2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Canım ne durumdasın sen nasılsın. Sancı açılma var mı bişeyler

Benim hep vardi valla adet agrisi gibi doktorumda hic onemsemezdi 9 ay agri cektim desem yeridir:)

İlk kontrolü 7. Gün yaptırmıştık önceden.... Yeni anne olanlar sizi hangi gün kontrole çağırdılar?
Ertesi gün taburcu olmadan çocuk doktoru ilk kontrolü yaptı. Şeker tahlili ve işitme testleri yapıldı.
Sonra beşinci gün kontrole çağırdı. Bizim bu şekilde oldu

Evet onu da yaptı annem ama en iyisi yine lansinoh oldu
Benim de ilk üç gün fenaydı canım her defasında lansinoh sürdüm. Kesinlikle beni o krem kurtardı. 10 ml almıştım küçücük bir şey. Şuan kullanmıyorum hâlâ içinde epey var. Umarım çabucak geçer seninki de

Kızlar kontrolümüz vardı bugün Karan bey in. Kilo vermemiş şükür ama çok azcık almış doktor vermemesinin sevindirici olduğunu söyledi. Sarılık12 bu normal bişey yapmıyoruz bolca emzitmeye devam dedi. Göbek bağı daha düşmedi ama düşecek gibi dedi 10. Gün bugün doğalı. Saatte 1 gündüz emziriyorum akşam yatarken de 2-3 saatte bir kalkıyorum artık bu haftadan itibaren almaya başlayacak sonuçta erken doğdu zaten ancak arayı kapatır dedi. 5 gün sonra da sağlık ocağında aşımız var bakalım orda kaç kg çıkacak merak ediyorum. Allahım bebişlerimize sağlık versin inşallah

Hiç birşey yok bekliyorum iyiyim de şükür hiç gelmeye niyetli değil benim kız
Sen nasılsın
Benm 2 cm açılma var canm çarşambadan beri inanılmaz bel ağrısı çekiyorum artık halim yok tükenmek üzereyim. Ama doktorum 39.haftayı bekleyelim salı çarşambaya kadr sabret suni sancı vermek istemiyorum dedi bekliyoruz bakalm.. Ama kızımda da böyle olmuştum 2cm açılma 10gün bel ağrısı kendi sancım gelmedi ama suni sancıyla çok kolay ve hemen doğum yapmıştım.. Bakalm bunda neler olacak

MaşAllah size canım arkadaşım Çabucak toparlanıp yanına gelmeleri duasıyla gözün aydın olsun, bir değil iki miss kokulu
Kızlar ebeye doğum anında eşya veriyoruz ya neler veriyorduk, kontrol ediyorum da
Şu ince tülbent gibi olan beyaz üstlüklerin adı ne hatırlamıyorum ama ondan vardı benim pakette.
Sonra çıtçıtlı zıbın, alt üst takım, bone, eldiven, çorap, kalın battaniye.
Hepsini giydirmişlerdi..

Erken doğdu bizim oğlanlar canım, çok normal. Hızlı kapatacaklar arayı

Yaaa ciddi misin hadi hayırlısı inşallah
Nts de mi çıktı açılma yoksa muane de gördü doktor. az açılma olunca eve yollayıp bekle diyorlar mi ya hiç bilmiyorum ben sanıyorum hemen doğum için alıyorlar

Benim ptesi tekrar kontrol var o zaman 39 oluyrz zaten bakalım ne diyecekler

Ben zaten belim çok kötü olunca gittim yoksa bikaç gün daha sonraydı öyle olunca muayene etti canm 2cm var dedi 4cm olana kadar hastaneye almıyorlarmış bana öyle dediler 4ten sonra asıl doğum sancısı doğum başlıyormuş

Benim sancım bir kaç kez değil devamlı olarak 40 ile 50 arasında değişti. Dr sıkıntı yok dedi. Hareketlilik iyi suyu iyi dedi sezeryan için gün aldık ama aksilik olmazsa 3 hafta sonraya biraz ayakta kalmamla birlikte kasılmalar çok siklasiyor o yüzden daha önce mi olur bilemiyorum

Canım ne kadar kafası büyük benimkine de bi ara 3 hafta önde kafa dedi doktor şimdi de önde gidiyor ama sezeryan demedi şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…