- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.781
Eğer 3 hafta geride doğacaksa ki USG ölçüleri kesin sonuç vermiyor en az 35 haftalık gibi doğmuş olur.Oglum 34 de doğdu ve küveze girmedi.Sen hep iyi şeyler olacağına inan.36 haftalık muayenemde bebek 3 hafta geride çıktı. Daha önceki muayenelerde 10 gündü. 38. haftanın bitişine sezaryen günü verdi doktorum. 2 haftaya kadar sorun yok yazmışlar hep. 3 hafta çok mu büyük sıkıntı olur. Yaşayan duyan bilen var mı
İnşallah. Bir de bugün aaaa hiç büyümemiş diye bir yorum aldım bugün. İyice canım sıkıldı.Eğer 3 hafta geride doğacaksa ki USG ölçüleri kesin sonuç vermiyor en az 35 haftalık gibi doğmuş olur.Oglum 34 de doğdu ve küveze girmedi.Sen hep iyi şeyler olacağına inan.
İnsanlar konuşur siz içinize sineni kabul edin herkesin kendi doğrusu vardırİnşallah. Bir de bugün aaaa hiç büyümemiş diye bir yorum aldım bugün. İyice canım sıkıldı.
O konuda ben biraz israrciyim sanırımAyy şimdi zaten 38deymişsiniz 40-41'e kadar niye bekliyo sezeryan için hiç anlamadım. Normalde 38-39 en ideal süre olarak geçiyor sezeryan için. Sancılarınız da varmış o zamana kadar kendiliğinden gelme ihtimalini hiç düşünmüyo mu doktorlar ya
Bu sonda kullandığım 3 ilaç vardı devit vitamin magnezyum ve kan, bittiğini söyledim tamam dedi ve vermedi yeniden
Bana da doğumdan sonra 3 ay daha devam edilecek dendi.Acaba yazmayı unutmuş olabilir mi ? Çünkü doğum sonrası da devam etmeyi öneriyorlar genelde
Ben yarın sorcam ya bakalım ne dicekBana da doğumdan sonra 3 ay daha devam edilecek dendi.
Bana da doğumdan sonra 3 ay daha devam edilecek dendi.
Amin inşallahDoğumlarımız da benzer zamanda olacak desene o zaman. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin
olsa doktor zaten hemen alalım vs der canını sıkma suan doğsa yaşıcak allahın ıznıyle zaten büyümüş artık o yüzden ha biraz küvezde kalmış ha normal doğmuş ne olursaa olsun her türlü onun için iyi olan olsun, sıkma canını hepsının farklı bir sorunu oluyor dogunca zaten hızla kilo alıp toprlar suanda oraya giden onu besleyen damarlarla alakalı benımkıde 4-5 gün geri geliyo bazen yetısıyo sonra gene gerilşyo sebebnınj hıc bılmıyorum sorgulamıyorım da artık36 haftalık muayenemde bebek 3 hafta geride çıktı. Daha önceki muayenelerde 10 gündü. 38. haftanın bitişine sezaryen günü verdi doktorum. 2 haftaya kadar sorun yok yazmışlar hep. 3 hafta çok mu büyük sıkıntı olur. Yaşayan duyan bilen var mı
Kısa sürede toparlanıp kavuşursunuz inşallah Canım nasıl çabuk toparlayacaklar Allah’ın izniyle göreceksin bak sende güçlü ol hemen kavuşun mis kokulularınaCanım benim oğullarımın ikisini de küveze aldılar, birinin ciğerler sağlam ama kilosu az, büyük olanın da biraz solunum sıkıntısı varmış. Odada boş boş oturmak üzücü evet ama daha güvenilir ellerdeler, herşeyleri takip altında ve güzelce besleniyorlar. Bana hastane tipi süt sağma makinası getirdiler elimle daha çok süt çıkıyor ama olsun göğüsler uyarılsın diye sağıyorum. Öyle güzeller, öyle minikler ki, kızımdan başkasını sevebilir miyim diyodum ama ilk dokunduğum an aşk sarhoşu oldum resmen birazdan yine yoğun bakıma girip bakmaya çalışacağız çok heyecanlıyıminsallah bi an önce toparlayıp kucağımıza kavuşurşar sağlıkla
İlk Doğumumda bilinçsizdim ilaçlara devam etmedim ve sorgulamadım ama doktoruma sordum Doğumdan sonra devam etmeyi öneriyorum dedi bende devam edeceğim çok faydalı olacağını düşünüyorum kızımda saçlarım çok döküldü güçsüz kaldım aşırı zayıfladım bence kullanmak çok önemliÖyle mi bilmiyorum ki hiç belki de unuttu olabilir ptesi kontrolüm var ben sorarım eğer veriliyorsa versin kullanayım. Teşekkür ederim söylediğin için ben boşverip geçiyorm yoksa
Geçmiş olsun miniğe ben kızımda Nivea kullandım oğlumda aynısını aldım çok faydasını görmüştüm inşallah yine işe yarar bi bak istersen CanımOfff minnoşun altı pişmiş. Her emzirme öncesi bezini değiştiriyorum. Hatta bazen emzirirken yaptığını duyup emzirme sonrası da değiştiriyorum ama pişik olmuş yine de
Doktora gittiğimizde sudocrem kullanayım mı eğer pişerse demiştim, içeriğinde çok çinko old için onu önermemişti. Pişikte hangi kremi kullanacağız peki? Gidip şimdi eczaneden alasım var yaa o kadar üzüldüm
Hayır canım olur mu öyle şey ben de mesela 37 yerine 35 te ayrıldım. 16 haftalık yasak doğum izni ayrıldığım anda devreye girmiş oldu. Artık bu saatten sonra ister yarın doğur ister 1 ay sonra doğur farketmez. İzne çıktığın andan itibaren 16 hafta sayıcaksınKızlar şimdi ben doğum iznine ayrıldığım tarihe göre 30 martta doğum olması gerekiyor ya olmazsa bu durumda kurumumu arayacağım yoksa tekrar rapor mu almam gerekiyor, doğum olmadı diye
Bebeğe giden kan da bebeğin suyu da iyiymiş. Ama fark gittikçe açıldı işte. Sağlıkla kucağıma alsam kilosunu dert etmem artık.Bi terslik
olsa doktor zaten hemen alalım vs der canını sıkma suan doğsa yaşıcak allahın ıznıyle zaten büyümüş artık o yüzden ha biraz küvezde kalmış ha normal doğmuş ne olursaa olsun her türlü onun için iyi olan olsun, sıkma canını hepsının farklı bir sorunu oluyor dogunca zaten hızla kilo alıp toprlar suanda oraya giden onu besleyen damarlarla alakalı benımkıde 4-5 gün geri geliyo bazen yetısıyo sonra gene gerilşyo sebebnınj hıc bılmıyorum sorgulamıyorım da artık
Bir kaç gün sonra bir daha bakarsınHamilelikte aldığım 11 kg’ın doğumdan sonra yalnızca 4 kg’nın gitmiş olması.Görüntüde pek kilo almışım gibi de durmuyor o zaman bu 7 kg nerede?
1 ay geçsin tam verirsin hepsiniBir kaç gün sonra bir daha bakarsın
Keşke o kadar kolay olsaydı doğurmakGünaydın kızlar, ne güzel doğumlar başladı grubumuzda insan heyecan yapıyor. Bende gelen giden yok ama annem karnin düşmüş diyor, regl ağrısı gibi karnim ağrıyor su an mesela. Ne zaman gercek sanci başlar, gercek olduğunu ayirt edebilir miyim acabaya ayırt edemezsem de hastaneye yetisemezsem, evde pirt diye doğarsa falan, korkuyom
Günaydın. Bu regl ağrısı 2 gündür bende de çok oluyor belime vuruyor resmen. Ben de su için aynısını düşünüyorumGünaydın kızlar, ne güzel doğumlar başladı grubumuzda insan heyecan yapıyor. Bende gelen giden yok ama annem karnin düşmüş diyor, regl ağrısı gibi karnim ağrıyor su an mesela. Ne zaman gercek sanci başlar, gercek olduğunu ayirt edebilir miyim acabaya ayırt edemezsem de hastaneye yetisemezsem, evde pirt diye doğarsa falan, korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?