2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar İstanbul anne kartı olan varmı içine bakiye yükleyip kullanılabiliyor mu acaba,bilet almak istiyorum cocuklara legolend den bilet alınca kampanyalı oluyormuş.
İstanbulkart uygulamasını indirip kartı tanıtın, öyle deneyebilirsiniz. Benim anne kartım yok, bilmiyorum ama aklıma bu geldi.

Ya eşlerde de bazen sıkıntılar oluyor. Benimki de geçen hafta Bi mevzu yüzünden benim aileme bilendi durduk yere gitmiycem onlara falan dedi sinra neyse yemege cagirmislardi gittik bu kez de çıkmış o yemek neydi oyle niye azdı kime yetsin vs diyor.

Sonra yengem bana dedi ki sen hamilesin evinde bir ağır işin olursa cagir sana yardim ederim dedi iyi niyetle sagolsun Eşim diyor ki cagirma onlar seni cok kiskaniyor. Yav hadi kiskansin da sonucta yardim teklif ediyor bunun neresinde kotu niyet olabilir. Korlemesine darliyor insani. Huzur bozmiym diye he dedim ama canım da sıkıldı.

30. Haftadan sonra haftada yarim kilo almak falan normal diyorlardi ben daha 28 de basladim bu olaya hic durmadan kilo aliyorum bakin asla ama asla durmuyor nereye kadar gitcek bilmiyorum. 13. Kiloyu gordum sabah ne kadar garip baziladimiz cok aldik diye uzuluyoruz bazilarimiz alamiyoruz diye. Tamamen metabolizma isi sanirim bu cunku ben normaldede cok cabuk kilo alabilen bi insandim hep bi dikkat etme durumum vardi simdi biraz rahat davraninca pitir pitir geldi kilolalar ben 20 yi gormeden dogurmam gibi geliyor bakalim boyda cok uzun degil 165 olunca asiri sismis gibi oldum aynaya bakasi gelmiyo insanin bazen hepimizde ayru bi dert bu kilo olaylari

Canim acaba odem mi topluyosun farketmeden ?

Evet oda var canim yuzuklerim falan asla olmuyor zaten sis baya elim ayagim cizmelerim falanda olmamaya basladi regl oncesi bile 1-2 kilo farkederdi odemden dolayi sanirim suandada 2-3 kilom odem gibi
Bencede 2-3 kilosu net odemdir onun ben diyim sanaa..bol su icip yurumeye calis aksamlarida ayaklarini tavana dik biraz belki iyi gelir.Gelmesede korkma dogumdan sonra bebekle beraber o odemde cikar

İstanbulkart uygulamasını indirip kartı tanıtın, öyle deneyebilirsiniz. Benim anne kartım yok, bilmiyorum ama aklıma bu geldi.
Kartım var ama içine para yuklemeden kullanıyorum.Bilet almak içinde içinde para olması lazım bunu çözmedim google da da bulamadım soruyu

Çünkü insan gebelikte ve lohusalıkta illa kafaya takacak bişey buluyor çünkü canım hormonlar ve bazı mahalle baskıları vücut yapısından tut da saçının renginden tırnağının şekline, huyu suyuna, herşeyi farklı olan kadınları aldığı- verdiği kilo, bebeğinin kilosu, doğum şekli, beslenme, yetiştirme şekli gibi çok çok farklı konularda hep ortak hareket etmeliymiş gibi bi algı bi genelleme var. Sürü dışına çıkmak ne mümkün azcık kaysan tü kaka yetersiz ilgisiz annesin. Bi öncekinde aa evet o da mantıklıymış bi de onu deneyim diye geçiştirdim ama insanların akıl vermesi bitmek bilmedi, onlar akıl verdikçe ben kendimi yetersiz hissettim. Afedersin ben bu sefer kalbimi kıranın ağzına edecekmişim gibi bi hissiyat içindeyim. Bu sefer “ben öyle uygun gördüm sen bebeğine yapma” anne olcam.

Cok haklisin canim en iyisi aslinda senin dusundugun ama yapamiyorum ben ozellikle bu gebelikte cok sessizlestim normalde herkesin agzina sokarim laflari ama yok yapamiyorum kendi kendime uzulup agliyorum bisey olursa falan. Dun mesela belki kotu niyetle soylemediler ama esimin kuzenleri popon baya buyumus taytin ustune sen uzun biseyler falan dediler asiri taktim bu olaya aksamdan beri gelip gidip popoma bakiyorum. Evet cok buyudu benim kilo alma yapim boyle cunku ama kaldirip bisey diyemedim susuyorum surekli umarim dogumdan sonrada bu halde olmam kendi kendime icime ata ata psikolojim bozulcak vallahi.

Densizlik başka bir şey değil Herkes kendi totosuna baksın. Sen bolca bebeğinle konuş, aldığın eşyalara bak. Ondan daha iyi gelen bir şey olmayacak şu zamanda.

Kartım var ama içine para yuklemeden kullanıyorum.Bilet almak içinde içinde para olması lazım bunu çözmedim google da da bulamadım soruyu
İşte para yükleyebiliyorsan ikinci basışta bakiyeden düşebilir diye düşündüm. Ama emin değilim. Beyaz masayı arayıp sorsan daha net olur

Ben çok güzel düşünürüm ama pek uygulayamıyorum Geçen aylarda görüntülü konuşurken kayınvalidem bana çirkinleşmişsin dedi, böyle dümdüz suratıma. Benim bulantıdan halsizlikten şaftım kaymış ayıp olmasın diye gözümü zorla açıp konuşuyorum. Yav kadın kötü niyetli biri değil ama burda iyi bi niyet de yok, böyle bomboş bi laf bi hamileye neden edilir ki? Bazı kafaları anlayamazsın o yüzden duymayacaksın bacım. Yoksa psikolojiyi sağlam tutmak zor. Ayrıca kurban olsunlar sana.

Son düzenleme:
İstemsizce güldüm
Bazı kv'ler okadar patavatsız ki...
Ben de çoğu zaman söylediklerine gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum hamile psikolojisinden anlamıyorlar dicem de öyle değil, işlerine gelen kişilere öyle güzel anlayış gösteriyorlar ki, gelmeyene de pat pat söylüyorlar.

Ayyyy papatyaaaaacımmmm sen 31 mi oldun şaka gibi zamana bak. Yani bende 28 im ama 30 diyince daha da bi sona yakın geliyor. Maşallah sana ve gruptaki 30 üstü herkese
Ben doğum çantasını hazırlayacağım bugün hazır bulunsun dedim bende şaşkınım ya daha öğrendiğim dün gibi ama hareketleri 30 dan sonra çok artıyor kızlar hep pıt pıt

Valla canım evlilik hiç kolay değil, evliliğin bi imtihanı da çocuk diyorlar , Allah sonumuzu hayır etsin

Ben doğum çantasını hazırlayacağım bugün hazır bulunsun dedim bende şaşkınım ya daha öğrendiğim dün gibi ama hareketleri 30 dan sonra çok artıyor kızlar hep pıt pıt
Hazırlayınca bizimle sen paylaş canım fikir amaçlı ben daha eksiklikleri bile tamamlayamadım

Öyle valla ben de gülüyorum napayım ‍♀ benimkiler çok uzakta zaten eşime söylesem benden bin kat fazla kızar o yüzden pek takımamaya çalışıyorum. Yüzüm çirkinleşmiş ama huyum güzelse demek

Bende bugun yikamaya basladim kiyafetleri bende baslayacagim hastane cantasini hazirlamaya zaman hizli geciyor saglikla kavusalim insallah

Bi de canim sen en son ne zaman gittin kontrole hemen hemen ayniyiz senin bebiste dönmüs mü

Ayy çok heyecanlı sen hastane çantasını hazırla belki benim gibi ağırdan alanlara da motivasyon olur eksikleri tamamlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…