2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Doğru söylüyorsunuz, ben üzülünce midem bulanıyor canım hiçbir şey yemek istemiyor ama zorlamalıydım yemek için

Herkes bebişkosunun ismini belirledi mi, ben o kısmı sona doğru düşünürüm diye hep erteliyorum
Gökçe olacak nasipse abisinin ismime uygun olmasını istedik.

Gökalp oğlımun ismi. İçinde kalp geçiyor olması, Alp ismini çok seviyor olmam etkili olmıştu. Sevgi dolu bir çocuktur.

Çok çok geçmiş olsun. Siz daha önce geçirmiş miydiniz? Benim B12 düşüktü. İğne vuruluyorum. Magnezyum, d, kalsiyum vs hepsi düşmüş. Vitamin desteğiyle düzeliyorum. KBB manevra yaptı. Biz sonra evde kendimiz yaptık. Ve tekrar çok şiddetli bir atak geçirdim. Tekrar KBB yaptı. Sonra düzelmeye başladım. Hala dikkatli oluyorum ve evde kendimiz asla yapmamaya karar verdik. Dün yeniden başka doktora gittim o da şükür düzelme başlamış dedi.

Siz de mutlaka vitaminlere baktırın. Ben de çok yorgundum. Stresli, yoğum her şeye kızan biri olmaya başlamıştım. Tahammül edemiyordum her şeye... Şükür daha sakinim...

Çok geçmiş olsun. Ani kafa travması ne olabilir?

Kizlar ayda ismi nasil sizce

Çok güzel bir isim. Ben seviyorum.

Çok üzüldüm. Erkekler bazen düşüncesiz olabiliyor. Farkında olmuyorlar. Ben almasını beklemeyi bıraktım. İstiyorsam alıp geçiyorum. Çünkü onlardan beklediğim her şeyin beni daha çok üzdüğünü fark ettim. Biizm de bir kahve olayımız vardır. Çok koktu alsak dedim evde var demişti 7 sene önce oğlumda... O zaman almayıp çok üzüldüm, şimdi alıp geçiyorum. Erkeklerin çoğu bizim kadar ince düşünemiyor. O yüzden canınızı sıkmayın.

Yaa cok gecmis olsun benim basima geldiginde kimsede goremeyince bir endise etmistim demek ki bazi hamilelerde benzer durumlar olabiliyormus zor bir durum ben disari cikarken korkuyordum aniden disarda olsa ne yapacagim diye cunku hizli kaniyor dis etim ben de burun kanamasi yok o da kotu bir durum

Aslında orada kendim de alıp direk kasaya bırakabilirdim ama sanırım onun söylemesini bekledim. En çokta annesinin derdine düşmesine bozuldum, zaten kadın ne lazımsa alır sen kendi evinle ilgilensene

Evet canım kan sulandırıcı kullanıyorum hatta şimdi vuruldum iğnemi. Yok ben de bırakamam bebeği riske atamam.
Çok can sıkıcı bir durum Allah'ım yardım etsin bize
Amin canim mecburen bebeklerimizin sagligi icin dayanacagiz caremiz yok Allah yardimcimiz olsun diyorum ben de ayni sekilde disari cikmaya korkar oldum

Benim tek cep 3 cm ölçüldüğü anda doktor test yapmıştı sizin nasıl oldu
Benim toplamda 11cm cikti 10un altina duserse riskli dediler sık sık takibe gittim sonra icim rahat etmedi detayli icin perinatolojiye de gorundum 21. Haftamda ne hikmetse 1cm artmisti 12 olculdu en son ve hep oyle durdu artmadi sonra kendi sıvi tuketimimi de en ust seviyeye tasidim benden yana bir durum varsa diye devamli hergun duzenli cok su ictim onun disinda mandalina portakal sulari yapti esim ona devam ettim ayran falan ictim corba vesaire sivi seylere agirlik verdim 6. Ayda 14cm olculdu ve sabitlendi cok sukur oylede devam ediyor suan

Geçen gün benimde benzer durum başıma geldi göğsümden sıvı gelmişti o gün bir süre hep öyle bi sızı hissettim sonra geçti nefes darlığı çok yediğinizde mi oluyor normal zamanda mı ben çok yediğimde zorlanıyorum mesela

Teşekkür ederim hatta bir uygulama kullanıyorum onda bile bu kanamalar olabilir diye bana bildirim bile gelmişti çok şaşırmıştım bilgilendirme amaçlı yazı içeriğinde hormonlarımızı ele geçirdi bebişler canları sağ olsun öyle böyle geçireceğiz gümleri

Kim olsa seninle ayni duyguları hissederdi kırılmakta haklısın , hassas dönemlerden geçtiğimiz için daha bi özen istiyoruz haliyle, erkekler daha odun olduğu için maalesef bizim gibi ince düşünemiyorlar ,annesini getirdiği için kendince ona yardımcı olmaya çalışmış seninde nasılsa her istediğini rahatça alabileceğini düşünmüş olabilir belki kasıtlı yapmamıştır.incr ruhları olmadığı için en iyisi onlardan beklememek

Aslında orada kendim de alıp direk kasaya bırakabilirdim ama sanırım onun söylemesini bekledim. En çokta annesinin derdine düşmesine bozuldum, zaten kadın ne lazımsa alır sen kendi evinle ilgilensene
Canım benim, üzme canını artık... Umarım bir şeyler yemişsindir. Dediğim gibi onlar bizden çok başka düşünüyorlar. 10. Yılımızda bunu anladım. İnce düşünemiyorlar genelde. Sen üzme canımı , özür dilemiş hatasını anlamış.

Ben hastanede yatıyorum dün afi toplam 13.8 cm ölçmüştü bugün sabah ultrasonda doktor iyi dedi belki beni çıkarırlar ama çıkmasam daha iyi sanırım burada serum takıyorlar antibiyotik kan sulandırıcı veriyorlar sizin amnisure testi neden yapılmadı acaba riskli gebelik olarak yatırmaları iyi olmaz mıydı

Demek ki sızıntı kapanabiliyor kese kendini onarabiliyor inşallah büyük bir sıkıntı olmaz normal zamanında bebeğimizi alırız kucağımıza

Evet atıştırma tarzı da olsa kalkıp yedim şimdi birşeyler, çok sağol bazen konuşmak çok iyi geliyor

Umarım toparlamışsındır. Hassas ve kırılganız, özel ilgi istiyoruz, haklısın. Eşin düşüncesizlik etmiş haklısın, keşke kendini önceleyip önce eve bıraktırsaydın kendini. Kardeşini de kendi götürseydi. Neyse olan olmuş, üzme kendini. Yarın sakin zamanda konuşup içini dökmen iyi gelebilir. İnsan kendine saklayınca daha kötü oluyor. Umarım hasta olmazsın, keşke eve gelince sıcak duşa girseydin

Canlari sağ olsun bebislerimizin

Afi toplami 13.8 gayet iyi ama niye sorun ettiler anlamdim ben profa da gittim kendi surekli doktoruma da gorundum gayet iyi durumda hic biseye gerek yok denildi

Demek ki sızıntı kapanabiliyor kese kendini onarabiliyor inşallah büyük bir sıkıntı olmaz normal zamanında bebeğimizi alırız kucağımıza
Ben de sızinti olmadi da bebegin bobrekleriyle alakali olabiliyor dedi doktor ama sonrdan duzelebiliyor demisti gercekten oyle oldu amin insallah hepimiz hayirlisiyla alalim kucagimiza

Yatirmadan onceki son olcum kactida yatirildiniz cok merak ettim 13.8 serum sonrasi hali sanirim?
Ben hergun kan sulandirici kullaniyorum en bastan beri . Afi toplamim 14 benim
10un altinda cikarsa risk zaten bizim sonuclar iyi yani

Ben normal yedikten sonra 2 gündür , sıvı ara ara göğüsten bendende geliyor hep 15. Haftadan beri

Yatirmadan onceki son olcum kactida yatirildiniz cok merak ettim 13.8 serum sonrasi hali sanirim?
Ben hergun kan sulandirici kullaniyorum en bastan beri . Afi toplamim 14 benim
10un altinda cikarsa risk zaten bizim sonuclar iyi yani
O zaman devletteki kontrolde afi azalmış tek cep 34 mm yazmıştı doktor hemen eczaneden pahalı testi aldırdı amnisure olmalı ph ölçümü yaptı pozitif olduğunu görünce araştırmaya sevk etti biz yine de özel muayeneye gittik doktor suyu çok azalmamış bebeğe yeter ama siz yine de gidin yatın dedi işte böyle başladı siz evde hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz araştırmadan çıkarken bana piyeloseptyl verdiler onu kullanıyorum seruma oksapar koyuyorlar aynı zamanda geceleri kan sulandırıcı iğne yapıyolarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…