- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.641
Genelde gece cosuyor butun bebekler ama ben hissetmiyordum derin uykuya gecebiliyodum bu gece cok fenaa uyandirdi beni daha da uyutmadiGünaydınayy çok erken daha ne ıkınması. Hayır
benim de çocuğum sabahın köründe ve gece hareket ediyor.
Uyku düzeni gerçekte de böyle mi olacak acaba meraktayım. Hep aynı zaman dilimlerinde hareketleniyor yavrum benim
Gunaydin canim ayni seydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama dunde bana oldu iste boyle bi anda basinc hissi gibi sonrasinda regl agriis gibi agrilar oldu allaha sukur suan gecti biseyim kalmadi ama bencede yavastan donuyorlar artikGunaydiinhala adam akilli uykuya dalamadim gecenin ortasinda bi anlik agriyla uyandim ve deli bir ikinma hissi geldi laaan dedim doguruyorum ama cok anlikti daha sonra ise tekmeleri kaburgalarima cikti sanirim dondu bebek ufak bir pozisyon degisikligiyle.Geri de dalamadimm gitti guzelim uyku duzeni
ahhh benim kuzum yaa bu halde olan tek sen değilsin bak herşeyimiz değişti ben ilk aylarda akıntım var diye kendime iğrenç geldim 3 ay bana çok zor geldi eşimden uzak durdum flan ama kendimi hiç ona srmadım beni beğenmez mi başkasına bakar mı diye bence şöyle bir gerçek var hiçbirimiz 24 saat eşimizin yanında değilizve o yolda geçen bir kadına, iş yerindeki kadına, sosyal medyadaki güzel estetikli makyajlı kadınlarailla ki bakıyor buna hiçbirimiz engel olmaayız olmamıza da gerek yok ki.. insanoğlu merak eder ben kadın olarak bakıyorum öyle kadınlara. bende kendimi asla çirkin bakımsız bulmam mesela ama ben çok güzel bir kadın gördümmü kendim gösteriyorum eşime aa kadına bak diye ki bunun çok woaaw bişey olmadığının farkına varsın diye. sen kendini sakın böyle birşeye harab edip ağlayıp bebişinide üzme. şükür ki ne güzel ilgili yardımcı eşin var ve bu bedenimiz değişecek eskiye döneceğizz. eşin eminim çok seviyor seni sadece fotoğrafa baktı diye de onu yargılama bence. sana bir saygısızlık yapmadığı sürece, seni bu yolda yalnız bırakmadığı sevgisini eksik etmediği sürece lütfen üzülme. bence eşlerimize de zor bir süreç bu çünkü düşünsene aylardır yok aktık yok koktuk diye kendimizi uzak tuttuk onlardan ee onlarda buna şaşırdı, hormonlar diye ya sorun çıkardık ya ağladık bazen kızdık onlara, ee kendi adıma her gece kramp girince bağırarak eşime vurarak uyanıyor adam beni sakinleştirip ağrım gidene kadar masaj yapıyor, senin çizmelerini hergün eşin çekiyor ağrın olsa masajını yapar yani eşlerimizinde ruh hali veya yaşadığışeyler şuan çok kolay değil. bence aman ona niye baktın ettinle ne kendimizi üzelim ne de onları darlayalım derim ben arkadaşım geçecek hepsiiiiiHerkese gunaydin kizlar, dun gece neredeyse hic uyumadim gece boyunca sessiz sessiz yorganin altinda agladim sabaha kadar. Hormonlardanmi bu kadar etkilendim yoksa normal zamandada boyle bi tepki verirmiydim bilmiyorum. Dun aksam 10 gibi esim koltukta uyuyakaldi benimde telefonumun sarji bitmisti esime tekefonunu versene biraz bakinayim dedim oda verdi. Benim hesaplarimda girili onun telefonunda oyle bakinirken arka planda twitteri acik kalmis dikkatimi cekti baktim. Bi tane garip bi hesap kismetse olurdaki kizlar varya orasini burasini acan onlar gibi kizlarin resimlerini paylasmis memeler popolar falan hep ortada baya baya guzel kizlar. Esimde bu hesabi takip etmemis ama incelemis belli 7-8 fotograf asagida kalmis hesap bakinmis yani baya bi. Bi anda gorunce beynimden vuruldum sanki sesimide cikartamadim. Sadece aklimdan suan cok kilo aldim, cirkinlestim, esim zaten dogru durust yanima yanasmiyor gidip boyle seylere bakiyo diye oturdum sessiz sessiz saatlerce agladim. Bu arada esim aslinda hamile olmadan once bile inanilmaz yardimci biridir suanda bile cizmemin fermuarina kadar o acip kapatiyor istemesem bile. Hep icimden allahim ne kadar sansliyim her isime yardimci beni nasil guzel idare ediyor diye geciririm. Hic ama hic beklemedigim bi anda gorunce ne hissedecegimi de sasirdim. Bu arada kendimi ovmek gibi olmasin lutfen yanlis anlamayin ama birkac kez makyaj ve gelinbasi yapan studyolarda yüz mankenligi yaptim. Guzel kadinim diye dusunuyorum 36 bedendim benimde incelik belim bacaklarim vardi zaten suanda inanilmaz kilolari goruyorum ve aynaya bile bazen bakmak istemiyorum birde boyle biseyle karsilasinca butun icimdeki ozguvenim herseyim kayboldu. Ben bebegimiz icin bu hale gelmisken acipta boyle kadin fotograflarina bakmasi beni cok uzdu. Kalktim ise geldim hic bisey yokmus gibi küs veya tripli degilim yalnizca kalbim cok kirildi. Birinede anlatmak istemedim acikcasi buraya doktum icimi. Oyle iste kizlar hep derler ya erkek milleti diye sanirim gercekten haklilar.
off cok iyi anlıyorum canım ne hissettiğini insan bir an beyninden vurulmuşa dönüyorHerkese gunaydin kizlar, dun gece neredeyse hic uyumadim gece boyunca sessiz sessiz yorganin altinda agladim sabaha kadar. Hormonlardanmi bu kadar etkilendim yoksa normal zamandada boyle bi tepki verirmiydim bilmiyorum. Dun aksam 10 gibi esim koltukta uyuyakaldi benimde telefonumun sarji bitmisti esime tekefonunu versene biraz bakinayim dedim oda verdi. Benim hesaplarimda girili onun telefonunda oyle bakinirken arka planda twitteri acik kalmis dikkatimi cekti baktim. Bi tane garip bi hesap kismetse olurdaki kizlar varya orasini burasini acan onlar gibi kizlarin resimlerini paylasmis memeler popolar falan hep ortada baya baya guzel kizlar. Esimde bu hesabi takip etmemis ama incelemis belli 7-8 fotograf asagida kalmis hesap bakinmis yani baya bi. Bi anda gorunce beynimden vuruldum sanki sesimide cikartamadim. Sadece aklimdan suan cok kilo aldim, cirkinlestim, esim zaten dogru durust yanima yanasmiyor gidip boyle seylere bakiyo diye oturdum sessiz sessiz saatlerce agladim. Bu arada esim aslinda hamile olmadan once bile inanilmaz yardimci biridir suanda bile cizmemin fermuarina kadar o acip kapatiyor istemesem bile. Hep icimden allahim ne kadar sansliyim her isime yardimci beni nasil guzel idare ediyor diye geciririm. Hic ama hic beklemedigim bi anda gorunce ne hissedecegimi de sasirdim. Bu arada kendimi ovmek gibi olmasin lutfen yanlis anlamayin ama birkac kez makyaj ve gelinbasi yapan studyolarda yüz mankenligi yaptim. Guzel kadinim diye dusunuyorum 36 bedendim benimde incelik belim bacaklarim vardi zaten suanda inanilmaz kilolari goruyorum ve aynaya bile bazen bakmak istemiyorum birde boyle biseyle karsilasinca butun icimdeki ozguvenim herseyim kayboldu. Ben bebegimiz icin bu hale gelmisken acipta boyle kadin fotograflarina bakmasi beni cok uzdu. Kalktim ise geldim hic bisey yokmus gibi küs veya tripli degilim yalnizca kalbim cok kirildi. Birinede anlatmak istemedim acikcasi buraya doktum icimi. Oyle iste kizlar hep derler ya erkek milleti diye sanirim gercekten haklilar.
doktorum yazdı bu arada ocean ekstramag içiyorum şimdi kalsiyumda verdi velbon günde 2 kere içeceksin dedi. böbreklerimde taş var diye bana kalsiyum vermeyecekti ama lazım demekki umarım böbreğimdeki taşları etkilemez bu durumkızlarr yandım vallahi her akşam kramplarla ağlayarak bağırarak eşimi uyandırmakla geçiyorbacaklarıma çok kramp girmeye başladı ve bugün geçmedi de şuan iş yerinde sağ bacağımı sürüyerek geziyorum çok canım yanıyor. doktoruma yazdım bakalım magnezyum zaten kullanıyorum kalsiyum mu vericek napıcak.. birde sol gözümde 1 aydır geçmeyen bir seğirme var o da deli ediyor beni onla da alakası var mı bilmiyorum. son olarak her ağrıyla uyanışımda sırtüstü yatarken buluyorum kendimi onunla da alakası var mı acaba bilemiyorum ama kötüyüm
Herkese gunaydin kizlar, dun gece neredeyse hic uyumadim gece boyunca sessiz sessiz yorganin altinda agladim sabaha kadar. Hormonlardanmi bu kadar etkilendim yoksa normal zamandada boyle bi tepki verirmiydim bilmiyorum. Dun aksam 10 gibi esim koltukta uyuyakaldi benimde telefonumun sarji bitmisti esime tekefonunu versene biraz bakinayim dedim oda verdi. Benim hesaplarimda girili onun telefonunda oyle bakinirken arka planda twitteri acik kalmis dikkatimi cekti baktim. Bi tane garip bi hesap kismetse olurdaki kizlar varya orasini burasini acan onlar gibi kizlarin resimlerini paylasmis memeler popolar falan hep ortada baya baya guzel kizlar. Esimde bu hesabi takip etmemis ama incelemis belli 7-8 fotograf asagida kalmis hesap bakinmis yani baya bi. Bi anda gorunce beynimden vuruldum sanki sesimide cikartamadim. Sadece aklimdan suan cok kilo aldim, cirkinlestim, esim zaten dogru durust yanima yanasmiyor gidip boyle seylere bakiyo diye oturdum sessiz sessiz saatlerce agladim. Bu arada esim aslinda hamile olmadan once bile inanilmaz yardimci biridir suanda bile cizmemin fermuarina kadar o acip kapatiyor istemesem bile. Hep icimden allahim ne kadar sansliyim her isime yardimci beni nasil guzel idare ediyor diye geciririm. Hic ama hic beklemedigim bi anda gorunce ne hissedecegimi de sasirdim. Bu arada kendimi ovmek gibi olmasin lutfen yanlis anlamayin ama birkac kez makyaj ve gelinbasi yapan studyolarda yüz mankenligi yaptim. Guzel kadinim diye dusunuyorum 36 bedendim benimde incelik belim bacaklarim vardi zaten suanda inanilmaz kilolari goruyorum ve aynaya bile bazen bakmak istemiyorum birde boyle biseyle karsilasinca butun icimdeki ozguvenim herseyim kayboldu. Ben bebegimiz icin bu hale gelmisken acipta boyle kadin fotograflarina bakmasi beni cok uzdu. Kalktim ise geldim hic bisey yokmus gibi küs veya tripli degilim yalnizca kalbim cok kirildi. Birinede anlatmak istemedim acikcasi buraya doktum icimi. Oyle iste kizlar hep derler ya erkek milleti diye sanirim gercekten haklilar.
Kuzum benim yaHerkese gunaydin kizlar, dun gece neredeyse hic uyumadim gece boyunca sessiz sessiz yorganin altinda agladim sabaha kadar. Hormonlardanmi bu kadar etkilendim yoksa normal zamandada boyle bi tepki verirmiydim bilmiyorum. Dun aksam 10 gibi esim koltukta uyuyakaldi benimde telefonumun sarji bitmisti esime tekefonunu versene biraz bakinayim dedim oda verdi. Benim hesaplarimda girili onun telefonunda oyle bakinirken arka planda twitteri acik kalmis dikkatimi cekti baktim. Bi tane garip bi hesap kismetse olurdaki kizlar varya orasini burasini acan onlar gibi kizlarin resimlerini paylasmis memeler popolar falan hep ortada baya baya guzel kizlar. Esimde bu hesabi takip etmemis ama incelemis belli 7-8 fotograf asagida kalmis hesap bakinmis yani baya bi. Bi anda gorunce beynimden vuruldum sanki sesimide cikartamadim. Sadece aklimdan suan cok kilo aldim, cirkinlestim, esim zaten dogru durust yanima yanasmiyor gidip boyle seylere bakiyo diye oturdum sessiz sessiz saatlerce agladim. Bu arada esim aslinda hamile olmadan once bile inanilmaz yardimci biridir suanda bile cizmemin fermuarina kadar o acip kapatiyor istemesem bile. Hep icimden allahim ne kadar sansliyim her isime yardimci beni nasil guzel idare ediyor diye geciririm. Hic ama hic beklemedigim bi anda gorunce ne hissedecegimi de sasirdim. Bu arada kendimi ovmek gibi olmasin lutfen yanlis anlamayin ama birkac kez makyaj ve gelinbasi yapan studyolarda yüz mankenligi yaptim. Guzel kadinim diye dusunuyorum 36 bedendim benimde incelik belim bacaklarim vardi zaten suanda inanilmaz kilolari goruyorum ve aynaya bile bazen bakmak istemiyorum birde boyle biseyle karsilasinca butun icimdeki ozguvenim herseyim kayboldu. Ben bebegimiz icin bu hale gelmisken acipta boyle kadin fotograflarina bakmasi beni cok uzdu. Kalktim ise geldim hic bisey yokmus gibi küs veya tripli degilim yalnizca kalbim cok kirildi. Birinede anlatmak istemedim acikcasi buraya doktum icimi. Oyle iste kizlar hep derler ya erkek milleti diye sanirim gercekten haklilar.
Kuzum çok geçmiş olsun inşallah ilaçların ile yarar az kaldı azdoktorum yazdı bu arada ocean ekstramag içiyorum şimdi kalsiyumda verdi velbon günde 2 kere içeceksin dedi. böbreklerimde taş var diye bana kalsiyum vermeyecekti ama lazım demekki umarım böbreğimdeki taşları etkilemez bu durum
inşallah bebişim gerçekten korkuyorum çok fazla ağrıyla uyanmak aşırı can sıkıcı birde istemsiz bağırıyorum yani eşimde korkuyor adamcağızın bir fırlayışı var şoka giriyoruz ikimizdeKuzum benim yasosyal medya tam bir bataklık. Belki akışta karşısına çıktı meraktan baktı kapattı. Sana karşı tavrı değişik değilse seni incitmiyorsa tamamen meraktan anlık bir şey bence.
Yine de ben olsam bildiğimi hissettirir hatta sorardım. Üzme tatlı canını da bebeğini de
Kuzum çok geçmiş olsun inşallah ilaçların ile yarar az kaldı az
Yaa kıyamam insan kırılır ama bide şöyle düşün meraktan bakmıştır yani beğendiğinden değil. Sosyal medya da bi yerde geyiği dönmüştür öyle bakıp çıkmıştır. Ben kadın halimle hep bakarım o tarz şeylereHerkese gunaydin kizlar, dun gece neredeyse hic uyumadim gece boyunca sessiz sessiz yorganin altinda agladim sabaha kadar. Hormonlardanmi bu kadar etkilendim yoksa normal zamandada boyle bi tepki verirmiydim bilmiyorum. Dun aksam 10 gibi esim koltukta uyuyakaldi benimde telefonumun sarji bitmisti esime tekefonunu versene biraz bakinayim dedim oda verdi. Benim hesaplarimda girili onun telefonunda oyle bakinirken arka planda twitteri acik kalmis dikkatimi cekti baktim. Bi tane garip bi hesap kismetse olurdaki kizlar varya orasini burasini acan onlar gibi kizlarin resimlerini paylasmis memeler popolar falan hep ortada baya baya guzel kizlar. Esimde bu hesabi takip etmemis ama incelemis belli 7-8 fotograf asagida kalmis hesap bakinmis yani baya bi. Bi anda gorunce beynimden vuruldum sanki sesimide cikartamadim. Sadece aklimdan suan cok kilo aldim, cirkinlestim, esim zaten dogru durust yanima yanasmiyor gidip boyle seylere bakiyo diye oturdum sessiz sessiz saatlerce agladim. Bu arada esim aslinda hamile olmadan once bile inanilmaz yardimci biridir suanda bile cizmemin fermuarina kadar o acip kapatiyor istemesem bile. Hep icimden allahim ne kadar sansliyim her isime yardimci beni nasil guzel idare ediyor diye geciririm. Hic ama hic beklemedigim bi anda gorunce ne hissedecegimi de sasirdim. Bu arada kendimi ovmek gibi olmasin lutfen yanlis anlamayin ama birkac kez makyaj ve gelinbasi yapan studyolarda yüz mankenligi yaptim. Guzel kadinim diye dusunuyorum 36 bedendim benimde incelik belim bacaklarim vardi zaten suanda inanilmaz kilolari goruyorum ve aynaya bile bazen bakmak istemiyorum birde boyle biseyle karsilasinca butun icimdeki ozguvenim herseyim kayboldu. Ben bebegimiz icin bu hale gelmisken acipta boyle kadin fotograflarina bakmasi beni cok uzdu. Kalktim ise geldim hic bisey yokmus gibi küs veya tripli degilim yalnizca kalbim cok kirildi. Birinede anlatmak istemedim acikcasi buraya doktum icimi. Oyle iste kizlar hep derler ya erkek milleti diye sanirim gercekten haklilar.
Günaydın. Bence karşısına çıkmıştır anlık bakmıştır üzme kendini öyle düşünme. Mesela ben de bakmıyorum ama keşfetim çıplak kadın küfürlü saçma sapan tiktoklarla dolu. Eşimde diyo sen bunları mı izliyorsun diye. İnandıramıyorumHerkese gunaydin kizlar, dun gece neredeyse hic uyumadim gece boyunca sessiz sessiz yorganin altinda agladim sabaha kadar. Hormonlardanmi bu kadar etkilendim yoksa normal zamandada boyle bi tepki verirmiydim bilmiyorum. Dun aksam 10 gibi esim koltukta uyuyakaldi benimde telefonumun sarji bitmisti esime tekefonunu versene biraz bakinayim dedim oda verdi. Benim hesaplarimda girili onun telefonunda oyle bakinirken arka planda twitteri acik kalmis dikkatimi cekti baktim. Bi tane garip bi hesap kismetse olurdaki kizlar varya orasini burasini acan onlar gibi kizlarin resimlerini paylasmis memeler popolar falan hep ortada baya baya guzel kizlar. Esimde bu hesabi takip etmemis ama incelemis belli 7-8 fotograf asagida kalmis hesap bakinmis yani baya bi. Bi anda gorunce beynimden vuruldum sanki sesimide cikartamadim. Sadece aklimdan suan cok kilo aldim, cirkinlestim, esim zaten dogru durust yanima yanasmiyor gidip boyle seylere bakiyo diye oturdum sessiz sessiz saatlerce agladim. Bu arada esim aslinda hamile olmadan once bile inanilmaz yardimci biridir suanda bile cizmemin fermuarina kadar o acip kapatiyor istemesem bile. Hep icimden allahim ne kadar sansliyim her isime yardimci beni nasil guzel idare ediyor diye geciririm. Hic ama hic beklemedigim bi anda gorunce ne hissedecegimi de sasirdim. Bu arada kendimi ovmek gibi olmasin lutfen yanlis anlamayin ama birkac kez makyaj ve gelinbasi yapan studyolarda yüz mankenligi yaptim. Guzel kadinim diye dusunuyorum 36 bedendim benimde incelik belim bacaklarim vardi zaten suanda inanilmaz kilolari goruyorum ve aynaya bile bazen bakmak istemiyorum birde boyle biseyle karsilasinca butun icimdeki ozguvenim herseyim kayboldu. Ben bebegimiz icin bu hale gelmisken acipta boyle kadin fotograflarina bakmasi beni cok uzdu. Kalktim ise geldim hic bisey yokmus gibi küs veya tripli degilim yalnizca kalbim cok kirildi. Birinede anlatmak istemedim acikcasi buraya doktum icimi. Oyle iste kizlar hep derler ya erkek milleti diye sanirim gercekten haklilar.
Ben de geceleri asla rahat değilim sağa yatsam olmuyo sola yatsam olmuyo her döndüğümde ah uh ses çıkartıyorum. Sırt üstü yatıyorum sanki dayak yemiş gibi uyanıyorum. Tuvalet meselesi ayrı zaten. Her uyandığımda sıkışık vaziyette oluyorum. Bebekler iyice büyüyünce hiç düşünemiyorum.kızlarr yandım vallahi her akşam kramplarla ağlayarak bağırarak eşimi uyandırmakla geçiyorbacaklarıma çok kramp girmeye başladı ve bugün geçmedi de şuan iş yerinde sağ bacağımı sürüyerek geziyorum çok canım yanıyor. doktoruma yazdım bakalım magnezyum zaten kullanıyorum kalsiyum mu vericek napıcak.. birde sol gözümde 1 aydır geçmeyen bir seğirme var o da deli ediyor beni onla da alakası var mı bilmiyorum. son olarak her ağrıyla uyanışımda sırtüstü yatarken buluyorum kendimi onunla da alakası var mı acaba bilemiyorum ama kötüyüm
Benimki de öyle. Sabaha karşı tuvalet için kalktığımda uyanmış oluyor o daGünaydınayy çok erken daha ne ıkınması. Hayır
benim de çocuğum sabahın köründe ve gece hareket ediyor.
Uyku düzeni gerçekte de böyle mi olacak acaba meraktayım. Hep aynı zaman dilimlerinde hareketleniyor yavrum benim
Evett ayni dedigin gibi ama anlik bir olaydi.Simdi donmus olsada kafasi yine yukari da cikabilirGunaydin canim ayni seydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama dunde bana oldu iste boyle bi anda basinc hissi gibi sonrasinda regl agriis gibi agrilar oldu allaha sukur suan gecti biseyim kalmadi ama bencede yavastan donuyorlar artik
Canikomm canını hiç sıkma ya böyle şeyler için. Bence hamileliktede çok güzeliz, unutmayalım ki bu da bi süreç. Tadını çıkartalım, gözünden bunun için damla yaş akmasın. İnan bazen eşimin yerine koyuyorum kendimi ona da üzülüyorum. Bizim hayatımız değiştiği kadar onlarınki de değişiyor ve etrafımızdaki insanlar (bizler de dahil) daha çok anneye odaklanıyoruz. Ben de yakışıklı erkeklere bakıyorum, aman baksın diyorum o da, güzele bakmak sevaptır djhdjdj. Kalbinden, aklından art niyet geçmesin, düşünceleri aksiyona harekete dökülmesin yeter. Şu an hassas dönemlerimiz işte, dün akşam Hachiko diye bi film izledim ulan saatlerce köpeğe ağladım djdhhdh. Eşim şok. Beni teselli etmekten filmi de izleyemedi. İçinden diyordur “napıyo bu deli” hshdhs.Herkese gunaydin kizlar, dun gece neredeyse hic uyumadim gece boyunca sessiz sessiz yorganin altinda agladim sabaha kadar. Hormonlardanmi bu kadar etkilendim yoksa normal zamandada boyle bi tepki verirmiydim bilmiyorum. Dun aksam 10 gibi esim koltukta uyuyakaldi benimde telefonumun sarji bitmisti esime tekefonunu versene biraz bakinayim dedim oda verdi. Benim hesaplarimda girili onun telefonunda oyle bakinirken arka planda twitteri acik kalmis dikkatimi cekti baktim. Bi tane garip bi hesap kismetse olurdaki kizlar varya orasini burasini acan onlar gibi kizlarin resimlerini paylasmis memeler popolar falan hep ortada baya baya guzel kizlar. Esimde bu hesabi takip etmemis ama incelemis belli 7-8 fotograf asagida kalmis hesap bakinmis yani baya bi. Bi anda gorunce beynimden vuruldum sanki sesimide cikartamadim. Sadece aklimdan suan cok kilo aldim, cirkinlestim, esim zaten dogru durust yanima yanasmiyor gidip boyle seylere bakiyo diye oturdum sessiz sessiz saatlerce agladim. Bu arada esim aslinda hamile olmadan once bile inanilmaz yardimci biridir suanda bile cizmemin fermuarina kadar o acip kapatiyor istemesem bile. Hep icimden allahim ne kadar sansliyim her isime yardimci beni nasil guzel idare ediyor diye geciririm. Hic ama hic beklemedigim bi anda gorunce ne hissedecegimi de sasirdim. Bu arada kendimi ovmek gibi olmasin lutfen yanlis anlamayin ama birkac kez makyaj ve gelinbasi yapan studyolarda yüz mankenligi yaptim. Guzel kadinim diye dusunuyorum 36 bedendim benimde incelik belim bacaklarim vardi zaten suanda inanilmaz kilolari goruyorum ve aynaya bile bazen bakmak istemiyorum birde boyle biseyle karsilasinca butun icimdeki ozguvenim herseyim kayboldu. Ben bebegimiz icin bu hale gelmisken acipta boyle kadin fotograflarina bakmasi beni cok uzdu. Kalktim ise geldim hic bisey yokmus gibi küs veya tripli degilim yalnizca kalbim cok kirildi. Birinede anlatmak istemedim acikcasi buraya doktum icimi. Oyle iste kizlar hep derler ya erkek milleti diye sanirim gercekten haklilar.
Hamilelikte aşırı duygusal, kırılgan ve alıngan oluyoruz. Kendimizi korunmasız ve aciz hissettiğimiz bir dönem. Yemek yerken doymuyorum diye kendimi aciz bulup ağzımda lokma gözümde yaşla gizlice gidip ağlamışlığım var. Eşimin abisi emrivaki yapıp bana basit bir yemek yaptırdılar diye saatlerce ağlamışlığım var. Hepsinde de eşimin tesellisi çok iyi geldi. Normal zamanda olsaydı eminim o gördüğün şeye takılmazdın. Bence gayri-ihtiyari bakmıştır. Öyle planlı bilinçli baksa telefonu da hemen vermezdi sana. Önce bir şey var mı diye bi bakardı. Ben de Twitter’da neler görüyorum merakımdan açıp bakıyorum. Retweetlerden önümüze bir sürü şey düşüyor. Eşinle konuş istersen sana durumu anlatacaktır. Anlattığına göre eşin iyi birisi, sana minnettardır çocuğunuzu taşıdığınız içinHerkese gunaydin kizlar, dun gece neredeyse hic uyumadim gece boyunca sessiz sessiz yorganin altinda agladim sabaha kadar. Hormonlardanmi bu kadar etkilendim yoksa normal zamandada boyle bi tepki verirmiydim bilmiyorum. Dun aksam 10 gibi esim koltukta uyuyakaldi benimde telefonumun sarji bitmisti esime tekefonunu versene biraz bakinayim dedim oda verdi. Benim hesaplarimda girili onun telefonunda oyle bakinirken arka planda twitteri acik kalmis dikkatimi cekti baktim. Bi tane garip bi hesap kismetse olurdaki kizlar varya orasini burasini acan onlar gibi kizlarin resimlerini paylasmis memeler popolar falan hep ortada baya baya guzel kizlar. Esimde bu hesabi takip etmemis ama incelemis belli 7-8 fotograf asagida kalmis hesap bakinmis yani baya bi. Bi anda gorunce beynimden vuruldum sanki sesimide cikartamadim. Sadece aklimdan suan cok kilo aldim, cirkinlestim, esim zaten dogru durust yanima yanasmiyor gidip boyle seylere bakiyo diye oturdum sessiz sessiz saatlerce agladim. Bu arada esim aslinda hamile olmadan once bile inanilmaz yardimci biridir suanda bile cizmemin fermuarina kadar o acip kapatiyor istemesem bile. Hep icimden allahim ne kadar sansliyim her isime yardimci beni nasil guzel idare ediyor diye geciririm. Hic ama hic beklemedigim bi anda gorunce ne hissedecegimi de sasirdim. Bu arada kendimi ovmek gibi olmasin lutfen yanlis anlamayin ama birkac kez makyaj ve gelinbasi yapan studyolarda yüz mankenligi yaptim. Guzel kadinim diye dusunuyorum 36 bedendim benimde incelik belim bacaklarim vardi zaten suanda inanilmaz kilolari goruyorum ve aynaya bile bazen bakmak istemiyorum birde boyle biseyle karsilasinca butun icimdeki ozguvenim herseyim kayboldu. Ben bebegimiz icin bu hale gelmisken acipta boyle kadin fotograflarina bakmasi beni cok uzdu. Kalktim ise geldim hic bisey yokmus gibi küs veya tripli degilim yalnizca kalbim cok kirildi. Birinede anlatmak istemedim acikcasi buraya doktum icimi. Oyle iste kizlar hep derler ya erkek milleti diye sanirim gercekten haklilar.
Canım tüm arkadaşların söylediği şeylere katılıyorum, kırılamanı da anlıyorum ama nefis böyle birşey ve heryer tuzaklarla dolu denk gelmiş bakınmıştır, hiç büyütme ama gördüğünü ve ne kadar üzüldüğünü de söyle, içinde büyütme lütfenHerkese gunaydin kizlar, dun gece neredeyse hic uyumadim gece boyunca sessiz sessiz yorganin altinda agladim sabaha kadar. Hormonlardanmi bu kadar etkilendim yoksa normal zamandada boyle bi tepki verirmiydim bilmiyorum. Dun aksam 10 gibi esim koltukta uyuyakaldi benimde telefonumun sarji bitmisti esime tekefonunu versene biraz bakinayim dedim oda verdi. Benim hesaplarimda girili onun telefonunda oyle bakinirken arka planda twitteri acik kalmis dikkatimi cekti baktim. Bi tane garip bi hesap kismetse olurdaki kizlar varya orasini burasini acan onlar gibi kizlarin resimlerini paylasmis memeler popolar falan hep ortada baya baya guzel kizlar. Esimde bu hesabi takip etmemis ama incelemis belli 7-8 fotograf asagida kalmis hesap bakinmis yani baya bi. Bi anda gorunce beynimden vuruldum sanki sesimide cikartamadim. Sadece aklimdan suan cok kilo aldim, cirkinlestim, esim zaten dogru durust yanima yanasmiyor gidip boyle seylere bakiyo diye oturdum sessiz sessiz saatlerce agladim. Bu arada esim aslinda hamile olmadan once bile inanilmaz yardimci biridir suanda bile cizmemin fermuarina kadar o acip kapatiyor istemesem bile. Hep icimden allahim ne kadar sansliyim her isime yardimci beni nasil guzel idare ediyor diye geciririm. Hic ama hic beklemedigim bi anda gorunce ne hissedecegimi de sasirdim. Bu arada kendimi ovmek gibi olmasin lutfen yanlis anlamayin ama birkac kez makyaj ve gelinbasi yapan studyolarda yüz mankenligi yaptim. Guzel kadinim diye dusunuyorum 36 bedendim benimde incelik belim bacaklarim vardi zaten suanda inanilmaz kilolari goruyorum ve aynaya bile bazen bakmak istemiyorum birde boyle biseyle karsilasinca butun icimdeki ozguvenim herseyim kayboldu. Ben bebegimiz icin bu hale gelmisken acipta boyle kadin fotograflarina bakmasi beni cok uzdu. Kalktim ise geldim hic bisey yokmus gibi küs veya tripli degilim yalnizca kalbim cok kirildi. Birinede anlatmak istemedim acikcasi buraya doktum icimi. Oyle iste kizlar hep derler ya erkek milleti diye sanirim gercekten haklilar.
Ben de magnezyumu her gün içmeme rağmen dün gece kramp yaşadım yine. Dediğin gibi bağırarak uyanıyorum. Çok kötü bir acı. Bugün tahlil verdim, mg, ca, sodyum vs bakılacak. Aile hekimim az su içmek, kalsiyum ya da sodyum eksikliği de krampa neden olabilir dedi. Gün aşırı kalsiyum da alıyorum ben. Ona rağmen neden oluyor anlamadım ama kalsiyuma başladığımdan beri rahattım aslında. Belki onu da her gün içmem gerekiyor artık. Sana da kalsiyum iyi gelebilir.kızlarr yandım vallahi her akşam kramplarla ağlayarak bağırarak eşimi uyandırmakla geçiyorbacaklarıma çok kramp girmeye başladı ve bugün geçmedi de şuan iş yerinde sağ bacağımı sürüyerek geziyorum çok canım yanıyor. doktoruma yazdım bakalım magnezyum zaten kullanıyorum kalsiyum mu vericek napıcak.. birde sol gözümde 1 aydır geçmeyen bir seğirme var o da deli ediyor beni onla da alakası var mı bilmiyorum. son olarak her ağrıyla uyanışımda sırtüstü yatarken buluyorum kendimi onunla da alakası var mı acaba bilemiyorum ama kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?