2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Olsun minderi bebegi tutarken emzirirken filan bile kullanabilirsin belki bulunsun

Canım geçen bende de oldu o kadar halsiz yorgun uykulu hissettim ki, tamda bi iş yapıyordum hemen internetten baktım normal diyorlar doğum sonrası vücut enerji topluyormuş korkma

Arkadaşlar doğum çantasına ne olur ne olmaz diye mama da alıp koyacağım ama içeriği temiz hangi mamaları önerirsiniz? Hipp organik iyi mi sizce?

Arkadaşlar doğum çantasına ne olur ne olmaz diye mama da alıp koyacağım ama içeriği temiz hangi mamaları önerirsiniz? Hipp organik iyi mi sizce?

Ben hipp organic combiotic alacağım.
Ama mama işi bebeğin bünyesine bağlı.
Mama yorumlarında aynı mama için kimisi bebeğim çok rahat etti diyor kimisi gaz yaptı kabızlık yaptı diyor.
Genelde deneme yoluyla doğru seçim yapılıyor.

Bugün fırsatım oldu yakaladım elhamdülillah.

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-08-13-01-52-13_ea07de40224c8a733ba272aab7543c25.webp
    37 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar ben bunu almıştım anne yanı olsun diye sepet beşik. Çok güzel ve kolay sallanıyo. Sallanmaması için aparatı da var. Boyutları da ideal ben beğendim. Dün geldi eşimle kurduk tabi bi heyecanım kalmadığı için odaya kaldırıp bıraktım. Fikir olur size de almadıysanız diye atmak istedim.

Bunun iki cesiti de ablamda vardı ikisindende memnun kalmıştı.

Kaç gündür yardım toplama organize etme/olma olanlara üzülüp ağlama derken giremedim buralara, umarım hepiniz iyisinizdir kızlar. Pazartesi kontrolüm vardı 1940 gram olmuş bebiş, çok da yakışıklı poz verdi yine anasına, hastalıklarım risklerim bir sürpriz yapmazsa 38’e kalır gibi duruyor dedi doktorum bakalım kısmet.

Okulların açılması bir hafta ertelendi bildiğiniz gibi. Biz de bugün tekrar memlekete dönüyoruz. Çünkü kaldığımız bina maalesef hiç güven vermiyor zaten sürekli TV'de sosyal medyada maruz kaldığım görüntüler beni çok etkiledi. Bir-iki hafta buralarda olmayacağım sanırım. Görüşmek üzere

Kızlar sonuçlarım çıktı idrar vermiştim dün çok az yüksek çıkmış tam enfeksiyon diyemem dedi suyu artır tedavilik birşey yok dedi. Dün söylemeyi unuttum sol kasığımda yanma hissediyorum dedim onu deyince kültür alabiliriz o zaman dedi yarın sabahtan kültür testi vercem yanma yaşayanlar varsa aklınızda bulunsun.

Bu arada minnoşum da 1377g olmuş anası gibi narin olacak herhalde hamilelik öncesi halim tabii :)

Bende gece sancıyla uyandım sanki doğum anına birden geçiş yapmıştım.Cok korktum kendime gelemedim uzun süre wc ye gidip geldim kasılmalar 5 dk sonra geçti.Sonra uykuya dalmışım.Sanieim haberlerden dolayı oldu çok kastım kendimi sürekli dua edip ne yapabileceğimi düşünüyorum

Çok etkileniyoruz ister istemez. İzlememekte elde değil aklımız kalbimiz orda

Gece bana da aynısı oldu bugünde kasik ağrısı yaşıyorum korkuyorum bugun sosyal medya ve tvden uzak durdum çünkü inanılmaz kendimi üzüyorum zarar vereceğim diye korktum ve uzak kaldım dua ediyorum sadece

Aa inanmıyorum benimde aniden kollarım ağırdı, demekki bu olan bişey. Şok oldum şu an bu kadar spesifik birşeyin sende de olmasına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…