2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Başımdan suni sancı tecrübesi geçtiği için sonuncuda almadım evet canim geliyormuş kendi sancin uğraşınca hemde suni sanci gibi bence ondan daha iyi ama yine tercih etmem.Zaten düşününce anlıyor insan sonuçta bebek gelince durmuyor doğmaya çalışıyor senin vücudunda onu çıkarmak için ne gerekiyorsa yapıyor yani eninde sonunda doğuruyor

Kızlar peki el, ayak, bacaklardaki şişme ve ödem için ne yiyip içmeli / kullanmalı? Önerisi olan var mı hiçbir ayakkabıma girmiyo ayağım
Bol su tüketimi birde geç saatte yemek yenmemesi gerekiyormuş.

Ben yine doğum yaptım rüyamda ama hem zamanında değil hemde doğumdan sonra karnimda tekmeleyen birseyelr vardı ağlamıştım yeni doğum yaptım yine mi diye Rüyalarım çok gerçekçi oluyor artık ya bu çocuk ayarlarımla oynadı resmen artık rüya görmek istemiyorum

Canım hormonlardanmış normalmiş, kabus görmek , ben görmediğim rüyaları hamilelikte gördüm resmen

Evet ameliyathanede çok yükselmiş. Arkam dönüktü cihaza. Doktorum bana sarılmıştı o anda spinal anestezinin iğnesini yapıyorlardı. Sakın dönüp de ekrana bakma tansiyonun ve nabzın aşırı yüksek, korkarsın dedi. Ama zaten kızı çıkarmaları 6-7 dk sürdüğü için bir problem yaşamadım.

Hala tansiyonum yüksek. Gebelik tansiyonuna yediğin içtiğin etki etmiyor bu arada. Limonlu sular, bütün sarımsaklar falan ne yaptımsa düşmemişti benimki. 2 farklı ilaç kullanıyordum. Şimdi 1 ilaca düşürdük. İnşallah kısa zamanda o ilacı da bırakırım diyorum

Offf Allah şifanı versin de hemencecik toparlan canım . Ama sakın panik ve endişe etme lütfen . Benim tansiyonum 1 sene sonra çarpıntım 2 sene sonra anca kendine geldi. Ben de bu tecrübeye dayanarak tansiyon diyen her gebeye bunları anlatıyorum endişe azaltmak İçin . Normal yani yapacak bir şey yok.

Kızlar kasığa giren bıçak saplanması gibi ağrı , sancı mıdır , bugün sabah baya oldu hala da var

Bunu ben de merak ediyorum. 1 kez yaşadım 2-3 hafta önce. Sol kasıkta oldu. Bir daha olmadı sonra.uzun da sürmedi. Kendimi yorduğum bir günün sabahında olmuştu benimki. Ama acısı keskin bir şeydi. O yüzden unutmadım hiç kısa sürmüş olsa da
Doktoruma da söyledim. Normal demişti.

Kızlar bu dependin bedenleri nasıl L büyük olur mu acaba ya 1 aya da daha kilo alırım gerçi de

Kızlar selam.kalıcı oje sürmemizde bi sıkıntı olur mu bu saatten sonra. Herkesin çektiği sancılar beni hazırlıklara itti. Doğum her an olur diye kalıcı ojelerim de hazır olsun istedim

Kızlar bu dependin bedenleri nasıl L büyük olur mu acaba ya 1 aya da daha kilo alırım gerçi de

L çok iyi sardı benim bedenimi. Fit bir hamile olarak söylüyorum. Ki ben alalı da epey oldu. Yani büyük olmaz bence.
Karnı da kapatan bir yapısı var. En rahat bedeni olabilir.

Kızlar selam.kalıcı oje sürmemizde bi sıkıntı olur mu bu saatten sonra. Herkesin çektiği sancılar beni hazırlıklara itti. Doğum her an olur diye kalıcı ojelerim de hazır olsun istedim

Ben de bunu bilmek istiyorum. Spinal anestezi ile doğuracağım. Ojeli girmek istiyorum doğuma. kalıcı yaptırmam ben ama kendim süreceğim.
Normalde ameliyatlarda yasak. Bademcik ameliyatı olmuştum. Kesinlikle süremezsiniz demişlerdi.

Hayır olsun. İyi düşünmeye çalış canım, ben de karamsar bir halde olunca ne şekillerde rüyalar görüyordum sürecin çok zorluydu ama çok güzel geldin hep güzeli düşünmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…