- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.601
Canım ne durumdasın sen nasılsın. Sancı açılma var mı bişeylerYaa çok güzel az kalmış tarihî de belli sağlıkla kucağına alırsın inşallahbenim tarih yok ya ben kendimi avutmak için millet de sürekli tarih sormasın diye 10 gün diyip geçiyorm
Her türlü az kalmış herkesin cidden bi o ilk zamnlar bide şimdi geçmek bilmiyor 25 ten sonrası uçtu gibi hele 30lar daha bı çabuk geçti ta ki şu son 2 Haftaya kadar
5. Günde çağırdılar canım. Sonra da 1 hafta sonra yine kontrol, 12. Günde yaniİlk kontrolü 7. Gün yaptırmıştık önceden.... Yeni anne olanlar sizi hangi gün kontrole çağırdılar?
İçeriğine bakayım belki deneyebilirim. Çok fena durumdalarGarmastan diye de bir pomad söylediler.lansinohtan daha etkiliymiş. Acaba ondan da mı deneseniz?
Evet onu da yaptı annem ama en iyisi yine lansinoh oldu
Hiç birşey yok bekliyorumCanım ne durumdasın sen nasılsın. Sancı açılma var mı bişeyler
O zamanını çok iyi bilir annesiOh ohhh ne güzel geçiyor öyle darısı başıma en kısa zamandanail e dediğim gibi ana olmak kolay mı bende bi doğursam süper olacak da kızımın hiç niyeti yok
Benim hep vardi valla adet agrisi gibi doktorumda hic onemsemezdi 9 ay agri cektim desem yeridir:)Kızlar bugün regl ağrısı gibi bir ağrım var ama geçmedi bi türlü. Normalde ara ara yoklar geçerdi, doğuma hazırlık gibi bi şey mi düşünmeliyim yoksa doktoruma yazsam mı sizce? Sizde de oluyor mu?
Ertesi gün taburcu olmadan çocuk doktoru ilk kontrolü yaptı. Şeker tahlili ve işitme testleri yapıldı.İlk kontrolü 7. Gün yaptırmıştık önceden.... Yeni anne olanlar sizi hangi gün kontrole çağırdılar?
Okadsr cok meme ucu yarasiyla.ilgili yorumlar okudumki ruyamda mememin ucu yoktu o kahverengi koyuluk varya o yoktu resmen hahahqhahq kabus gibiydiİçeriğine bakayım belki deneyebilirim. Çok fena durumdalar
Benim de ilk üç gün fenaydı canım her defasında lansinoh sürdüm. Kesinlikle beni o krem kurtardı. 10 ml almıştım küçücük bir şey. Şuan kullanmıyorum hâlâ içinde epey var. Umarım çabucak geçer seninki deEvet onu da yaptı annem ama en iyisi yine lansinoh oldu
Benm 2 cm açılma var canm çarşambadan beri inanılmaz bel ağrısı çekiyorum artık halim yok tükenmek üzereyim. Ama doktorum 39.haftayı bekleyelim salı çarşambaya kadr sabret suni sancı vermek istemiyorum dedi bekliyoruz bakalm.. Ama kızımda da böyle olmuştum 2cm açılma 10gün bel ağrısı kendi sancım gelmedi ama suni sancıyla çok kolay ve hemen doğum yapmıştım.. Bakalm bunda neler olacakHiç birşey yok bekliyorumiyiyim de şükür hiç gelmeye niyetli değil benim kız
Sen nasılsın
MaşAllah size canım arkadaşımCanlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.
Şu ince tülbent gibi olan beyaz üstlüklerin adı ne hatırlamıyorum ama ondan vardı benim pakette.Kızlar ebeye doğum anında eşya veriyoruz ya neler veriyorduk, kontrol ediyorum da
YaaaaO zamanını çok iyi bilir annesi
Ayy o miss kokusuna varya doyamayacaksın
Nasıl geçti acaba? Allah yardımcınız olsun minnak oğlan sağlıcakla gelsinKızlar öğle saatlerinde sezaryenle dünyaya gelecek inşallah oğlum bize de dua edin olur mu? Sağlıkla atlatalım inşallah…
Erken doğdu bizim oğlanlar canım, çok normal. Hızlı kapatacaklar arayıKızlar kontrolümüz vardı bugün Karan bey in. Kilo vermemiş şükür ama çok azcık almış doktor vermemesinin sevindirici olduğunu söyledi. Sarılık12 bu normal bişey yapmıyoruz bolca emzitmeye devam dedi. Göbek bağı daha düşmedi ama düşecek gibi dedi 10. Gün bugün doğalı. Saatte 1 gündüz emziriyorum akşam yatarken de 2-3 saatte bir kalkıyorum artık bu haftadan itibaren almaya başlayacak sonuçta erken doğdu zaten ancak arayı kapatır dedi. 5 gün sonra da sağlık ocağında aşımız var bakalım orda kaç kg çıkacak merak ediyorum. Allahım bebişlerimize sağlık versin inşallah
Yaaa ciddi misin hadi hayırlısı inşallahBenm 2 cm açılma var canm çarşambadan beri inanılmaz bel ağrısı çekiyorum artık halim yok tükenmek üzereyim. Ama doktorum 39.haftayı bekleyelim salı çarşambaya kadr sabret suni sancı vermek istemiyorum dedi bekliyoruz bakalm.. Ama kızımda da böyle olmuştum 2cm açılma 10gün bel ağrısı kendi sancım gelmedi ama suni sancıyla çok kolay ve hemen doğum yapmıştım.. Bakalm bunda neler olacak
Ben zaten belim çok kötü olunca gittim yoksa bikaç gün daha sonraydı öyle olunca muayene etti canm 2cm var dedi 4cm olana kadar hastaneye almıyorlarmış bana öyle dediler 4ten sonra asıl doğum sancısı doğum başlıyormuşYaaa ciddi misin hadi hayırlısı inşallah
Nts de mi çıktı açılma yoksa muane de gördü doktor. az açılma olunca eve yollayıp bekle diyorlar mi ya hiç bilmiyorumben sanıyorum hemen doğum için alıyorlar
Benim ptesi tekrar kontrol var o zaman 39 oluyrz zaten bakalım ne diyecekler
Benim sancım bir kaç kez değil devamlı olarak 40 ile 50 arasında değişti. Dr sıkıntı yok dedi. Hareketlilik iyi suyu iyi dedi sezeryan için gün aldık ama aksilik olmazsa 3 hafta sonrayaDoktorunuz nereye yerleşmiş dedi acaba? Düzensiz sancılar benim de var ama bebek hala aşağı inmediği halde doktorum nerdeyse hastaneye yatıracak beni o kadar pimpirikli ki nst'de bikaç kez 40 ve üzeri çıktı diye hemen doğum kafasına girdi. Sizin kaç çıkıyor nst'de sancılarınız?
Canım ne kadar kafası büyük benimkine de bi ara 3 hafta önde kafa dedi doktor şimdi de önde gidiyor ama sezeryan demedi şimdilikKafa çapı haftasına göre ileri göründüğü için sezeryan ihtimali daha yüksek. Ama onu bile ben soruyorum da öğreniyorum. Ben de sezeryana bir tık daha yakındım ama yaparsın edersin gibi bir gaz görsem ikna edilebilecek gibiydim yaniNe olur ne olmaz diyerek sezeryan tarihi aldık, ki o da haftaya ama şöyle etraflıca kesin vajinal olmaz veya kesin sezeryan olacak diye konuşmadık. Bu kafayla vajinal olmaz gibi kesin bir şey dese, kendimi sezeryana hazırlayacağım ama o da yok. Böyle böyle herhalde sezeryan olacak zaten teşvik görmeyip kafası da büyük dendiği için cesaretim kırıldı, riske atmak istemem. Kudret hoca benimki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?