2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Depend aldinizmi kizlar ben bedende kararsiz kaldim orta bedenmi buyukmu alcaz bilemedim birde e bebek subat indirimleri oluyormus her sene bu sen oyle bisey olacakmi acaba hic reklam falanda yok cunku son eksikleri almak icin bekliyorum
canım olacakmış bekle biz ana kucağı sorduk dün orda bekleyin dedi şubat ın 1 inden itibaren her gün farklı ürünlerde indirim olacak dedi. o yüzden bekleyip takip etmek lazım. depend bende baktım orda yoktu bedende bende kararsızım. mesela dün emzirme sütyeni alayım dedim70 tl hemdee e bebekte 90 beden kapsız aldım ve göğüslerim büyümesine rağmen eski sütyenlerimi kullanabiliyorum 85 kaplı benimkiler hemde umarım olur bakacağıız

BUKITOKI pank kızlar Depend Migroslarda var ve bazen indirime giriyor. Ben geçen 16’lı L bedeni 114 liraya mı ne aldım. Arada takip edin isterseniz. Gerçi çok kanama olmadığı sürece 7-8 tane fazlasıyla yeter diyorlar, sonra mesane pedleri kullanılabilir. Aklınızda bulunsun. Bir de ben sütyen olarak hiç emzirme sütyeni almadım ya, Trendyolmillada kapsız sütyenler var ya onlardan aldım 5-6 tane şu an bile onları giyiyorum alsam mı sizce emzirme sütyeni bilemedim şimdi.

Yiaa ben de aldım Yataş’ın reflü yatağından. Bana da çok önerildi. Açıkçası çok uzun süre kullanılacak bir ürün değil (max 4 ay dediler) ama kiminle konuşsam bebek yatarken çok rahat ediyor kendisini güvende hissediyor, reflüsü olmasa da çok kullanışlı, taşınabilir olması iyi, terletmiyormuş, dış kılıfının çıkarılıp yıkanabilir olması da çok güzel. Kargo geldiğinde de açıp bakınca gözüme kaliteli geldi, içime sindi baya. Bence de başarılı bir ürün gibi duruyor.

Ben buhar makinası xiaomi aldım şu an kullanıyorum baya memnunum, ana kucağı almayacağım, çok riskli bazı bebekler en pahalı markada dahi asla yatmıyorlarmış. Ayrıca kullandığın sütyenleri ben taksam benim memelerden biri arş-ı alaya selam çakarken diğerinin gözü toprağa bakar fena dağılmış durumdalar zaten

bende denemek için aldım dependi de takip edeyim canım da bedeni m mi l mi bilemiyorum

Canım anneler mevlütte dağıtacağım süsleri de bugün teslim alarak bir macerayı daha sonlandırmış bulunmaktayım cuma günü 31+2 olacağım bu hafta bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirme ve hastane çantası hazırlama işini bitirmeye karar verdim hiç güvenemiyorum ben bu oğlana her an her şey olabilir Eksikleri düşünüyorum düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor sadece benim patates hallerime uyacak şık pijama takımı bulma işim ve bebişe bornoz alma işim kaldı sanırım

Eklentiler

• 89B6B5D9-D412-4D56-98DB-A05644E1C4CB.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 150

Bana da öyle övdü ki kullanan kişi hemen ikna oldum. Bacakları yukarda kalıyor, poposu oturuyor, bir de ordaki gri bantla kundak şeklinde de yapıyormuşsun ki elini kolunu çok sallayıp uyku kalitesi bozulmasın. Öyle çok rahat ediyormuş. Her yere götürülebilmesi büyük avantaj zaten.
4 ay ortalama 120 gün yapıyor. O kadar gün çocuğun rahat olması o kadar önemli ki. Az bulmuyorum. Tam yenidoğan dönemi için işte. En kritik süreçlerden biri bu ilk aylar.
Umarım huzurla uyur bizim bebekler de.
Ben de zaten dedim 300-500 tlye de reflü yatakları var onlar nasıl diye; onların süngeri kötü alma. Bunu al dedi. Ben de vazgeçtim. Yoksa yataşa muadil bi yatak da var 500 küsurdu fiyatı herhalde ama gerek yok. Orijinali olsun kaliteli olsun dedim.

Oyy ne guzel baya bisey halletmissiniz cam biberon gercekten tehlikeli olabiliyo ben gecen saglik ocagina gittigimde bi bebis vardi pansumanli biberon kazasi yasamis maalesef degistirebilirsen daha iyi olur
gidip değiştireceğim canım birde tommee tippee çok övülüyor antikolik bakayım hangisi varsa plastik onla değiştiricem.
bende weewell whc 650 almak istiyorum yorumlarını çook beğendim kuzum
Trendyol’daki yorumları okudum ben ona dayanarak L aldım. M bana gelmez de zaten, eğer emin değilsen yorumları bi incele. Senin boy kilona yakın kim ne almışsa öyle alınabilir.
aynen ben bir araştırayım onu bakayım sağol canım :)

Gerçekten bebeğe bağlı kızımda çok uzun süre kullandım ilk zamanlar her yanımda gündüz uykularında bile yada uyanıkken ben mutfakta iş yaparken,onda duruyordu 4 Aydan sonra daha eğik pozisyonda yine evde her an yanımda onda duruyordu ek gıdaya ilk başladığımız da bile ondan faydalandım ben çok memnundum elektrikliydi ama benim kızım sakin bi bebekti bakalım oğlum nasip olursa nasıl kullanır tecrübe edeceğiz şans işi biraz

Depend aldinizmi kizlar ben bedende kararsiz kaldim orta bedenmi buyukmu alcaz bilemedim birde e bebek subat indirimleri oluyormus her sene bu sen oyle bisey olacakmi acaba hic reklam falanda yok cunku son eksikleri almak icin bekliyorum
Ben de şubatta indirim oluyor e-bebekte diye duydum, indirim olmasa bile şu an fiyatlarda bindirim olabilir diye bekliyorum oradan alacağım bazı şeyler için şu ara. depend konusunda kararsız kaldım. Sanırım normal doğum için onu sezeryan için de lohusa pedi gibi bir şey öneriyorlar, doktoruma danışıp öyle alayım diye düşündüm en sonunda.

Depend birmqrda 60 civarı bende Trendyol dan alıcaktim sona bıraktım oyuzden

Öncekinden kalma m beden var elimde beni çok sıkmıştı. Yanlardan hep iz olmuştu üstelik altı aylık doğum yapmama rağmen. Bu defa l alacağım. Ölçülerin nasıl bilemiyorum ama biraz daha armut tipi bir kadınsan l beden al bence.

Ayy ne güzel ya ben de eşimi darlayım yarın götürsün beni alışverişimizi halledelim çok sevindim baya eksik gidermişsin

Benim çok kanamam olmuştu ama ona rağmen bir paket bitmemişti. Kanamanın yoğun olduğu günler dependin içine bebek bezinin kenarlarını kesip koymuştum baya işe yaramıştı. Emzirme sütyeni için ben şu eklediğimden çok memnun kaldım önden pıt aç emzir çok büyük kolaylıktı bence.

Oy maşallah çok iyi olmuş kafan baya rahattır senin artık

Eklentiler

• DD9DEBB1-C884-4A61-8401-8D245C1B4FE9.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar merhaba aranızda 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı, nasil oluyor hastanede var doktor mu vuruyor yoksa yoksa biz mi alıyoruz napiyoruz?

Güle güle kullanın içinde ne var bunların? Hediyelik olarak güzel görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…