kat olandan aldim açıkçası fermuarlı aldim bir de oğlum kis bebegi idi kumaş şeklinde kullanmistim ama havalar sıcak o yüzden kumaş ya da 2 kat sıcak olur hava alan kumaş olması lazım içine xe muslin minder aldim terleme yapmaması için
Ya bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum acaba belki bende hata vardırYa ben normal kumaş aldım ikisini de. Sıcak olacağı aklıma gelmedi ühüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?