2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bişey soracam akıntım çok fazla su gibi çok afedersiniz resmen baya iç çamaşırım ıslanıyor yarısı normal mi ?
Benimde bundan 10 gün önce falan sulu akıntım vardı hatta yazmıştım gruba da. Akıntının şekli önemli. Sırf suysa bi doktora gözükün tabi. Ama akıntıyla beraber su geliyorsa o normal sanırım. Yine teşhis koymayım ben tabi. Eğer çok fazlaysa bi doktorunuza danışın.

Epeydir varmış. O zaman gidip sormak lazım. Endişe verici bir durum yoktur büyük ihtimalle

Puset örtüsü alanlara bir sorum var.

Böyle sade, müslin, yazlık bir şey almayı düşündüm. Ama gerekliliği konusunda emin olamadım hala. Normal müslin örtüleri kullanıp puseti kapatsak kullanışsız mı oluyor?

Bir de bunun İçinde minderi de varmış.
Ama zaten pusetin kendi içi de bebeğe uygun ve destekli. Buna rağmen minder kullanılır mı?

Bilenler fikir verebilir mi lütfen?

Ben normal bir örtü kullanacağım. Müslin veya ince tülbent tarzı bile olabilir. Çok gerekli gibi gelmedi bana etrafımdan da öyle duydum. Tercih meselesi ama bu da çok tatlı duruyor. Minder gerekli ama. Arkadaşım bana demişti mutlaka puset için ana kucağı bel desteği minderi al diye onu alacağım.

Ben normal bir örtü kullanacağım. Müslin veya ince tülbent tarzı bile olabilir. Çok gerekli gibi gelmedi bana etrafımdan da öyle duydum. Tercih meselesi ama bu da çok tatlı duruyor.

Ben de öyle düşünmüştüm ama bunlar da hoşuma gitti bi yandan. Minder kullanılıyor mu puset içine peki? Zaten kendiliğinden çocuk bedenine uygun bir iç dizaynı var. Minder neden dahil onu da çözemedim ama fiyatı iyi diye alırım minder de yanında bonus olur

örtü iyi oluyor. tabi yoksa bir müslin atılabilir ama kayıyor arkası açılıyor güneş geliyor bebeğe. direk bu örtülerden almak en güzeli bizimkiler yaza gelecek diye bende müslinlerden alacağım düz beyaz sade kenarları fırfırlı beğendim bitane.
minderde gerekiyor çünkü pusetler kendinden pedli olsa bile bel desteği gerekiyor. ama minderlerde tek başına terletiyor. ben minderin üstüne ince bir müslin atıp öyle yatırıyordum. minderi sonra bebek arabasında da kullanmıştım

Minder gerekliymiş sanırım. Bel desteği sağlaması için. Yoksa bebekler içinde hafif oturur pozisyonda kalabiliyormuş o da yeni doğan için sağlıklı değil. Minder alacağım puset içine.

Kızlar bu arada bebek artık tekme atma vs değil de kolunu bacağını hissedeceğim şeklinde hareket ediyor 2 gündür. Canımı fena yakıyor böyle olunca da. Sizde durumlar nasıl?

Ben ilk bebeğimde normal örtü kullandım o da iş görüyor bence. Minder almıştım ama kullanamadım rahat bişey değildi belki her minder öyle değildir kullanışlıdır bilemiyorum ama bana gereksiz geliyor ikisini de almayı düşünmüyorum

Kızlar bu arada bebek artık tekme atma vs değil de kolunu bacağını hissedeceğim şeklinde hareket ediyor 2 gündür. Canımı fena yakıyor böyle olunca da. Sizde durumlar nasıl?
Normal canım benimki de artık elini kolunu sürter gibi hareketler yapıyor ama çok can yakıcı olmadı hareketleri sadece geçen akşam bi hareket etti onda yandı canım ilk defa

%80 i su parca parça beyaz şeyler var o kadar inşallah bişey olmaz

Çok mantıklı. Alayım o zaman ben de. Güneşten korunması çok önemli. Bel desteği de varmış benim aldığım pusette. Daha elime geçmedi ama minder de bulunsun. Zarar gelmez.

Normal canım benimki de artık elini kolunu sürter gibi hareketler yapıyor ama çok can yakıcı olmadı hareketleri sadece geçen akşam bi hareket etti onda yandı canım ilk defa

Benimki de sürtünüyor birkaç haftadır başladı.
Ve bu en sevdiğim hareketi. Çok güzel bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…