2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
en son gidişinde nst ye falan almışlar mıydı?
mutlaka git doktora yarın/öbür gün. stres olacağına görmüş bilmiş olursun
Tabiki aldı cnm 2 defa çektirdi hatta doktorum perinatolog zaten kendisi de yine bi terslik hissedersen gel dedi belki stres oldum bilmiyorum

kızlar e bebek indirimlerinden neler aldınız?
ben bugün bayaa kitap ve oyuncak topladım. 1,5 yaşında yeğenim var, kitaplara bayılıyor. o yüzden çok sayıda hayvanlı meyveli falan kitap aldım.
oyun halısı da aldım. fisher price ın eğitici köpekçiği de aklımdaydı. onu da aldım falan derken ciddi indirimli oldu hepsi

Valla al benden de o kadar yani bu sürekli gezme tozmalarda aktif aktif yaşayan instahamilelere acayip ayar oluyorum. 7. ayım bitti hala mide bulantısı çekiyorum, yorgunluğu uykusuzluğu da cabası.. ben de bir taraftan işe gidip bir taraftan yüksek lisans tezimi bitirmeye çalışıyorum. Belki ev hanımı olsak bizim de daha rahat geçerdi hamilelik ama buna da şükür sağlığımız yerinde olsun da varsın çalışarak geçirelim

Tabiki aldı cnm 2 defa çektirdi hatta doktorum perinatolog zaten kendisi de yine bi terslik hissedersen gel dedi belki stres oldum bilmiyorum
evet sen başından beri biraz stresli geçiriyorsun ondan olmuş olabilir. ama neyse ki doktorun uzman. ve de baksana terslik hissedersen gel demiş, kapıyı açık bırakmış.
ultrasona girip bebeğin kalp atışlarını duymak hepimize iyi geliyor. istersen çok fazla beklemeden kısa sürede gidersin. bir terslik yoktur, içini ferah tutmaya çalış

Iste yarını da beklicem olmazsa salı tekrar gideceğim gibi doktorum perinatolog ve profesör güveniyorum sagolsun zaten önemsiyor ruh halimi inşallah düzelir de kontrol zamanı giderim

Biz ıslak mendil ve bez Aldık canım oyuncak konusuna girmiyorum ben malum bi ablamız olunca ilk oyuncakları bekliyor

Gümüş kapak aldım, buhar makinesi için indirim gününü bekliyorum

Anne Bebek dostu sezaryen nasıl oluyor? İlk defa duydum

Az önce dalin indiriminden 3 tane sıvı deterjan aldım.
O kadar aradım taradım düşündüm gidip en bildiğimiz markayı aldım
Kokusuna bayıldım. Her markayı da inceledim, kokusuz da tercih etmek mantıklı olabilir elbette ama dalinin yorumları gayet iyi.
Umarım bebeğimin cildi de kolaylıkla kabul eder.
İçerik araştırmasına da girişmedim pek. Yılların markası. İyidir herhalde

30+3 oldum bugün.
Bende de kesik kesik uykular oluyor. Bazı geceler cin gibiyim. Yatamıyorum. Ki çok normalmiş.
Ama bugünlerde daha iyi gibi uykum.
Burun kanamam oluyor bazen. Özellikle deniz suyu kullanınca.
Bir de yatak odam çok sıcak olduğu için buhar makinesiz asla yatamıyorum. Ağzım kupkuru oluyor burnum tıkanıyor nefes alamıyorum onsuz. Sıcaktan da vazgeçemiyorum.
Ve artık sırt üstü yattığımda da nefes alamıyorum düzgün. Burnumu tıkıyor o pozisyon. Eskiden öyle değildi.

Son düzenleme:
Ben de dalin aldım. Kokusu gerçekten güzel. Daha önce dalan roxy kullanmıştım onu bulamadım bildiğim marka olsun dedim en azından.
Kuzenimin eşi de baby me yi çok övdü. İndirime girince ebebwkten bi de onu alıp denemeyi düşünüyorum

Bir de
En son 26+4’te gitmiştim doktora.
Randevuma daha 10 gün var.
Aslında kritik aylar 30lar. Kontrol önemli.
Ben arayı açmış oldum biraz
32+0 itibariyle daha sık gitmek gerekecek herhalde.

Diğer gruplarda öyle söylüyorlardı.

Ohh miss gibi güzel güzel kullanalım
Baby me de güzelmiş. İçeriği tertemizmiş. Onu da koklamıştım hatta mağazasında.
Ama bazı yorumlar okuyup vazgeçtim. En çok da içeriği çok iyi ama iyi temizlemiyor gibi şeyler denmiş.
Zaten çok doğal olunca yıkama başarısı düşüyor anladığım kadarıyla.

Ama baby me markasının sprey leke çıkarıcısını ve çamaşır suyu tozunu alacağım. Onlar çok övülmüş.

Uni babyden de emzik biberon temizleyicisini alacağım. En iyisi oymuş.

Moshi pompa, sut saklama poseti, gogus pedi, avent biberon, avent alistirma bardagi, sleepy bez simdilik bunlari aldim hergun takip ediyorum

Göğüs pedi,süt saklama poşeti,süt sağma makinesi aldım,sepetime 18 ürün attım diğer günleri bekliyorum indirim gelince alacağım inşaallah.

Maalesef zaten duyunca ben şok geçirdim hiç soramadım direk kanala girmiş doğum pozisyonu almış hemen progestan başlatıyorum 38 İ beklemez ama inşallah 37 ye kadar bekler dedi
İyi de doğum pozisyonu aalır bu haftalarda zaten neden gereksiz panik yapmış doktor ?

Biz ıslak mendil ve bez Aldık canım oyuncak konusuna girmiyorum ben malum bi ablamız olunca ilk oyuncakları bekliyor
Islak mendil ilk etapta kullanılmıyormuş dediler diye ben hiç almadım. Pamuk gibi bişi varmış ondan kullanırsın dediler tecrübeliler ama bilemedim şimdi. Alsam kurur mu ki acaba? Bir de hangi marka alıcam ki? Bezde de stok yapmadım zaten. 1 paket prima aldım 1 beden. Sonrasına doğumdan sonra bakarım dedim

Anne Bebek dostu sezaryen nasıl oluyor? İlk defa duydum
Ameliyathaneyi olması gerekenden daha sıcak tutup bebeği doğar doğmaz annenin göğsüne veriyorlarmış ve orada kalıyormuş. Ten tene temas sağlanıyormuş. Sezaryen olacaksa mutlaka anne bebek dostu olsun dediler. Ben de haftaya kontrolümde doktoruma söyleyeceğim bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…