2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ay benim tırnaklarım kırıldı bi de jel tırnak yapasım var ama emzirmede sorun olur herhalde diye düşündüm. Aldım randevumu ya strese gerek yok

Ooo muhtemelen benimki de artar heyecan ve korkudan.

Sana da çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede tansiyondan da kurtulursun

Kızlar hepinize selamlar, atletimde sol meme hizasında ıslanıp kurumuş bir bölge vardı avuç içi kadar, süt olabilir mi sizce? Uçlarında da uzun süredir sarımsı kabuklanma farkediyorum ama dokunmuyorum...
Kolostrumdur canım dokunma da tetiklenmesin.

Kızlar kasığa giren bıçak saplanması gibi ağrı , sancı mıdır , bugün sabah baya oldu hala da var
Magnezyum eksikliğinden olabilir ben de magnezyumu aksattığımda kasıktan o bıçak sağlanması olayını yaşıyorum. Ama sancı değildir sanki. Sancı olduğunda kasılmayla beraber oluyor nst de gördüğüm kadarıyla. Başka türlüsü var mı bilmiyorum tabi. Tecrübeliler bilir

Kızlar hepinize selamlar, atletimde sol meme hizasında ıslanıp kurumuş bir bölge vardı avuç içi kadar, süt olabilir mi sizce? Uçlarında da uzun süredir sarımsı kabuklanma farkediyorum ama dokunmuyorum...
Bende de olmuştu. Sanırım süt olabilir ya da benzeri bi sıvı. Soluma çok yatmışım gece sıkıştırmışım sanırım sabah bi kalktım leke var başta anlamadım sonra anladım.

Hiç magnezyum kullanmadım canım ya doktor gerek görmedi valla bende bilmiyorum ki
İlk gebelik ne zormuş

Hiç magnezyum kullanmadım canım ya doktor gerek görmedi valla bende bilmiyorum ki
İlk gebelik ne zormuş
Evet herşey varsayım üzerine ilerliyor malesef. Ben de 16 haftalıkken kramp giriyo demiştim o zaman vermiştim. Şase şeklinde hiç sevmedim haftada bi kez içiyorum bazen unutuyorum hiç içmiyorum o zaman o kasıktan giren ağrıyı yaşıyorum. Kramp gibi ama felaket bişey hareket edemiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…