- 20 Mart 2011
- 13.952
- 32.553
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.941
Çok teşekkür ederim canım kaydettimBelki denemek istersin diye ekleyeyim dedim, bu hafta bende elimden geldiğince uygulamaya çalışcam. Bebeğimin kilosu normal ama 5 gün geriden geliyor.
Annem 2 hamileliginde de 30 kilo almisVücut yapısı da çok önemli bu duruma. Ailenizin mesela süreci nasılmış? Bazen o kadar benzer oluyor ki. Hiç üzülmeyin çok alıyorum vs diye. Bir de kış ayına denk geldik. Ben hiç yürüyüş yapamıyorum. Evde geçiyor zamanım, okul zamanı daha aktiftim ama yine de yeterli değildi. Bir de hep beraber sonra veririz
Bi saglik sikintisi yoksa bosver canim dogduktan sonra hepsi cok hizli buyuyor zaten.Ama iyi beslendigin halde neden yaramiyor onu merak ettim acikcasi doktor ne diyor bu duruma ?Aman kilosunu hiç söylemeyeyim burda yazıldığı zaman da moralim bozuluyor açıkçası. Pek de bakmamaya ve takmamaya çalışıyorum ama insanın elinde değil. Bir sonraki kontrole kadar ara vereceğim buraya.
Doktorum tüm organları, beyin gelişimi haftası ile uyumlu, göbek çevresi bir hafta geride dedi. Doktoruma göre sadece 100-150 gr kadar eksiği var ama burdaki kiloları duyunca şok oluyorum
Bende rüya düşünüyorum anlamı ne canım çok kibar söylenişiLina düşünüyorum canım
Zeytin dallarından yapılan bir taç anlamına geliyor. Kuran'ı Kerim'de ise hurma ağacı olarak geçiyor, içime çok sindiBende rüya düşünüyorum anlamı ne canım çok kibar söylenişi
Bende de çok uzun süre hata verdi ama haftalardır kullanıyorum maşallah diyim. Sorun yok. Şimdi de tekrar girip baktım sıkıntısız. En sevdiğim uygulama bu. Hata verince bebeğimi takip edemiyormuşum gibi panikliyorum.Cok sagol canim doktorda 1400 le 1800 arasi normal dedi ama ben nedense kendimi 2 kilo olmus gibi hazirlamisimBanu ciftcinin uygulamasina girebiliyo musunuz bende hata veriyo giris yapamiyorum
Hergün mutlaka muz, beyaz ve kaşar peynir, kefir, ceviz, yumurta, yoğurt, meyve yiyorum. Yediğim öğün yemekleri dışında. Paketli gıdalar tüketmiyorum.
Himm anladim bana iki doktor da bakti oyle bir seye gerek duyulmadi 14 olcumde gayet yuksekmis zaten insallah doguma kadar boyle devam eder diyorum. Ben evde antibiyotik kullanmiyorum kan sulandirici kullaniyorum en basindan beri hergun duzenli olarak :)O zaman devletteki kontrolde afi azalmış tek cep 34 mm yazmıştı doktor hemen eczaneden pahalı testi aldırdı amnisure olmalı ph ölçümü yaptı pozitif olduğunu görünce araştırmaya sevk etti biz yine de özel muayeneye gittik doktor suyu çok azalmamış bebeğe yeter ama siz yine de gidin yatın dedi işte böyle başladı siz evde hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz araştırmadan çıkarken bana piyeloseptyl verdiler onu kullanıyorum seruma oksapar koyuyorlar aynı zamanda geceleri kan sulandırıcı iğne yapıyolarlar
Doktorum sen de kilolu birisi değilsin genetik bir durum diyor. Hatta 3.500 civarında doğar dedi.Bi saglik sikintisi yoksa bosver canim dogduktan sonra hepsi cok hizli buyuyor zaten.Ama iyi beslendigin halde neden yaramiyor onu merak ettim acikcasi doktor ne diyor bu duruma ?
Şimdi hazırlamıştım mesajını gördüm. Ben kefir içmeye tüp bebek tedavisi döneminde alışmıştım ama o zaman zorla içiyordum. Şimdi ise evde yoksa eksiklik hissediyorum. İstisnası hergün bu şekilde bir öğünüm var. Evet yeter ki sağlıklı olsun. Benim kilo takıntım bir kaybımın olmasından. Psikolojik olarak kilosu iyi olunca erken bile doğsa yaşar kafasındayım ki bunun çok ama çok yanlış olduğunun da farkındayım.Bana da geçen 3 çocuklu ve yeni 40 günlük bebeği olan bir anne ve babası altınkılıç marka kefir iç dedi. Ben kefir sevmem. Evde de mayalanmıyor. Denedik yapamadık. O marka en iyisi dediler. Karı koca gurme zaten.
Ben de artık onu içicem. Her gün 1 bardak iç dediler son aylarında. Çocuğuna da çok faydalı olacak sana da diyorlar. Ki kendi doktorum da hep öneriyordu.
Yani böyle iyi yiyosan sen hiç kiloya takma. Sağlıklı dirayetli bebek olsun. Tombik olmasına gerek yok.
Bana da ateş basıyor yemekten sonraKizlar yemekten sonra size de ağırlık çöküyor mu ya yemekten sonra uyku bastiriyor basim agriyor şeker tansiyon takibi yapiyorum ama bu ağrıdan kurtulamadim bo türlü
Tam olarak adı ne ilacın? Eşim eczacı, ona sorabilirim.Kızlar hamilelikte kara merhem kullanılabiliyor mu ? Biliyor musunuz ?
Ya bence önde gitmesi de iyi bir şey değil. Üzme kendini lütfen. Hepimiz normal gelişim göstersin istiyoruz ama sen de biliyorsun gelişimde bireysel farklılıklar vardır, hep öyle öğrettiler bize pedagojide. Çok güzel de besleniyormuşsunAman kilosunu hiç söylemeyeyim burda yazıldığı zaman da moralim bozuluyor açıkçası. Pek de bakmamaya ve takmamaya çalışıyorum ama insanın elinde değil. Bir sonraki kontrole kadar ara vereceğim buraya.
Doktorum tüm organları, beyin gelişimi haftası ile uyumlu, göbek çevresi bir hafta geride dedi. Doktoruma göre sadece 100-150 gr kadar eksiği var ama burdaki kiloları duyunca şok oluyorum
Yaa kıyamamYa bence önde gitmesi de iyi bir şey değil. Üzme kendini lütfen. Hepimiz normal gelişim göstersin istiyoruz ama sen de biliyorsun gelişimde bireysel farklılıklar vardır, hep öyle öğrettiler bize pedagojide. Çok güzel de besleniyormuşsunbelki biraz et ürünlerine ağırlık verip deneyebilirsin. Bana da sürekli protein ye diyor hemşire, kendi yaptığım keki bile yerken kırk kere düşünüyor vicdan azabı çekiyorum
Bu bi gerçek karbonhidrat yiyenlerin bebeleri daha önde bizim gibi protein ağırlıklı olanların ortadaYaa kıyamamher iki durum da zor
İçim dışım protein oldu zatenMakarna, pirinç falan yesem daha çok yarardı sanırım
Ayyy çok teşekkür ederim. İhtiyol Pomad olarak geçiyor sanırım halk arasında kara merhem deniyormuşBana da ateş basıyor yemekten sonra
Tam olarak adı ne ilacın? Eşim eczacı, ona sorabilirim.
Ya bence önde gitmesi de iyi bir şey değil. Üzme kendini lütfen. Hepimiz normal gelişim göstersin istiyoruz ama sen de biliyorsun gelişimde bireysel farklılıklar vardır, hep öyle öğrettiler bize pedagojide. Çok güzel de besleniyormuşsunbelki biraz et ürünlerine ağırlık verip deneyebilirsin. Bana da sürekli protein ye diyor hemşire, kendi yaptığım keki bile yerken kırk kere düşünüyor vicdan azabı çekiyorum
Baktım olmuyor son düzlükte ekmeğe gömülürüm napayımBu bi gerçek karbonhidrat yiyenlerin bebeleri daha önde bizim gibi protein ağırlıklı olanların ortada
Kullanılır dedi. Ama yine de Kadın doğumcuna danış istersen canımAyyy çok teşekkür ederim. İhtiyol Pomad olarak geçiyor sanırım halk arasında kara merhem deniyormuş
Çok teşekkür ederim canımKullanılır dedi. Ama yine de Kadın doğumcuna danış istersen canım
Ben de happy mom a bakiyorum simdi ama banu ciftci de cok guzeldi bakayim tekrar yukleyeyim belki duzelmistirBende de çok uzun süre hata verdi ama haftalardır kullanıyorum maşallah diyim. Sorun yok. Şimdi de tekrar girip baktım sıkıntısız. En sevdiğim uygulama bu. Hata verince bebeğimi takip edemiyormuşum gibi panikliyorum.happy mom da fena değil. Bu hata verince ona bakıyorum
Çok geçmiş olsun, midenizle ilgili bi sorun var mı peki bazen mide spazmı kalp gibi hissettirebiliyor. Doktorunuza bi haber verin isterseniz en iyi yönlendirmeyi o yaparArkadaşlar selam , 2 gündür farklı şikayetim var 26+5 sat a göre geç dollee olduğu için 25+3 gibi düşünebiliriz. Sol gogsumde sancı şeklinde Batmali ağrı oluyor dünden beri uyutmadi , birazda tedirgin etti açıkçası kalple alakalı bir sorun mu diye , nefes darlığı da başladı ufaktan , var mı bu sorunu yaşayan , tansiyon nabız vs normal bu arada
merhabalar herkese . Ben de bu aralar alış veriş yaptım biraz . Paylaşmak istedim sizinle debakım çantası bu modelden ama başka rengini aldım . Baya büyük geniş çok eşya alıyor malum 2 daha yavrum olduğu İçin ben çok memnun kaldım . 6-7 tane tulum aldım. Hamur markadan alt açma ve kuzu battaniye aldım. Keçe organizer ve şu bavul içi düzenleyiciden aldım. Zeypba marka 4 katlı müslin battaniye aldım. Zıbınlarını uzun kısa kol olarak aldım . Çorap , pijamalar, ağız bezi aldım. Baby turco 2 numara bez altım 168 li indirimden . Kendim puffy battaniye ördüm. Şampuan bebek yağı ve pişik kremini hep naturalive marka kullandım bu sefer e bebeğin organik serini denemek istiyorum onları alıcam inşallah. Kıyafet deterjanı olarak da e bebekten alıcam. Hastane çıkışı takımları almadım daha ama eklediklerim var . Yine birkaç müslin örtü alıcam inşallah. Puset içi yastık , terlik, bebek için şapka ve takımlar kaldı . Onları da hallederiz inşallah . Pijama takımı olarak evde de giyebileceğim takımlar aldım . Milladan. Şifonyerimi biraz boyayıp kulplarını değiştirip bebek için kullanıcam inşallah . Kızların odasında dolapları ve şifonyerleri dolu çünkü benek arabam baby 2go kabin memnunum. Taş gibi araba sürüşü yet kaplamaması hafifliği manevraları harika . Ahşap beşiğim var anne yanı . ana kucağı olarak da joie markanın Serina sınu aldım . Çok tatlı bişey inşallah oğlum içinde durur . Çok şükür geldik bu haftalara . Bu arada ben de döndüğünü hissediyorum çünkü dolanmıyor karnımda artık. Tekmeleri üst taraftarda . arada yürüyüş yapıyorum 5 kilo aldım . Fazla almamam gerek tansiyon ödem olmasın diye ay çok yazmışım okunoku bitmez şimdi
Aman kilosunu hiç söylemeyeyim burda yazıldığı zaman da moralim bozuluyor açıkçası. Pek de bakmamaya ve takmamaya çalışıyorum ama insanın elinde değil. Bir sonraki kontrole kadar ara vereceğim buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?