2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kuzum gözünaydın çok şükür ikinizde sağlıklısınız aman sakın moralini bozma okuduysan bilirsin benim oğluşum plansız erken geldi ciğer geliştirici vurulduğu halde 1.5 gün küvezde kaldı sen sakın salma kendini toplan sütünü sağ oğluşuna götür şifa olsun hemencik toparlansın. Şu süreçte sen toplanmaya bak kahve iç yürü kendini iyi hissett ki oğluna daha iyi bakabil sakın üzme kendini tamam mı çok şükür iyisiniz ikinizde en kısa sürede oğluna kavuşacaksın bırak iyi olana kadar kalsın orda en güvenli yerdesiniz. Çok öpüyorum seni

Yok böyle bir koku, büyümesine en çok o kokudan uzaklaşacağım için üzülüyorum.
Yenidoğan dönemi tarif edilemez bir haz
Gözün aydın canım Bebişin kısa sürede toparlayıp kucağına konsun

Hay maşallahh suya bayılıyorlar ya ne de olsa sudan geldiler valla muhteşem daha nolsun bi zahmet pırtlayıversin baby sparks a bende bakayım bi indireyim merak ettim. Çay meselesi nedir?

Ya canımızı çektirme be doğuran var hala çıkmamak için direnen bebesi olan var

Cok geçmiş olsun saglikla kavuşun ins kac haftalik doğdu

Çok geçmiş olsun en kısa sürede kavuşmanız dileğiyle..

Bana da komşularım her gördüğünde ne kadar var diye soruyorlar Allah izin verirse 17 gün felan var ama ben 1 ay diyorum garanti olsun daha sormasınlar diye karnım bayağı büyüdü sanki geldi gelecek gibi ondan dolayı soruyorlar samimi de değilim aslında kimseyle ama merak işte insanlardaki

Onlarda ki merak bizi yer Canm sende iyi yapmışsn vala keşke bende en başında Nisan ortaları deseymisim sanki doğsa sen mi gelip bakcan yada çeyrek mi takcan

Ya ben niye böyleyim sen kaç kilo aldın canım benim bence midem fln büyüdü
Bebeğimin başı aşağı döndüğünde iştahım çok açılmıştı. Şimdi kafa yine yukarı dönünce midemi yastık niyetine kullanıyor sanki kafasıyla hep baskı yaptığı için acıkmıyorum hiç. Acıksamda az yiyorum hep bi baskı var midemde. 11 kilo almısım bende toplamda

Ya ben niye böyleyim sen kaç kilo aldın canım benim bence midem fln büyüdü
Ben 8 kilo aldım bebek de geçen hafta gittim 3 kg olmuştu. Sende durumlar nasıl.
Bence metobolizmaya bağlı herkeste farklı olur ya midenin büyümesi değildir.
Bide karnın çok düşmüş mu acaba benim düşmüş ama öyle aşırı değil

Ben 20 kilo aldım, bebekte 3.5 var dedi doktor, ya bana çok inmiş gibi gelmiyor ama annem indi diyor

Bunu doğurduktan sonra görmem de iyi oldu
Gazlar başladı. Tünelin ucu bombok! Gelmeyin

En son salı günü ultrasonda biri 2600, diğeri 2200 çıkmıştı, ben de öyle doğmayacaklarına emindim sırasıyla 2235 ve 1775 gram doğdular. Benim kızım da ultrasona göre 300-400 gram daha hafif doğmuştu.

Ahh gözün aydın güzelliklerle büyütün insallah

Kısa kollu zıbın, patikli alt, tulum, eldiven, şapka, battaniye verdim. Ama ikisi de küvezde olduğundan sadece şapkalarını takıyolardı gündüz.
Kızlar ebeye doğum anında eşya veriyoruz ya neler veriyorduk, kontrol ediyorum da

Canım benim oğullarımın ikisini de küveze aldılar, birinin ciğerler sağlam ama kilosu az, büyük olanın da biraz solunum sıkıntısı varmış. Odada boş boş oturmak üzücü evet ama daha güvenilir ellerdeler, herşeyleri takip altında ve güzelce besleniyorlar. Bana hastane tipi süt sağma makinası getirdiler elimle daha çok süt çıkıyor ama olsun göğüsler uyarılsın diye sağıyorum. Öyle güzeller, öyle minikler ki, kızımdan başkasını sevebilir miyim diyodum ama ilk dokunduğum an aşk sarhoşu oldum resmen birazdan yine yoğun bakıma girip bakmaya çalışacağız çok heyecanlıyım insallah bi an önce toparlayıp kucağımıza kavuşurşar sağlıkla

Zamanla bu durumlarda düzelir hiç merak etme toparlanmaya iyi olmaya bak yavrun yanına gelince onunla daha iyi ilgilenebilesin
Çok teşekkür ederim inşallah
Evet canım biliyorum takipteyim çok teşekkür ederim inşallah biz de sağlıkla kavuşuruz. Sütüm daha gelmedi tavsiyelerin varsa alırım
Aminnn çok teşekkür ederim canım
Cok geçmiş olsun saglikla kavuşun ins kac haftalik doğdu
37+0’da 3 kg doğdu ultrasonda 3200 çıkıyordu sağolasın canım
Çok geçmiş olsun en kısa sürede kavuşmanız dileğiyle..
Çok teşekkür ederim darısı başınıza sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…