2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çok üzgünüm umarım güvenli bir alana geçebilmişsinizdir. Büyük geçmiş olsun, çok üzgünüm...

MelodiminEsi canım sen Doğu’dayız diyordun insallah iyisinizdir
Çok şükür o illerde değiliz canım. Sallantı ve sesle birlikte eşimi uyandırdım. İlaçlarımı, montlarımızı vs aldık giyinik vaziyette bekledik. Uyuduğumda 8.30du sanırım. Stresten karnım ağrıdı midem bulandı. Afet bölgesindeki insanları düşünemiyorum Rabbim yardımcıları olsun çok kaybımız var

Rabbim yardımcınız olsun insan o an tamamen çaresiz

Yaa ben yatak odasında uyuyamadım salona geçeyim dedim tam oraya yattım çok geçmedi tıkır tıkır sesler geliyor yukardan falan geliyo sandım gittiköe şiddrtlendi uylu sersemi anlamadım bile oturdum üniteye bakıyorum sonra jeton düştü lambaya baktım falan aşırı uzun sürdü yaa insan ne olduğunu anlayana kadar iş işten geçiyor gerçekten rabbim korusun gece vakti oldu herkes yatağında çok büyük felaket

Ordaki lohusalar gebeler minik bebekler iyidir umarım. Çok korkunç. Ben 6.8 i yaşadım, felaketti. 7.5 bu nasıl dayanılır. Ağlıyorum duyduğumdan beri. Allahım insanlara yardım et

Canım haberlere bakma lütfen.
benim de aklıma ilk gebeler ve bebekler geldi. Ama çok düşünmemeye çalışıyorum. Biz de bir can taşıyoruz şu an çünkü. Onu düşün.
Ben de 99 istanbul depremini yaşadım. O yüzden biliyoruz ne kadar korkunç olduğunu.

Cok gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasin
Ben cok fena oldum gece 5 ti uyandim oyle bi esim dedi deprem olmus doguda diye sabah 7.30 a kadar uyuyamadim sinirlerim cok bozuldu..
malesef ulkemizin gercegi Istanbulda da cok uzun bir sure sonra degil yakin zamanda olcagini dusunuyorum ama malesef hala ayni tas ayni hamam devam ediyoruz..

99 depremini yaşadığım için o kadar iyi anlıyorum ki oradaki insanların çilesini. Fakat 99 da mevsim yazdı şimdi soğukta yine sağlam evlere sığınmışlar oradaki arkadaşlarım.. hamileler bebekler ne yapıyordur Allah'ım sen yardım et... Çok üzgünüm....

Bu fikir de cok mantikliymis ozellikle ilk aylarda havalar daha serin olucak ilik olmasi cok daha iyi olur

Canim m beden sıktığında kac kiloydun bende kararsiz kaldim L sanki bana cok buyuk olur gibi geliyo

Canim m beden sıktığında kac kiloydun bende kararsiz kaldim L sanki bana cok buyuk olur gibi geliyo
58 ya da 59 ama 60 değildim kesinlikle. Ama benim hiç göbeğim yoktur kalça kemiklerim geniştir yani çok zayıf olsam bile 38 beden giyerim alt kısmı. Ona göre düşün canım.

Bu konuda ben de emin değilim trendyol yorumlarına bakmak gerek ama large alsak daha iyi sanki..
Ben large almıştım 38,40 arası giyiyorum normalden fakat doğumda ödem ve şişlik olabiliyor yine l beden tercih edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…