2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Vitaminlerden hangileri bıraktırıyor doktorunuz?

Acaba yazmayı unutmuş olabilir mi ? Çünkü doğum sonrası da devam etmeyi öneriyorlar genelde
Öyle mi bilmiyorum ki hiç belki de unuttu olabilir ptesi kontrolüm var ben sorarım eğer veriliyorsa versin kullanayım. Teşekkür ederim söylediğin için ben boşverip geçiyorm yoksa

Amin sağolun doktorumun dediği sağlıklı olması önemli olan inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

sapphire_silk virgovirgo M mariatheresia kizlaar hepinizi tebrik ederiiim. Kavusmussunuz kuzularıniza çok çok çok sevindim iyi olmanıza. Hepinize kooocaman sariliyorum
Her şey çok daha guzel olacak inşallah hiç bir minik pürüzü kafanıza takmayın lütfen

Ben d bugün son kontrolüme gittim sancı yoktu zaten . 3050 Gr 51 cm çıktı ultrasonda, ben hep çok daha minik kalacak diye düşünüyordum. 30u için de net günümüzü belirledik. Son bir kaç gün.. çok heyecanlı ve stresliyim. Umarim bizim de guzel bir hikayemiz olur

Canımm benimde ilk sağmada 1 enjektör zorla çıkmıştı 2 saat sonra sağdım 2 enjektör çıktı ve 2 gün boyunca daha fazla çıkmadı 2 yada 1 çıkıyordu. Sıcak havlu koydum göğüslerime birde migrosta Maltana diye bir içecek var gazlı aslında ama bana hemşirenin biri önerdi onu ananaslı bulduk aldık 3 tane ondan içtim yarım saat falan arayla ondan sonra şükür sütüm hep vardı daha içmedim. Ama 3. Günde falan geldi sütüm. Doktorda zaten normal dedi

Kızlar burayı okudukça heyecan yapıyorum valla, benim de resmen karnım aşağı indi 2 gündür hissediyorum, nefes alıp vermem rahatladı, daha rahat yürüyebilmeye başladım, benim en büyük sıkıntım inanılmaz midem yanıyor, resmen gaviscon en iyi arkadaşım şu anda, sizler nasılsınız ?

Benim doktorum da henüz Doğumla ilgili bir şey söylemedi. Ben de ne istediğimi belirtmedim. Dediğin gibi normal istiyorsan şunları şunları yap falan gibi bir yol gösterme bekliyor insan. Ama zaten ben kafadan sezaryen olarak düşündüğüm için hiç sormadım. Yine de sorulsa belki farklı olabilirdi.
Ben son ayın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum, sürekli acıkıyor musun Kızlar 2 saatte bi acıkıyorum
Ben de sık acıkmaya başladım. Yalnız değilsin.
Benim de aşırı yanma yapıyor. Gaviscon ile hayata tutunuyorum.

Sağol canım bir enjektör benden de çıktı şimdi çok şükür inşallah devamı gelir tavsiyelerini de dikkate alacağım teşekkür ederim

Yok yok söylediler de ben sağlık ocaklarına güvenmediğim için onları da acıbadem de yaptırmayı düşünüyorum. Bebek doğduktan 15 gün sonra bir aşı yok takvimde de o yüzden dedim. Doğduğunda hepatit b var, onu o anda yaptılar zaten. Bundan sonraki ilk aşı 1. Ayın sonunda olacak. O anlamda sormuştum sana. Neyse sen bir git bakalım ne aşısı yapacaklarmış öğren de bize de söylersin

Hay maşallahh suya bayılıyorlar ya ne de olsa sudan geldiler valla muhteşem daha nolsun bi zahmet pırtlayıversin baby sparks a bende bakayım bi indireyim merak ettim. Çay meselesi nedir?
Rezene çayı ve kimyon çayı dediler canım. Gaz problemi için kullanılan çaylar bunlarmış. Aklında olsun

Öyle mi bilmiyorum ki hiç belki de unuttu olabilir ptesi kontrolüm var ben sorarım eğer veriliyorsa versin kullanayım. Teşekkür ederim söylediğin için ben boşverip geçiyorm yoksa
Kullanıyoruz canım. Ben ocean mummy ve demir ilacına devam ediyorum. D vit de var. Bunlara ek olarak 3. Ay da saç dökülmemiz olacakmış. Doktorum o zaman da biotin vericem sana dedi

Ptesi konuş mutlaka doktorunla

Offf minnoşun altı pişmiş. Her emzirme öncesi bezini değiştiriyorum. Hatta bazen emzirirken yaptığını duyup emzirme sonrası da değiştiriyorum ama pişik olmuş yine de

Doktora gittiğimizde sudocrem kullanayım mı eğer pişerse demiştim, içeriğinde çok çinko old için onu önermemişti. Pişikte hangi kremi kullanacağız peki? Gidip şimdi eczaneden alasım var yaa o kadar üzüldüm

Doğum olur olmaz gaviscon ile ilişkim bitti biri evde biri okulda şişeden dikliyordum kafama valla

virgovirgo canım süt için hipp marka rezene karışımlı bir süt artırıcı çay var günde iki üç fincan ondan içiyorum ben.
Ne zaman sıcağa yakın ılık duş alsam süt artıyor aklında bulunsun.. Zaten BUKITOKI cim de söylemiş sıcak havlu ile sararsan yine sütün artar malum her zaman banyo yapamıyoruz. Bir de doktorum bestlak marka damla yazdı onu kullanıyorum. Endişe etme sütün bir anda gelecek sen bile şaşıracaksın

Doğal kantaron yağı duydum denesen mi acaba canım? İva nature marka benim pişik kremi, şimdilik idare eder bakalım inşallah pişik olmaz bebem

Canım çok teşekkür ederim hepsini deneyeceğim

Pişik olduktan sonra pişik engelleyici kremler cok etkili olmuyor. Direk iyileştirmeye yönelik birşey kullanmak gerek. Eczaneden trosyd yada travazol gibi birşey alabilirsin doktoruna danışıp.
Oğlum pişik olduktan sonra sudocrem vs artık etki etmiyordu bu tarz kremler sürüyordum iyileşsin diye mecburen.
Birde desitin in mor olanı var oda pişik sonrası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…