2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ay canım bi saattir tüm yazdıklarını okudum rabbim kolaylaştırsın sağ Salim kavuştursun sizi. Bence her sey cok güzel olacak

Oy canım benim korkma ilkini yaşadın 2. İğnede o kadar acıtmaz inşallah zoru atlattın say az kaldı inşallah, bebişin ve senin için hayırlısı neyse o olsun, Allah Yardımcın olsun

Çok sevindim gözünüz aydın
Umarım herşey sağlıkla yolunda gider, sancılar kesilir bir süre daha, ilaçların yan etkileri maalesef çok oluyor, her iki gebeliğimde de bunu yaşadım, iyi haberlerinizi bekliyorum

İlk defa duydum bi bakayim canim

Bu arada dalga gectim oksururken cocugu dogurcam diye ama oksurmektenmi yoksa olacagimi var anlamadim sanirim suan sanci gibi bisey cekiyorum. Kasiklarimda hissediyorum elimi degdigimde bile dark ediliyo kasiklarima dogru karnim sertlesiyo kasiliyo sonra gevsiyo duzenli araliklar yok ama son 2 saatti baya rahatsiz edici derecede sertlesti karnim. Annem gelmisti yemek yapmaya falan oda gordu karnimi suan bana fark ettirmiyor ama iceride dogum cantami falan kontrol ediyo eksik varmi diye ashdjf. Doktora yazdim takip et artarsa gel yalanci sancilar bu haftalarda baslar dedi, isim garibi sizdede oylemi bilmiyorum ama elimi karnimin hangi bolgesine koyarsam orasi sertlesip kasiliyo. Ay benim bebem daha cok kucuk lutfen siradaki ben olmayim allahim noluur.

Ay bize daha cok var dur uzan dinlen hiç yorma kendini dursun daha bebiş içerde inşallah. Öksürüğünü yumuşatmak için ılık bişeyler falan içsen. Ne kadar öksürmezsen omadar iyi galiba şuan tetikliyor olabilir. Buhar makinesi varsa oda işe yarayabilir

Anlamadım bende kaşıntıdan dolayı durum ne diye bakmak istedi ama çok şükür sancı da başlamadı suda gelmedi ama başlatabilirdi ben düşünemedim açıkçası

Beklesin azıcık daha ya niye böyle oldu bebisler sırayı bozdu hepsi

Beklesin azıcık daha ya niye böyle oldu bebisler sırayı bozdu hepsi
Kasiklarim inanilmaz sertlesiyo biraz daha bekleyip acile gidecegim sanirim biseyler oluyo ama noluyo anlamadim sanki bebek surekli gernesiyo gibi bi hissiyat nasi anlatsam bilemedim

Benim de akşam oldu aniden arttı 1 saat yattım sonra geçti canım devam etmezse korkma normal, bende artık bi kaç sefer yaşayınca alıştım.

Aminn
Bu akşam ben de aynı durumdayım...
Daha zamanımız var az daha sabretsin minnoşlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…