2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çok geçmiş olsun, benim de hafif ağrım vardı, idrar yolu enfeksiyonu olmuş, antibiyotik içiyorum 3günlük, hayırlısıyla şu son günleri sağ salim tamamlasak çok iyi olacak

Aaa çok geçmiş olsun canım onun ağrısı da fenadır En azından hafif geçiyormuş. Dayanalım az kaldı

Geçmiş olsun. Hayırlısıyla geçer bu haftalarda korkma sen

Yok Allah korusun ya hiç çekilecek gibi değil öylede dikişlerin iyileşmesi bile 1 yıl anca,
Dikişlerin üstüne bir bebe daha çok zor olur
Kesinlikle canım. Hayırlısı neyse o olsun. Gönül isterdi ki bu kadar beklemeyelim hemen bebeklerimiz olsun ama demek ki bizim için hayırlı zaman buymuş
Allah olana hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin

Amin aminnn
Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz, Rabb'im gönlümüze göre versin her zaman

O killar hafta ilerledikce dokuluyor hatta bebek onu yutup ilk kakasini bu sekilde olusturuyor diye okumustum bi yerde

Döküldüğünü biliyorum. Sadece kıllı doğma sebebini merak ettim. Erken haftada doğmasıyla alakalı mı diye.

Görümcem sarışın yeşil gözlü bembeyaz bir kadın. Eşi de kumral beyaz tenli. İkisi de kılsız insanlar. 2.çocukları çok kıllı ve esmer doğmuş. Ama erken mi doğurdu bilmiyorum. Gerçi çocuk anne babaya değil amcasına benzemiş. Ondan öyle olmuş dedi onlar da.
Sonra dökülmüş o tüyler tabii ki.

Cok mantıklı iyi ki öyle yapmışsın canım. Benim de doktorum önermiyorum yapma diye yazmıs bana. Ne yapalım günün yıldızı oğlum olsun benim tırnaklarım çirkin kalsın o zaman hocam dedim kalsın dedi

Çok geçmiş olsun şiddetli ağrı hissetmemen cok güzel ve mucizevi bi sey ben 29.haftada bi kaza geçirdim hastanede yattım bi süre çektiğim acı yüzünden bebek strese girip gelmek istedi şükür geçti. İçini ferah tut canım. Her sey güzel olacak inşallah

Belki seninki de böyle böyle başlayacak canım oyy hadi bakalım ilerleyen günler neler gösterecek kaptırma sıranı bu sefer

Valla arkadaşımın annesi doğumundan sonra demiş “artık ışığı gören gelir dikkat et hemen gebe kalma yine” diye çok hoşuma gitmişti tabir doğumdan sonra vücut yeniden gebe kalmaya daha uyumlu oluyor diyorlar bilimsel dayanağı var mıdır bilmem ama Allah gönlünüze göre kolaylıkla sağlıkla versin ikincileri bana da özelden haber verin katılmam artık ama sohbetinize eşlik ederim
Bizde 2. Ye inşallah bunları deriz ya şimdilik acemiyiz ondan bu telaş
Herkes elini ortaya koysun ve söz verelim, ikincileri de aynı zamanda yapacağız Sizlere çok alıştım, ikinciye aynı anda yola girmeliyiz
2 yaş civarı uygundur bence
Bu yaşa bırakınca mecburen boş kalmayacak Allah boş bırakmasın bacım

Geçmiş olsun Ben de ilk idrarda enfeksiyon çıkınca doktor kum döküyor olabilirsin demişti ama sonra öyle bişey çıkmamıştı.

Benim ablamın oğlu tam vaktinde doğdu ama çok kıllıydı. Ablam anneme sürekli dökülür demi anne diyordu annemde onlar kalmaz merak etme diyordu çocuk 1. sınıfa gidiyor hala dökülmedi

Ay ne güzel tabirmiş, bi doktorda ilk 6 ay daha kolay olur demiş ama bilimsel olarak ta yüzde 2 emzirmenin gebe kalması, bilemedim ama benim motivem artık bu sözdür

Canım yok ya evdeyim azaldı ağrı ama 0 değil hala var, sanırım indi diye umuyorumçünkü aşşağıya çok baskı yaptı
Geliyor geliyor inşaallah çok bekletmedi seni annesi.Su dakikada 10 saat oldu sancin başlayalı

Bu tam makyajlı ve protez tırnaklı doğuran grup kim o zaman ben o kadar yapmam da en azından ojem olsaydı. Kendi doktoruma sorayım yine de belki onaylar

son haftalara giren kızlarcım doktorunuz magnezyumu bıraktırdı mı? Kasılmaları engellediği için son ayda bıraktırmıştı ilk gebeliğimde doktorum.
İlki sezaryendi gerçi benim. Bunda da son ana kadar bekleyeceğim kendisi gelmek isterse ssvd deneyebilirim olmazsa nisan sonu sezaryen yolları. Oyüzden doktoruma soracğım haftaya magnezyumu bırakayım mı diye

Equlaite kızlar bende kum fln mi döküyom ki bi yarın gitsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…