- 18 Ekim 2022
- 2.095
- 2.858
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.461
Bunu seneler önce teyzemin kayınvalidesi yapmıştı. Emzirmeye çalıştığı torunu şu an 26 yaşındaHastaneden geldigimden beri uyuyamadim baska bi foruma bakiyodum denk geldigim seye bakin ruh hastasi bu millet ya vallahi memesini keserim bunu yapanin ay sabah sabah sinir oldum
Teşekkür ederim aynen hemen bir şeyler yapmam lazım önlemem lazımGeçmiş olsun canım zamanında gelsin bebişin
Çok geçmiş olsun hemen takviyelere başlayın bence, acil şifalar
Günaydın. Dün ben de aynısını yaşadım aslında ama kasık ağrısı değildi. Karnım göbek deliği hizasından sertleşip dağıldı sürekli akşam 3 4 kez oldu. Acı ağrı hissetmedim ama çok rahatsız edici bişeydi. Sancı olduğunu düşünüyorum ama düzenli ve uzun süreli olmadığı için gitmedim acile. İnternetten biraz okudum kasılmalar öyle oluyormuş1 saattir acildeyim kizlar o hissettigim sey sanciymis ama baya az 21-33 arasinda gidip geliyor nst de. Doktorumda acil bi sezeryn icin gelmis gece 3 gibi sans eseri denk geldik bu sanciyla dogurmazsin suan agri gibi hissediyormusun dedi hayir agri yok sadece kasilma gibi oluyo dedim 50 nin ustune ciksa veya agri hissetsem İlac verecekti ama ben gayet iyiyim. Normalde bu kadar hissedilmezmis ama suyum az oldugu icin boyle kasiliyormus galibaboyle 3-4 hafta duranlarda var 1 hafta sonra doguranda agrin sizin yoksa suyun gelmediyse git evde yat dayanmaya calis dedi. Buda bu gecenin bir macerasiydi ay bu arada aciklik muayenesi biraz sey neyse korkutmak istemiyorumda ben biraz zorlandim neyseki tam kapali hala
Ay Allah’ım iğrenç bişey yaHastaneden geldigimden beri uyuyamadim baska bi foruma bakiyodum denk geldigim seye bakin ruh hastasi bu millet ya vallahi memesini keserim bunu yapanin ay sabah sabah sinir oldum
Aynı aynıAllahu Ekber … kızlar hepimize ne olmuş öyleeeeetüm bu sanlıcar geceler aciller allahım yarabbim … ben de dünden beri sancı ve kasılma çekşyorum . Yani dün gündüz ara ara oldu .. gece sıklaştı… sancıların arasında uyudum . 4 ten sonra sancılarım ve kasılmalarım sıklaştı ama yine de düzensizdi . Sabah olsun kızımı okula göndereyim sonra acile giderim dedim ama namazdan sonra uykuya dalmışım . Şu an bir şeyim yok. Sanırım yalancı kasılmalardı. Ama sizlerden de böyle okuyunca çok değişik oldum
Vayy bee teşekkür ederim ben de çok etkilendimYusuf olgaç ın doğum yaptırdığı bir hastası anlatıyor. Kadın psikolog. Ben çok etkilenmiştim
Herhalde kızlarım olmasaydı soluğu hastanede alırdımAynı aynımart annelerinde böyle 2 dk da bire kadar inen sancıyı evde çekip hastaneye gidince nst de sancısı çıkmayan biri vardı ben ondan cesaret aldım sanırım gece olmadı zaten akşam oldu şu an da da iyiyim çok şükür
Ay bunu okurken göğsüm sızladı benim cahile bi sey de anlatamazsın meme kesmek cok mantıklıHastaneden geldigimden beri uyuyamadim baska bi foruma bakiyodum denk geldigim seye bakin ruh hastasi bu millet ya vallahi memesini keserim bunu yapanin ay sabah sabah sinir oldum
Ben de öyle bugün hem çantamı hazırlayacağım hem de kendimiHerhalde kızlarım olmasaydı soluğu hastanede alırdımtekrar ufaktan kasılmalar başladı. Ben çantamı hazırlayayım ne olur ne olmaz
Tek tek kasılıyoruznisan anneleri kasılmalar rüzgarı estiriyor35+3 üm kafamda tek bir soru çantam neden hazır değil akşam koşarak eve gidip çantamı toplayacağım
Ben de öyle bugün hem çantamı hazırlayacağım hem de kendimi
Benim kayınvalidem de yapardi böyle şeyler yaşayan var o an birşey diyemiurosunuz ben birkaç kez karşı çıkmıştım evden kovmustu eşim sütüm vardı ama ben onların annesiyim derdi eşimde desteklerdi.Gecenlerde bir yerde okudum bir psikolog araştırmış bunu eski kadınlar eşleri ile eş olamadıkları için en sevdikleri yakın buldukları oğulları ile ruhsal olarak eş olurlarmis.Bu da oğlan evlendiği zaman eşiyle sorun yaşamasına sebep oluyous.Hastaneden geldigimden beri uyuyamadim baska bi foruma bakiyodum denk geldigim seye bakin ruh hastasi bu millet ya vallahi memesini keserim bunu yapanin ay sabah sabah sinir oldum
Bende kendi kendime cesaretlendim valla sen gibiAynı aynımart annelerinde böyle 2 dk da bire kadar inen sancıyı evde çekip hastaneye gidince nst de sancısı çıkmayan biri vardı ben ondan cesaret aldım sanırım gece olmadı zaten akşam oldu şu an da da iyiyim çok şükür
Kendimi geçen hazırladım ya keşke Doğuma kadar yeten bir süre olsa çünkü baya zor o durumBi de kendimizi hazırlama işi var.kendini hazırlama diyince vücut temizliği diye algıladım ama doğru mu anladım
Haftaya salı randevum var. Gün netleşsin de ona göre yaparım ben de
Bende kendi kendime cesaretlendim valla sen gibi30 haftalıktan beri yokluyor kızımda yaşadığım için içim rahattı dün yoruldum ve iyice arttı doktora yazdım yazdığıma pişman oldum zaten 1 Aydan fazladır vardı idare ediyordum o bana hastaneye git alttan muayene ol dedi ben ne yaptım dinlendim hep yattım şimdi iyiyim bakalım inşallah böyle 5 hafta sıkar dişini çocuğum dayan annem dayan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?