- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.661
Canim maddiyatla alakali sorunun yoksa cok icten medicana yi ve ayse kirbasi oneriyorum. Dis gebelik gecirdigimde bikacgun yattim otelden farksiz hemsirelerin davranislari falan cok cok memnun kaldim. Doktorum desem melek gibi cok ilgili bi insan istersen bi arastir.Bugün herkes dertli bende paylaşayım, bende doktorla kafayı yemiş durumdayım kızlar, bu haftaya kadar görev yaptığım yerdeydim şimdi ankarada devam edip doğumu orada yapacağım ailem orda ama çok araştırdıkça çok şey duydum , bi arkadaşımın memorialle kötü deneyimi var malum koru çukurambar olayı sonra medical park i araştırınca ordada çok şikayet gördüm , bi arkadaşım şehir hastanesinde doğum yapmış çok memnun oda devlet asistan fln mı yaptırır bide hassasiyetim var kadın doktor istiyorum devlete gidersem o şansım yok fln, delirmek üzereyim o kadar çok araştırdım ki, rüyalarımda hep doğuruyorum, erkek olmak ne kolay ya doğum hiç onların derdi değil gibi geliyor, araştırdıkça aslında heryerle ilgili kötü yorum var ama gördükçe soğuyorum valla cahillik mutluluk ya pimpiriklenmek ne kötü birşey
Potasyum eksikliği de kramp yaratıyormuş diye okumuştum dün. Muz yiyebilirsin umarım iyi gelirkızlarr yandım vallahi her akşam kramplarla ağlayarak bağırarak eşimi uyandırmakla geçiyorbacaklarıma çok kramp girmeye başladı ve bugün geçmedi de şuan iş yerinde sağ bacağımı sürüyerek geziyorum çok canım yanıyor. doktoruma yazdım bakalım magnezyum zaten kullanıyorum kalsiyum mu vericek napıcak.. birde sol gözümde 1 aydır geçmeyen bir seğirme var o da deli ediyor beni onla da alakası var mı bilmiyorum. son olarak her ağrıyla uyanışımda sırtüstü yatarken buluyorum kendimi onunla da alakası var mı acaba bilemiyorum ama kötüyüm
Canım teşekkür ederim sen daha önce de demiştin unuttum bakmayı, bi fiyat alayım buradan daCanim maddiyatla alakali sorunun yoksa cok icten medicana yi ve ayse kirbasi oneriyorum. Dis gebelik gecirdigimde bikacgun yattim otelden farksiz hemsirelerin davranislari falan cok cok memnun kaldim. Doktorum desem melek gibi cok ilgili bi insan istersen bi arastir.
Çok haklısın bende hiç memnun değilim böyle olmaktan ya rahat insanlara hep özenmişimdir elimizde olmayan şeyleri boşa dert ediyoruz biliyorum ama huy iştePapatya0593 Bence bazende akışına bırakmak gerek canım herkesin hikayesi tecrübesi farklı çok araştırmak da iyi değil gerçekten bilmemek daha iyi sen kendince doğru olan bir yere yönel ve araştırma bak bu benim ikinci Doğumum olacak ilk gebeliğimde de kimseden çok bir şey sorgulamadım teslim oldum Allah’a emanet ettim ve ilk hastane tecrübemdende çok memnun kaldım şimdi yakınlık sebebiyle tercih ettim medical ve ben hayırlısı diyorum çünkü herkes herşeyi farklı tecrübe ediyor yapamadan bilemeyiz çok pimpiriklenmek iyi değil İnan bana böyle düşündükçe daha zora giriyor insan burcu hanımdan memnunum esasen ama Sudan tedirginim mesela normal Doğum istiyorum bana bu anlamda tam yol gösterecek mi sezeryana kaydırır mı diyorum tam sorgulayacak oluyorum sonra hayırlısı de Ayşe diyorum biz bazende yaşanacakların önüne geçemeyiz rabbim bizi bizden daha iyi düşünür o korur dua edelim
Ben de magnezyumu her gün içmeme rağmen dün gece kramp yaşadım yine. Dediğin gibi bağırarak uyanıyorum. Çok kötü bir acı. Bugün tahlil verdim, mg, ca, sodyum vs bakılacak. Aile hekimim az su içmek, kalsiyum ya da sodyum eksikliği de krampa neden olabilir dedi. Gün aşırı kalsiyum da alıyorum ben. Ona rağmen neden oluyor anlamadım ama kalsiyuma başladığımdan beri rahattım aslında. Belki onu da her gün içmem gerekiyor artık. Sana da kalsiyum iyi gelebilir.
Canım o kadar çok düşünürsen işin içinden çıkamazsın. Benim ilkinde araştırma hastanesinde doktordan hemşireye mükemmel insanlardı ama hastane pistiBugün herkes dertli bende paylaşayım, bende doktorla kafayı yemiş durumdayım kızlar, bu haftaya kadar görev yaptığım yerdeydim şimdi ankarada devam edip doğumu orada yapacağım ailem orda ama çok araştırdıkça çok şey duydum , bi arkadaşımın memorialle kötü deneyimi var malum koru çukurambar olayı sonra medical park i araştırınca ordada çok şikayet gördüm , bi arkadaşım şehir hastanesinde doğum yapmış çok memnun oda devlet asistan fln mı yaptırır bide hassasiyetim var kadın doktor istiyorum devlete gidersem o şansım yok fln, delirmek üzereyim o kadar çok araştırdım ki, rüyalarımda hep doğuruyorum, erkek olmak ne kolay ya doğum hiç onların derdi değil gibi geliyor, araştırdıkça aslında heryerle ilgili kötü yorum var ama gördükçe soğuyorum valla cahillik mutluluk ya pimpiriklenmek ne kötü birşey
Kramp yaşamıyorum ama bende geceleri ne sağımda ne solumda tam rahat ettiğim yok böyle böyle geçecek sanırım bu dönemler allah yardımcımız olsun muz kramplara iyi geliyor canım dene istersen ben kızımda son aylarda zorlanıyordum ama bu daha bu aylarda yamulttu benidoktorum yazdı bu arada ocean ekstramag içiyorum şimdi kalsiyumda verdi velbon günde 2 kere içeceksin dedi. böbreklerimde taş var diye bana kalsiyum vermeyecekti ama lazım demekki umarım böbreğimdeki taşları etkilemez bu durum
Ahh kuzuummm cok iyi anliyorum zaten hormonlar kamikaze gibi ama emin ol kotu niyetle yapan erkek delilleri de silerdi bu hic sasmaz.Benim bile onume cikiyor bakiyorum kadinlara aa ne bicim memesi surasi burasi diye cunku sosyal medyada sen aramasanda onune dusuyor ve insan merak ediyor yaHerkese gunaydin kizlar, dun gece neredeyse hic uyumadim gece boyunca sessiz sessiz yorganin altinda agladim sabaha kadar. Hormonlardanmi bu kadar etkilendim yoksa normal zamandada boyle bi tepki verirmiydim bilmiyorum. Dun aksam 10 gibi esim koltukta uyuyakaldi benimde telefonumun sarji bitmisti esime tekefonunu versene biraz bakinayim dedim oda verdi. Benim hesaplarimda girili onun telefonunda oyle bakinirken arka planda twitteri acik kalmis dikkatimi cekti baktim. Bi tane garip bi hesap kismetse olurdaki kizlar varya orasini burasini acan onlar gibi kizlarin resimlerini paylasmis memeler popolar falan hep ortada baya baya guzel kizlar. Esimde bu hesabi takip etmemis ama incelemis belli 7-8 fotograf asagida kalmis hesap bakinmis yani baya bi. Bi anda gorunce beynimden vuruldum sanki sesimide cikartamadim. Sadece aklimdan suan cok kilo aldim, cirkinlestim, esim zaten dogru durust yanima yanasmiyor gidip boyle seylere bakiyo diye oturdum sessiz sessiz saatlerce agladim. Bu arada esim aslinda hamile olmadan once bile inanilmaz yardimci biridir suanda bile cizmemin fermuarina kadar o acip kapatiyor istemesem bile. Hep icimden allahim ne kadar sansliyim her isime yardimci beni nasil guzel idare ediyor diye geciririm. Hic ama hic beklemedigim bi anda gorunce ne hissedecegimi de sasirdim. Bu arada kendimi ovmek gibi olmasin lutfen yanlis anlamayin ama birkac kez makyaj ve gelinbasi yapan studyolarda yüz mankenligi yaptim. Guzel kadinim diye dusunuyorum 36 bedendim benimde incelik belim bacaklarim vardi zaten suanda inanilmaz kilolari goruyorum ve aynaya bile bazen bakmak istemiyorum birde boyle biseyle karsilasinca butun icimdeki ozguvenim herseyim kayboldu. Ben bebegimiz icin bu hale gelmisken acipta boyle kadin fotograflarina bakmasi beni cok uzdu. Kalktim ise geldim hic bisey yokmus gibi küs veya tripli degilim yalnizca kalbim cok kirildi. Birinede anlatmak istemedim acikcasi buraya doktum icimi. Oyle iste kizlar hep derler ya erkek milleti diye sanirim gercekten haklilar.
Pank cım şu anda kırılgan bir durumdayız; duygularımız karmakarışık. Biraz onun etkisiyle heralde sessiz sessiz ağladın. Çok üzüldüm inan ki mesajını okuyunca. Ama sosyal medyada senin de karşına çıkıyordur saçma sapan bir sürü trend olan videolar fotoğraflar. Onun da karşısına çıkmıştır öyle bakmıştır. Zaten takip de etmemiş öyle karşısına çıkmış. Öyle bi bakıp kapatmıştır. Bazen ofiste orada burada da insanlar konuşuyor; sen de muhabbbete dahil olabilmek için öyle bir açıp bakıyorsun “neymiş ya buuu” diye. Öyle de olmuş olabilir. Aklına kötü şeyler getirme hiç. Sen de eminim çok güzelsindirHerkese gunaydin kizlar, dun gece neredeyse hic uyumadim gece boyunca sessiz sessiz yorganin altinda agladim sabaha kadar. Hormonlardanmi bu kadar etkilendim yoksa normal zamandada boyle bi tepki verirmiydim bilmiyorum. Dun aksam 10 gibi esim koltukta uyuyakaldi benimde telefonumun sarji bitmisti esime tekefonunu versene biraz bakinayim dedim oda verdi. Benim hesaplarimda girili onun telefonunda oyle bakinirken arka planda twitteri acik kalmis dikkatimi cekti baktim. Bi tane garip bi hesap kismetse olurdaki kizlar varya orasini burasini acan onlar gibi kizlarin resimlerini paylasmis memeler popolar falan hep ortada baya baya guzel kizlar. Esimde bu hesabi takip etmemis ama incelemis belli 7-8 fotograf asagida kalmis hesap bakinmis yani baya bi. Bi anda gorunce beynimden vuruldum sanki sesimide cikartamadim. Sadece aklimdan suan cok kilo aldim, cirkinlestim, esim zaten dogru durust yanima yanasmiyor gidip boyle seylere bakiyo diye oturdum sessiz sessiz saatlerce agladim. Bu arada esim aslinda hamile olmadan once bile inanilmaz yardimci biridir suanda bile cizmemin fermuarina kadar o acip kapatiyor istemesem bile. Hep icimden allahim ne kadar sansliyim her isime yardimci beni nasil guzel idare ediyor diye geciririm. Hic ama hic beklemedigim bi anda gorunce ne hissedecegimi de sasirdim. Bu arada kendimi ovmek gibi olmasin lutfen yanlis anlamayin ama birkac kez makyaj ve gelinbasi yapan studyolarda yüz mankenligi yaptim. Guzel kadinim diye dusunuyorum 36 bedendim benimde incelik belim bacaklarim vardi zaten suanda inanilmaz kilolari goruyorum ve aynaya bile bazen bakmak istemiyorum birde boyle biseyle karsilasinca butun icimdeki ozguvenim herseyim kayboldu. Ben bebegimiz icin bu hale gelmisken acipta boyle kadin fotograflarina bakmasi beni cok uzdu. Kalktim ise geldim hic bisey yokmus gibi küs veya tripli degilim yalnizca kalbim cok kirildi. Birinede anlatmak istemedim acikcasi buraya doktum icimi. Oyle iste kizlar hep derler ya erkek milleti diye sanirim gercekten haklilar.
Haklısın canım yapın öyle olunca elinden birşey gelmez ama sen en azından kimseden sorgulama bak bunu dene ben kimseden mesela asla Doğum hikayesi dinlememÇok haklısın bende hiç memnun değilim böyle olmaktan ya rahat insanlara hep özenmişimdir elimizde olmayan şeyleri boşa dert ediyoruz biliyorum ama huy işte
Ben boyle bisey aldim canim gozleri genisligi hosuma gittiBebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara
Bundan aldim ben baya guzel cikti hayvan figurleri cirtcirtli degisiyor ileride oglusum kullanabilir.Bebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara
Bebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara
Ay ben dinlemiyorum da herkes anlatıyor bide herkesin hikayesi bilhassa ilk doğum kötüHaklısın canım yapın öyle olunca elinden birşey gelmez ama sen en azından kimseden sorgulama bak bunu dene ben kimseden mesela asla Doğum hikayesi dinlememherkesin hikayesi kendine dinlesem korkacağım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?