- 18 Ekim 2022
- 2.113
- 2.891
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.001
İstanbulkart uygulamasını indirip kartı tanıtın, öyle deneyebilirsiniz. Benim anne kartım yok, bilmiyorum ama aklıma bu geldi.Kizlar İstanbul anne kartı olan varmı içine bakiye yükleyip kullanılabiliyor mu acaba,bilet almak istiyorum cocuklara legolend den bilet alınca kampanyalı oluyormuş.
Ya eşlerde de bazen sıkıntılar oluyor. Benimki de geçen hafta Bi mevzu yüzünden benim aileme bilendi durduk yere gitmiycem onlara falan dedi sinra neyse yemege cagirmislardi gittik bu kez de çıkmış o yemek neydi oyle niye azdı kime yetsin vs diyor.Canım çok haklısın aslında çok hassas olduğumuz ve öyle beklediğimiz bir dönem ama bizde ekstra duygusal bakıyoruz bu aralar, eşin sonradan alayım demiş bak babası da yokmuş ya o yüzden tüm eksiklerini almak istemiştir annesinin ama sen hep yanındasındır, canın ne istediyse tekrar tekrar iste kendini üzmebenim de babam çok ters davrandı geçen, eşimin istediği bir isim var eşimin dediği ismi düşünüyoruz yanına isim bakıyoruz dedim, babam dedi o ne biçim isim şu yaşımdayım böyle isimde arkadaşım yok çok demode neler neler dedi, sonra liste yaptı şunlar şunları koyabilirsiniz falan dedi, eşim çok bozuldu ben utandım çok kötüydü eşim hiçbirşey demedi ama bozulduğunuda belli etti fln
Canim acaba odem mi topluyosun farketmeden ?30. Haftadan sonra haftada yarim kilo almak falan normal diyorlardi ben daha 28 de basladim bu olaya hic durmadan kilo aliyorum bakin asla ama asla durmuyor nereye kadar gitcek bilmiyorum. 13. Kiloyu gordum sabahne kadar garip baziladimiz cok aldik diye uzuluyoruz bazilarimiz alamiyoruz diye. Tamamen metabolizma isi sanirim bu cunku ben normaldede cok cabuk kilo alabilen bi insandim hep bi dikkat etme durumum vardi simdi biraz rahat davraninca pitir pitir geldi kilolalar ben 20 yi gormeden dogurmam gibi geliyor bakalim boyda cok uzun degil 165 olunca asiri sismis gibi oldum aynaya bakasi gelmiyo insanin bazen hepimizde ayru bi dert bu kilo olaylari
Evet oda var canim yuzuklerim falan asla olmuyor zaten sis baya elim ayagim cizmelerim falanda olmamaya basladi regl oncesi bile 1-2 kilo farkederdi odemden dolayi sanirim suandada 2-3 kilom odem gibiCanim acaba odem mi topluyosun farketmeden ?
Bencede 2-3 kilosu net odemdir onun ben diyim sanaa..bol su icip yurumeye calis aksamlarida ayaklarini tavana dik biraz belki iyi gelir.Gelmesede korkma dogumdan sonra bebekle beraber o odemde cikarEvet oda var canim yuzuklerim falan asla olmuyor zaten sis baya elim ayagim cizmelerim falanda olmamaya basladi regl oncesi bile 1-2 kilo farkederdi odemden dolayi sanirim suandada 2-3 kilom odem gibi
Kartım var ama içine para yuklemeden kullanıyorum.Bilet almak içinde içinde para olması lazım bunu çözmedim google da da bulamadım soruyuİstanbulkart uygulamasını indirip kartı tanıtın, öyle deneyebilirsiniz. Benim anne kartım yok, bilmiyorum ama aklıma bu geldi.
30. Haftadan sonra haftada yarim kilo almak falan normal diyorlardi ben daha 28 de basladim bu olaya hic durmadan kilo aliyorum bakin asla ama asla durmuyor nereye kadar gitcek bilmiyorum. 13. Kiloyu gordum sabahne kadar garip baziladimiz cok aldik diye uzuluyoruz bazilarimiz alamiyoruz diye. Tamamen metabolizma isi sanirim bu cunku ben normaldede cok cabuk kilo alabilen bi insandim hep bi dikkat etme durumum vardi simdi biraz rahat davraninca pitir pitir geldi kilolalar ben 20 yi gormeden dogurmam gibi geliyor bakalim boyda cok uzun degil 165 olunca asiri sismis gibi oldum aynaya bakasi gelmiyo insanin bazen hepimizde ayru bi dert bu kilo olaylari
Cok haklisin canim en iyisi aslinda senin dusundugun ama yapamiyorum ben ozellikle bu gebelikte cok sessizlestim normalde herkesin agzina sokarim laflari ama yok yapamiyorum kendi kendime uzulup agliyorum bisey olursa falan. Dun mesela belki kotu niyetle soylemediler ama esimin kuzenleri popon baya buyumus taytin ustune sen uzun biseyler falan dediler asiri taktim bu olaya aksamdan beri gelip gidip popoma bakiyorum. Evet cok buyudu benim kilo alma yapim boyle cunku ama kaldirip bisey diyemedim susuyorum surekli umarim dogumdan sonrada bu halde olmam kendi kendime icime ata ata psikolojim bozulcak vallahi.Çünkü insan gebelikte ve lohusalıkta illa kafaya takacak bişey buluyorçünkü canım hormonlar ve bazı mahalle baskıları vücut yapısından tut da saçının renginden tırnağının şekline, huyu suyuna, herşeyi farklı olan kadınları aldığı- verdiği kilo, bebeğinin kilosu, doğum şekli, beslenme, yetiştirme şekli gibi çok çok farklı konularda hep ortak hareket etmeliymiş gibi bi algı bi genelleme var. Sürü dışına çıkmak ne mümkün azcık kaysan tü kaka yetersiz ilgisiz annesin. Bi öncekinde aa evet o da mantıklıymış bi de onu deneyim diye geçiştirdim ama insanların akıl vermesi bitmek bilmedi, onlar akıl verdikçe ben kendimi yetersiz hissettim. Afedersin ben bu sefer kalbimi kıranın ağzına edecekmişim gibi bi hissiyat içindeyim. Bu sefer “ben öyle uygun gördüm sen bebeğine yapma” anne olcam.
Densizlik başka bir şey değilCok haklisin canim en iyisi aslinda senin dusundugun ama yapamiyorum ben ozellikle bu gebelikte cok sessizlestim normalde herkesin agzina sokarim laflari ama yok yapamiyorum kendi kendime uzulup agliyorum bisey olursa falan. Dun mesela belki kotu niyetle soylemediler ama esimin kuzenleri popon baya buyumus taytin ustune sen uzun biseyler falan dediler asiri taktim bu olaya aksamdan beri gelip gidip popoma bakiyorum. Evet cok buyudu benim kilo alma yapim boyle cunku ama kaldirip bisey diyemedim susuyorum surekli umarim dogumdan sonrada bu halde olmam kendi kendime icime ata ata psikolojim bozulcak vallahi.
İşte para yükleyebiliyorsan ikinci basışta bakiyeden düşebilir diye düşündüm. Ama emin değilim. Beyaz masayı arayıp sorsan daha net olurKartım var ama içine para yuklemeden kullanıyorum.Bilet almak içinde içinde para olması lazım bunu çözmedim google da da bulamadım soruyu
Ben çok güzel düşünürüm ama pek uygulayamıyorumCok haklisin canim en iyisi aslinda senin dusundugun ama yapamiyorum ben ozellikle bu gebelikte cok sessizlestim normalde herkesin agzina sokarim laflari ama yok yapamiyorum kendi kendime uzulup agliyorum bisey olursa falan. Dun mesela belki kotu niyetle soylemediler ama esimin kuzenleri popon baya buyumus taytin ustune sen uzun biseyler falan dediler asiri taktim bu olaya aksamdan beri gelip gidip popoma bakiyorum. Evet cok buyudu benim kilo alma yapim boyle cunku ama kaldirip bisey diyemedim susuyorum surekli umarim dogumdan sonrada bu halde olmam kendi kendime icime ata ata psikolojim bozulcak vallahi.
İstemsizce güldümBen çok güzel düşünürüm ama pek uygulayamıyorumGeçen aylarda görüntülü konuşurken kayınvalidem bana çirkinleşmişsin dedi, böyle dümdüz suratıma. Benim bulantıdan halsizlikten şaftım kaymış ayıp olmasın diye gözümü zorla açıp konuşuyorum. Yav kadın kötü niyetli biri değil ama burda iyi bi niyet de yok, böyle bomboş bi laf bi hamileye neden edilir ki? Bazı kafaları anlayamazsın o yüzden duymayacaksın bacım. Yoksa psikolojiyi sağlam tutmak zor. Ayrıca kurban olsunlar sana.
Ben doğum çantasını hazırlayacağım bugün hazır bulunsun dedim bende şaşkınım ya daha öğrendiğim dün gibiAyyyy papatyaaaaacımmmm sen 31 mi oldunşaka gibi zamana bak. Yani bende 28 im ama 30 diyince daha da bi sona yakın geliyor. Maşallah sana ve gruptaki 30 üstü herkese
Valla canım evlilik hiç kolay değil, evliliğin bi imtihanı da çocuk diyorlar , Allah sonumuzu hayır etsinYa eşlerde de bazen sıkıntılar oluyor. Benimki de geçen hafta Bi mevzu yüzünden benim aileme bilendi durduk yere gitmiycem onlara falan dedi sinra neyse yemege cagirmislardi gittik bu kez de çıkmış o yemek neydi oyle niye azdı kime yetsin vs diyor.
Sonra yengem bana dedi ki sen hamilesin evinde bir ağır işin olursa cagir sana yardim ederim dedi iyi niyetle sagolsun Eşim diyor ki cagirma onlar seni cok kiskaniyor. Yav hadi kiskansin da sonucta yardim teklif ediyor bunun neresinde kotu niyet olabilir. Korlemesine darliyor insani. Huzur bozmiym diye he dedim ama canım da sıkıldı.
Hazırlayınca bizimle sen paylaş canım fikir amaçlı ben daha eksiklikleri bile tamamlayamadımBen doğum çantasını hazırlayacağım bugün hazır bulunsun dedim bende şaşkınım ya daha öğrendiğim dün gibiama hareketleri 30 dan sonra çok artıyor kızlar hep pıt pıt
Öyle valla ben de gülüyorum napayımİstemsizce güldüm
Bazı kv'ler okadar patavatsız ki...
Ben de çoğu zaman söylediklerine gülsem mi ağlasam mı bilemiyorumhamile psikolojisinden anlamıyorlar dicem de öyle değil, işlerine gelen kişilere öyle güzel anlayış gösteriyorlar ki, gelmeyene de pat pat söylüyorlar.
Bende bugun yikamaya basladim kiyafetleri bende baslayacagim hastane cantasini hazirlamaya zaman hizli geciyor saglikla kavusalim insallahBen doğum çantasını hazırlayacağım bugün hazır bulunsun dedim bende şaşkınım ya daha öğrendiğim dün gibiama hareketleri 30 dan sonra çok artıyor kızlar hep pıt pıt
Bi de canim sen en son ne zaman gittin kontrole hemen hemen ayniyiz senin bebiste dönmüs müBen doğum çantasını hazırlayacağım bugün hazır bulunsun dedim bende şaşkınım ya daha öğrendiğim dün gibiama hareketleri 30 dan sonra çok artıyor kızlar hep pıt pıt
Ben doğum çantasını hazırlayacağım bugün hazır bulunsun dedim bende şaşkınım ya daha öğrendiğim dün gibiama hareketleri 30 dan sonra çok artıyor kızlar hep pıt pıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?