2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Canim ödem için muhakkak doktorunu bilgilendir tansiyonlar nasil

Canım Allah razı olsun annenden hareketlere takılma azalıyor son haftalarda, 2 saatte bir hareketi olsun ama sezeryandı senin demi tadını çıkar 2 haftanın yoksa topta zıpla bize dinlenmede yasak
Vallahi oyle kadin atom karinca gibi yorulmuyor tek basina herseyimi halletti sezeryan olcam canim ben 14-15 nisan gibi dedi doktorum valla hic totomu kaldirasim yok 2 hafta
Canim ödem için muhakkak doktorunu bilgilendir tansiyonlar nasil
soyledim canim normal diyor artik tansiyonum ilacla falan 13/8 civarinda daha ustunu gormedim ilacin dozunu artirdiktan sonra ama odem felaket ellerimi yumruk yapamiyorum artik

Selam kızlar. Doğum yapan arkadaşlara sorum olacak. Hastanede hemen süt sağmaya başlanıyor mu? Elektrikli süt sağma makinesi aldım. Götüreyim mi?
Ben koyacağım çantaya. Arkadaşım hastaneden verilenlerin uçlarının sert olabileceğini söyledi çok can acıtıyormuş. Bendeki silikon yumuşak uçlu. Dursun bi köşede

Aman bence de boşver ya hele bi de kafa büyüklüğü gibi bi durum varsa hiç aklını bulandırma. Aldığın tarihe göre herşeyinle güzelce hazırlanıp gitmek en iyisi. Hangi günü almıştınız? Bir de kadın doğum katına hiç çıktınız mı ben doğumdan önce bi çıkıp ordaki doğum hemşireleriyle bi görüşüyüm istiyorum. Gelirken yanımızda neyi getirelim neyi getirmeyelim vs

Selam kızlar. Doğum yapan arkadaşlara sorum olacak. Hastanede hemen süt sağmaya başlanıyor mu? Elektrikli süt sağma makinesi aldım. Götüreyim mi?
Canım hastanede veriyorlar zaten. Ben de aldım ama ebem bana psikolojik olarak sütünün gelmeyeceğini buna ihtiyacın olacağını düşündüreceğinden yanına emzik biberon süt sağma makinesi alma gerek görülürse hastane zaten destek sağlıyor dedi.

Ayy şimdi zaten 38deymişsiniz 40-41'e kadar niye bekliyo sezeryan için hiç anlamadım. Normalde 38-39 en ideal süre olarak geçiyor sezeryan için. Sancılarınız da varmış o zamana kadar kendiliğinden gelme ihtimalini hiç düşünmüyo mu doktorlar ya

Benim eller ayaklar da aynı hatta ben 15 gündür sabahları kalkınca ellerimi kapatamıyorum balon gibi şiş oluyor. Tansiyonum da yok ama nerden oluyo bu kadar ödem hiç anlamıyorum gerçekten

Temizlik anlayışı max bu zaten doktor eşime artık acıma her seyi yapsın bu saatten sonra dediğinde kulaklarını kapatmak istedim eşimin dün eve gelsin bi saat banyo temizledim sonra doğrulamadım gece ağrıdan uyuyamadım temizlik bizim neyimize

Bebek hala yukarda mı senin ya 37. hafta olmasına rağmen :/ Ben de dört gözle inmesini bekliyorum biraz midem ciğerlerim rahat etsin diye gün sayıyordum 37de kesin iner diye. Şimdi seni okuyunca moralım bozuldu valla

Ayy darısı başıma benim de bi inseydi artık.. Mide yanmasından ölücem ben de elimden gaviscon şişesi düşmüyor. Bebek aşağı içince biraz olsun rahatlar midem diye umuyodum öyle olmuyor mu yoksa :/

Bu regl ağrısı bel ağrısı ve kasik baskısı ne zaman bitecek birde saçma kuruntularim tabii.Gecmeyen siyetik ağrım cabası.Hem dogsun istiyorum hem doğmasın allak bullak oldum.

Haftamız, günümüz sizle tamamen aynıymış. Bana da perşembe ve cuma ciğer geliştirici iğne yapıldı nst'de sancılar çıkıyo diye. Heralde nisanın ilk ya da ikinci haftasına olacak benim sezeryan. Size iğne yapılmasının sebebi neydi?

Kızlar hipp anne çayı ve bestlak damla kullananlar yada kullanmayı düşünenler sezeryan sonrasında mı başladınız/başlayacaksınız??

Bebek hala yukarda mı senin ya 37. hafta olmasına rağmen :/ Ben de dört gözle inmesini bekliyorum biraz midem ciğerlerim rahat etsin diye gün sayıyordum 37de kesin iner diye. Şimdi seni okuyunca moralım bozuldu valla
Valla baya yukarıda doktor kasıklarımı gösterdi bak buralar bomboş dedi idrar kesemi gösterdi şekli henüz bozulmamış bile dedi. Benim yüzüm bi düştü sonra dedi ki bu aşağı inme olayı bi saat içinde de olabilir haftalarda sürebilir bebeğe bağlı dedi. Ama ben şimdiden üç haftaya alıştırmaya çalışıyorum kendimi

Gel sarılalım benim 40 a 3 gün var

Oğlumu 40+3 te doğurdum. Hiçbir belirti yoktu. Beklesem 42 yı de bulurdu

Benim sezeryan olacak zaten, normal süreç başlasa ne yaparım bilemiyorum şuanda. Ona rağmen yapayım bir şeyler istedim ama mahvetti beni

Kızlar hipp anne çayı ve bestlak damla kullananlar yada kullanmayı düşünenler sezeryan sonrasında mı başladınız/başlayacaksınız??
Ben çantama bestlak koydum bir de ins bir gün öncesinden dut incir kayısı hoşaf yapıp blender yapıp çantama koyacağım dogumdan sonra damlaya başlamak istiyorum Allah izin verirse

Ay senin hakkındır o zaman yat kardeşim son yatmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…