2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hepinizi tek tek etiketleyemedim kizlar herkese cok tesekkur ederim bende hamilelikten daha alingan oldugumun farkindayim o yuzden boyle uzuldum sanirim. Dedigim gibi normalde asla boyle seyler beklemem cok guvenirim esime iste su hormonlar bi anda gorunce mahvetti beni. Zaten kapatmadim gordugum seyi oylece biraktim kilit ekranini actigi an farketmistir benim gordugumu, sabahtan beri daha farkli davraniyor surekli mesaj atip nasilim diye kontrol ediyor uzulup uzulmedigimi anlamaya calisiyor. Bazilarinizin dedigi gibi esimede uzuluyorum isi cok agir ve gelip hem benim nazimi cekiyor hem evde yardim ediyor hem kirmamaya calisiyor beni belkide bu rahatliga simarikliga alistik ufacik bisey bile gozumuze batiyor. Bircogunuzun yazdiklarini yine aglaya aglaya okudum ama rahatladim dokecek goz yasim varmissa demek cok iyi geldiniz bana tesekkur ederim tekrardan hepinize

Canim maddiyatla alakali sorunun yoksa cok icten medicana yi ve ayse kirbasi oneriyorum. Dis gebelik gecirdigimde bikacgun yattim otelden farksiz hemsirelerin davranislari falan cok cok memnun kaldim. Doktorum desem melek gibi cok ilgili bi insan istersen bi arastir.

Potasyum eksikliği de kramp yaratıyormuş diye okumuştum dün. Muz yiyebilirsin umarım iyi gelir

Papatya0593 Bence bazende akışına bırakmak gerek canım herkesin hikayesi tecrübesi farklı çok araştırmak da iyi değil gerçekten bilmemek daha iyi sen kendince doğru olan bir yere yönel ve araştırma bak bu benim ikinci Doğumum olacak ilk gebeliğimde de kimseden çok bir şey sorgulamadım teslim oldum Allah’a emanet ettim ve ilk hastane tecrübemdende çok memnun kaldım şimdi yakınlık sebebiyle tercih ettim medical ve ben hayırlısı diyorum çünkü herkes herşeyi farklı tecrübe ediyor yapamadan bilemeyiz çok pimpiriklenmek iyi değil İnan bana böyle düşündükçe daha zora giriyor insan burcu hanımdan memnunum esasen ama Sudan tedirginim mesela normal Doğum istiyorum bana bu anlamda tam yol gösterecek mi sezeryana kaydırır mı diyorum tam sorgulayacak oluyorum sonra hayırlısı de Ayşe diyorum biz bazende yaşanacakların önüne geçemeyiz rabbim bizi bizden daha iyi düşünür o korur dua edelim

Canım teşekkür ederim sen daha önce de demiştin unuttum bakmayı, bi fiyat alayım buradan da

Çok haklısın bende hiç memnun değilim böyle olmaktan ya rahat insanlara hep özenmişimdir elimizde olmayan şeyleri boşa dert ediyoruz biliyorum ama huy işte

BUKITOKI kizlar ev yogurdugunu arttirin kesinlikle bu isin cozumu kalsiyum kefir ayran yogurt ne buluyorsaniz mayalayin oglen aksam menulerine dahil edin muhakkak

Canım o kadar çok düşünürsen işin içinden çıkamazsın. Benim ilkinde araştırma hastanesinde doktordan hemşireye mükemmel insanlardı ama hastane pisti Bir başkası özelden şikayetçi bir başkası devletten derken dört dörtlük bulmak çok zor.
Bolca dua et Rabbim doğumum kolay olsun, iyi insanlarla merhametli insanlarla karşılaştır diye.
Ben mesela doktorumdan çok memnunum ama hastaneyi hiç bilemiyorum Allah’a emanetiz canım bu kadar ince düşünmemeye çalış. Şu zamanlarımız o kadar kıymetli ki bir daha bu zamanlara dönemeyeceğiz, lütfen tadını çıkarmaya çalış

Kramp yaşamıyorum ama bende geceleri ne sağımda ne solumda tam rahat ettiğim yok böyle böyle geçecek sanırım bu dönemler allah yardımcımız olsun muz kramplara iyi geliyor canım dene istersen ben kızımda son aylarda zorlanıyordum ama bu daha bu aylarda yamulttu beni sonları üşütmek istemiyorum

Kızlar bu arada bugün doktora geldim. 27+6’yız 1350 gr 37 cm. Herşeyi çok normal çok şükür göbek çevresi 30. hafta gösteriyor 67.7 kilo olmuşum ona biraz canım sıkıldı. Toplam 7.7 kilo almış oldum. Geçen aya göre hızlı almışsın dedi doktorda. Yürüyüş yapmamı önerdi. Sulu akıntı normalmiş bebeğin suyu da gayet iyiymiş.

Ahh kuzuummm cok iyi anliyorum zaten hormonlar kamikaze gibi ama emin ol kotu niyetle yapan erkek delilleri de silerdi bu hic sasmaz.Benim bile onume cikiyor bakiyorum kadinlara aa ne bicim memesi surasi burasi diye cunku sosyal medyada sen aramasanda onune dusuyor ve insan merak ediyor ya o yuzden hormonal bir akima kapilmissin sen belki normalde olsa takmayacaktin bile kendini bunun icin uzme ama soyle esine gordum uzuldum

Pank cım şu anda kırılgan bir durumdayız; duygularımız karmakarışık. Biraz onun etkisiyle heralde sessiz sessiz ağladın. Çok üzüldüm inan ki mesajını okuyunca. Ama sosyal medyada senin de karşına çıkıyordur saçma sapan bir sürü trend olan videolar fotoğraflar. Onun da karşısına çıkmıştır öyle bakmıştır. Zaten takip de etmemiş öyle karşısına çıkmış. Öyle bi bakıp kapatmıştır. Bazen ofiste orada burada da insanlar konuşuyor; sen de muhabbbete dahil olabilmek için öyle bir açıp bakıyorsun “neymiş ya buuu” diye. Öyle de olmuş olabilir. Aklına kötü şeyler getirme hiç. Sen de eminim çok güzelsindir hiç kendine güvenin falan azalmasın. Geçici bir süreç bu yaşadığımız. Zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık. Doğumdan kısa süre sonra her şey normale dönecek diye düşün hep

Çok haklısın bende hiç memnun değilim böyle olmaktan ya rahat insanlara hep özenmişimdir elimizde olmayan şeyleri boşa dert ediyoruz biliyorum ama huy işte
Haklısın canım yapın öyle olunca elinden birşey gelmez ama sen en azından kimseden sorgulama bak bunu dene ben kimseden mesela asla Doğum hikayesi dinlemem herkesin hikayesi kendine dinlesem korkacağım çünkü

Kızlar merhabaaa uzun bir aradan sonra döndüm sağ salim şükür. çok fazla mesaj var hepsini okuyamadım tabi ama genel bi göz gezdirdm ,beni merak edip ara ara yazanlar olmuş onlarda cok sağolsun. En son boşanmak üzere ayrılmıstım forumdan sizleri kötü etkilememk için. Çok zor günler geçirdim ama şükür bitti hepsi, boşanma kararından vazgeçtik ailelerin çevreminde katkılarıyla. Bu yavrum umarım sağlıkla doğar bu kadar stres dolu 2 bucuk ay sonunda. Tek umudumuz o. İsim konusunda da ortak karara sonunda bu barışmayla ulaştık ve adını UMUT koymaya karar verdik, umarım o bizim hayatımzn da umudu olacak. Bebeğim son kontrolde iyiydi şükür her şey yolunda, benim de sizler gibi bol kramplı ağrılı akşamlarım oluyor, az kaldı direnelim bakalım yavrularımız için değer bu sıkıntıya.

pank cım biliyorum bu durumun kalbini nası kırdığını , ama diğer zamanlarında dört dörtlük yanında olan bi eş var takdiri kesinlikle hakediyor, hepimiz hata yapabilirz, bi an boşluğuna gelip incelemiş olabilir biz de bakıyoruz bazen hos bişey gördgmzde :) bence bu bi alışkanlık değilse göz ardı edebilirsin üzme kendni, ama yine de biliyorum o için içini yiyecek, sen yine de ona gördgnü bahset o da seni hos sözleryle içini ferahlatsın, ancak bu rahatlatır seni, nerden biliyosun başıma gelmişti çünkü :))) ki benim ki dört dörtlük asla değil:) o yüzden sıkma canını surda 6 ay sonra eski formumza dönmş bile olabiliriz

Haklısın canım yapın öyle olunca elinden birşey gelmez ama sen en azından kimseden sorgulama bak bunu dene ben kimseden mesela asla Doğum hikayesi dinlemem herkesin hikayesi kendine dinlesem korkacağım çünkü
Ay ben dinlemiyorum da herkes anlatıyor bide herkesin hikayesi bilhassa ilk doğum kötü korkma ama deyip analtıveriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…