2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar merhaba aranızda 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı, nasil oluyor hastanede var doktor mu vuruyor yoksa yoksa biz mi alıyoruz napiyoruz?
Ben vuruldum. O hafta devletten randevu almıştım doktora durumu bildirdim beni acile yönlendirdi iğnem yapıldı.
Ama bir önceki gebelikte iğneyi kendimiz almıştık aile hekimliği vurmuştu.
Ellerinde varsa vuruyorlar yoksa sizi eczaneye gönderiyorlar sanırım ama tabii ki sağlık kuruluşunda vurulmanız lazım.

Ben özele gidiyorum doktor da detayli bilgi vermeyince merak ettim bir de iğneden ölesiye korkuyorum da, teşekkür ederim bilgilendirme için

Ne demek bana da o zamanlar arkadaşım önermişti. Yalnız askıları geniş yakalı tshirtlerin yakasından görünebiliyor biraz beni rahatsız etmemişti. ev içi kullanım içinse muhteşem direk memeler fora
sapphire_silk Sizin gibi tecrübelerini paylaşanlar olunca çok iyi oluyor gerçekten ya, teşekkürler. Bakayım ben de bu sütyenlere.

Ben özele gidiyorum doktor da detayli bilgi vermeyince merak ettim bir de iğneden ölesiye korkuyorum da, teşekkür ederim bilgilendirme için
Ben de özele gidiyorum ama o zaman direkt eczaneden alıp vurulman lazım. İğnenin herhangi bir ağrısı kesinlikle olmadı. Bir de acildeki hemşirelerin eli çok hafif oluyor gerçekten. İğneyi alıp acilde de vurdurabilirsin

Kızlar merhaba aranızda 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı, nasil oluyor hastanede var doktor mu vuruyor yoksa yoksa biz mi alıyoruz napiyoruz?
Haftaya olacağım ben. Özel hastane veya devlet hastanesinde olabiliyorsun. Doktor raporuyla oluyor. öncelikle indirect coombs testi olup onun negatif olduğunu görmek gerekiyor.sonrasında vuruluyor. Hastane ortamı dışında vurulmuyor bu iğne.

Çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim, daha önce indirect coombs yapılmıştı bana ama tekrar mı yapılıyor

Ben de test yaptırmak istedim ama 28.haftada indirect coombs testine gerek yok. Negatif de çıksa pozitif de çıksa iğne vuruluyor dendi bana. Öncesinde herhangi bir kanama durumunda indirect coombs testi veriyorduk sürekli.
R Renklibulut

Çok farklı uygulamalar var o halde... Bana da söylenen negatif ise rhogam vurulacak olması şeklinde...

Aaa önden açılan sütyen ne kadar mantıklı yaaaa. Burayı bunyüzden seviyorum

Bana bir arkadaşım bebek ihtiyaç listesi göndermişti. Kendi baby shower ı için internetten bulmuş. Excel dosyasını nasıl ekleriz bilemedim. Telefondan deniyorum olmuyor. Çok kapsamlı bir liste ama ben bazı şeyleri eleyerek kendi listemi oluşturdum oradan. Excel eklemeyi anlatan birisi olursa buradan paylaşabilirim. Sakıncası yoktur heralde?

Ekran görüntüsü alabilir misin canım , sonra foto olarak atabilirsin belki. Bir de aşağıda dosya ekle kısmı var göz at kısmından eklenebilir

Ekran görüntüsü alabilir misin canım , sonra foto olarak atabilirsin belki. Bir de aşağıda dosya ekle kısmı var göz at kısmından eklenebilir
Dosya ekle kısmında excel dosyalar silik çıktığı için eklenmiyor. Ss aldım ama yazılar okunabilir mi bilemedim. Kısa liste olan hastane çantası listesini iletiyorum;

Eklentiler

• FCF5C6D5-BFE4-4904-B970-AC9C1C70D396.webp
    17 KB · Görüntüleme: 128
Canm selam sakın canını sıkma aynısı bana 2 hafta önce oldu 27+4 olmasj gerekirken 26+ 6 falan cıktı. İlk duydugumda moldugnu anlayamadım ama cok uzulupa ağladım 2 haft sonra gittik doktora yakalamış… doktor zaten onemlı bısı degıldı 2 haftaya kadar normal nıye endıse ettın ki diyor … bazen doktorlar empatiden yoksun oluyor gerçekten o zaman söyleme normalse yani .. neyse bısı değil yani hıcccc canını sıkma toparlar

Aaa önden açılan sütyen ne kadar mantıklı yaaaa. Burayı bunyüzden seviyorum
Evet cok kolaylık oluyor. Bi de benim memişler küçük ama uçları çok çıkık penye gibi sütyenlerde yapışıyor falan saçma sapan bi görüntü oluyor. Bir de küçük alınan, sıkan çamaşırlar mastit oluşmasına sebep oluyor o yüzden sütyen bedenini de seçmek önemli. Bunların push-up ları yoktu o zaman şimdi onu da yapmışlar ondan almayı düşünüyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…