- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.761
Sahane olmuss bende ciktim sabahlik gecelik hastane pijamasi islerini hallettim tv telefon bakmamaya calismak icin.Etkilenmiyorum desemde istemsiz sanirim etkiliyo beni iki gundur sag gozum agriyor cokKafam dağılsın diye bugün çikolata süsleme işini hallettim
Aa inanmıyorum benimde aniden kollarım ağırdı, demekki bu olan bişey. Şok oldum şu an bu kadar spesifik birşeyin sende de olmasına :))
Sahane olmuss bende ciktim sabahlik gecelik hastane pijamasi islerini hallettim tv telefon bakmamaya calismak icin.Etkilenmiyorum desemde istemsiz sanirim etkiliyo beni iki gundur sag gozum agriyor cokaksamda orgum vardi bayadir ormemistim ona devam edicem artik
Üçlü sabahlıkli takım ve ikili normal pijama takımı aldım iki tane, önü emzirmeye uygun.Yeterli olur galiba .Kollu tercih edin bence çünkü Nisan Mayıs ayında havalar serin olabilirBenim hiç halletmediğim kısım.
Hastane için kaç tane aldın pijama?
Sabahlıklı takım aldın mı? Gecelik gömlek türü olanlardan mı? Acaba ben de gidip görüp mü alsam? Bir de L beden mi tercih ettin?
Sadece 3lü birkaç takımı favorilere ekledim o kadar. Daha hiçbi şeye bakamadım.
Bebeğinkileri tamamlamaya çalışmaktan sıra gelmedi.
Benim hiç halletmediğim kısım.
Sabahlıklı takım aldın mı? Gecelik gömlek türü olanlardan mı? Acaba ben de gidip görüp mü alsam? Bir de L beden mi tercih ettin?
Üçlü sabahlıkli takım ve ikili normal pijama takımı aldım iki tane, önü emzirmeye uygun.Yeterli olur galiba .Kollu tercih edin bence çünkü Nisan Mayıs ayında havalar serin olabilir
Miss Dünya Lissa Süt Kahve Emzirmeye Uygun Uzun Kol Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Süt Kahve Emzirmeye Uygun Uzun Kol Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Ben bunları aldım fiyatları iyi olmasına rağmen iş görür kumaşları kötü değil ben beğendim.Miss Dünya Lissa Pembe Çicek Desenli Lohusa Ve Hamile Pijama Takım - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Pembe Çicek Desenli Lohusa Ve Hamile Pijama Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir tane de şık bi takım aldım beyaz renk sabahlıklı fotoğraf çekimi için kullanıcam. Hastane için bunlar yeterli eve geçince önden düğmeli pijamam da var zaten her zaman giydiğim onu da giyerim
Ahh bayıldım ya. İkisine de. Favorilerime ekledim hemen. Çok teşekkür ederim.
Bende sabahlıklı şık bir takım kesinlikle olmalı diye düşünüyorum.ona da bakınayım.
Ben kiloluyum zatenEvet ideal gibi. Belki bi gecelik eklenebilir. Ama normal olsun sezeryan olsun genelde hep ikili takım giyiyorlar. Alt-üst. Gecelikle olana pek rastlamadım instagramdaki hastane paylaşımlarında.
Peki siz L beden mi aldınız? Yani ben normalde s ya da m giyerim. Kalıba göre değişebiliyor. Ama doğum için bi beden büyük ideal olur değil mi?
Evet kızıma bende süslü püslü almıştım ama bu erkek olduğu için hiç uğraşmayacagimEki Görüntüle 3204433
Ben kapalıyım böyle bi takım aldım üstüne işleme yaptırdım benimki açık pembe renk işlemeler beğenirseniz fikir olsun
Eki Görüntüle 3204434
Bunu da kızım için yaptırdım
Sütlü kahve olan çok güzel bedeni de varmışMiss Dünya Lissa Süt Kahve Emzirmeye Uygun Uzun Kol Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Süt Kahve Emzirmeye Uygun Uzun Kol Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Ben bunları aldım fiyatları iyi olmasına rağmen iş görür kumaşları kötü değil ben beğendim.Miss Dünya Lissa Pembe Çicek Desenli Lohusa Ve Hamile Pijama Takım - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Pembe Çicek Desenli Lohusa Ve Hamile Pijama Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir tane de şık bi takım aldım beyaz renk sabahlıklı fotoğraf çekimi için kullanıcam. Hastane için bunlar yeterli eve geçince önden düğmeli pijamam da var zaten her zaman giydiğim onu da giyerim
Lohusa vs icin olanlardan almadim canim hastane bana liste verdi onu koyayim yardimci olsun size de 2 gecelik 2 pijama takim yazmislardi.Benim hiç halletmediğim kısım.
Eki Görüntüle 3204433
Ben kapalıyım böyle bi takım aldım üstüne işleme yaptırdım benimki açık pembe renk işlemeler beğenirseniz fikir olsun
Eki Görüntüle 3204434
Lohusa vs icin olanlardan almadim canim hastane bana liste verdi onu koyayim yardimci olsun size de 2 gecelik 2 pijama takim yazmislardi.
suwenden 2 gecelik/sabahlik takim aldm m beden giyiyorum normalde o yuzden yine m aldim karnim inince olur guzel suan da oldu zaten.
1 tane pijama takimi aldim yine suwenden saten
1 tane de chakradan fotograf cekimi yapilcagi icin dantelli bir gecelik sabahlik takimi aldim.
Suwende cok guzel indirim vardi takimler 400 liraya geldi asagi yukari bakabilirsin oraya bence dogumdan sonra da giyilir rahat rahat
Eki Görüntüle 3204439
Dogum vs icin gorustugumde kendileri verdiler kuzum neler lazim neler lazim degil diye anlattilar.Ben gecelik takimlarini oyle cok ozelde almadim yani normalde giycegim seyleri sectim askili.Lohusa isine girince bidaha giyilmez kalir dolapta oylece bence sende oyle askili tercih ett.Alt ust takimi da gomlek gibi dugmeli alSuweni de takipteyim.
Bende pentiden önceden aldığım çok güzel saten bir takım var. Daha hiç giymedim. Onu da ekleyebilirim aslında. M bedendi. Olursa yanıma alırım.
Ne güzel ya. Kendileri mi verdi yoksa sen mi istedin listeyi? Henüz erken diye ben bir şey sormadım istemedim. Kendileri de henüz bir şey demedi.
Çok sağ ol. Hepimize fikir olacak
Paylaştığın sayfaya baktım da harika şeyler var canım ama fiyat pahalıdır baya diye düşündümEki Görüntüle 3204433
Eki Görüntüle 3204434
Tavsiye ederim farklı renkleri de var fiyatı uygun olmasına rağmen kumaşı ve üstte duruşu güzelEvet kızıma bende süslü püslü almıştım ama bu erkek olduğu için hiç uğraşmayacagimRahat bi takım aldım onun yerine
Sütlü kahve olan çok güzel bedeni de varmışBide bundan alayım bari ilk fırsatta
Evet canım fiyatlar biraz daha yüksek. Ama ben genel olarak bebek alışveeişini abartmadım zaten 2. Olduğu için büyük esyalarım da var beşik bebek arabası gibi ondan buna o parayı vermek koymadı. Fotoğraflar da güzel çıksın bi anı olsun istedimPaylaştığın sayfaya baktım da harika şeyler var canım ama fiyat pahalıdır baya diye düşündüm
Benim de çok bakmadığım kısım. Şu an sadece bir pijama takımı aldım üstü gömlek tipi olandan daha gelmedi kargoda. Ablam bana bi takım yeter ama alt pijama mutlaka olsun yedek dedi kan vs olma ihtimaline karşı. Hastaneden çıkış içinde triko takım almayı düşünüyorum. Triko pantolonlarda çok rahat ettim çünkü. Ben biraz bu konularda geri kafalı olabilirimBenim hiç halletmediğim kısım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?