2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bizde hissettik Ankara Batıkent allahım afetinden korusun gerçekten bizim böylesine hissettiğimiz bile çok zordu bitmek bilmedi oralardakiler ne yaşadı nasıl bir acı rabbim yardım etsin kızım eşimle kalakaldım bir birimize sarılıp elden birşey gelmiyor kızım ağladı kafası dağılsın diye hava almaya çıktık

Çok çok geçmiş olsun herkese, gecekimi deği ama 13.24te olanı hissettk, 15.katta oturuyorz cok korktk Allahım orda yasayanlara gebelere çocuklara yardım etsn korusun, gerçekten ağır pskoloji

Çok geçmiş olsun canım zor ama sakin kalmaya çalışmak lazım bebeğin için

Kizlar haberleri takip ediyor musunuz? Tabikide cok uzuldum ve merak ediyorum gundem disi bir konuyla ilgilenmem mumkun degil suan fakat etrafimdaki herkes aman ha sen izleme diyerek beni yanlis bir sey yapiyormusum gibi dusundurtuyor napicagimi sasirdim

Çok geçmiş olsun. Maalesef çok zor izlememem. Eşimin işi gereği zaten ister istemez tedirgin oluyorum.

Umarım herkes iyidir. Çok geçmiş olsun

Izlememeye çalışıyorum izliyorum sonra başıma ağrılar giriyor tansiyonum yukselcek diye geri kapatıyorum ama kalbimde cok daralıyor

İzliyorum, Twitter okuyorum maalesef. Başım ağrıyor. Gün boyu ufak tefek temizlik, yemek falan yaptım kendimi oyalamak için. Aklıma geldikçe gördükçe okudukça da ağladım. Tutamıyorum kendimi. Okuldan bir arkadaşımızın anne babası göçük altındaydı, kurtarıldılar, vefat etti ikisi de. Kahroluyorum her yeni haberle. Sanırım artık bakmasam iyi olacak. Kendimi oyalamam lazım.

Kasım ayında düzce depremini yaşadık o da oldukça büyüktü , çok korktuk. Bugün tee sakaryadan maraştaki depremi hissettim. Kalbim yerinden çıkacak gibi oldu. Kendimi korkmaktan alıkoyamıyorum. Ne yapsam olmuyor . Depreme dair Eski kötü anılarım her an aklımda benimle... Eşim inşaat mühendisi isyan ediyor bir hastane nasıl olur yıkılabilir diye.... Bana bilimsel olarak anlatmaya çalışıyor kolon kiriş sistemlerini az çok mekanik ben de biliyorum fakat kendimi teselli edemiyorum..
Yarın sabah kontrolüm var bugün bebeğim çok hareketsizdi..
Perşembe günü Malatya'da jüri görevim olacaktı.....
Hepimize rabbim sabırlar versin.

Stres ve üzüntü halinde iken hissedemiyoruz inşallah bebek iyidir sakin kalmaya çalışalım

İnan benimde aklım almıyor. Bir ülkede hastane, okul vb binalar en sağlamları olmalı ama ne yazık ki bizde can ucuz fırsatçılık önce geliyor. Yazıklar olsun. Dilerim yarın sabah miniğini görünce kalbin yeniden ısınsın. üzülmekten mahvolduk hepimiz ne teselli ne de elimizden bir şey gelmiyor. O illerde yaşayan bütün arkadaşlarımız inşallah sağlıklı ve güvendedirler.

Arkadaşlar şuan Türkiye'de depremi hissetmeyen bölge yok neredeyse. Hepimiz korku içindeyiz oradaki insanlar için yardım gönderebilir, dua edebiliriz elimizden başka bir şey gelmiyor
Bizler de bir can taşıyoruz, biz iyi olmazsak bebeklerimiz de iyi olmaz. Mümkün olduğunca haberleri izlememeye çalışın. Aksi halde stres olacağız, bebekler de stres olacak ve hareket etmeyecek.
Sabah 8.30 gibi uyudum bölük pörçük. Uykudan sıçrayarak uyanıyorum. Yine öğlen olan depremi çok net hissettik. Avizeler, kapılar derken çok korkunç bir durum. Allah oradaki vatandaşların yardımcısı olsun

Arkadaşınıza belki faydası olur Temizliğin azı da çoğu da zararmış.

Haberleri de twitterı da takip ediyorum, twitterda epey takipçim olduğu için yardım kampanyalarına ve çağrılarına destek olmak zorundayım. Hepimize geçmiş olsun, bazı bölgelere asla yardım gidemedi rabbim yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…