2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Densizlik başka bir şey değil Herkes kendi totosuna baksın. Sen bolca bebeğinle konuş, aldığın eşyalara bak. Ondan daha iyi gelen bir şey olmayacak şu zamanda.
Allah yardimcimiz olsun bacilarim dogumdan sonra insallah lohusaligin arkasina siginip gelen gecene yapistircam

Kızlaar çatlak için yağ alacaktım doktorun hemşiresine sordum hangisini önerirsiniz diye, Mustela ya da Lierac dedi bi de çok ilginç bişey söyledi. Duştan çıkınca kuşburnu çekirdeği yağını sürünce çok etkili oluyormuş ve mevcut çatlaklara bile iyi geliyormuş. Prenses Kate’in sırrıymış öyle deyince beni tavladı valla Ben tembelliğimden bi de zaten kilo alıp vermekten göbüşüm çok esnek olduğundan yağ sürmemiştim hiç ama göbeğim artık daha önceki hamileliğimde bile varmadığı boyutlara ulaştı gibi geliyor nedense bugün alıp başlayacağım Mustela ile kuşburnuna.

H ay allahım ya ben bile sinir oldum insan ağzından çıkanı tartmalı bir de karşısındakine de bakmalı… Hep konuşmak için konuşmalar. O sizin çirkin bakan gözleriniz demek var da işte… eminim mükemmel gözüküyorsundur arkadaşım

Ben doğum çantasını hazırlayacağım bugün hazır bulunsun dedim bende şaşkınım ya daha öğrendiğim dün gibi ama hareketleri 30 dan sonra çok artıyor kızlar hep pıt pıt
O zaman senden hemen bir doğum çantası videosu ve link bekliyoruz allahım nasıl güzelll darısı biz hazırlamayanlarında başına

Canım aktardan mı alıyoruz onu acaba?

Ben doğum çantasını hazırlayacağım bugün hazır bulunsun dedim bende şaşkınım ya daha öğrendiğim dün gibi ama hareketleri 30 dan sonra çok artıyor kızlar hep pıt pıt
Canım sütyen ve atlet işini ne yaptın? Şimdiki numarana göre mi aldın, hangi marka model aldın, acaba daha büyürler mi?

kızlar selammm bende dün birsürü alışveriş yaptım ne alsam eksik bitmiyor ee hala eksik var dün mama sandalyesi, gümüş kapak, bebek telsizi, 3 tane daha yeni doğan zıbın, emzirme yastığı, bebek deterjanı ve leke çıkarıcı ,bebiş tarağı, 4 tane kısa kollu zıbın, 3 tanede 9 aylık kışlık tavşanlı ayılı tulum aldım mont gibii çok datlı birde biberon aldım dr browns marka anti kolik özellikli içinde yeşil çubuk var cam aldım sonra anne olan hangi arkadaşıma gösterdiysem aa niye cam aldın cam tehikeli bebek kırıyor 6 ayından sonra, ağır kendi yüzüne düşürüyor falan dedi moralimi bozdular bugün iade edip 2 sinide plastik alacağım aynı markanın. bu arada e bebekte 320 tl olan biberon trendyolda 260 tl falan oradan alıcam. sırada ana kucaağı ve buhar makinesi var onu seçmeye çalışıyorum sona yaklaştıkça eşimde benim gibi heyecan yaptı dün onun ısrarıyla çıktık çok hoşuma gitti

Harikaaaa güle güleee kullanın dr. Browns o kadqr çok fiyat var ki nette bi bak tabi kaç cc alacaksın bilmiyorum ama google alışverişten mutlaka bak

Eklentiler

• 8747B8F2-7362-4DDF-872F-44F7DC0D4E09.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 49
Harikaaaa güle güleee kullanın dr. Browns o kadqr çok fiyat var ki nette bi bak tabi kaç cc alacaksın bilmiyorum ama google alışverişten mutlaka bak
sağol kuzumm benimkinin biri 270 ml diğeri 150 ml cam e bebekte plastiği yoktu bugün iade edip aynılarını plastik olarak alacağım internetten tabiki bakarım ❤

Hazırlayınca bizimle sen paylaş canım fikir amaçlı ben daha eksiklikleri bile tamamlayamadım
Bende acemiyim canım ama paylaşırım annem gördü sadece 2-3 tane zıbın eksik dedi bakalım

Canım sütyen ve atlet işini ne yaptın? Şimdiki numarana göre mi aldın, hangi marka model aldın, acaba daha büyürler mi?
Canım bak sen eksik buldun hemen, almadım ki haftasonu tamamlayın annemin yanına gideceğim çünkü bide annem geceliğe ihtiyaç olur onu da al dedi oda eksik pijama takımım 3 tane ama gecelik yoktu

Oyy ne guzel baya bisey halletmissiniz cam biberon gercekten tehlikeli olabiliyo ben gecen saglik ocagina gittigimde bi bebis vardi pansumanli biberon kazasi yasamis maalesef degistirebilirsen daha iyi olur

Canım bak sen eksik buldun hemen, almadım ki haftasonu tamamlayın annemin yanına gideceğim çünkü bide annem geceliğe ihtiyaç olur onu da al dedi oda eksik pijama takımım 3 tane ama gecelik yoktu
Böyle böyle eksikler tamam olacak işte canım Ben de nasipse bu akşam bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağım
Annelerimiz iyi ki var ya

Ah ne güzel

Alışverişler
Hastane çantası hazırlamalar
Bebek kıyafeti ütülemeler

Alışveriş bende de devam ediyor ama hastane çantası ve kıyafet hazırlığını izne ayrıldıktan sonra halledicem.

Ana kucağından tekrar vazgeçtim.
Vazgeçirdiler.

Sadece yataş juno reflü yatağı alacağım.
Yine güven duyduğum bir annenin ısrarlı önerisi ile buna karar verdim.

Bu arada aynı kişi biberon olarak Como Tomo yavaş akışlı biberonu çok övdü. Pahalı bir marka tabii. Meme reddi de yaşatmıyor. Gaz da yapmıyor dedi.

Göğüsleri yara olunca biberonla vermek zorunda kalmış sütünü. Ben avent aldığım için almayacağım başka biberon ama düşünenler inceleyebilir.

kızlar ana kucağında çok kararsızım tecrübeli anneler yardımcı olsun ya alınmalı mı çok gerekli mi? alınacaksa elektrikli mi yoksa elektriksiz olanlardan mı? kimi bebek asla durmak istemiyormuş boşuna alıp kenarda dursunda istemiyorum çok kararsız kaldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…