2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Dün oradaki babymall e ve e Bebek’e baktım canım babaymall gerçekten büyüktü beşiği ordan aldım , teşekkür ederim

Canım normal ya hareket ediyorsa korkma bence dinlen sıvı al lütfen

Kızlar selam , cok onemlı bir sorum olucak 31. Haftaya giriş yaptım bu sabah sanki gobegimin en üstü boşaldı gibi bebek ortaya dogru kaydı sanki. Eskiden üstü cok sıkışık olurdu bugun anlayamadım kafayı yicem dün aksamdan beri regl agrısı gibi agrım var ara ara kasıklarımda basınç ama bebek iyi oynuyor kanama yok bısı yok ama bu gobek asagı ınınce erken dogum vs cok korktum aynı seyj yaşayan oldu mu ya yardımcj olursanız sevınırım. Doktora da yazdım cevaplamadı heralde ne salak salak soru soruyor diyordur bidaha yazmak istemedim.

Canım benim 30 dan beri kasık ağrım oluyor regl gibi ama olup geçiyor, göbeğimle ilgili birşey hissetmedim ama bebeğin hareketleri normal ve kanama olmayınca ben artık regl ağrısını normalleştirdim, bu haftalarda oluyor bence

Evet regl ağrısını normalleştirdim ben de dediğin gibi cok teşekkürler gobegımde anlamadım bana mı öyle geliyor ama biraz boşaldı üstü sanki ya da gaz vardı gitti bilmiyorım bakalım cok sagoş tekrardan cevapladığın için

Canım artık büyüdü sürekli hareket ediyor benim de bi sağda bi solda , elimi değiyorum bazen göbeğin üstü taş gibi bazen kasıklarım sertlik var, belki döndü bebek bilemezsin hareket ediyorsa gerçekten korkma

Hareketleri var ve kanamalı geçmeyen bir ağrı yoksa endişelenme canım kasıklara baskı yapıyor olabilir benim kuzum da mesela ayakları hala aşağıda alt bölgeme yakın ben de diyorum Ne yapıyor orada acaba diyorum resmen en alt kısımda hissediyorum

Kızlar burun içi kuruluğu yaşıyor musunuz ? Dün gece benim uyurken burnum kanamış yastıktan anladım. İnternette okuduğum kadarıyla gayet normalmiş ama acaba gene de ne yardımcı olur? Bilen var mı ?
Yazmıştım ben de çok fazla oluyor. Geçen kanamış kurumuştu nefes alamayarak uyandım

Ben de bir süredir sanki göbeğim aşağı inmiş gibi hissediyordum, karnımın üstü rahatlamış gibi. Bununla birlikte aşağıya doğru baskı da daha artmış gibi hissediyorum özellikle çok ayakta kaldığımda. Dün kontrole gittiğimde bebeğin baş pozisyonuna döndüğünü gördük, doktor da herhangi bir anormallik görmedi. Belki sizinki de dönmüştür. Regl ağrısı gibi dediğiniz şeyi tam yaşamadım ama dönmüşse yine aşağı baskı yapıyorlar ondan dolayı olabilir.

Bugün oyuncaklar indirimdeymiş, ses çıkaran uyku arkadaşları gerekli midir acaba? Pahalı oluyorlar genelde, değerlendirebilürük

Canim benimde karnimin yani midemin oldugu yer bosaldi sanki en son gecen hafta doktora gittigimde bebek asagi dogru donmus demisti yani artik donmesi normal bence doktor bisey demedi risk falan konusunda

Bugün oyuncaklar indirimdeymiş, ses çıkaran uyku arkadaşları gerekli midir acaba? Pahalı oluyorlar genelde, değerlendirebilürük
Ben çocuğuma çok fazla oyuncak almayı düşünmüyorum. Yaratıcılığını köreltiyor. Zaten ilgileri daha çok bizim elimizde gördüklerinde oluyor. Uzmanlar da çok fazla oyuncak alınmasından yana değil.
O nedenle hiç araştırmadım

Ay kızlar ben çok fenayım gece uykusuzluklarım psikolojimi tamamen bozmuş durumda, ağız kuruluğum asla geçmiyor delirmek üzereyim, karnım kasılmaları deseniz ayrı bir ağrı ve mide bulantısı, vajinamın zonklaması ve hiç geçmeyen ağrısından söz etmek dahi istemiyorum. Yoğun stresli bir işim var evden çalışıyor dahi olsam da, asla işime odaklanamıyorum, yine uyuyamayacağım cin cücüğü gibi gezeceğim diye gece olsun istemiyorum akşam sekizden sonra geliyor onun stresi de. Hamilelik çok minnoşşşkooooo, ay keşke doğmasalar ben bu zamanları çok özleyeceğim diyenlere selamlarımı iletiyorum :d

Gece bende tuvalete kalkıyorum dalamıyorum, namaza kalkıyorum sabah geri dalamıyorum, 4 kere fln lavaboya gidiyorum, derin hiç uyuyamıyorum canım kalçam desen hep batıyor benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…