- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.081
Çok geçmiş olsun, benim de hafif ağrım vardı, idrar yolu enfeksiyonu olmuş, antibiyotik içiyorum 3günlük, hayırlısıyla şu son günleri sağ salim tamamlasak çok iyi olacakKizlar dun idrar kan falan vermistim kasigimdaki agrinin sebebi belli oldu kum döküyormusumKaslarimiz gebelikte daha gevsek oldugu icin cok siddetli agri hissetmemem normalmis, hafifce batma disinda bisey hissetmiyorum. Ben yine bahtsiz gebelikte basa gelebilecek ne varsa yasiyorum esim bile gülüyor artik baska ne olacak cok merak ediyorum diye valla artik 38-39 da gozum yok ben 36 ya ragziyim su 3 haftayida bi gecirseydim
Aaa çok geçmiş olsun canım onun ağrısı da fenadırKizlar dun idrar kan falan vermistim kasigimdaki agrinin sebebi belli oldu kum döküyormusumKaslarimiz gebelikte daha gevsek oldugu icin cok siddetli agri hissetmemem normalmis, hafifce batma disinda bisey hissetmiyorum. Ben yine bahtsiz gebelikte basa gelebilecek ne varsa yasiyorum esim bile gülüyor artik baska ne olacak cok merak ediyorum diye valla artik 38-39 da gozum yok ben 36 ya ragziyim su 3 haftayida bi gecirseydim
Yok Allah korusun yaKuzenine maşallah canım ama o sorunlu haller kesin beni bulur
Geçmiş olsun. Hayırlısıyla geçer bu haftalarda korkma senKizlar dun idrar kan falan vermistim kasigimdaki agrinin sebebi belli oldu kum döküyormusumKaslarimiz gebelikte daha gevsek oldugu icin cok siddetli agri hissetmemem normalmis, hafifce batma disinda bisey hissetmiyorum. Ben yine bahtsiz gebelikte basa gelebilecek ne varsa yasiyorum esim bile gülüyor artik baska ne olacak cok merak ediyorum diye valla artik 38-39 da gozum yok ben 36 ya ragziyim su 3 haftayida bi gecirseydim
Kesinlikle canım. Hayırlısı neyse o olsun. Gönül isterdi ki bu kadar beklemeyelim hemen bebeklerimiz olsun ama demek ki bizim için hayırlı zaman buymuşYok Allah korusun yahiç çekilecek gibi değil öylede dikişlerin iyileşmesi bile 1 yıl anca,
Dikişlerin üstüne bir bebe daha çok zor olur
Amin aminnnKesinlikle canım. Hayırlısı neyse o olsun. Gönül isterdi ki bu kadar beklemeyelim hemen bebeklerimiz olsun ama demek ki bizim için hayırlı zaman buymuş
Allah olana hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin
O killar hafta ilerledikce dokuluyor hatta bebek onu yutup ilk kakasini bu sekilde olusturuyor diye okumustum bi yerde
Cok mantıklı iyi ki öyle yapmışsın canım. Benim de doktorum önermiyorum yapma diye yazmıs bana. Ne yapalım günün yıldızı oğlum olsun benim tırnaklarım çirkin kalsın o zaman hocam dedim kalsın dediBen çok uzun zamandır kalıcı oje kullanıyorum. Tansiyon problemi çıkıp da erkenden alınma ihtimali olunca sol elimin işaret parmağına kalıcı olmayan oje sürerek gezdim son haftalar. İyi ki de öyle yapmışım çünkü acilen ameliyata alındım. Tek parmağı görmeleri yetiyor. Doğuma kadar ojeliydi de doğumdan hemen önce asetonla sildim o tırnağımı, hala da öylebir türlü vakit bulup değiştirtemedim Eki Görüntüle 3218974
Çok geçmiş olsun şiddetli ağrı hissetmemen cok güzel ve mucizevi bi seyKizlar dun idrar kan falan vermistim kasigimdaki agrinin sebebi belli oldu kum döküyormusumKaslarimiz gebelikte daha gevsek oldugu icin cok siddetli agri hissetmemem normalmis, hafifce batma disinda bisey hissetmiyorum. Ben yine bahtsiz gebelikte basa gelebilecek ne varsa yasiyorum esim bile gülüyor artik baska ne olacak cok merak ediyorum diye valla artik 38-39 da gozum yok ben 36 ya ragziyim su 3 haftayida bi gecirseydim
Ama herkesin ki aynı olmuyormuş canım annemde belim aşırı ağrır başlardı diyor sertleşme tarif etmiyor, o yüzden kararsız kaldım ama bugün bişe oldu bende bebek aşşağı fln iniyor iyice belki de çünkü her kalktığımda bi Ağrı var altta
Bizde 2. Ye inşallah bunları deriz yaşimdilik acemiyiz ondan bu telaş
Herkes elini ortaya koysun ve söz verelim, ikincileri de aynı zamanda yapacağızSizlere çok alıştım, ikinciye aynı anda yola girmeliyiz
2 yaş civarı uygundur bence
Bu yaşa bırakınca mecburen boş kalmayacakAllah boş bırakmasın bacım
Geçmiş olsunKizlar dun idrar kan falan vermistim kasigimdaki agrinin sebebi belli oldu kum döküyormusumKaslarimiz gebelikte daha gevsek oldugu icin cok siddetli agri hissetmemem normalmis, hafifce batma disinda bisey hissetmiyorum. Ben yine bahtsiz gebelikte basa gelebilecek ne varsa yasiyorum esim bile gülüyor artik baska ne olacak cok merak ediyorum diye valla artik 38-39 da gozum yok ben 36 ya ragziyim su 3 haftayida bi gecirseydim
Benim ablamın oğlu tam vaktinde doğdu ama çok kıllıydı. Ablam anneme sürekli dökülür demi anne diyordu annemde onlar kalmaz merak etme diyordu çocuk 1. sınıfa gidiyor hala dökülmediDöküldüğünü biliyorum. Sadece kıllı doğma sebebini merak ettim. Erken haftada doğmasıyla alakalı mı diye.
Görümcem sarışın yeşil gözlü bembeyaz bir kadın. Eşi de kumral beyaz tenli. İkisi de kılsız insanlar. 2.çocukları çok kıllı ve esmer doğmuş. Ama erken mi doğurdu bilmiyorum. Gerçi çocuk anne babaya değil amcasına benzemiş. Ondan öyle olmuş dedi onlar da.
Sonra dökülmüş o tüyler tabii ki.
Ay ne güzel tabirmiş, bi doktorda ilk 6 ay daha kolay olur demiş ama bilimsel olarak ta yüzde 2 emzirmenin gebe kalması, bilemedim ama benim motivem artık bu sözdürBelki seninki de böyle böyle başlayacak canımoyy hadi bakalım ilerleyen günler neler gösterecek kaptırma sıranı bu sefer
Valla arkadaşımın annesi doğumundan sonra demiş “artık ışığı gören gelir dikkat et hemen gebe kalma yine” diye çok hoşuma gitmişti tabirdoğumdan sonra vücut yeniden gebe kalmaya daha uyumlu oluyor diyorlar bilimsel dayanağı var mıdır bilmem ama Allah gönlünüze göre kolaylıkla sağlıkla versin ikincileri bana da özelden haber verin katılmam artık ama sohbetinize eşlik ederim
Benim ablamın oğlu tam vaktinde doğdu ama çok kıllıydı. Ablam anneme sürekli dökülür demi anne diyordu annemde onlar kalmaz merak etme diyordu çocuk 1. sınıfa gidiyor hala dökülmedi
Geliyor geliyor inşaallahCanım yok ya evdeyim azaldı ağrı ama 0 değil hala var, sanırım indi diye umuyorumçünkü aşşağıya çok baskı yaptı
Cok mantıklı iyi ki öyle yapmışsın canım. Benim de doktorum önermiyorum yapma diye yazmıs bana. Ne yapalım günün yıldızı oğlum olsun benim tırnaklarım çirkin kalsın o zaman hocam dedim kalsın dedi
Yok kız oturuyorum çay içiyorum bişeyim yokGeliyor geliyor inşaallahçok bekletmedi seni annesi.Su dakikada 10 saat oldu sancin başlayalı
Kizlar dun idrar kan falan vermistim kasigimdaki agrinin sebebi belli oldu kum döküyormusumKaslarimiz gebelikte daha gevsek oldugu icin cok siddetli agri hissetmemem normalmis, hafifce batma disinda bisey hissetmiyorum. Ben yine bahtsiz gebelikte basa gelebilecek ne varsa yasiyorum esim bile gülüyor artik baska ne olacak cok merak ediyorum diye valla artik 38-39 da gozum yok ben 36 ya ragziyim su 3 haftayida bi gecirseydim
Sancı yok muYok kız oturuyorum çay içiyorum bişeyim yokbu gelmeyecek 40 ı bulacak görün bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?