2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hastaneden geldigimden beri uyuyamadim baska bi foruma bakiyodum denk geldigim seye bakin ruh hastasi bu millet ya vallahi memesini keserim bunu yapanin ay sabah sabah sinir oldum
Bunu seneler önce teyzemin kayınvalidesi yapmıştı. Emzirmeye çalıştığı torunu şu an 26 yaşında gerçekten sıkıntılı bir kadındı. Hatırladıkça hem gülüyorum hem dehşete düşüyorum.

Günaydın. Dün ben de aynısını yaşadım aslında ama kasık ağrısı değildi. Karnım göbek deliği hizasından sertleşip dağıldı sürekli akşam 3 4 kez oldu. Acı ağrı hissetmedim ama çok rahatsız edici bişeydi. Sancı olduğunu düşünüyorum ama düzenli ve uzun süreli olmadığı için gitmedim acile. İnternetten biraz okudum kasılmalar öyle oluyormuş o sürekli sürekli olursa bebeği aşağı doğum kanalına itiyormuş. Neden sakin kaldım bilemedim ama cahil cesareti sanırım Yarın randevum var bakalım nst ye bağlayacaktır doktor ne çıkacak.

Allahu Ekber … kızlar hepimize ne olmuş öyleeeee tüm bu sanlıcar geceler aciller allahım yarabbim … ben de dünden beri sancı ve kasılma çekşyorum . Yani dün gündüz ara ara oldu .. gece sıklaştı… sancıların arasında uyudum . 4 ten sonra sancılarım ve kasılmalarım sıklaştı ama yine de düzensizdi . Sabah olsun kızımı okula göndereyim sonra acile giderim dedim ama namazdan sonra uykuya dalmışım . Şu an bir şeyim yok. Sanırım yalancı kasılmalardı. Ama sizlerden de böyle okuyunca çok değişik oldum

Aynı aynı mart annelerinde böyle 2 dk da bire kadar inen sancıyı evde çekip hastaneye gidince nst de sancısı çıkmayan biri vardı ben ondan cesaret aldım sanırım gece olmadı zaten akşam oldu şu an da da iyiyim çok şükür

Herhalde kızlarım olmasaydı soluğu hastanede alırdım tekrar ufaktan kasılmalar başladı. Ben çantamı hazırlayayım ne olur ne olmaz

nisan anneleri kasılmalar rüzgarı estiriyor 35+3 üm kafamda tek bir soru çantam neden hazır değil akşam koşarak eve gidip çantamı toplayacağım
Tek tek kasılıyoruz hadi bakalım hayırlısı hepimiz için. Bende görüştğm doktorumla sıklaşmadığı kötüleşmediği sürece perşembeye kadar beklicem. Perşembe kontrolümüz var

Biz akıllanmayız. Kızlar acile gitmese hiç kalkacağımız yok yerimizden.

Kasılmam yok ama ben de burda olanları okuyunca nihayet dün hastane çantamı hazırladım. Organizerlere yerleştirip orta boy bir bavula koydum eşyaları. Annemle hallettik.

Sadece emzirme atletleri ve sütyenini 15 dklık programda yıkamam lazım. Ayrıca trendyolda gördüğüm özkan underwear marka lohusa külotu almam gerek. En çok beğenilen o marka gördüğüm kadarıyla.Yüksek belli iç çamaşırı hiç giymiyorum. Bir tane bile yok elimde. Sezaryenden sonra iyi olur diye düşündüm.

Yalnız kendi kişisel bakım eşyalarım için ekstra çanta alıcam yanıma. Onu hazırlamadım. Diş macunu, fırçası, deodorant vs. için.

Bir de umarım hiç kullanmam gerekmez ama biberon, süt sağma makinesi gibi şeyleri dezenfekte edip ayırmam gerekiyor.

Ama hastane çantasını hazırlayınca büyük rahatlama geldi. Tavsiye ederim bitirin o işi.

Hastaneden geldigimden beri uyuyamadim baska bi foruma bakiyodum denk geldigim seye bakin ruh hastasi bu millet ya vallahi memesini keserim bunu yapanin ay sabah sabah sinir oldum
Benim kayınvalidem de yapardi böyle şeyler yaşayan var o an birşey diyemiurosunuz ben birkaç kez karşı çıkmıştım evden kovmustu eşim sütüm vardı ama ben onların annesiyim derdi eşimde desteklerdi.Gecenlerde bir yerde okudum bir psikolog araştırmış bunu eski kadınlar eşleri ile eş olamadıkları için en sevdikleri yakın buldukları oğulları ile ruhsal olarak eş olurlarmis.Bu da oğlan evlendiği zaman eşiyle sorun yaşamasına sebep oluyous.

Bende kendi kendime cesaretlendim valla sen gibi 30 haftalıktan beri yokluyor kızımda yaşadığım için içim rahattı dün yoruldum ve iyice arttı doktora yazdım yazdığıma pişman oldum zaten 1 Aydan fazladır vardı idare ediyordum o bana hastaneye git alttan muayene ol dedi ben ne yaptım dinlendim hep yattım şimdi iyiyim bakalım inşallah böyle 5 hafta sıkar dişini çocuğum dayan annem dayan diyorum

Bi de kendimizi hazırlama işi var. kendini hazırlama diyince vücut temizliği diye algıladım ama doğru mu anladım
Haftaya salı randevum var. Gün netleşsin de ona göre yaparım ben de
Kendimi geçen hazırladım ya keşke Doğuma kadar yeten bir süre olsa çünkü baya zor o durum neyse bi kez daha hazırlayacağız artık mecbur

Dinlenince geçiyorsa hiçbir sorun yok diyorlar zaten. Biz bekleyelim. Vakti gelince olsun.

Ay ben çanta hazırladım ama memlekete götüreceğim diye hazırladım bebişin kıyafetlerini yıkamadım orda ablamlar yıkayıp ütüleyecek diye. Napsam yıkayıp mı koysam ben de bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…