- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.441
Canımm ilkini nasıl vuruldun geçti gitti bak bu da aynı şekilde olacak. Rabbimden şifa olsun kuzumaCanlarım dinleniyorum bebek çok hareketli hala baskı yapıyor aşağı ancak o adalat denen hap sancımı azalttı gibi 1 saat önce nst vardı 1 kere 50 oldu sonra 20 lerde yok yani ama baş ağrım çok o ilaç yapıyormuş. Yarın kullandırmicam onu dedi doktorum. Rahmi gevşetmek için kullanıyoruz dedi yüz kaslarına kadar etkili bu sebeple baş ağrın var dedi parol içirdi azcık iyi geldi. Bu arada doktorumun isteği bekletmek tabiki 1 haftada ötelesek iyi diyor. Yarın sabah muayeneye alıcak beni usg de kilosuna flan bakıcakmış birde çatı muayenesi bakalım açıklık var mı dedi. Eğer ki açıklık varsa doğumu başlatıcqk ama yoksa 1 gece daha yatırıp nst de sancı takibi yaptıracağım dedi. Ama bu sırada suyun gelir kanama olur doğumu başlatıcaz dedi. Benden nolur nolmaz diye kan aldırdı sezeryan için. Hala ne olacağım meçhul bekliyorum yani. Tek korkum gece 2 de yapılacak olan o ciğer geliştirici kortizon iğnesi o çok acıyor
Neler oluyor?Bu arada dalga gectim oksururken cocugu dogurcam diye ama oksurmektenmi yoksa olacagimi var anlamadim sanirim suan sanci gibi bisey cekiyorum. Kasiklarimda hissediyorum elimi degdigimde bile dark ediliyo kasiklarima dogru karnim sertlesiyo kasiliyo sonra gevsiyo duzenli araliklar yok ama son 2 saatti baya rahatsiz edici derecede sertlesti karnim. Annem gelmisti yemek yapmaya falan oda gordu karnimi suan bana fark ettirmiyor ama iceride dogum cantami falan kontrol ediyo eksik varmi diye ashdjf. Doktora yazdim takip et artarsa gel yalanci sancilar bu haftalarda baslar dedi, isim garibi sizdede oylemi bilmiyorum ama elimi karnimin hangi bolgesine koyarsam orasi sertlesip kasiliyo. Ay benim bebem daha cok kucuk lutfen siradaki ben olmayim allahim noluur.
Parolun zararı yok ama tedavi ikinci trimesterde izin veriliyordu galibaKızlar aşırı derecede diş ağrısı çekiyorum dolgusu düşmüştü parol içtim geçmedi var mı bebeğe zarar vermeden yapabileceğim etkili birşey
Muayenede parol serumdan başka hiçbir şey yapmıyor acilde Hamilesin sadece bu diyorlar başka seçenek yok malesefParolun zararı yok ama tedavi ikinci trimesterde izin veriliyordu galibane yapılabilir acaba bir muayene ol istersen.
Evet beni bitirdi o muayene bugün oldum canım ama herkesin çatı durumu farklı tabi benim kanamam 6-7 saat sürdü normal doğum çok istiyorum ama bu çatı meseleside gün gibi ortada darlık umarım sana dar falan dedi mi doktor çatın ne durumda1 saattir acildeyim kizlar o hissettigim sey sanciymis ama baya az 21-33 arasinda gidip geliyor nst de. Doktorumda acil bi sezeryn icin gelmis gece 3 gibi sans eseri denk geldik bu sanciyla dogurmazsin suan agri gibi hissediyormusun dedi hayir agri yok sadece kasilma gibi oluyo dedim 50 nin ustune ciksa veya agri hissetsem İlac verecekti ama ben gayet iyiyim. Normalde bu kadar hissedilmezmis ama suyum az oldugu icin boyle kasiliyormus galibaboyle 3-4 hafta duranlarda var 1 hafta sonra doguranda agrin sizin yoksa suyun gelmediyse git evde yat dayanmaya calis dedi. Buda bu gecenin bir macerasiydi ay bu arada aciklik muayenesi biraz sey neyse korkutmak istemiyorumda ben biraz zorlandim neyseki tam kapali hala
Ya ben sezeryan olcam zaten oyle bisey demedilerse sadece agrim olunca aciklik varmi diye bi baktilar bisey cikmadi zatenEvet beni bitirdi o muayene bugün oldum canım ama herkesin çatı durumu farklı tabi benim kanamam 6-7 saat sürdü normal doğum çok istiyorum ama bu çatı meseleside gün gibi ortada darlık umarım sana dar falan dedi mi doktor çatın ne durumda
Evet vajinal ultrason gibi değil gerçektenYa ben sezeryan olcam zaten oyle bisey demedilerse sadece agrim olunca aciklik varmi diye bi baktilar bisey cikmadi zatencok sukur kanama falan gormedim ben hic ama vajinal ultrasona falan cok girmistim ya ben aliskinim diyodum bu biraz daha seymis kotu
Benim eşim girecek ne olursa olsun yanımda olmasını istediğim tek kişi eşim onda acı çeksin görsün ne yaşadığımı diye değil de bağ kırma daha hızlı olsun diye istiyorum. Olumlu düşünmek istiyorum benÇok etkileyici anlatmış tekrar eşimde mi girse doğuma dedirtti ama çok olumsuz etkilenen erkeklerde var bilemedim ya
Çok yaşa sen güldürdün beni:) hayalimdeki doğum ya bi gidiyosun ooo 6 cm açıklığın var misssAy bu arada acile bi kadinla birlikte giris yaptirdik oda 38. Haftasindaymis kadin gulerek falan geldi evde hafif bi agrisi olmus bi gozukeyim demis iste bekliyoruz hemsireyi ben ihliyorum tisliyorum sanirim baya sancim var falan diye konusuyorum kadinla onda tik yok gayet normal. Hemsire ikimizi de nst ye bagladi kadinin sancisi cikti 90 larda benimki 21 ashjffklaj ay utandim biseyde diyemedimkadin 6 cm aciklikla gelmis gule oynaya nasi bi bunyesi varsa masallah neyse yatirdilar tabi doguracak heralde birazdan
Hemsire soruyor bide bu aciklikla senin suan baya agri cekiyo olman lazim diye yani biraz var ama cok degil diyo ben regl olunca apartmani ayaga kaldiriyorum aglaya aglaya valla ablayi tebrik ettimÇok yaşa sen güldürdün beni:) hayalimdeki doğum ya bi gidiyosun ooo 6 cm açıklığın var misss
Bunlar nası terbıyesizlikler y insanlar bu hakkı nasık görüyor kendinde , nasıl bişey demezler. Cıldırıcam vallaHastaneden geldigimden beri uyuyamadim baska bi foruma bakiyodum denk geldigim seye bakin ruh hastasi bu millet ya vallahi memesini keserim bunu yapanin ay sabah sabah sinir oldum
okudum bende gördüm bunuHastaneden geldigimden beri uyuyamadim baska bi foruma bakiyodum denk geldigim seye bakin ruh hastasi bu millet ya vallahi memesini keserim bunu yapanin ay sabah sabah sinir oldum
Geçmiş olsun canım zamanında gelsin bebişin1 saattir acildeyim kizlar o hissettigim sey sanciymis ama baya az 21-33 arasinda gidip geliyor nst de. Doktorumda acil bi sezeryn icin gelmis gece 3 gibi sans eseri denk geldik bu sanciyla dogurmazsin suan agri gibi hissediyormusun dedi hayir agri yok sadece kasilma gibi oluyo dedim 50 nin ustune ciksa veya agri hissetsem İlac verecekti ama ben gayet iyiyim. Normalde bu kadar hissedilmezmis ama suyum az oldugu icin boyle kasiliyormus galibaboyle 3-4 hafta duranlarda var 1 hafta sonra doguranda agrin sizin yoksa suyun gelmediyse git evde yat dayanmaya calis dedi. Buda bu gecenin bir macerasiydi ay bu arada aciklik muayenesi biraz sey neyse korkutmak istemiyorumda ben biraz zorlandim neyseki tam kapali hala
Çok geçmiş olsun hemen takviyelere başlayın bence, acil şifalarGünaydııınnnnBu sabah ciddi bir boğaz yanması ve burun tıkanıklığı ile uyandım haydi hayırlısı yine mi hasta oluyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?