2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar şimdi ben doğum iznine ayrıldığım tarihe göre 30 martta doğum olması gerekiyor ya olmazsa bu durumda kurumumu arayacağım yoksa tekrar rapor mu almam gerekiyor, doğum olmadı diye

Kızımda 3 ay pişik ile uğraşmıştık. Bizdeki laktoz inteloransından kaynaklıymış test sonucu çıktı. Damla kullandık emzirmeden önce çok şükür hemen toparladı. Her bezi kakalıydı. Ama normal zamanlardaki pişik için oksizinc %40 lık ve desitin mor iyiydi. Oksizinc hemen toparlıyor. Desitin de önleyici gibi sürüyordum.

Bu regl ağrısı bel ağrısı ve kasik baskısı ne zaman bitecek birde saçma kuruntularim tabii.Gecmeyen siyetik ağrım cabası.Hem dogsun istiyorum hem doğmasın allak bullak oldum.
Her bir belirtm ve ruh halim şu anda tam olarak ben bazen altta bir batma oluyo aniden of.. regl agrısı sureklı bel sırt.. allah yardımcımız olsun ben de hem doğsun hem de daha dursun diyorum kafayı yicem

Kızlar şimdi ben doğum iznine ayrıldığım tarihe göre 30 martta doğum olması gerekiyor ya olmazsa bu durumda kurumumu arayacağım yoksa tekrar rapor mu almam gerekiyor, doğum olmadı diye
Bana idarem doğum önce olunca izni aktarabiliyoruz demişti ama doğumun geç olabileceği ihtimalini hiç konuşmadık

Birinde doktorum 4 kilo 800 gr normal doğum yaptırdığını söylemişti hatta bebeği falanda gösterdi bi kaç ay önceydi. Hatta bebek 5 kiloyu geçer diye suni sancı vermişler bence yaparsın inşallah kendini korkutma

Haftaya pazartesi gününü aldık değişiklik olmazsa eğer. Evet ben hemşireler ve bir ebe ile görüştüm. Bebek için 4 kat takım, 15-20 adet bez, birer kalın ve orta kalın ve 2 ince battaniye; anne için ise 1 gecelik, 1 pijama ve sabahlık getirmenin iyi olacağını söylediler. Depend getirmemize gerek yokmuş orada kaldığımız sürece onlar veriyorlarmış ama ben yine de yanıma koydum. Mama ve biberon kesinlikle getirmeyin dedi konuştuğum ebe, çok mama verme taraftarı değillermiş ama ihtiyaç duyulursa mama ve süt sağma makinesi onlar temin ediyormuş.

Doğumlarımız da benzer zamanda olacak desene o zaman. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Çok sağol verdiğin bilgiler için Benim zaten çantada bunlar hep vardı ama süt sağma makinemi de getirmeyi düşünüyordum. Biz bi de odayı süslemeyi düşünüyoruz o tarz şeylerle ilgili bi kısıtlama yoktur heralde dimi

"Doğumun beklenen tarihten sonra gerçekleşmesi halinde, fazladan geçen süreler doğum sonrası analık izni süresinden düşülmeyecektir." diye bir madde var, bana haber vermeye gerek yok gibi geldi, ne de olsa izin süresinde uzamaya sebep olmayacak.

Ya dün ve bugün ayağım şişti, gece altına yastık koymuştum sabah inmiş gibiydi. Şimdi patiğimi çıkardım da wall-e'deki tombul karakterler gibi olmuş Sabahları parmak eklemlerim de ağrıyor, halim fena

Tarihimiz aynıymış ben de yarın gideceğim kontrole. Her gün hurma yiyorum erken gelsin 40 i beklemesin diye valla benimki de bildiğin ağzımda. Neredeyse ağzımdan cikacak bu hareketleri ben de deneyeyim. Ama bunlar doğum başlasın diye mi yoksa doğumu kolaylaştıran hareketler mi acaba? Neyse deneyeyim yine. Valla benimki kaburgami tekmeliyor sürekli. İnşallah Max 2 haftaya gelir diyorum. Doktorum tam 15 inde Amerika'ya gidecekmis. O gitmeden gelse iyiydi

Ben onu sormadım; ama bazı odaların kapılarında kapı süsü vardı; o yüzden sanmıyorum yasak olsun. Sadece kendi organizasyon şirketleri olduğu için dışarıdan organizasyon şirketine izin verilmiyormuş diye duymuştum ama dediğim gibi birebir hastaneden teyit almadım. İlk süt koyu kıvamlı olduğu için hastane tipi makineler daha iyi çekiyormuş diye duymuştum. Yine de ne olur ne olmaz içimize sinmezse diye ben de kendi süt sağma makinemi hazırda bulunduracağım ihtiyaç duyarsam eşim sonradan getirir diye düşündüm.

Doğurursun demiş canım, inşallah öyle de olur. Benim öyle değildi ona rağmen sezeryan günü yine de alt muayene yaptı sezeryan daha uygun demişti. Yaa o an gelince inşallah çok rahat olur

Doğurursun demiş canım, inşallah öyle de olur. Benim öyle değildi ona rağmen sezeryan günü yine de alt muayene yaptı sezeryan daha uygun demişti. Yaa o an gelince inşallah çok rahat olur
Ya bu çatı muayenesinden ne anlıyorlar ki farklı farklı mi herkesin ki ne bilim bana tuhaf geliyor

Her bir belirtm ve ruh halim şu anda tam olarak ben bazen altta bir batma oluyo aniden of.. regl agrısı sureklı bel sırt.. allah yardımcımız olsun ben de hem doğsun hem de daha dursun diyorum kafayı yicem
Aynen ağrı sızı olmasın aylarca dursun. Ablam da ağrı gelince yatma diyor ya bende
geçsin diye uzanıyorum.Dogmaktan vaz geçecek çocuk sjsisdsjsd:)

36 haftalık muayenemde bebek 3 hafta geride çıktı. Daha önceki muayenelerde 10 gündü. 38. haftanın bitişine sezaryen günü verdi doktorum. 2 haftaya kadar sorun yok yazmışlar hep. 3 hafta çok mu büyük sıkıntı olur. Yaşayan duyan bilen var mı

Kizlar nasipse carsamba gunu sezaryen olucam bu sut yapiyo denilen seyleri ben dogumdan once tuketsem nolur mesela bugunden baslasam rezene dereotu komposto falan
Faydasını görürsün İnşaallah canim doğum dan sonra göğüslerini bebiş ve pompa ile bol bil uyar birde ılık duş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…