2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Maalesef bizim toplulumumuzda erkekler pış pışlanarak büyüdüğü için bir tek onlar yoruluyor gibi yaşıyorlar benim eşimde bazen ben işte çalışıyorum sen evdesin işte bende artık diyorum senin sigortan yatıyor çalışıyorsan kendine çalışıyorsun bizde mükemmel olmasakta ite kalka ilerliyoruz

Kızlar bugün son adete göre bebeğimin 28 +4 olması gerekiyor ama 27+6 çıktı. Bebeğimin kilosu 1.124 gram, boyu ise 35 cm olarak göründü. Sizin bebişlerin nasıldı kiloları? Doktor normal dedi ama bana az gibi geldi. Bir de neden 5 gün geriden geliyor

Canim 1 hafta ileri veya geri normal diyolar hatta 2 haftaya bile normal diyolar

Bi hafta farklı çıkabiliyor ölçümlerde sonra dengeliyor benimde başlarda 10 hafta olması gerekirsen 8 hafta görünüyordu şimdi Haftasına döndü kilo ve boy bence haftanızla gayet uyumlu benim 26 iken 930 gramdı şimdi de ancak okadar olmuştur

merhabalar herkese . Ben de bu aralar alış veriş yaptım biraz . Paylaşmak istedim sizinle de bakım çantası bu modelden ama başka rengini aldım . Baya büyük geniş çok eşya alıyor malum 2 daha yavrum olduğu İçin ben çok memnun kaldım . 6-7 tane tulum aldım. Hamur markadan alt açma ve kuzu battaniye aldım. Keçe organizer ve şu bavul içi düzenleyiciden aldım. Zeypba marka 4 katlı müslin battaniye aldım. Zıbınlarını uzun kısa kol olarak aldım . Çorap , pijamalar, ağız bezi aldım. Baby turco 2 numara bez altım 168 li indirimden . Kendim puffy battaniye ördüm. Şampuan bebek yağı ve pişik kremini hep naturalive marka kullandım bu sefer e bebeğin organik serini denemek istiyorum onları alıcam inşallah. Kıyafet deterjanı olarak da e bebekten alıcam. Hastane çıkışı takımları almadım daha ama eklediklerim var . Yine birkaç müslin örtü alıcam inşallah. Puset içi yastık , terlik, bebek için şapka ve takımlar kaldı . Onları da hallederiz inşallah . Pijama takımı olarak evde de giyebileceğim takımlar aldım . Milladan. Şifonyerimi biraz boyayıp kulplarını değiştirip bebek için kullanıcam inşallah . Kızların odasında dolapları ve şifonyerleri dolu çünkü benek arabam baby 2go kabin memnunum. Taş gibi araba sürüşü yet kaplamaması hafifliği manevraları harika . Ahşap beşiğim var anne yanı . ana kucağı olarak da joie markanın Serina sınu aldım . Çok tatlı bişey inşallah oğlum içinde durur . Çok şükür geldik bu haftalara . Bu arada ben de döndüğünü hissediyorum çünkü dolanmıyor karnımda artık. Tekmeleri üst taraftarda . arada yürüyüş yapıyorum 5 kilo aldım . Fazla almamam gerek tansiyon ödem olmasın diye ay çok yazmışım okunoku bitmez şimdi

Eklentiler

• D8FAAE81-6FDA-43D8-B2D3-3D711AE0FB67.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 62
  • 50656018-5F1E-44C5-A60D-4F607D0F6789.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 200ABB68-6276-4F78-817D-E8357414DA53.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 60
  • 26122FA7-B2E3-4C99-AB14-132F8604A70F.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 464DC5BD-6C7E-4F89-8BB0-6E4AC2C8426E.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar selam , 2 gündür farklı şikayetim var 26+5 sat a göre geç dollee olduğu için 25+3 gibi düşünebiliriz. Sol gogsumde sancı şeklinde Batmali ağrı oluyor dünden beri uyutmadi , birazda tedirgin etti açıkçası kalple alakalı bir sorun mu diye , nefes darlığı da başladı ufaktan , var mı bu sorunu yaşayan , tansiyon nabız vs normal bu arada

Kızlar ben bu aralar biraz duygusal oldum sanırım, akşamdan beri gözlerim dolu dolu...
Saat 6 gibi eşimle eve dönüyorduk, bugün kar yağışı başladı. Eşim dedi ki evde eksik ne varsa alalım, arabayı çıkarabilirsem yarın sanayiye bırakırım. Kardan dolayı çıkamayız oyüzden eksikleri alalım. Marketin önünde durdu, annesiyle beş dk mesafede oturuyoruz. Annemi de arayayım mı belki eksiği varsa alsın dedi. ( Babası yok )
Tamam dedim, annesi hemen dedi kardeşinde arkadaşının düğünü var oraya gidecek. Biliyor eşim duyarsa illa ben götüreyim diyecek, eşim de gelip götüreyim dedi. Sana da birşey lazımsa aşağı in dedi. Ama nasıl kar yağıyor, araba kayıyor hava soğuk... Gittik kapılarına, annesi geldi. Dedi ki kardeşin hala hazırlanıyor biz market alışverişi yapalım dönüşte onu bırakırsın. Tamam dedik, markete girdik ben hızlıca alışveriş yaptım kv sallanıyor içerisi buz gibi eşime dedim git söyle acele etsin şimdi yerler buz tutarsa kardeşini götürmek zor olur bizim kışlık lastikler de yok. Söyledi hala sallanıyor. Neyse gittik kardeşini almaya 15 dk kapıda onu bekledik. Kaya kaya düğüne bıraktık. Dönüşte bir yere girdik, ben orcikler çok güzel görünüyor dedim, eşim beni duymuyor bile annesine şu lazım mı bu lazım mı diye soruyor. Tekrar dedim şu ev orciğinden alalım mı? Yine annesine ekmek lazım mı diye soruyor. Sinirlendim almadan çıktım. Bir de çeri alacaktım. Annesini bıraktık, sen orcik mi dedin gidip alalım dedi. Yemin ettim alırsan asla yemem günahı sana, belki benim canım istemişti orda ama sen annenin derdine düşüp beni duymadın bile şimdi söylüyorsun dedim. Ağladım. Bak çeriyi bile unuttun dedim. O güzergahta alacağım yer yoktu gidip şimdi alayım dedi. Niye kardeşin için taa nerelere gittin, benim için evimizin üst tarafındaki yere gitmeyi akıl edemedin mi dedim sinirimden ağladım, özür diledi konuşmuyorum. Ama çok üzüldüm. Ben senden ne esirgedim bu zamana kadar dedi, esirgemedin ama bu akşam duymadın önemsemedin dedim eve geldim hastalandım ateşim 38.5 üşüyorum titriyorum.

Çok normal . Süt kanallarından oluyor bu sancılar . Endişelenmeyin . Nefes darlığı da illa ki olacak diye bir şey değil arada olur çok yediğinizde . endişe etmeyin vücudumu çok değişiyor sakin sabırlı kalabilmek çok önemli . Vücudumuz güvenelim bebek yapıyor sonuçta

Teşekkür ederim iyi geldi duymak , gebelik öncesi bir yıl panik atak tedavisi gördüm ilacı gebelikle beraber bi anda kesince takıntı durumunu atamadım tam olarak hala..

Ah yaaa . Hiç biriniz kötü niyetli değildiniz ama oldu işte . Bu araşar hormonlar tavan kardeşim. Hepimiz öyleyiz İnan ki. Ağlamak da iyi geliyor bazen duygular boşalıyor iyi oluyor . Sonra geçiyor . Bi aşırı mutlu bi aşırı üzgün bi aşırı kızgın oluyoruz . Geçicek hepsi

Teşekkür ederim iyi geldi duymak , gebelik öncesi bir yıl panik atak tedavisi gördüm ilacı gebelikle beraber bi anda kesince takıntı durumunu atamadım tam olarak hala..
Anlıyorum . Bende de vardı panik ataklar . İkinci doğumumdan sonra . Ama şimdi bu kadar endişelenmeniz tansiyon filan çıkarabilir . Yürüyüş yapın gebe pilatesi yapın iyi gelicek size . Kuran dinleyin okuyun . Dualar edin

Evet bugün biraz öyle yaptım daha iyiyim şimdi sağlıkla gelsin bebeğimiz de bunlara dayaniriz Allah'ın izniyle :)

Alınmanız çok doğal. Eşinizin kendi hatasını anlaması iyi ama olan size olmuş. Ateşinizi düşürmek için çabalayın lütfen. İster istemez saçma sapan can sıkıcı durumların içine düşebiliyoruz. Önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı.

Çok doldum, biz akşam 6 dan önce annemle bir yerdeydik. Eşim beni almaya geldi, kendi annemin evi de o bölgeye yürüyerek 10 dakika mesafedeydi. Bırakalım dedim, hayır kızım kar yağıyor siz hemen evinize geçin hasta olmayın dedi bırakmadı eve götürelim okadar ısrara rağmen. Ama kendi annesi kardeşini düğüne götürmesi için o karda buzda eşime kardeşin de düğüne gidecek dedi. Çağır taksiyi gitsin, biliyor ben hamileyim hava kötü bu ne düşüncesizlik ya
Bunların düşüncesizliklerinden bıktım, yemek bile yememiştik eve geldik saat 20.40
Sinirlendim yemekte yemedim

Kesinlikle kendinizi aç bırakmayın hiç bir şey için değmez. Eskiden tartışmalarda kendimi aç bırakırdım çünkü yiyesim gelmezdi. Ama şimdi yiyorum çünkü yemek zorundayım. Maalesef bu düşüncesizlikler insanı yoruyor ama az daha sabredin. Bebeklerimiz karnımızdaykenki bu günler tekrar geri gelmeyecek. Sağlığınızı öncelikle siz önemseyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…