- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.421
Ay canım bi saattir tüm yazdıklarını okudum rabbim kolaylaştırsın sağ Salim kavuştursun sizi. Bence her sey cok güzel olacakCanlarım dinleniyorum bebek çok hareketli hala baskı yapıyor aşağı ancak o adalat denen hap sancımı azalttı gibi 1 saat önce nst vardı 1 kere 50 oldu sonra 20 lerde yok yani ama baş ağrım çok o ilaç yapıyormuş. Yarın kullandırmicam onu dedi doktorum. Rahmi gevşetmek için kullanıyoruz dedi yüz kaslarına kadar etkili bu sebeple baş ağrın var dedi parol içirdi azcık iyi geldi. Bu arada doktorumun isteği bekletmek tabiki 1 haftada ötelesek iyi diyor. Yarın sabah muayeneye alıcak beni usg de kilosuna flan bakıcakmış birde çatı muayenesi bakalım açıklık var mı dedi. Eğer ki açıklık varsa doğumu başlatıcqk ama yoksa 1 gece daha yatırıp nst de sancı takibi yaptıracağım dedi. Ama bu sırada suyun gelir kanama olur doğumu başlatıcaz dedi. Benden nolur nolmaz diye kan aldırdı sezeryan için. Hala ne olacağım meçhul bekliyorum yani. Tek korkum gece 2 de yapılacak olan o ciğer geliştirici kortizon iğnesi o çok acıyor
Oy canım benim korkma ilkini yaşadın 2. İğnede o kadar acıtmaz inşallah zoru atlattın say az kaldı inşallah, bebişin ve senin için hayırlısı neyse o olsun, Allah Yardımcın olsunCanlarım dinleniyorum bebek çok hareketli hala baskı yapıyor aşağı ancak o adalat denen hap sancımı azalttı gibi 1 saat önce nst vardı 1 kere 50 oldu sonra 20 lerde yok yani ama baş ağrım çok o ilaç yapıyormuş. Yarın kullandırmicam onu dedi doktorum. Rahmi gevşetmek için kullanıyoruz dedi yüz kaslarına kadar etkili bu sebeple baş ağrın var dedi parol içirdi azcık iyi geldi. Bu arada doktorumun isteği bekletmek tabiki 1 haftada ötelesek iyi diyor. Yarın sabah muayeneye alıcak beni usg de kilosuna flan bakıcakmış birde çatı muayenesi bakalım açıklık var mı dedi. Eğer ki açıklık varsa doğumu başlatıcqk ama yoksa 1 gece daha yatırıp nst de sancı takibi yaptıracağım dedi. Ama bu sırada suyun gelir kanama olur doğumu başlatıcaz dedi. Benden nolur nolmaz diye kan aldırdı sezeryan için. Hala ne olacağım meçhul bekliyorum yani. Tek korkum gece 2 de yapılacak olan o ciğer geliştirici kortizon iğnesi o çok acıyor
Çok sevindim gözünüz aydınSelam kızlar doktordan çıktım bi sorun görmedi doktor karın çevresini daha iyi ölçtü hala gerilik var ama sıkıntılı bişey görmüyorum genel olarak minik bi bebek minyon olabilir dedi ama her hafta takip etmek gerekiyor suyun azalırsa yada kan akışında sıkıntı olırsa alırız ama şuan öyle bi sıkıntın yok dedi suyu kan akışı herşey normalmiş. Biraz da olsa rahatladım ama Doğana kadar hep bi endişe olacak galiba annelik işte rabbim saglıcakla kavuştursun
Umarım herşey sağlıkla yolunda gider, sancılar kesilir bir süre daha, ilaçların yan etkileri maalesef çok oluyor, her iki gebeliğimde de bunu yaşadım, iyi haberlerinizi bekliyorumCanlarım dinleniyorum bebek çok hareketli hala baskı yapıyor aşağı ancak o adalat denen hap sancımı azalttı gibi 1 saat önce nst vardı 1 kere 50 oldu sonra 20 lerde yok yani ama baş ağrım çok o ilaç yapıyormuş. Yarın kullandırmicam onu dedi doktorum. Rahmi gevşetmek için kullanıyoruz dedi yüz kaslarına kadar etkili bu sebeple baş ağrın var dedi parol içirdi azcık iyi geldi. Bu arada doktorumun isteği bekletmek tabiki 1 haftada ötelesek iyi diyor. Yarın sabah muayeneye alıcak beni usg de kilosuna flan bakıcakmış birde çatı muayenesi bakalım açıklık var mı dedi. Eğer ki açıklık varsa doğumu başlatıcqk ama yoksa 1 gece daha yatırıp nst de sancı takibi yaptıracağım dedi. Ama bu sırada suyun gelir kanama olur doğumu başlatıcaz dedi. Benden nolur nolmaz diye kan aldırdı sezeryan için. Hala ne olacağım meçhul bekliyorum yani. Tek korkum gece 2 de yapılacak olan o ciğer geliştirici kortizon iğnesi o çok acıyor
İlk defa duydum bi bakayim canimBUKITOKI @Bulut347 dualarımız sizinle kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
BUKITOKI günümüz aynı sayılır ben 35+2yim şuan :) yazdıklarını görünce heyecanlandım. Bugün ayrı bir enerjim vardı, çeşit çeşit yemek yapasım geldi hevesli hevesli. Her gün öğle uykusu uyuyordum bugün o da gelmedi. Acaba bendeki enerji de sendekinden mi diye düşünmedim değil Ben hazır değilim bebiş de kg olarak küçük. Bu başka bi enerjidir inşallah ☺☺
Geçmiş olsun canım. Son zamanlarda iyot kafesi diye bir şey duydun mu? Çok karşıma çıkıyor fayda görenler çokmuş. Bunu yapınca öksürük kalmadı diyorlar. Şöyle bir şey Eki Görüntüle 3217415
Saglikla gelsin inşallah37+6 oluyor bebişim
Ay bize daha cok var durBu arada dalga gectim oksururken cocugu dogurcam diye ama oksurmektenmi yoksa olacagimi var anlamadim sanirim suan sanci gibi bisey cekiyorum. Kasiklarimda hissediyorum elimi degdigimde bile dark ediliyo kasiklarima dogru karnim sertlesiyo kasiliyo sonra gevsiyo duzenli araliklar yok ama son 2 saatti baya rahatsiz edici derecede sertlesti karnim. Annem gelmisti yemek yapmaya falan oda gordu karnimi suan bana fark ettirmiyor ama iceride dogum cantami falan kontrol ediyo eksik varmi diye ashdjf. Doktora yazdim takip et artarsa gel yalanci sancilar bu haftalarda baslar dedi, isim garibi sizdede oylemi bilmiyorum ama elimi karnimin hangi bolgesine koyarsam orasi sertlesip kasiliyo. Ay benim bebem daha cok kucuk lutfen siradaki ben olmayim allahim noluur.
Güçlü bir anlatımYusuf olgaç ın doğum yaptırdığı bir hastası anlatıyor. Kadın psikolog. Ben çok etkilenmiştim
Anlamadım bende kaşıntıdan dolayı durum ne diye bakmak istedi ama çok şükür sancı da başlamadı suda gelmedi ama başlatabilirdi ben düşünemedim açıkçasıNeden alttan muayene yaptıki? Sancı vs ile mi gittin. Normalde doğum zamanı alttan muayene yapılır. Suan bu müdehalesiyle doğumu başlatabilir. Hiç açılma sancı vs olmadığı halde alttan muayene sonrası doğumu başlayan çok kişi olmuştu.
Beklesin azıcık daha ya niye böyle oldu bebisler sırayı bozdu hepsiBu arada dalga gectim oksururken cocugu dogurcam diye ama oksurmektenmi yoksa olacagimi var anlamadim sanirim suan sanci gibi bisey cekiyorum. Kasiklarimda hissediyorum elimi degdigimde bile dark ediliyo kasiklarima dogru karnim sertlesiyo kasiliyo sonra gevsiyo duzenli araliklar yok ama son 2 saatti baya rahatsiz edici derecede sertlesti karnim. Annem gelmisti yemek yapmaya falan oda gordu karnimi suan bana fark ettirmiyor ama iceride dogum cantami falan kontrol ediyo eksik varmi diye ashdjf. Doktora yazdim takip et artarsa gel yalanci sancilar bu haftalarda baslar dedi, isim garibi sizdede oylemi bilmiyorum ama elimi karnimin hangi bolgesine koyarsam orasi sertlesip kasiliyo. Ay benim bebem daha cok kucuk lutfen siradaki ben olmayim allahim noluur.
Benim de çok hoşuma gitti, çok isterim bu duyguyu yaşamakGüçlü bir anlatım
Evet 37 haftadayım tam o sebeple yaptıArkadaş 37.haftada, sanırım çatı muayenesi yapmış doktor..
Ay bize daha cok var duruzan dinlen hiç yorma kendini dursun daha bebiş içerde inşallah. Öksürüğünü yumuşatmak için ılık bişeyler falan içsen. Ne kadar öksürmezsen omadar iyi galiba şuan tetikliyor olabilir. Buhar makinesi varsa oda işe yarayabilir
Kasiklarim inanilmaz sertlesiyo biraz daha bekleyip acile gidecegim sanirim biseyler oluyo ama noluyo anlamadim sanki bebek surekli gernesiyo gibi bi hissiyat nasi anlatsam bilemedimBeklesin azıcık daha ya niye böyle oldu bebisler sırayı bozdu hepsi
Ağrı da eşlik ediyor mu bu sertliğeKasiklarim inanilmaz sertlesiyo biraz daha bekleyip acile gidecegim sanirim biseyler oluyo ama noluyo anlamadim sanki bebek surekli gernesiyo gibi bi hissiyat nasi anlatsam bilemedim
Benim de akşam oldu aniden arttı 1 saat yattım sonra geçti canım devam etmezse korkma normal, bende artık bi kaç sefer yaşayınca alıştım.Bu arada dalga gectim oksururken cocugu dogurcam diye ama oksurmektenmi yoksa olacagimi var anlamadim sanirim suan sanci gibi bisey cekiyorum. Kasiklarimda hissediyorum elimi degdigimde bile dark ediliyo kasiklarima dogru karnim sertlesiyo kasiliyo sonra gevsiyo duzenli araliklar yok ama son 2 saatti baya rahatsiz edici derecede sertlesti karnim. Annem gelmisti yemek yapmaya falan oda gordu karnimi suan bana fark ettirmiyor ama iceride dogum cantami falan kontrol ediyo eksik varmi diye ashdjf. Doktora yazdim takip et artarsa gel yalanci sancilar bu haftalarda baslar dedi, isim garibi sizdede oylemi bilmiyorum ama elimi karnimin hangi bolgesine koyarsam orasi sertlesip kasiliyo. Ay benim bebem daha cok kucuk lutfen siradaki ben olmayim allahim noluur.
Agri diyemem ama bir anda aci hissi olusuyor anlik sonra geciyor icten bi aci regl agrisi gibi bisey yokAğrı da eşlik ediyor mu bu sertliğe
Çok etkileyici anlatmış tekrar eşimde mi girse doğuma dedirtti ama çok olumsuz etkilenen erkeklerde var bilemedim yaYusuf olgaç ın doğum yaptırdığı bir hastası anlatıyor. Kadın psikolog. Ben çok etkilenmiştim
Ben ilk defa yasiyorum biraz panik oldum o yuzden sanki karnima sigmiyoda disari cikmak icin zorluyo gibi degisik biseyBenim de akşam oldu aniden arttı 1 saat yattım sonra geçti canım devam etmezse korkma normal, bende artık bi kaç sefer yaşayınca alıştım.
AminnBu arada dalga gectim oksururken cocugu dogurcam diye ama oksurmektenmi yoksa olacagimi var anlamadim sanirim suan sanci gibi bisey cekiyorum. Kasiklarimda hissediyorum elimi degdigimde bile dark ediliyo kasiklarima dogru karnim sertlesiyo kasiliyo sonra gevsiyo duzenli araliklar yok ama son 2 saatti baya rahatsiz edici derecede sertlesti karnim. Annem gelmisti yemek yapmaya falan oda gordu karnimi suan bana fark ettirmiyor ama iceride dogum cantami falan kontrol ediyo eksik varmi diye ashdjf. Doktora yazdim takip et artarsa gel yalanci sancilar bu haftalarda baslar dedi, isim garibi sizdede oylemi bilmiyorum ama elimi karnimin hangi bolgesine koyarsam orasi sertlesip kasiliyo. Ay benim bebem daha cok kucuk lutfen siradaki ben olmayim allahim noluur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?