- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.941
Bana da tam tersi et ye dedi dahiliye doktoruYani sağlık ocağinda rutin yaptırıyorum kimsede demiyor yaptırma bunu diye sonuç çıkıncada bu ne böyle eti azalt genetik heralde ailede ondan yükseldi diyorlar
Degisikler ya benim 2 perinatolog da saçma görüyor bakilmasini onlara güvendim benB Birdurumvar S senersler Salı günü 190 çıkan değerime dahiliye doktoru neler neler dedi
Kadın doğum doktorum gebelikte çıkabilir demişti diyorum, çıkabilir ama normal değil diyor
Bana fa doktorum o değere rağmen protein ağırlıklı beslen dediBana da tam tersi et ye dedi dahiliye doktoru
Başımdan suni sancı tecrübesi geçtiği için sonuncuda almadım evet canim geliyormuş kendi sancin uğraşınca hemde suni sanci gibi bence ondan daha iyi ama yine tercih etmem.Zaten düşününce anlıyor insan sonuçta bebek gelince durmuyor doğmaya çalışıyor senin vücudunda onu çıkarmak için ne gerekiyorsa yapıyor yani eninde sonunda doğuruyorAh canım sorma baktım nişanı gördüm hastaneye koştuk tabi doktor da bırakmadı 3 cm açılma var dedi sabaha kadar hiç ma hiç değişmedi o açılma bir gece kaldım boşu boşuna kendi sancımda yeterli gelmedi sonra gelsin suni sancılarhala içimde kaldı acaba beklesem kendi sancım bekleyince yeterli olur mu diye maalesef hastanede işleyişler bu şekilde ilerliyor
O bende de var sancım arttığı günler abartmıyor baya oluyor o zaman panikliyorum ve sürekli bakıyorum bir şey var mı nişan falan
Bol su tüketimi birde geç saatte yemek yenmemesi gerekiyormuş.Kızlar peki el, ayak, bacaklardaki şişme ve ödem için ne yiyip içmeli / kullanmalı? Önerisi olan var mı hiçbir ayakkabıma girmiyo ayağım
Canım hormonlardanmış normalmiş, kabus görmek , ben görmediğim rüyaları hamilelikte gördüm resmenBen yine doğum yaptım rüyamda ama hem zamanında değil hemde doğumdan sonra karnimda tekmeleyen birseyelr vardı ağlamıştım yeni doğum yaptım yine mi diyeRüyalarım çok gerçekçi oluyor artık ya bu çocuk ayarlarımla oynadı resmen artık rüya görmek istemiyorum
Evet ameliyathanede çok yükselmiş. Arkam dönüktü cihaza. Doktorum bana sarılmıştı o anda spinal anestezinin iğnesini yapıyorlardı. Sakın dönüp de ekrana bakma tansiyonun ve nabzın aşırı yüksek, korkarsın dedi. Ama zaten kızı çıkarmaları 6-7 dk sürdüğü için bir problem yaşamadım.Çok teşekkürler canım çok fazla yükselmediğinden ilaç kullanmıyorum şuan bir de yediğime içtiğime dikkat edince dengeleniyor şükür. Amin inşallah Allah hepimize anneliği en güzel haliyle yaşatsın
Maşallah Allah anneli babalı büyütsünbu açıdan rahatım çok şükür dediğin gibi zaten az kalmıştı herşeyde hayır vardır doğum sırasında tansiyonun arttı mı onu kontrol altına alırlar heralde demi ondan biraz korkuyorum zaten panik bir tipim
Hadi inşallahBir an arkadaşımla mı konuşuyorum dedimTamamen aynı hikayeniz
Aaa o zaman benim önümüzdeki hafta nişanlım gelir
Hem de nasıll
OfffEvet ameliyathanede çok yükselmiş. Arkam dönüktü cihaza. Doktorum bana sarılmıştı o anda spinal anestezinin iğnesini yapıyorlardı. Sakın dönüp de ekrana bakma tansiyonun ve nabzın aşırı yüksek, korkarsın dedi. Ama zaten kızı çıkarmaları 6-7 dk sürdüğü için bir problem yaşamadım.
Hala tansiyonum yüksek. Gebelik tansiyonuna yediğin içtiğin etki etmiyor bu arada. Limonlu sular, bütün sarımsaklar falan ne yaptımsa düşmemişti benimki. 2 farklı ilaç kullanıyordum. Şimdi 1 ilaca düşürdük. İnşallah kısa zamanda o ilacı da bırakırım diyorum
Kızlar kasığa giren bıçak saplanması gibi ağrı , sancı mıdır , bugün sabah baya oldu hala da var
Kızlar bu dependin bedenleri nasıl L büyük olur mu acaba ya 1 aya da daha kilo alırım gerçi de
Kızlar selam.kalıcı oje sürmemizde bi sıkıntı olur mu bu saatten sonra. Herkesin çektiği sancılar beni hazırlıklara itti. Doğum her an olur diye kalıcı ojelerim de hazır olsun istedim
Olabilir biraz uzan dinle kendini aralıklarla gelen ağrılar sancı oluyor.Kasilma sayacı indir say.Kızlar kasığa giren bıçak saplanması gibi ağrı , sancı mıdır , bugün sabah baya oldu hala da var
Hayır olsun. İyi düşünmeye çalış canım, ben de karamsar bir halde olunca ne şekillerde rüyalar görüyordumBen yine doğum yaptım rüyamda ama hem zamanında değil hemde doğumdan sonra karnimda tekmeleyen birseyelr vardı ağlamıştım yeni doğum yaptım yine mi diyeRüyalarım çok gerçekçi oluyor artık ya bu çocuk ayarlarımla oynadı resmen artık rüya görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?