- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.041
canım olacakmış bekle biz ana kucağı sorduk dün orda bekleyin dedi şubat ın 1 inden itibaren her gün farklı ürünlerde indirim olacak dedi. o yüzden bekleyip takip etmek lazım. depend bende baktım orda yoktu bedende bende kararsızım. mesela dün emzirme sütyeni alayım dedim70 tl hemdee e bebekte 90 beden kapsız aldım ve göğüslerim büyümesine rağmen eski sütyenlerimi kullanabiliyorum 85 kaplı benimkiler hemde umarım olur bakacağıızDepend aldinizmi kizlar ben bedende kararsiz kaldim orta bedenmi buyukmu alcaz bilemedim birde e bebek subat indirimleri oluyormus her sene bu sen oyle bisey olacakmi acaba hic reklam falanda yok cunku son eksikleri almak icin bekliyorum
İçerik temiz benim baktığım kadarıyla, fiyatı da diğerlerine göre daha uygun. Leke çıkarma konusunda da iddialı, denemek lazım. Güvenilir bir marka benceİçerik ve fiyat nasıl hemen bi araştıralım
Sağol canım bı bakayımİşte para yükleyebiliyorsan ikinci basışta bakiyeden düşebilir diye düşündüm. Ama emin değilim. Beyaz masayı arayıp sorsan daha net olur
canım olacakmış bekle biz ana kucağı sorduk dün orda bekleyin dedi şubat ın 1 inden itibaren her gün farklı ürünlerde indirim olacak dedi. o yüzden bekleyip takip etmek lazım. depend bende baktım orda yoktu bedende bende kararsızım. mesela dün emzirme sütyeni alayım dedim70 tl hemdee e bebekte 90 beden kapsız aldım ve göğüslerim büyümesine rağmen eski sütyenlerimi kullanabiliyorum 85 kaplı benimkiler hemde umarım olur bakacağıız
Bende acemiyken daha çok araştırıyordum o yüzden daha bilgiye sahip olabiliyor insan,işin garip yani ben acil Doğuma gidince hastane çantam falan olmadı hiçBende acemiyim canım ama paylaşırım annem gördü sadece 2-3 tane zıbın eksik dedi bakalım
Yiaa ben de aldım Yataş’ın reflü yatağından. Bana da çok önerildi. Açıkçası çok uzun süre kullanılacak bir ürün değil (max 4 ay dediler) ama kiminle konuşsam bebek yatarken çok rahat ediyor kendisini güvende hissediyor, reflüsü olmasa da çok kullanışlı, taşınabilir olması iyi, terletmiyormuş, dış kılıfının çıkarılıp yıkanabilir olması da çok güzel. Kargo geldiğinde de açıp bakınca gözüme kaliteli geldi, içime sindi baya. Bence de başarılı bir ürün gibi duruyor.Ah ne güzel
Alışverişler
Hastane çantası hazırlamalar
Bebek kıyafeti ütülemeler
Alışveriş bende de devam ediyor ama hastane çantası ve kıyafet hazırlığını izne ayrıldıktan sonra halledicem.
Ana kucağından tekrar vazgeçtim.
Vazgeçirdiler.
Sadece yataş juno reflü yatağı alacağım.
Yine güven duyduğum bir annenin ısrarlı önerisi ile buna karar verdim.
Bu arada aynı kişi biberon olarak Como Tomo yavaş akışlı biberonu çok övdü. Pahalı bir marka tabii. Meme reddi de yaşatmıyor. Gaz da yapmıyor dedi.
Göğüsleri yara olunca biberonla vermek zorunda kalmış sütünü. Ben avent aldığım için almayacağım başka biberon ama düşünenler inceleyebilir.
Ben buhar makinası xiaomi aldım şu an kullanıyorum baya memnunum, ana kucağı almayacağım, çok riskli bazı bebekler en pahalı markada dahi asla yatmıyorlarmış. Ayrıca kullandığın sütyenleri ben taksam benim memelerden biri arş-ı alaya selam çakarken diğerinin gözü toprağa bakar fena dağılmış durumdalar zatenkızlar selammm bende dün birsürü alışveriş yaptım ne alsam eksik bitmiyor ee hala eksik vardün mama sandalyesi, gümüş kapak, bebek telsizi, 3 tane daha yeni doğan zıbın, emzirme yastığı, bebek deterjanı ve leke çıkarıcı ,bebiş tarağı, 4 tane kısa kollu zıbın, 3 tanede 9 aylık kışlık tavşanlı ayılı tulum aldım mont gibii çok datlı birde biberon aldım dr browns marka anti kolik özellikli içinde yeşil çubuk var cam aldım sonra anne olan hangi arkadaşıma gösterdiysem aa niye cam aldın cam tehikeli bebek kırıyor 6 ayından sonra, ağır kendi yüzüne düşürüyor falan dedi moralimi bozdular bugün iade edip 2 sinide plastik alacağım aynı markanın. bu arada e bebekte 320 tl olan biberon trendyolda 260 tl falan oradan alıcam. sırada ana kucaağı ve buhar makinesi var onu seçmeye çalışıyorum sona yaklaştıkça eşimde benim gibi heyecan yaptı dün onun ısrarıyla çıktık çok hoşuma gitti
bende denemek için aldım dependi de takip edeyim canım da bedeni m mi l mi bilemiyorumBUKITOKI pank kızlar Depend Migroslarda var ve bazen indirime giriyor. Ben geçen 16’lı L bedeni 114 liraya mı ne aldım. Arada takip edin isterseniz. Gerçi çok kanama olmadığı sürece 7-8 tane fazlasıyla yeter diyorlar, sonra mesane pedleri kullanılabilir. Aklınızda bulunsun. Bir de ben sütyen olarak hiç emzirme sütyeni almadım ya, Trendyolmillada kapsız sütyenler var ya onlardan aldım 5-6 tane şu an bile onları giyiyorum alsam mı sizce emzirme sütyeni bilemedim şimdi. Eki Görüntüle 3199609 Eki Görüntüle 3199610
Trendyol’daki yorumları okudum ben ona dayanarak L aldım.bende denemek için aldım dependi de takip edeyim canım da bedeni m mi l mi bilemiyorum
Yiaa ben de aldım Yataş’ın reflü yatağından. Bana da çok önerildi. Açıkçası çok uzun süre kullanılacak bir ürün değil (max 4 ay dediler) ama kiminle konuşsam bebek yatarken çok rahat ediyor kendisini güvende hissediyor, reflüsü olmasa da çok kullanışlı, taşınabilir olması iyi, terletmiyormuş, dış kılıfının çıkarılıp yıkanabilir olması da çok güzel. Kargo geldiğinde de açıp bakınca gözüme kaliteli geldi, içime sindi baya. Bence de başarılı bir ürün gibi duruyor.
gidip değiştireceğim canım birde tommee tippee çok övülüyor antikolik bakayım hangisi varsa plastik onla değiştiricem.Oyy ne guzel baya bisey halletmissinizcam biberon gercekten tehlikeli olabiliyo ben gecen saglik ocagina gittigimde bi bebis vardi pansumanli biberon kazasi yasamis maalesef degistirebilirsen daha iyi olur
bende weewell whc 650 almak istiyorum yorumlarını çook beğendim kuzumBen buhar makinası xiaomi aldım şu an kullanıyorum baya memnunum, ana kucağı almayacağım, çok riskli bazı bebekler en pahalı markada dahi asla yatmıyorlarmış. Ayrıca kullandığın sütyenleri ben taksam benim memelerden biri arş-ı alaya selam çakarken diğerinin gözü toprağa bakar fena dağılmış durumdalar zaten
aynen ben bir araştırayım onu bakayım sağol canım :)Trendyol’daki yorumları okudum ben ona dayanarak L aldım.M bana gelmez de zaten, eğer emin değilsen yorumları bi incele. Senin boy kilona yakın kim ne almışsa öyle alınabilir.
Gerçekten bebeğe bağlı kızımda çok uzun süre kullandım ilk zamanlar her yanımda gündüz uykularında bile yada uyanıkken ben mutfakta iş yaparken,onda duruyordu 4 Aydan sonra daha eğik pozisyonda yine evde her an yanımda onda duruyordu ek gıdaya ilk başladığımız da bile ondan faydalandım ben çok memnundum elektrikliydi ama benim kızım sakin bi bebekti bakalım oğlum nasip olursa nasıl kullanır tecrübe edeceğizkızlar ana kucağında çok kararsızım tecrübeli anneler yardımcı olsun ya alınmalı mı çok gerekli mi? alınacaksa elektrikli mi yoksa elektriksiz olanlardan mı? kimi bebek asla durmak istemiyormuş boşuna alıp kenarda dursunda istemiyorum çok kararsız kaldım ben
Ben de şubatta indirim oluyor e-bebekte diye duydum, indirim olmasa bile şu an fiyatlarda bindirim olabilir diye bekliyorum oradan alacağım bazı şeyler için şu ara. depend konusunda kararsız kaldım. Sanırım normal doğum için onu sezeryan için de lohusa pedi gibi bir şey öneriyorlar, doktoruma danışıp öyle alayım diye düşündüm en sonunda.Depend aldinizmi kizlar ben bedende kararsiz kaldim orta bedenmi buyukmu alcaz bilemedim birde e bebek subat indirimleri oluyormus her sene bu sen oyle bisey olacakmi acaba hic reklam falanda yok cunku son eksikleri almak icin bekliyorum
Valla bilemedim ki canım ben de anca ordan bulunur ama iyi bi marka bulmak lazım alamadım daha ben deCanım aktardan mı alıyoruz onu acaba?
Öncekinden kalma m beden var elimde beni çok sıkmıştı. Yanlardan hep iz olmuştu üstelik altı aylık doğum yapmama rağmen. Bu defa l alacağım. Ölçülerin nasıl bilemiyorum ama biraz daha armut tipi bir kadınsan l beden al bence.Depend aldinizmi kizlar ben bedende kararsiz kaldim orta bedenmi buyukmu alcaz bilemedim birde e bebek subat indirimleri oluyormus her sene bu sen oyle bisey olacakmi acaba hic reklam falanda yok cunku son eksikleri almak icin bekliyorum
kızlar selammm bende dün birsürü alışveriş yaptım ne alsam eksik bitmiyor ee hala eksik vardün mama sandalyesi, gümüş kapak, bebek telsizi, 3 tane daha yeni doğan zıbın, emzirme yastığı, bebek deterjanı ve leke çıkarıcı ,bebiş tarağı, 4 tane kısa kollu zıbın, 3 tanede 9 aylık kışlık tavşanlı ayılı tulum aldım mont gibii çok datlı birde biberon aldım dr browns marka anti kolik özellikli içinde yeşil çubuk var cam aldım sonra anne olan hangi arkadaşıma gösterdiysem aa niye cam aldın cam tehikeli bebek kırıyor 6 ayından sonra, ağır kendi yüzüne düşürüyor falan dedi moralimi bozdular bugün iade edip 2 sinide plastik alacağım aynı markanın. bu arada e bebekte 320 tl olan biberon trendyolda 260 tl falan oradan alıcam. sırada ana kucaağı ve buhar makinesi var onu seçmeye çalışıyorum sona yaklaştıkça eşimde benim gibi heyecan yaptı dün onun ısrarıyla çıktık çok hoşuma gitti
BUKITOKI pank kızlar Depend Migroslarda var ve bazen indirime giriyor. Ben geçen 16’lı L bedeni 114 liraya mı ne aldım. Arada takip edin isterseniz. Gerçi çok kanama olmadığı sürece 7-8 tane fazlasıyla yeter diyorlar, sonra mesane pedleri kullanılabilir. Aklınızda bulunsun. Bir de ben sütyen olarak hiç emzirme sütyeni almadım ya, Trendyolmillada kapsız sütyenler var ya onlardan aldım 5-6 tane şu an bile onları giyiyorum alsam mı sizce emzirme sütyeni bilemedim şimdi.
Canım anneler mevlütte dağıtacağım süsleri de bugün teslim alarak bir macerayı daha sonlandırmış bulunmaktayımcuma günü 31+2 olacağım bu hafta bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirme ve hastane çantası hazırlama işini bitirmeye karar verdim hiç güvenemiyorum ben bu oğlana her an her şey olabilir Eksikleri düşünüyorum düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor sadece benim patates hallerime uyacak şık pijama takımı bulma işim ve bebişe bornoz alma işim kaldı sanırım
Güle güle kullanınCanım anneler mevlütte dağıtacağım süsleri de bugün teslim alarak bir macerayı daha sonlandırmış bulunmaktayımcuma günü 31+2 olacağım bu hafta bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirme ve hastane çantası hazırlama işini bitirmeye karar verdim hiç güvenemiyorum ben bu oğlana her an her şey olabilir Eksikleri düşünüyorum düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor sadece benim patates hallerime uyacak şık pijama takımı bulma işim ve bebişe bornoz alma işim kaldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?