- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.021
Densizlik başka bir şey değilHerkes kendi totosuna baksın. Sen bolca bebeğinle konuş, aldığın eşyalara bak. Ondan daha iyi gelen bir şey olmayacak şu zamanda.
Allah yardimcimiz olsun bacilarimBen çok güzel düşünürüm ama pek uygulayamıyorumGeçen aylarda görüntülü konuşurken kayınvalidem bana çirkinleşmişsin dedi, böyle dümdüz suratıma. Benim bulantıdan halsizlikten şaftım kaymış ayıp olmasın diye gözümü zorla açıp konuşuyorum. Yav kadın kötü niyetli biri değil ama burda iyi bi niyet de yok, böyle bomboş bi laf bi hamileye neden edilir ki? Bazı kafaları anlayamazsın o yüzden duymayacaksın bacım. Yoksa psikolojiyi sağlam tutmak zor. Ayrıca kurban olsunlar sana.
Ayy cok heyecanliiiBen doğum çantasını hazırlayacağım bugün hazır bulunsun dedim bende şaşkınım ya daha öğrendiğim dün gibiama hareketleri 30 dan sonra çok artıyor kızlar hep pıt pıt
H ay allahım ya ben bile sinir oldum insan ağzından çıkanı tartmalı bir de karşısındakine de bakmalı… Hep konuşmak için konuşmalar. O sizin çirkin bakan gözleriniz demek var da işte…Ben çok güzel düşünürüm ama pek uygulayamıyorumGeçen aylarda görüntülü konuşurken kayınvalidem bana çirkinleşmişsin dedi, böyle dümdüz suratıma. Benim bulantıdan halsizlikten şaftım kaymış ayıp olmasın diye gözümü zorla açıp konuşuyorum. Yav kadın kötü niyetli biri değil ama burda iyi bi niyet de yok, böyle bomboş bi laf bi hamileye neden edilir ki? Bazı kafaları anlayamazsın o yüzden duymayacaksın bacım. Yoksa psikolojiyi sağlam tutmak zor. Ayrıca kurban olsunlar sana.
O zaman senden hemen bir doğum çantası videosu ve link bekliyoruzBen doğum çantasını hazırlayacağım bugün hazır bulunsun dedim bende şaşkınım ya daha öğrendiğim dün gibiama hareketleri 30 dan sonra çok artıyor kızlar hep pıt pıt
Canım aktardan mı alıyoruz onu acaba?Kızlaar çatlak için yağ alacaktım doktorun hemşiresine sordum hangisini önerirsiniz diye, Mustela ya da Lierac dedi bi de çok ilginç bişey söyledi. Duştan çıkınca kuşburnu çekirdeği yağını sürünce çok etkili oluyormuş ve mevcut çatlaklara bile iyi geliyormuş. Prenses Kate’in sırrıymış öyle deyince beni tavladı vallaBen tembelliğimden bi de zaten kilo alıp vermekten göbüşüm çok esnek olduğundan yağ sürmemiştim hiç ama göbeğim artık daha önceki hamileliğimde bile varmadığı boyutlara ulaştı gibi geliyor nedense bugün alıp başlayacağım Mustela ile kuşburnuna.
Canım sütyen ve atlet işini ne yaptın?Ben doğum çantasını hazırlayacağım bugün hazır bulunsun dedim bende şaşkınım ya daha öğrendiğim dün gibiama hareketleri 30 dan sonra çok artıyor kızlar hep pıt pıt
Tuzu tamamen kesin. Belki fark eder.Evet oda var canim yuzuklerim falan asla olmuyor zaten sis baya elim ayagim cizmelerim falanda olmamaya basladi regl oncesi bile 1-2 kilo farkederdi odemden dolayi sanirim suandada 2-3 kilom odem gibi
Harikaaaa güle güleee kullanınkızlar selammm bende dün birsürü alışveriş yaptım ne alsam eksik bitmiyor ee hala eksik vardün mama sandalyesi, gümüş kapak, bebek telsizi, 3 tane daha yeni doğan zıbın, emzirme yastığı, bebek deterjanı ve leke çıkarıcı ,bebiş tarağı, 4 tane kısa kollu zıbın, 3 tanede 9 aylık kışlık tavşanlı ayılı tulum aldım mont gibii çok datlı birde biberon aldım dr browns marka anti kolik özellikli içinde yeşil çubuk var cam aldım sonra anne olan hangi arkadaşıma gösterdiysem aa niye cam aldın cam tehikeli bebek kırıyor 6 ayından sonra, ağır kendi yüzüne düşürüyor falan dedi moralimi bozdular bugün iade edip 2 sinide plastik alacağım aynı markanın. bu arada e bebekte 320 tl olan biberon trendyolda 260 tl falan oradan alıcam. sırada ana kucaağı ve buhar makinesi var onu seçmeye çalışıyorum sona yaklaştıkça eşimde benim gibi heyecan yaptı dün onun ısrarıyla çıktık çok hoşuma gitti
sağol kuzumm benimkinin biri 270 ml diğeri 150 ml cam e bebekte plastiği yoktu bugün iade edip aynılarını plastik olarak alacağım internetten tabiki bakarım ❤Harikaaaa güle güleee kullanındr. Browns o kadqr çok fiyat var ki nette bi bak tabi kaç cc alacaksın bilmiyorum ama google alışverişten mutlaka bak
Ben çok güzel düşünürüm ama pek uygulayamıyorumGeçen aylarda görüntülü konuşurken kayınvalidem bana çirkinleşmişsin dedi, böyle dümdüz suratıma. Benim bulantıdan halsizlikten şaftım kaymış ayıp olmasın diye gözümü zorla açıp konuşuyorum. Yav kadın kötü niyetli biri değil ama burda iyi bi niyet de yok, böyle bomboş bi laf bi hamileye neden edilir ki? Bazı kafaları anlayamazsın o yüzden duymayacaksın bacım. Yoksa psikolojiyi sağlam tutmak zor. Ayrıca kurban olsunlar
Bende acemiyim canım ama paylaşırım annem gördü sadece 2-3 tane zıbın eksik dedi bakalımHazırlayınca bizimle sen paylaş canım fikir amaçlı ben daha eksiklikleri bile tamamlayamadım
Canım bak sen eksik buldun hemen, almadım kiCanım sütyen ve atlet işini ne yaptın?Şimdiki numarana göre mi aldın, hangi marka model aldın, acaba daha büyürler mi?
Oyy ne guzel baya bisey halletmissinizkızlar selammm bende dün birsürü alışveriş yaptım ne alsam eksik bitmiyor ee hala eksik vardün mama sandalyesi, gümüş kapak, bebek telsizi, 3 tane daha yeni doğan zıbın, emzirme yastığı, bebek deterjanı ve leke çıkarıcı ,bebiş tarağı, 4 tane kısa kollu zıbın, 3 tanede 9 aylık kışlık tavşanlı ayılı tulum aldım mont gibii çok datlı birde biberon aldım dr browns marka anti kolik özellikli içinde yeşil çubuk var cam aldım sonra anne olan hangi arkadaşıma gösterdiysem aa niye cam aldın cam tehikeli bebek kırıyor 6 ayından sonra, ağır kendi yüzüne düşürüyor falan dedi moralimi bozdular bugün iade edip 2 sinide plastik alacağım aynı markanın. bu arada e bebekte 320 tl olan biberon trendyolda 260 tl falan oradan alıcam. sırada ana kucaağı ve buhar makinesi var onu seçmeye çalışıyorum sona yaklaştıkça eşimde benim gibi heyecan yaptı dün onun ısrarıyla çıktık çok hoşuma gitti
Böyle böyle eksikler tamam olacak işte canımCanım bak sen eksik buldun hemen, almadım kihaftasonu tamamlayın annemin yanına gideceğim çünkü bide annem geceliğe ihtiyaç olur onu da al dedi oda eksik pijama takımım 3 tane ama gecelik yoktu
İçerik ve fiyat nasıl hemen bi araştıralımKızlar elimdeki deterjan bitince bundan alacağım, sertifikaları var. Sizlere de fikir olsun belki düşünen olur. Eki Görüntüle 3199425
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?