- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.841
Normalde az yiyorum aslında ama kilo alamadım bebeler küçük kalacak diye dün azcık yüklendim sadece ki ben normalde masadan kalkarken o kadar yemek yerdim ya. Hayır eşime çatıp rahatlayayım dedim onun da bugün anlayışlı olacağı tuttu stratejik davranıyor atamadım sinirimiSakin olben de artık biraz fazla yesem kendime gelemiyorum bir kaç saat, mide kaldırmıyor. Sende iki tane var, midene baya az yer kalıyordur. Az az sık sık yemeliyiz aslında, bi de öyle denemek lazım. Sinir bozukluğu hepimizde var ya. Umarım sakinleştirmeyi başarırlar seni yoksa insan daha fena sinirleniyor
Cok gecmis olsun 19haftalik hamileyken hergun 5,6 bazen daha fazla ve siddetli kaniyordu halbuki tup bebek oncesi dis kontrolum yapilmisti hersey normaldi sorun yoktu ama 19haftaya dogru bir basladi dediginiz sekilde hep ayni disin uzerindeki et kanama yapiyor agri falan yoktu en son dayanamayip dis eti uzmanina gittim kadin dogumcumun izniyle yani sonra kontrol yapildi disimde sallanma yokmus kökte iltihapta yokmus sasirtici sekilde cok kanama oluyordu oyle sızıntı falan degildi zor duruyordu dis temizligi yaptirdim gecmedi sonraki hafta en son antibiyotik verildi ama eger hormonsal ise birkac haftaya yine ayni olacak dedi dedigi gibi de oldu yeniden eski haline döndü tuzlu su yap dedi yaptim tansiyonumu yukseltti hemen biraktik onun yerine kloroben gargara verdi onu kullaniyorum ama kanayacaksa yine kaniyor parodontax macun tavsiye ederim bir tıkta olsa azaltiyo ama gecirmiyor, kabullendim mecburen ama gece uyurken kanamasi berbat bisey midem kalkiyorMerhaba kızlar, dün diş eti kanaması beni mahvettigece defalarca uyandım kanı da zor durdurduk. Pazartesiye randevu aldım bakalım ne olacak. Zedelendi mi ne oldu anlamadım hep aynı yerden kanama oluyor. Oysaki ağrı vs de yok
Geçmiş olsun.kadın doğum doktorunuzun haberi var mı? Ben kan sulandırıcıdandır diye düşündüm de. Belki keser ilacı ...Acil diş hekimi yok ki ne desinler eve yolladılar
Canım devletin ağız diş sağlığı merkezleri 24 saat açık, sabaha kadar nöbetçi diş hekimleri oluyor haftanın her günü. Kardeşim de onlardan biri ordan biliyorumAcil diş hekimi yok ki ne desinler eve yolladılar
Kavga edecek alan bırakmamış sana, bravoNormalde az yiyorum aslında ama kilo alamadım bebeler küçük kalacak diye dün azcık yüklendim sadece ki ben normalde masadan kalkarken o kadar yemek yerdim ya. Hayır eşime çatıp rahatlayayım dedim onun da bugün anlayışlı olacağı tuttu stratejik davranıyor atamadım sinirimiarkadaşlara gideceğiz birazdan öyle plan yaptı kendisi gazımın orda alınacağını düşündü heralde.
Yok kuzum ben doğuda bir ilçedeyim şuan. Zaten merkezde olsam bu kadar dert edip buraya da yazmazdım. Dün geldim evime, bu durum oldu.Canım devletin ağız diş sağlığı merkezleri 24 saat açık, sabaha kadar nöbetçi diş hekimleri oluyor haftanın her günü. Kardeşim de onlardan biri ordan biliyorum
şu an ben de vertigo atağı geçiriyorum. Stres yorgunluk veya ani kafa travması. Sebebi bunlar. İyi gelen şeyler: sakız çiğnemek, elma sirkesi, bol su, tuzu kesin, kahveyi kesin, şekeri kesin, çayı kesin, 30 derece açıyla veya 2-3 yastıkla uyuyun. Başka bir şey bilen varsa yazarsa sevinirim.Sevgili anneler, Vertigo atağı geçiriyorum. İlk defa başıma geldi. nasıl geçer bilmiyorum.Bana dua ediniz.
Eyvah kötü olmuş o haftadan beriCok gecmis olsun 19haftalik hamileyken hergun 5,6 bazen daha fazla ve siddetli kaniyordu halbuki tup bebek oncesi dis kontrolum yapilmisti hersey normaldi sorun yoktu ama 19haftaya dogru bir basladi dediginiz sekilde hep ayni disin uzerindeki et kanama yapiyor agri falan yoktu en son dayanamayip dis eti uzmanina gittim kadin dogumcumun izniyle yani sonra kontrol yapildi disimde sallanma yokmus kökte iltihapta yokmus sasirtici sekilde cok kanama oluyordu oyle sızıntı falan degildi zor duruyordu dis temizligi yaptirdim gecmedi sonraki hafta en son antibiyotik verildi ama eger hormonsal ise birkac haftaya yine ayni olacak dedi dedigi gibi de oldu yeniden eski haline döndü tuzlu su yap dedi yaptim tansiyonumu yukseltti hemen biraktik onun yerine kloroben gargara verdi onu kullaniyorum ama kanayacaksa yine kaniyor parodontax macun tavsiye ederim bir tıkta olsa azaltiyo ama gecirmiyor, kabullendim mecburen ama gece uyurken kanamasi berbat bisey midem kalkiyor
Haberi var canım kesmedi. Kafama göre hareket etmek de istemiyorum, bebeğe bir şey olur Allah korusunGeçmiş olsun.kadın doğum doktorunuzun haberi var mı? Ben kan sulandırıcıdandır diye düşündüm de. Belki keser ilacı ...
Eyvah kötü olmuş o haftadan berievet hep aynı diş üzeri ilginç bir şekilde kanıyor, ağrı yok sızı yok anlamadım gitti Doktorların da yapabileceği bir şey yok bence
Haberi var canım kesmedi. Kafama göre hareket etmek de istemiyorum, bebeğe bir şey olur Allah korusun
Cok gecmis olsun 19haftalik hamileyken hergun 5,6 bazen daha fazla ve siddetli kaniyordu halbuki tup bebek oncesi dis kontrolum yapilmisti hersey normaldi sorun yoktu ama 19haftaya dogru bir basladi dediginiz sekilde hep ayni disin uzerindeki et kanama yapiyor agri falan yoktu en son dayanamayip dis eti uzmanina gittim kadin dogumcumun izniyle yani sonra kontrol yapildi disimde sallanma yokmus kökte iltihapta yokmus sasirtici sekilde cok kanama oluyordu oyle sızıntı falan degildi zor duruyordu dis temizligi yaptirdim gecmedi sonraki hafta en son antibiyotik verildi ama eger hormonsal ise birkac haftaya yine ayni olacak dedi dedigi gibi de oldu yeniden eski haline döndü tuzlu su yap dedi yaptim tansiyonumu yukseltti hemen biraktik onun yerine kloroben gargara verdi onu kullaniyorum ama kanayacaksa yine kaniyor parodontax macun tavsiye ederim bir tıkta olsa azaltiyo ama gecirmiyor, kabullendim mecburen ama gece uyurken kanamasi berbat bisey midem kalkiyor
Evet canım kan sulandırıcı kullanıyorum hatta şimdi vuruldum iğnemi. Yok ben de bırakamam bebeği riske atamam.Hem de cok kotu oldu yani hormonelmis onu anladim bu arada diger yorumlarinizi okumadim da kan sulandirici kullaniyor muydunuz? Ben kullaniyorum ondan midir diye sordum durup dururken kanamasina sebep olmazmis sulandirici bunu dis eti uzmani soyledi, kadin dogumcumla konustum alakasi yok ama kanamayi bir nebze artirma olayi olabiliyo ama sulandiriciyi kesemeyiz bebegi riske atamam ilaca devam dedi benim size tavsiyem kloroben gargara kullanin bana da onu verdi baska cozum yok bir de parodontax dis macunu kullaniyorum birebir ayni sorunlarimiz sizinle
Benim tek cep 3 cm ölçüldüğü anda doktor test yapmıştı sizin nasıl olduMerak ettim en son kac ölctuler ? 10 un altina duserse cok riskli dediler bana o yonden soruyorum testi kac olunca yaptilar
Bu gidişler ben her şeyin üzerine Hoş Geldin Bebek yazdıracağımW woodhousemma Valla belirlemek zorunda kaldık diyelim. Bebeğin kapı süsüydü hediyelikleriydi derken hepsine isim yazıldığı için sipariş verebilelim diye belirledik gitti. Biz de rahatladık iyi oldu
Bizim cinsiyet supriz ama kız olursa hanne maria yada Fatma Zehra erkek olursa düşünmedik dahaHerkes bebişkosunun ismini belirledi mi, ben o kısmı sona doğru düşünürüm diye hep erteliyorum
Haklısın gerçekten sorumlulukları paylaşmalısınız sonra herşeyi siz yaparsanız sizin göreviniz olarak yapışır kalır ve herşeyin üstesinden geliyorsunuz diye de daha kıymetli olmazsınız ben bunu bilir bunu söylerim çocuk ortak bakılmalı destek olunmalı sorumluluk verilmeli kızım şuan dokuz yaşında ders konusunu örnek vermem gerekirse sayısal derslerde babasına gider direkt İngilizcede bana gelir mesela kadınlar kendilerine çok yükleniyor sonra bunalım geliyor ,bebekkende uzun süre kızımın öz bakımını birlikte yaptık valla banyosuna kadar yardım etti bana büyüdü artık diye yapmıyor ama aralarında ki bağ için ve omuzlarımızda ki yüklerin hafifletmesi için herseye yetişmeye çalışmayınAyy çok gerginim yine bu adam birgün beni çıldırtacak siz siz olun cocukalrin yükünü üstünüze almaya çalışmayın bırakın onlar baksın birazda ya alıştı herşeyi planlı yapmama başında durmazsam yap demezsem ki yap dersem de yapmıyor ben yapayım diye bakıyor sinirlerim altüst etti yine.Besige kontroplak kestirmistik süngerin altına bir iki cm büyük gelmiş ya köşeleri ovallestirilecek yada zımpara ile küçültülecek anlattım.Besigin kenarlarligini ciakrtir takarız dedi niye herşeye karışıyorlar tamam de yap işte.
Siz şanslısınız kıymetini bilin. Bazı erkekler öyle duyarsız oluyor ki mağdur olmamak için mecburen herşeye siz yetişmek zorunda kalıyorsunuz ....merhamet ve vicdan çok önemliHaklısın gerçekten sorumlulukları paylaşmalısınız sonra herşeyi siz yaparsanız sizin göreviniz olarak yapışır kalır ve herşeyin üstesinden geliyorsunuz diye de daha kıymetli olmazsınız ben bunu bilir bunu söylerim çocuk ortak bakılmalı destek olunmalı sorumluluk verilmeli kızım şuan dokuz yaşında ders konusunu örnek vermem gerekirse sayısal derslerde babasına gider direkt İngilizcede bana gelir mesela kadınlar kendilerine çok yükleniyor sonra bunalım geliyor ,bebekkende uzun süre kızımın öz bakımını birlikte yaptık valla banyosuna kadar yardım etti bana büyüdü artık diye yapmıyor ama aralarında ki bağ için ve omuzlarımızda ki yüklerin hafifletmesi için herseye yetişmeye çalışmayın
Ben yapmayınca da yapmıyor yada söylesen de kendi bildiğini yapıyor gerçekten fiziki olarak da ruhende yoruldum.Haklısın gerçekten sorumlulukları paylaşmalısınız sonra herşeyi siz yaparsanız sizin göreviniz olarak yapışır kalır ve herşeyin üstesinden geliyorsunuz diye de daha kıymetli olmazsınız ben bunu bilir bunu söylerim çocuk ortak bakılmalı destek olunmalı sorumluluk verilmeli kızım şuan dokuz yaşında ders konusunu örnek vermem gerekirse sayısal derslerde babasına gider direkt İngilizcede bana gelir mesela kadınlar kendilerine çok yükleniyor sonra bunalım geliyor ,bebekkende uzun süre kızımın öz bakımını birlikte yaptık valla banyosuna kadar yardım etti bana büyüdü artık diye yapmıyor ama aralarında ki bağ için ve omuzlarımızda ki yüklerin hafifletmesi için herseye yetişmeye çalışmayın
haklısınız bazende bencil olunca karşı taraf ne yaparsanız yapın olmuyor öyle durumda da önceliklimiz çocuklarımız olmalı iş güçte oldu kadar evet allah herkesi merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsınSiz şanslısınız kıymetini bilin. Bazı erkekler öyle duyarsız oluyor ki mağdur olmamak için mecburen herşeye siz yetişmek zorunda kalıyorsunuz ....merhamet ve vicdan çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?