2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar yemekten sonra size de ağırlık çöküyor mu ya yemekten sonra uyku bastiriyor basim agriyor şeker tansiyon takibi yapiyorum ama bu ağrıdan kurtulamadim bo türlü

Kızlar ben abartıp fazla yediğim günlerde kilo alıyorum dikkat edip düzenli sağlıklı beslendiğimde almıyorum bi ara 7.5 kiloya kadar çıktı aldığım kilo sonra dikkat edeyim dedim 6 6.5 arasına düştü bayadır da kilo almıyorum bi iki gün abarttığım gün tartıda fazla çıkıyorum dikkat edince gidiyor hemen

Fiziken kilolu durmuyorum hala normal ebatlardayim aslinda ama onceki halime gore tabikide bacaklarimda filan biraz fark var ya benim takildigim konu ekstra yememis olmama ragmen kilo aliyor olmam yiyenleri goruyorum hala aynilar ama sanirim hamile kaldigimiz kilo etken oluyor bu ise

Kiloyu vermek sorun degil canim yaa tesekkur ederim bu arada tesellin icin benim takildigim nokta ekstra yememis olmama ragmen 10 kiloyu almam ama yukarda da yazmistim hamile kaldigimiz kilo etken oluyo sanirim kilolu kalanlar daha az aliyor genelde.. Ve evet son aylar haftada 1 kilo aliyosun filan diyenler var bana ya bide insanlara mesela cok kilo almak istemiyorum diyorum hemen “yaa tabi son aylar gorurum sisersin iyice” diyorlar bu cok cirkin geliyor bana fakat bir sey diyemiyorum yani hamile bir insana boyle yorumlar yapilmamali.. Bu tipki “ bu daha iyi gunlerin dogsunda gor” demekle ayni sey

Düzenli ve sağlıklı beslenerek de kilo almıyorum, bebek de almıyor nasıl olacak? 1 kg vermişim üstelik. Nasıl oluyor anlamadım.

Yedikleriniz neler? Muz, kaşar, balık vs bebeğe kilo aldıran gıdalardır. Ben de şu ara çok hasta olunca kilo alımım durmuş. Hiçbir şey yiyemiyordum.

Kizlar yemekten sonra size de ağırlık çöküyor mu ya yemekten sonra uyku bastiriyor basim agriyor şeker tansiyon takibi yapiyorum ama bu ağrıdan kurtulamadim bo türlü

Karbonhidrat ağırlıklı mı besleniyorsunuz?

Eki Görüntüle 3198961

31.haftanın içindesin yani canım.
Gayet güzel kilosu.
Hatta banu çiftçi’nin bu uygulaması fazla bile gösteriyor hatta.
Ay 30 deyince cok az kalmis gibi geliyor 20lerde bitti artik nasi boyle hizli yahu cok sukur her sey yolundaysa bende cuma gidicem kontrole bakalim ne alemde benim kiz

Yedikleriniz neler? Muz, kaşar, balık vs bebeğe kilo aldıran gıdalardır. Ben de şu ara çok hasta olunca kilo alımım durmuş. Hiçbir şey yiyemiyordum.

Karbonhidrat ağırlıklı mı besleniyorsunuz?
Hergün mutlaka muz, beyaz ve kaşar peynir, kefir, ceviz, yumurta, yoğurt, meyve yiyorum. Yediğim öğün yemekleri dışında. Paketli gıdalar tüketmiyorum.

Vücut yapısı da çok önemli bu duruma. Ailenizin mesela süreci nasılmış? Bazen o kadar benzer oluyor ki. Hiç üzülmeyin çok alıyorum vs diye. Bir de kış ayına denk geldik. Ben hiç yürüyüş yapamıyorum. Evde geçiyor zamanım, okul zamanı daha aktiftim ama yine de yeterli değildi. Bir de hep beraber sonra veririz

Hergün mutlaka muz, beyaz ve kaşar peynir, kefir, ceviz, yumurta, yoğurt, meyve yiyorum. Yediğim öğün yemekleri dışında. Paketli gıdalar tüketmiyorum.
O zaman sağlıklı besleniyorsunuz çok da dert etmeyin. Maşallah ne güzel sağlıklı besleniyorsunuz. Bebiş en son kaç kiloydu

O zaman sağlıklı besleniyorsunuz çok da dert etmeyin. Maşallah ne güzel sağlıklı besleniyorsunuz. Bebiş en son kaç kiloydu
Aman kilosunu hiç söylemeyeyim burda yazıldığı zaman da moralim bozuluyor açıkçası. Pek de bakmamaya ve takmamaya çalışıyorum ama insanın elinde değil. Bir sonraki kontrole kadar ara vereceğim buraya.
Doktorum tüm organları, beyin gelişimi haftası ile uyumlu, göbek çevresi bir hafta geride dedi. Doktoruma göre sadece 100-150 gr kadar eksiği var ama burdaki kiloları duyunca şok oluyorum

Son düzenleme:
Burda yazılanlira bakma bence

Ne kadarına bakmayabilirim ki ama evet dediğim gibi bir sonraki kontrole kadar bakmayacağım zaten okul da başlıyor kafam dağılır
Ya burası bir mecra isteyen istediğini yazabilir değil mi gerçekten takma doktoruna bak kan akışı iyi ise elbet kilo alacaktır önemli olan kan akışının iyi olmasic

Belki denemek istersin diye ekleyeyim dedim, bu hafta bende elimden geldiğince uygulamaya çalışcam. Bebeğimin kilosu normal ama 5 gün geriden geliyor.

Eklentiler

• Screenshot_20230129-134457_Instagram.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20230129-134441_Instagram.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…