2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Olmazsa olmaz değil bence ama hevesle alınabilir bana da komşumun kızı gönderdi olmazsa almazdım onsuzda olabilir Benimde kayınvalidem görmüş setlerini o hevesle alacaktı hatta

Çok mantıklı. Alayım o zaman ben de. Güneşten korunması çok önemli. Bel desteği de varmış benim aldığım pusette. Daha elime geçmedi ama minder de bulunsun. Zarar gelmez.
Ben minder almiycam canim benim aldigim ana kucagi tam yatisli bir urun hem zaten guvenilir markalardansa bebek icin uygun bir yapida oluyor eger gerekli olsa firmalar ekstra minder de satardi emin ol minderle cok yumusak olabilir cok yumusak zeminler bebeklerin omurga gelisimi icin daha zararli

Benim puset chicco marka kızımda minder kullanmadım çok uzun süre kullanılmıyor zaten bende yapısal olarak uygun diye düşünüyorum

Evet bendeki de öyle bel desteği var ekstradan pusette. O yüzden gerek kalmayacak mindere demek ki.
Ben o paylaştığım örtüyü aldım. Ama fiyatı çok uygun zaten. Mindersiz şekilde de satılmıyor. Yoksa tek de alırdım. İkisi bir arada gelecek artık.

Epeydir varmış. O zaman gidip sormak lazım. Endişe verici bir durum yoktur büyük ihtimalle
Doktora gittim burun kanamasını ve tıkanıklığını ve bu kaşıntıyı dedim. Kanama için ailede şu şu şikayetler var mj gibi değişik hastalıklar saydı gebelikte normal falan demedi kbbye görünmeni isticem onun için dedi.kaşıntı nolacam dedim krem yazarım ama çok rahatsız etmiyosa tedavi yanlısı değilim bebeğe zarar verebiliyo kremler dddi. Pamuklu çamaşır giy günde 2 2.5 lt suiç dedi

Selam, bende de oluyor canım doktor bana batma olan ağrılardan korkma dedi ama idrarda yanma vs varsa görün istersen

Ben de yaşadım geçen gunlerde karnımın altı ince ince ağırdı. Nst çekildim idrar kan verdim muayene oldum hiçbir şey cikmadi

Merhaba kızlar,

Öncelikle hepimize çok geçmiş olsun. Allah herkesin yardımcısı olsun anksiyetem artmaması icin izlemicem artık cunku gerçekten farketmesemde beni kotu etkılıyor. Elimden gelen her türlü yardımı yaptım Allahım herkesin yardımcısı olsunn korusun hepimizi

Sadece bu aksam aniden misafirler vardı ve bir an uyku bastırdı ama hanı gozlerım kaydı o derece, panik oldum hemen tabi panık atagımı tetıkledi malesef sımdı böule kollarım ellerım ayaklarım çekilmiş gibi başım sepet gibiydi gittim şekerimi tansiyonumu ölçtüm normal cıktı ama böyle bi sersemlık salaklık oldu acaba panik ataktan mı yoksa sizlerde de böyle aniden gozler kapncak sekılde uyku bastrması oldu mu valla artık endişe ataklarından mahfoluyorum, bu haberlerde etkılemıyor gibi geliyor izlerken ama baya kotu etkılıyo :/ yardımcj olursanız sevınırım. Ama bebiş iyi dönüyo da dönüyo biraz asagı ındı

Geçmiş olsun bende izlememeye karar verdim. Sosyal medya hesaplarımı da hep kapattım. Normalde çok soğukkanlı bi insanımdır kolay kolay etkilenmem ama bu sefer çok kötü etkilendim. Sürekli mutsuz dolaşıyorum yaptığım ekstra bişey bile vicdanımı sızlatıyor siz de sakin olmaya çalışın ben de öyle bişey olmadı. Bebek hareketliyse sıkıntı yok demektir diye düşünüyorum.

Kızlar Amazon’da Trendyol’da Hepsiburada’da deprem bölgesi için lazım olan şeylerin satışı var. Biz alıyoruz onlar afad birimlerine ulaştırıyor. Amazon’da her kalem için ihtiyaç sayısı ve şu ana kadar elde olan sayılar da girilmiş. Ben bebek bezi ve mama almayı düşünüyorum. İmkanı olanlar bakabilir

Türkiye'nin her yerinden onlarca yardım tırı gidiyor. Ayrıştırma ve dağıtma aşamasında zorluk yaşanıyormuş. Daha bugün Haluk Levent gelen yardım tırlarının bazı fırsatçılar tarafından gasp edildiğini paylaştı. Düzenli bir şekilde organize olmak çok önemli. Bu konuda tavsiyem afad olur ahbap olur güvendiğiniz hesaplara nakdi yardım yapmanız. Maddi yardım gönderince onlar gerekeni yapacaktır zaten. Ben nedense Amazona da hiç güvenmiyorum.

Dediğin videoyu ben de gördüm. Bu saydığım siteler zaten bakanlık ve Afad ile koordineli çalışıyor. İhtiyaç listelerini de onlardan alıyorlar. Sadece lojistiği bunlar sağlıyor. Nakit verecek durumda olmayanlar için kredi kartı ile yardım imkanı sağlaması açısından da iyi bence. Ahbap’a nakit yardımında bulunduk zaten ama bu şekilde ben vicdanen kendimi daha iyi hissediyorum.

Bende de olmaya başladı. Bi anda gelen uyku hali ağırlık. Hamileliğimin ilk 3 ayındaki gibi haller.
Normal olduğunu düşündüm aslında ben. Panikletmiyorum kendimi.
gece kollarım ağrıdı mesela. O biraz endişelendirdi. Takip edeceğim bu durumu. Olmadı doktora söylerim.

Bu kadar kötü şey olurken etkilenmemek imkansız zaten. Takip ederken bana da bi şey olmaz etkilenmiyorum gibi geliyor ama sonra beynin her detayı kaydettiğini görüyorsun.
Hamilelikte bu kadar stres yüklenmemek lazım. Uzak olmak en güzeli.

Ben de afad’a gönderdim. Allah yardımcıları olsun. Çok büyük bir felaket çok kötü. Dün bi anne ve bebeğinin sarılmış halde vefat etmiş olduğu bi fotoğraf gördüm hala aklımdan çıkmıyor.

kızlar günaydın 2 gündür girmedim bende çok moralim bozuk evde dinlendim işe gelmemiştim.. haber izlemekten ordakileri düşünmekten kendimi almaıyorum malesef.. Allahım herkesin yardımcısı olsun en kısa sürede aydınlığa çıkarsın inşallah. şu olaylar düzelene kadar canım hiçbirşey yapmak istemiyor sizi okurum arada hepiniz Allah a emanet olun

Dün indirect coombs testi oldum ve iğnemi yaptırdım. Bebeğimi gördüm , tekrar hayata bağlandım eve geldim TV yi açınca yeni baştan enerjim söndü. Bakmamak elde değil.deprem bölgesindeki arkadaşlarım hep kendi imkanlarıyla kenti terketti.bölgeye yardıma giden gönüllü yakınlarım var.sürekli bir haber akışı var onlardan. Doktor arkadaşlardan çok kötü haberler geliyor ..
Allah'ım sen yardım et....Herkesin aklını koru. Hepimizin psikolojisi de mahvoldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…