2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    245
Ne bileyim kim geçiriyor bu hamileliği çok minnoşko bence de zor bişey ya. Allahın gücüne gitmesin tabi sürecin doğal getirileri bunlar ama insan kronik bi şekilde fiziksel olarak rahatsız olmaktan da yoruluyor ister istemez.


Benim de hemoglobinim 11di doktor normal dedi. Dudaklarımda zaman zaman morarma, yemeklerden sonra çarpıntı da var. Magnezyum eksikliği de kalpte ritm bozukluklarına sebep oluyormus ben de gece sancılı kramplar basladıktan sonra magnezyum içmeye başladım rahatlattı biraz.
Evet cnm doğru diosun.hemoglobin im yine düşmüştü. Ama doktorum normal dedi. 11 e düştü hemoglobin
 
Listeden bakınca bir sürü o taraflardan arkadaş var inşallah iyilerdir kendileri de aileleri de
 
Doktorlarımızın bundan haberi vardır inşallah güzel uygulama. Ama tentene teması artık herkes yapıyor diye sanıyordum ben.

Herkes yapıyor zaten dediğin gibi.
Ten tene temas çok önemli çünkü. doğar doğmaz olması lazım.
Hemen annenin koynuna getiriyorlar.
Sonra alıp temizliyorlar.
Epey bir süredir de böyle.

Yeni olan bir şey değil. Yıllardır öyle.
 
Dün akşamdan beri bir huzursuzluk vardı içimde. Uyuyamadım. Sabah bu kötü haber. Allahım yardım et herkese. Bu soğukta ne yapar insanlar? Türkiyeye ferahlık ver Allahım.
 
Bölgede yaşayan herkese çok geçmiş olsun i, çok üzgünüm diyecek birşey bulamıyorum umarım en az kayıpla atlatılır
 
Çok geçmiş olsun çok şükür iyisiniz Allah tekrar yaşatmasın korusun hepimizi inşallah
 
Bana aile hekimi demir eksikliğinde nefes darlığı, çarpıntı gibi belirtiler olur demişti.
Acaba sizde de öyle bir şey olabilir mi
bende de 2 gündür var en başta böyleydim nefes alırken zorlanırdım aynısını yaşamaya başladım burnum tıkalı, iyice yoruldum gibi mide yanmam çok fena.. sona geldik herkes son haftalar çok fena diyorlardı Allah kolaylık versin hepimize kızlar.

çokk geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun orda olan herkesin dışarda kalmak zorunda olan herkesin çok çok üzgünüm bende tanıdığım herkesi arıyorum şükür iyiler ama bu soğukta sokaktalar çok üzlüyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…