2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gece bende tuvalete kalkıyorum dalamıyorum, namaza kalkıyorum sabah geri dalamıyorum, 4 kere fln lavaboya gidiyorum, derin hiç uyuyamıyorum canım kalçam desen hep batıyor benim de
+1

Uykuya dalıyorum, lavaboya kalkınca eşim iyi misin vs diye soruyor uykum kaçıyor ve asla dalamıyorum. Eşimi tembihliyorum gece sakın uyurken benimle konuşma diye

Bana doktorumda söyledi bende henüz başlamadım burun kanama sorunu bende de var sadece burnumu yavaşça siliyorum mesela sol taraf sürekli kanıyor artık bu durum çok sıkıcı oluyor sadece abdest alacağım mesela burnumu temizlemek korkuyorum hep orda hazırda bekliyor gibi

Kızlar temizleme pamuğunu ilk birkaç hafta kullanacağım şu şekilde ıslatacağım: gratislerde oluyor boş fısfıslı şeffaf plastik şişeler.ona temiz suyu koyacağım, pamuğa kullanırken oradan su fıslatarak ilerleyeceğim.
E bebek indirimlerinden Prima premium 1,2 ve 3 no aldım. Ayrıca Dalin granül sabun, sebi baby reflü yatağı aldım. Alacaklarımı ise şöyle liste yaptım..
Unibaby biberon temizleyici
Temizleme pamuğu
Islak mendil
Alt açma bezi
Depend
Göğüs pedi
Doğum yapacağım hastanenin Yenidoğan hemşiresiyle görüştüm,hastanede yanınıza kaşık biberon, biberon vs gerekmiyor biz size destek olacağız emmeme ve süt gelmeme durumlarında enjektör ile bebeği besleyeceğiz dedi..

+1

Uykuya dalıyorum, lavaboya kalkınca eşim iyi misin vs diye soruyor uykum kaçıyor ve asla dalamıyorum. Eşimi tembihliyorum gece sakın uyurken benimle konuşma diye

Benim eşim de aynı. Gecenin bi körü ben azıcık kıpırdansam ve o da uyanmışsa yandık.
benimle sohbete girişiyor. Bazen uzun uzun konuşuyor. Kızıyla konuşmaya kalkışıyor sanki ben orda yokum. Karnıma konuşuyo. Uykumu bölüyor.
Kendisinin de uykusu hafif.
Dün ben de uyardım artık. Beni konuşturma uykumu alamıyorum dedim.

Depend hangi beden almalı?
Büyük boy var bi de M beden var.
M sıkar mı acaba? Benim normalde bedenim m ama doğuma kadar m bedeni geçer herhalde.

Aynısı bazen kızma seviyesine geliyorum artık, uykusuzluk öyle kötü ki... Bu gece 1 saat uyudum oturma odasında, uyanınca yatak odasına geçmek istedim oturma odası ile yatak odası arasında birsürü şey söyledi su getireyim mi, buhar makinesini açayım mı, ilaçlarını içtin mi, yastığı yükselteyim mi vs vs... Uykum kaçtı, şuan tekrar nasıl uyuycam diye kara kara düşünüyorum, yatakta debeleniyorum resmen

Kaynatip sogutulmus su olabilir canim ben biraz da zeytinyagi eklemeyi dusunuyorum bakalim o zamanlar gelsin de bizlerde deneyimleyip gorecegiz insallah

Ben sleepy yenidoğan mendillerden 1 kutu aldım.
İçinde 12 tane var. Hiç açıp tersine çevirmedim. Öyle bıraktım. bir şey olmaz herhalde
Ben de iki kutu aldım. Kutuya ters koymuş şekilde gönderiyorlar zaten. Eşim açmış düzeltiyordu bir daha ters çevirttirdim. İstersen bir kontrol et düz mü koymuşlar ters mi

O pamuklari her defa islatmak degilde ufak saklama kaplarina islatip koyma fikrini gormustum biyerde ben de oyle deneyecegim pratik olur bence
Ben de aldım o kutulardan hem her defasında uğraşmak zorunda kalmam pratik olur hem de nemli tutar diye düşünüyorum
Depend hangi beden almalı?
Büyük boy var bi de M beden var.
M sıkar mı acaba? Benim normalde bedenim m ama doğuma kadar m bedeni geçer herhalde.
Valla şimdiki halimden çok daha zayıfken m beni acayip sıkmıştı hatta pişik olmuştum Bu defa l alacağım.

Merhaba kızlar ben ilk kızımda 6 ay-1 yıl arası kadar temizleme pamuğu kullandım. Pişik vb durumu olmasın hem temiz içerikli diye. Baby and plus termos suluğu vardı içine kaynamış su koyuyordum. Kullanacağım zaman ondan ıslıyordum. Hem pamuk ılık oluyordu buz gibi değmiyordu. Hem de pamuk kalın olduğu için ıslak mendile göre güzel temizliyordu ıslak mendil bana daha ince geliyordu.

Her defasinda yeni olarak mi hazirliyodun canim. Ben yine de yenidogan icin uygun islak mendil de bulundurmayi dusunuyorum disarida acil durumlarda arada kullanilir
Evet canım yeni hazırlıyordum ama evet şimdilerde daha şanslıyız daha temiZ içerikli mendiller mevcut bakalım bende gittiği yere kadar böyle devam ederim sonrasında geçerim

Doktorlarımızın bundan haberi vardır inşallah güzel uygulama. Ama tentene teması artık herkes yapıyor diye sanıyordum ben.

Tekrar indirime girer bence takip etmelisin. Deerma veya weewell düşünüyorum yorumlara bakarım alırken. Her ikisi için de memnuniyet yüksek
Benim de bakmam lazım. Ne zaman girecekti indirime buhar makineleri?
Yapışıklığa pişik kremleri de neden oluyor diyen var ama kesin bir şey yok tabii. Ben olsam kız bebekte bir süre ıslak mendil kullanmazdım. Ablam 1 yaşına kadar pamuk kullandı kızına yine de hafif düzeyde oldu yapışıklık. altını Temizlerken kontrol edip açmak gerekiyor sanırım, doktoru öyle demişti.
Evet cnm doğru diosun.hemoglobin im yine düşmüştü. Ama doktorum normal dedi. 11 e düştü hemoglobin
Benim de 11 lerde. Doktorum gebeler için normal bu değerler dedi. Düşük sayılmazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…