2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Normalde az yiyorum aslında ama kilo alamadım bebeler küçük kalacak diye dün azcık yüklendim sadece ki ben normalde masadan kalkarken o kadar yemek yerdim ya. Hayır eşime çatıp rahatlayayım dedim onun da bugün anlayışlı olacağı tuttu stratejik davranıyor atamadım sinirimi arkadaşlara gideceğiz birazdan öyle plan yaptı kendisi gazımın orda alınacağını düşündü heralde.

Cok gecmis olsun 19haftalik hamileyken hergun 5,6 bazen daha fazla ve siddetli kaniyordu halbuki tup bebek oncesi dis kontrolum yapilmisti hersey normaldi sorun yoktu ama 19haftaya dogru bir basladi dediginiz sekilde hep ayni disin uzerindeki et kanama yapiyor agri falan yoktu en son dayanamayip dis eti uzmanina gittim kadin dogumcumun izniyle yani sonra kontrol yapildi disimde sallanma yokmus kökte iltihapta yokmus sasirtici sekilde cok kanama oluyordu oyle sızıntı falan degildi zor duruyordu dis temizligi yaptirdim gecmedi sonraki hafta en son antibiyotik verildi ama eger hormonsal ise birkac haftaya yine ayni olacak dedi dedigi gibi de oldu yeniden eski haline döndü tuzlu su yap dedi yaptim tansiyonumu yukseltti hemen biraktik onun yerine kloroben gargara verdi onu kullaniyorum ama kanayacaksa yine kaniyor parodontax macun tavsiye ederim bir tıkta olsa azaltiyo ama gecirmiyor, kabullendim mecburen ama gece uyurken kanamasi berbat bisey midem kalkiyor

Kavga edecek alan bırakmamış sana, bravo

Canım devletin ağız diş sağlığı merkezleri 24 saat açık, sabaha kadar nöbetçi diş hekimleri oluyor haftanın her günü. Kardeşim de onlardan biri ordan biliyorum
Yok kuzum ben doğuda bir ilçedeyim şuan. Zaten merkezde olsam bu kadar dert edip buraya da yazmazdım. Dün geldim evime, bu durum oldu.

Sevgili anneler, Vertigo atağı geçiriyorum. İlk defa başıma geldi. nasıl geçer bilmiyorum.Bana dua ediniz.
şu an ben de vertigo atağı geçiriyorum. Stres yorgunluk veya ani kafa travması. Sebebi bunlar. İyi gelen şeyler: sakız çiğnemek, elma sirkesi, bol su, tuzu kesin, kahveyi kesin, şekeri kesin, çayı kesin, 30 derece açıyla veya 2-3 yastıkla uyuyun. Başka bir şey bilen varsa yazarsa sevinirim.

Eyvah kötü olmuş o haftadan beri evet hep aynı diş üzeri ilginç bir şekilde kanıyor, ağrı yok sızı yok anlamadım gitti Doktorların da yapabileceği bir şey yok bence
Geçmiş olsun.kadın doğum doktorunuzun haberi var mı? Ben kan sulandırıcıdandır diye düşündüm de. Belki keser ilacı ...
Haberi var canım kesmedi. Kafama göre hareket etmek de istemiyorum, bebeğe bir şey olur Allah korusun

Hem de cok kotu oldu yani hormonelmis onu anladim bu arada diger yorumlarinizi okumadim da kan sulandirici kullaniyor muydunuz? Ben kullaniyorum ondan midir diye sordum durup dururken kanamasina sebep olmazmis sulandirici bunu dis eti uzmani soyledi, kadin dogumcumla konustum alakasi yok ama kanamayi bir nebze artirma olayi olabiliyo ama sulandiriciyi kesemeyiz bebegi riske atamam ilaca devam dedi benim size tavsiyem kloroben gargara kullanin bana da onu verdi baska cozum yok bir de parodontax dis macunu kullaniyorum birebir ayni sorunlarimiz sizinle

Hormonlara bağlı oluyor bu dönemde gerçekten benimde öyle kendiliğinden bir kanıyordu anlatamam şimdi daha iyi ama zamanla geçiyor şu arada sürekli bir anda burnum kanıyor bazende sildiğimde agrıyor öyle zorlamıyorum bile silerken

Evet canım kan sulandırıcı kullanıyorum hatta şimdi vuruldum iğnemi. Yok ben de bırakamam bebeği riske atamam.
Çok can sıkıcı bir durum Allah'ım yardım etsin bize

W woodhousemma Valla belirlemek zorunda kaldık diyelim. Bebeğin kapı süsüydü hediyelikleriydi derken hepsine isim yazıldığı için sipariş verebilelim diye belirledik gitti. Biz de rahatladık iyi oldu
Bu gidişler ben her şeyin üzerine Hoş Geldin Bebek yazdıracağım

Ayy çok gerginim yine bu adam birgün beni çıldırtacak siz siz olun cocukalrin yükünü üstünüze almaya çalışmayın bırakın onlar baksın birazda ya alıştı herşeyi planlı yapmama başında durmazsam yap demezsem ki yap dersem de yapmıyor ben yapayım diye bakıyor sinirlerim altüst etti yine.Besige kontroplak kestirmistik süngerin altına bir iki cm büyük gelmiş ya köşeleri ovallestirilecek yada zımpara ile küçültülecek anlattım.Besigin kenarlarligini ciakrtir takarız dedi niye herşeye karışıyorlar tamam de yap işte.

Haklısın gerçekten sorumlulukları paylaşmalısınız sonra herşeyi siz yaparsanız sizin göreviniz olarak yapışır kalır ve herşeyin üstesinden geliyorsunuz diye de daha kıymetli olmazsınız ben bunu bilir bunu söylerim çocuk ortak bakılmalı destek olunmalı sorumluluk verilmeli kızım şuan dokuz yaşında ders konusunu örnek vermem gerekirse sayısal derslerde babasına gider direkt İngilizcede bana gelir mesela kadınlar kendilerine çok yükleniyor sonra bunalım geliyor ,bebekkende uzun süre kızımın öz bakımını birlikte yaptık valla banyosuna kadar yardım etti bana büyüdü artık diye yapmıyor ama aralarında ki bağ için ve omuzlarımızda ki yüklerin hafifletmesi için herseye yetişmeye çalışmayın

Siz şanslısınız kıymetini bilin. Bazı erkekler öyle duyarsız oluyor ki mağdur olmamak için mecburen herşeye siz yetişmek zorunda kalıyorsunuz ....merhamet ve vicdan çok önemli

Ben yapmayınca da yapmıyor yada söylesen de kendi bildiğini yapıyor gerçekten fiziki olarak da ruhende yoruldum.

Siz şanslısınız kıymetini bilin. Bazı erkekler öyle duyarsız oluyor ki mağdur olmamak için mecburen herşeye siz yetişmek zorunda kalıyorsunuz ....merhamet ve vicdan çok önemli
haklısınız bazende bencil olunca karşı taraf ne yaparsanız yapın olmuyor öyle durumda da önceliklimiz çocuklarımız olmalı iş güçte oldu kadar evet allah herkesi merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın

3 çocuğumda da hiçbir bakımıyla ilgilenmedi hadi ben alıştım yaşımda genç ama yoruluyorum haliyle bı takildi isim çok yoğun yoruluyorum demeye herşeyi benden bekliyor onun için yapmasamda çocuklarım için yapmam gerekiyor hâliyle Erkek annelerine tavsiyem çocuklarınızin peşinden koşmayın evlenince daha çok rahata kaçıyorlar kızlar eninde sonunda yapıyormuş ben hep yurtlarda kurslarda büyüdüm ailemi evimi çok görmedim yemek temizlik bilmezdim evlenince kendim başıma öğrendim bir düzen tutturdum ama eşimi alsitiramiyorum.Kendisinin farkında olmayan insanda değişmiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…