2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İyi geceler herkese. Bugün sabahtan beri alt tarafıma bıçak saplanır ince gibi agrı oldu.sızı gibi böyle değişik. Normal mi acaba yada enfeksiyon olduğu zaman bu tarz agrılar mı oluyor. Doktor randevuma da 10 gün var beklesem mı doktoruma mı yazsam daha önce mı gitsem bilemedim

Kesinlikle... Uyuyamıyorum, dün bu saatlerde uyanmıştım. 1 2 saat uyuyup uyandım.

Doktorunuza danışabilirsiniz, ağrı geçmiyor ve tekrarlıyorsa bence dr gidin, enfeksiyon da bu tip ağrılar yapıyor alt karında, yalancı sancılar da yapıyormuş, geçmiş olsun

Aglamaktan helak oldum ne uyku ne yemek tv karsiaindan ayrilamiyoruz. Elimizden hic birsey gelmiyor bebegime aldigim bezleri ve bikac parca etiketli kiyafeti gonderdim bende. Bebek mamasi ve bezine cok ihtiyac varmis kizlar bilginiz olsun.

Psikolojim çok bozuldu. Ailece köye geldik bu sabah eşim işe gitmek zorunda kaldı a101 de çalışıyor binanın en altında bina hasarlı... Uyuyamıyorum Diyarbakır da insanlar perişan yardıma ulaşamayan insan çok fazla yemek bile boğazımdan geçmiyor.. psikolojik olarak çöktüm baş ağrısı... Allah'ım sen yardım et yarabbim sesimizi duy

Aglamaktan helak oldum ne uyku ne yemek tv karsiaindan ayrilamiyoruz. Elimizden hic birsey gelmiyor bebegime aldigim bezleri ve bikac parca etiketli kiyafeti gonderdim bende. Bebek mamasi ve bezine cok ihtiyac varmis kizlar bilginiz olsun.
Evet ben de aldığım fazla bezleri ve kıyafetleri vereceğim bugün. Eminim bebeğim de böyle olmasını isterdi

Kızlar vajinada kaşıntı olduğunu söyleyince idrar testi mi isteniyo alttan mı bakıyo doktor

Canım eğer ki hafif kaşıntı varsa hemen iç çamaşırını değişip temizlenip bekle. Kendi kendine geçebiliyor öyle.
Bende olduğunda o şekilde yapıyorum.
Gerçi her gün yeniliyoruz temizliyoruz tabii ki ama bende işe yaradı bu yöntem. Doktora gitmeme gerek kalmadı mesela.
Ama eğer kaşıntı çoğaldıysa ve bir süredir devam ediyorsa doktora gitmeli tabii.
Normalde doktora kaşıntı var dediğinde krem verirler direkt. Ama hamilelikte belki test ister. Alttan bakacağını hiç sanmam.

Kızlar vajinada kaşıntı olduğunu söyleyince idrar testi mi isteniyo alttan mı bakıyo doktor
Genelde bakmıyorlar sadece kaşıntı için. Hatta alıntım var dediğinizde bile çoğu doktor bakmaz, ilaç ya da fitil yazar. Sadece kaşıntıysa krem verir. Ama Kaşıntı genelde devamında akıntı da getirir. O duruma gelirse fitil de yazar.

Bir ayı geçsin süredir var yaa ben de geçer diye bekledim ara ara geçti tekrar geldi falan. Sanki şişti gibi geliyor bi tarafı böyle kaşıdığımdan mı başka bişey mi var bilmiyorum ama doğum da yaklaştı doğumu etkiler diye de korkuyorum

Bişey soracam akıntım çok fazla su gibi çok afedersiniz resmen baya iç çamaşırım ıslanıyor yarısı normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…