- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.961
Sonunda sana da uğramış olabilir bu sancılar az kalmıştı senin zatenKızlar kasığa giren bıçak saplanması gibi ağrı , sancı mıdır , bugün sabah baya oldu hala da var
Dik yürüyemiyorum kalktığımdan beri öyle bi sancı var kasıkta ama oturunca iyiSonunda sana da uğramış olabilir bu sancılar az kalmıştı senin zaten
Bu bana da oluyor. Sol kasıgım da bıçak saplanması gibi ağrı oluyor yürürken daha cok oluyor hatta. Azalıyor artıyor ama beş altı gündür geçmedi benimkiKızlar kasığa giren bıçak saplanması gibi ağrı , sancı mıdır , bugün sabah baya oldu hala da var
Demir depoları azalmış olabilir ilaç alıyor musunuz? Ben 2 tablet ferro sanol alıyorum...Demir bağlama kapasitesi 581 çıkmış ne yapayım sizce (sağlık ocağı kan almıştı
Ay benim tırnaklarım kırıldı bi de jel tırnak yapasım var ama emzirmede sorun olur herhalde diye düşündüm. Aldım randevumu ya strese gerek yokBunu ben de merak ediyorum. 1 kez yaşadım 2-3 hafta önce. Sol kasıkta oldu. Bir daha olmadı sonra.uzun da sürmedi. Kendimi yorduğum bir günün sabahında olmuştu benimki. Ama acısı keskin bir şeydi. O yüzden unutmadım hiç kısa sürmüş olsa da
Doktoruma da söyledim. Normal demişti.
Ooo muhtemelen benimki de artar heyecan ve korkudan.Evet ameliyathanede çok yükselmiş. Arkam dönüktü cihaza. Doktorum bana sarılmıştı o anda spinal anestezinin iğnesini yapıyorlardı. Sakın dönüp de ekrana bakma tansiyonun ve nabzın aşırı yüksek, korkarsın dedi. Ama zaten kızı çıkarmaları 6-7 dk sürdüğü için bir problem yaşamadım.
Hala tansiyonum yüksek. Gebelik tansiyonuna yediğin içtiğin etki etmiyor bu arada. Limonlu sular, bütün sarımsaklar falan ne yaptımsa düşmemişti benimki. 2 farklı ilaç kullanıyordum. Şimdi 1 ilaca düşürdük. İnşallah kısa zamanda o ilacı da bırakırım diyorum
Benim doktorum bi demiri kesti heralde ya, pıhtılaşmada önemli demirin iyi dedi artık içme dedi 37 deDemir depoları azalmış olabilir ilaç alıyor musunuz? Ben 2 tablet ferro sanol alıyorum...
Kolostrumdur canım dokunma da tetiklenmesin.Kızlar hepinize selamlar, atletimde sol meme hizasında ıslanıp kurumuş bir bölge vardı avuç içi kadar, süt olabilir mi sizce? Uçlarında da uzun süredir sarımsı kabuklanma farkediyorum ama dokunmuyorum...
Demir eksikliginden kaynaklaniyor demir eksik olunca baglamq kapasitesi artiyor bubyuzden demir hapi icmiyormusunuz?Demir bağlama kapasitesi 581 çıkmış ne yapayım sizce (sağlık ocağı kan almıştı
Bende de oldu canım normal sıkıntı yokKızlar hepinize selamlar, atletimde sol meme hizasında ıslanıp kurumuş bir bölge vardı avuç içi kadar, süt olabilir mi sizce? Uçlarında da uzun süredir sarımsı kabuklanma farkediyorum ama dokunmuyorum...
Magnezyum eksikliğinden olabilir ben de magnezyumu aksattığımda kasıktan o bıçak sağlanması olayını yaşıyorum. Ama sancı değildir sanki. Sancı olduğunda kasılmayla beraber oluyor nst de gördüğüm kadarıyla. Başka türlüsü var mı bilmiyorum tabi. Tecrübeliler bilirKızlar kasığa giren bıçak saplanması gibi ağrı , sancı mıdır , bugün sabah baya oldu hala da var
Bende de olmuştu. Sanırım süt olabilir ya da benzeri bi sıvı. Soluma çok yatmışım gece sıkıştırmışım sanırım sabah bi kalktım leke var başta anlamadım sonra anladım.Kızlar hepinize selamlar, atletimde sol meme hizasında ıslanıp kurumuş bir bölge vardı avuç içi kadar, süt olabilir mi sizce? Uçlarında da uzun süredir sarımsı kabuklanma farkediyorum ama dokunmuyorum...
Dogum da oje yasak sezeryan iseKızlar selam.kalıcı oje sürmemizde bi sıkıntı olur mu bu saatten sonra. Herkesin çektiği sancılar beni hazırlıklara itti. Doğum her an olur diye kalıcı ojelerim de hazır olsun istedim
Evet süttür çok heyecan vericiKızlar hepinize selamlar, atletimde sol meme hizasında ıslanıp kurumuş bir bölge vardı avuç içi kadar, süt olabilir mi sizce? Uçlarında da uzun süredir sarımsı kabuklanma farkediyorum ama dokunmuyorum...
Hiç magnezyum kullanmadım canım ya doktor gerek görmedi valla bende bilmiyorum kiMagnezyum eksikliğinden olabilir ben de magnezyumu aksattığımda kasıktan o bıçak sağlanması olayını yaşıyorum. Ama sancı değildir sanki. Sancı olduğunda kasılmayla beraber oluyor nst de gördüğüm kadarıyla. Başka türlüsü var mı bilmiyorum tabi. Tecrübeliler bilir
Evet herşey varsayım üzerine ilerliyor malesef. Ben de 16 haftalıkken kramp giriyo demiştim o zaman vermiştim. Şase şeklinde hiç sevmedim haftada bi kez içiyorum bazen unutuyorum hiç içmiyorum o zaman o kasıktan giren ağrıyı yaşıyorum. Kramp gibi ama felaket bişey hareket edemiyorsun.Hiç magnezyum kullanmadım canım ya doktor gerek görmedi valla bende bilmiyorum ki
İlk gebelik ne zormuş
Demir pıhtılaşma mı yapıyormuş?Benim doktorum bi demiri kesti heralde ya, pıhtılaşmada önemli demirin iyi dedi artık içme dedi 37 de
Yok canım çok detaylı sormadım da şöyle anladım sonuçta bu demirlerle kan artıyor ya doğumda kanın pıhtılaşmasıda önemli kanamanın durması için, kanın iyiyse fazlasına gerek yok , bu tamamen kendi yorumum ama kes dedi yaniDemir pıhtılaşma mı yapıyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?