2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canımm ilkini nasıl vuruldun geçti gitti bak bu da aynı şekilde olacak. Rabbimden şifa olsun kuzuma

Neler oluyor? Herkeste bir garip haller Gelişmeleri yaz bize, minnak dursun biraz daha

Kızlar aşırı derecede diş ağrısı çekiyorum dolgusu düşmüştü parol içtim geçmedi var mı bebeğe zarar vermeden yapabileceğim etkili birşey

Kızlar aşırı derecede diş ağrısı çekiyorum dolgusu düşmüştü parol içtim geçmedi var mı bebeğe zarar vermeden yapabileceğim etkili birşey
Parolun zararı yok ama tedavi ikinci trimesterde izin veriliyordu galiba ne yapılabilir acaba bir muayene ol istersen.

kızlar ben de 37+0 da 3400 gr 50 cm gelen bi tombik kızla 38+3 e planlı sezaryen randevumu aldım
ssvd istiyodum ama çatın dar zor olur dedi, aslında denemeden bilemeyiz ama bi yandan da işime geldi
ödem, çatı ağrısı bel kalça ağrısı uykusuzluk hepsi hat safhada.
10 gün bile gözümde büyüyo desem yalan değil.

1 saattir acildeyim kizlar o hissettigim sey sanciymis ama baya az 21-33 arasinda gidip geliyor nst de. Doktorumda acil bi sezeryn icin gelmis gece 3 gibi sans eseri denk geldik bu sanciyla dogurmazsin suan agri gibi hissediyormusun dedi hayir agri yok sadece kasilma gibi oluyo dedim 50 nin ustune ciksa veya agri hissetsem İlac verecekti ama ben gayet iyiyim. Normalde bu kadar hissedilmezmis ama suyum az oldugu icin boyle kasiliyormus galiba boyle 3-4 hafta duranlarda var 1 hafta sonra doguranda agrin sizin yoksa suyun gelmediyse git evde yat dayanmaya calis dedi. Buda bu gecenin bir macerasiydi ay bu arada aciklik muayenesi biraz sey neyse korkutmak istemiyorumda ben biraz zorlandim neyseki tam kapali hala

Evet beni bitirdi o muayene bugün oldum canım ama herkesin çatı durumu farklı tabi benim kanamam 6-7 saat sürdü normal doğum çok istiyorum ama bu çatı meseleside gün gibi ortada darlık umarım sana dar falan dedi mi doktor çatın ne durumda

Ay bu arada acile bi kadinla birlikte giris yaptirdik oda 38. Haftasindaymis kadin gulerek falan geldi evde hafif bi agrisi olmus bi gozukeyim demis iste bekliyoruz hemsireyi ben ihliyorum tisliyorum sanirim baya sancim var falan diye konusuyorum kadinla onda tik yok gayet normal. Hemsire ikimizi de nst ye bagladi kadinin sancisi cikti 90 larda benimki 21 ashjffklaj ay utandim biseyde diyemedim kadin 6 cm aciklikla gelmis gule oynaya nasi bi bunyesi varsa masallah neyse yatirdilar tabi doguracak heralde birazdan

Ya ben sezeryan olcam zaten oyle bisey demedilerse sadece agrim olunca aciklik varmi diye bi baktilar bisey cikmadi zaten cok sukur kanama falan gormedim ben hic ama vajinal ultrasona falan cok girmistim ya ben aliskinim diyodum bu biraz daha seymis kotu

Evet vajinal ultrason gibi değil gerçekten

Çok etkileyici anlatmış tekrar eşimde mi girse doğuma dedirtti ama çok olumsuz etkilenen erkeklerde var bilemedim ya
Benim eşim girecek ne olursa olsun yanımda olmasını istediğim tek kişi eşim onda acı çeksin görsün ne yaşadığımı diye değil de bağ kırma daha hızlı olsun diye istiyorum. Olumlu düşünmek istiyorum ben

Çok yaşa sen güldürdün beni:) hayalimdeki doğum ya bi gidiyosun ooo 6 cm açıklığın var misss

Çok yaşa sen güldürdün beni:) hayalimdeki doğum ya bi gidiyosun ooo 6 cm açıklığın var misss
Hemsire soruyor bide bu aciklikla senin suan baya agri cekiyo olman lazim diye yani biraz var ama cok degil diyo ben regl olunca apartmani ayaga kaldiriyorum aglaya aglaya valla ablayi tebrik ettim

Kızlar Günaydın,

Dün akşam herkes aynı şeyi yaşamış sanırım hahah :) ilk defa bukadar net kasıklarım kasıldı baya regl agrısı gibi 45 dakika sürdü bebek sertleşti sonra gaz agrısı mı anlayamadım da gaz cıkarınca rahatladım ama hep o rahmımde bir regl agrısı var. Hatta pilates topuna oturdum hareket ettim azaldı baya gecede hatta suanda da artık hıssedılır bir baskı var ama sukur agrı vs yok. 36+2 deyim normal heralde yarın doktor kontrolum var, bu açılma belirtisi vs değildir dimi daha beklesin bebiş ya yalancı kasılmadır belkii ://
Artık baş ağrılarımda sıklaştı sürekli ninelerimiz gibi kafamı sıkıyorum birşeyle napcagıımı şaşırdım ama saglıklı ve zamanında gelsin, insallah normal istiyorum öyle olur ama bebiş nasıl isterse nasıl sağlıklı olursa
Hala pilates ve yogaya devam ediyorum minik yürüyüşler ypıyorım doktor baksın artık yarın biara dedim bugune mı alsam da sonra o agrı gecınce vazgectim ama cok net regl baskısı agrısıydı bıde kasılma gibide değil direk agrı surdu, bianda da bıcak battı bı sanıye efsane acııdı oda gitti normal heralde ya herkes aynı seylerı soruyor ama kusura bakmayın tam bi alınt yapcam hop diğerimi okuyorum hahah

Hastaneden geldigimden beri uyuyamadim baska bi foruma bakiyodum denk geldigim seye bakin ruh hastasi bu millet ya vallahi memesini keserim bunu yapanin ay sabah sabah sinir oldum
Bunlar nası terbıyesizlikler y insanlar bu hakkı nasık görüyor kendinde , nasıl bişey demezler. Cıldırıcam valla

Geçmiş olsun canım zamanında gelsin bebişin
Günaydııınnnn Bu sabah ciddi bir boğaz yanması ve burun tıkanıklığı ile uyandım haydi hayırlısı yine mi hasta oluyorum bilemedim
Çok geçmiş olsun hemen takviyelere başlayın bence, acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…