2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende hemen kullanmayacağım canım kızımda da yaşına kadar kullanmadım pamuk ve suyla temizlerim yine ama bunda o kadar beklemem sanırım acılmadıktan sonra kurumaz diye düşünüyorum uygun olunca biraz aldık aşırı stok şeklinde değilde bayb me aldım içeriğinde pareben ve alkol olmadığı için
Bezi de 1 numara 2 paket 2 numara 4 paket ve 3 numara 3 paket aldık artık başka almam

Aaa gümüş kapak benim de aklımdaydı unutmuşum neyse tekrar girer nasılsa
Buhar makinesi ne alacaksın? Ben de biraz donanımhaber e bakayım diyordum bu makineler için
Tekrar indirime girer bence takip etmelisin. Deerma veya weewell düşünüyorum yorumlara bakarım alırken. Her ikisi için de memnuniyet yüksek

Ters şekilde saklayınca kurumuyormuş yani kapak kısmı alta gelecek şekilde saklamak lazımmış. N nail art

Stres yapma canim bence donmustur o yuzdendir benim kasilmalar da olmaya basladi panik yapmiyorum ters bisey olsa illa hissederiz bebisin hareketleri de iyi stres yapma

Ooo 1 yaş mı? Çok uzun bir süreymiş. Şu temizleme pamukları indirime girecek e bebek te. Bu kadar uzun süre onları kullanacaksak onlardan stok yapayım madem. Çünkü akmaz kokmaz ve bebeğe alerji yapar mı vs diye de düşünülmez değil mi? Onu sıcak suyla ıslatıp kullanacağız?

Bebek bakımına giriş 101 gibiyim. Sıfır bilgi ile bu günlere geldim şükür

O pamuklari her defa islatmak degilde ufak saklama kaplarina islatip koyma fikrini gormustum biyerde ben de oyle deneyecegim pratik olur bence

Valla canım bakma şimdi ikinci gebelik relaksım ama bende bi zamanlarda deli anneydim evet ıslak mendilsiz 1 yaş her gün duş aldırırdım tam sıfır risksiz bakım dönemiydi mükemmel baktım 1 yaş sonrası saldım bence rahat annelik en güzeliymiş ama yine de bir yaşına kadar korururm evet cnaım sıcak su ile mis gibi silip kuruluyordum yaz bebesi ya bunlar sonra kaka yaptıkça popişleri yıkan bile kışa kadar hop banyoya her gün ritüellerin vardı duş duş sonrası zeytinyağı masaj falan tabi stok yapmakta fayda var bunda da altı ay pamukla silerim sanırım sonra yavaştan ıslak mendil

O pamuklari her defa islatmak degilde ufak saklama kaplarina islatip koyma fikrini gormustum biyerde ben de oyle deneyecegim pratik olur bence
evet kardeşim de öyle yapmıştı. 1 tane plastik şeffaf ve kapaklı saklama kabında kaynar mı sıcak mı hatırlamadığım şekilde ıslatıyordu. Sonra soğuyunca kullanıyordu falan. Çocuğu daha 1,5 yaşında, çok zaman geçmedi ama gördüğüm şeyi unutmuşum resmen

Meditasyon yapayım dedim. Derin derin nefesler aldım. Rahatladım derken hemen burnum kanadı yine.
Hep de sağ burun deliğinden kan geliyor.
Bir de doğru nefesle normal doğuma hazırlık yapılıyordu. Ben onu da yapamıcam herhalde kanama yüzünden

Ben yaptığımı unuttum canım senin gördüğünü unutman çok normal en net hatırladığım sıcaklar başlayınca çok batarsa aldı kabasını yalandan alıp duşa sokardım suya alıştığında çok seviyorlar zaten gerçi o zaman Urfa sıcağıyla bakalım şimdi Ankara

Arkadaşlar gece surekli terleyen üstü sırılsıklam uyanan ama sadece göğüs kısmı terleyen var mı, normal mi acaba bu arada oda sicakligimiz hep 22 ya da 23

Ben temizleme öncesi hemen hazırlıyordum canım Dışarı çıkma durumunda hazır bulundurmak önemli

Islak mendil kullanmama sebebin neydi?
Bunu burda konuşmuştuk yine kızlarla ama unuttum ben
Hem pamuk aldım hem ıslak mendil. İkisini de denemek istedim.

Çevrem hep pamukla uğraşma ne gerek var diyor.
Sleepy çok temiz ve güzel diye övdüler de aldım.

Bu arada kız bebekte labial yapışıklığa sebep olabilir diyenler vardı sanırım ıslak mendil için.
Sebep o muydu?

Daha geçen hafta kızında bu sorun olan bir anneyle konuştum.

Hemen sordum ıslak mendilden mi oldu diye. Ben ıslak mendil kullanma taraftarı değilim. Çok dikkat ettim hep kendim yıkadım. Bezle pamukla temiz olmaz dedi. O kadar özen gösterdim ama yine de oldu diyor kadın. Kızı ameliyat olmak zorunda kalacak. Çok üzücü.

Evet canım bu sebeplerden ve o zamanlar içeriği temiz ıslak mendil zaten yoktu kızımda bende tecrübe edindiğim kadarıyla önermiyorlardı yeni doğan ve saf temiz suyla temizlemenin doğru olduğunu okumuştum öğrenmiştim çevremden şimdilerde biraz daha şanslıyız içeriği daha temiz ürünler mevcut o yüzden ilk zamanlar oğlumda yine içim rahat etsin diye pamuk su tercih edeceğim sonra çok uzatmadan ıslak mendile geçerim diye düşünüyorum her zaman ilk ayları en hassas dönem etkileyecek herşeyden uzak durup sonradan yavaş yavaş geçerim tabi bazı şeyler yaşanacsksa nasipten ötesi olmuyor bende koz bebek olduğu için çok dikkat etmiştim malum onların temizliği erkek bebeklere göre daha önemli mikroba açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…