- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.721
Canim ödem için muhakkak doktorunu bilgilendir tansiyonlar nasilGunaydin kizlar 2 gundur bizim evde hunharca bu temizlik var hic bakamadim buraya. Bebisler gelmis hosgelmisler hepsi cok cok sagliklidirlar inallahÖdem feci derecede beni rahatsiz etmeye basladi artik sabahlari yataktan balon gibi uyaniyorum gun icinde biraz daha rahatliyor. Karnim baya baya asagi indi, nefes alabiliyorum artik kaburgalarima da baski yapmiyor. Bebegin hareketlerine cok ciddi bi azalma mevcut ama bazen kafama takiyorum biraz bunu durtuyorum falan uyandiriyorum cocugumu. Anam anam garip anam temizlikci bulamadim diye geldi oruc oruc tum evimi temizledi bende dun biraz kiyamadim yardim edeyim dedim ama suan bel agrisindan ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum bizden gecmis kizlar dogurana kadar malak gibi yatmayi dusunuyorum yemek dahi yapmiycam son 2 haftanin tadini ciksrtcam
Vallahi oyle kadin atom karinca gibi yorulmuyor tek basina herseyimi hallettiCanım Allah razı olsun annendenhareketlere takılma azalıyor son haftalarda, 2 saatte bir hareketi olsun ama sezeryandı senin demi tadını çıkar 2 haftanın yoksa topta zıpla bize dinlenmede yasak
soyledim canim normal diyor artik tansiyonum ilacla falan 13/8 civarinda daha ustunu gormedim ilacin dozunu artirdiktan sonra ama odem felaket ellerimi yumruk yapamiyorum artikCanim ödem için muhakkak doktorunu bilgilendir tansiyonlar nasil
Ben koyacağım çantaya. Arkadaşım hastaneden verilenlerin uçlarının sert olabileceğini söyledi çok can acıtıyormuş. Bendeki silikon yumuşak uçlu. Dursun bi köşedeSelam kızlar. Doğum yapan arkadaşlara sorum olacak. Hastanede hemen süt sağmaya başlanıyor mu? Elektrikli süt sağma makinesi aldım. Götüreyim mi?
Aman bence de boşver ya hele bi de kafa büyüklüğü gibi bi durum varsa hiç aklını bulandırma. Aldığın tarihe göre herşeyinle güzelce hazırlanıp gitmek en iyisi. Hangi günü almıştınız? Bir de kadın doğum katına hiç çıktınız mı ben doğumdan önce bi çıkıp ordaki doğum hemşireleriyle bi görüşüyüm istiyorum. Gelirken yanımızda neyi getirelim neyi getirmeyelim vsKafa çapı haftasına göre ileri göründüğü için sezeryan ihtimali daha yüksek. Ama onu bile ben soruyorum da öğreniyorum. Ben de sezeryana bir tık daha yakındım ama yaparsın edersin gibi bir gaz görsem ikna edilebilecek gibiydim yaniNe olur ne olmaz diyerek sezeryan tarihi aldık, ki o da haftaya ama şöyle etraflıca kesin vajinal olmaz veya kesin sezeryan olacak diye konuşmadık. Bu kafayla vajinal olmaz gibi kesin bir şey dese, kendimi sezeryana hazırlayacağım ama o da yok. Böyle böyle herhalde sezeryan olacak zaten teşvik görmeyip kafası da büyük dendiği için cesaretim kırıldı, riske atmak istemem. Kudret hoca benimki de.
Ah cağnııım sen nasıl dayandın oralara kadarGel sarılalımbenim 40 a 3 gün var
Canım hastanede veriyorlar zaten. Ben de aldım ama ebem bana psikolojik olarak sütünün gelmeyeceğini buna ihtiyacın olacağını düşündüreceğinden yanına emzik biberon süt sağma makinesi alma gerek görülürse hastane zaten destek sağlıyor dedi.Selam kızlar. Doğum yapan arkadaşlara sorum olacak. Hastanede hemen süt sağmaya başlanıyor mu? Elektrikli süt sağma makinesi aldım. Götüreyim mi?
Ayy şimdi zaten 38deymişsiniz 40-41'e kadar niye bekliyo sezeryan için hiç anlamadım. Normalde 38-39 en ideal süre olarak geçiyor sezeryan için. Sancılarınız da varmış o zamana kadar kendiliğinden gelme ihtimalini hiç düşünmüyo mu doktorlar yaBenim sancım bir kaç kez değil devamlı olarak 40 ile 50 arasında değişti. Dr sıkıntı yok dedi. Hareketlilik iyi suyu iyi dedi sezeryan için gün aldık ama aksilik olmazsa 3 hafta sonrayabiraz ayakta kalmamla birlikte kasılmalar çok siklasiyor o yüzden daha önce mi olur bilemiyorum
Benim eller ayaklar da aynı hatta ben 15 gündür sabahları kalkınca ellerimi kapatamıyorum balon gibi şiş oluyor. Tansiyonum da yok ama nerden oluyo bu kadar ödem hiç anlamıyorum gerçektenVallahi oyle kadin atom karinca gibi yorulmuyor tek basina herseyimi hallettisezeryan olcam canim ben 14-15 nisan gibi dedi doktorum valla hic totomu kaldirasim yok 2 hafta
soyledim canim normal diyor artik tansiyonum ilacla falan 13/8 civarinda daha ustunu gormedim ilacin dozunu artirdiktan sonra ama odem felaket ellerimi yumruk yapamiyorum artik
Temizlik anlayışı max bu zatenŞu ara ilaçları ihmal ettim ondan sanırım. Dur alayım hemen cnaım. Dün az temizlik yapayım dedim yaptığımda kanepe koltuk süpürmekyerleri zaten ben süpürmedim. Ondan mı oldu bilmiyorum ama çok canım acıyor. Salıyı beklemeden gelmeye kalkmaz İnşallah
Bebek hala yukarda mı senin ya 37. hafta olmasına rağmen :/ Ben de dört gözle inmesini bekliyorum biraz midem ciğerlerim rahat etsin diye gün sayıyordum 37de kesin iner diye. Şimdi seni okuyunca moralım bozuldu vallaSelam kızlar dün kontrole gittim 37.haftadayım 3050 de 52 cm ölçtü. Bebişin keyfi yerinde üç haftaya ancak gelir bence dedi doktorum. Normal istiyorsan bu saatten sonra kendine acıma hergün yürü Squat yap yer sil pilates topu ile bazı hareketler gösterdi onları yap dedi en etkili olanı da eşin çapraz şekilde ellerinden tutsun sen Squat pozisyonunda çömelip vücudunu sal yukarı aşağı dedi. Sancı 0 hala ağzımda bebe. Bu siyatik ağrıyı sordum bendeki de o sanırım. Pelvik taban kasları için bi kaç hareket gösterdi. Erken bebesi gelenlere özeniyorum40 a kadar beklemek zulüm gibi geliyor ama buna da şükür. hayırlı zamanda gelsin herkesin bebesi sağlıkla inşallah. Kan değerlerim biraz düşük genetik olarak 9-10 arası hep kan ilacı dışında doğal pekmez limon da yapıyorum ama başka bi önerisi olan var mıdır
Ayy darısı başıma benim de bi inseydi artık.. Mide yanmasından ölücem ben de elimden gaviscon şişesi düşmüyor. Bebek aşağı içince biraz olsun rahatlar midem diye umuyodum öyle olmuyor mu yoksa :/Kızlar burayı okudukça heyecan yapıyorum valla, benim de resmen karnım aşağı indi 2 gündür hissediyorum, nefes alıp vermem rahatladı, daha rahat yürüyebilmeye başladım, benim en büyük sıkıntım inanılmaz midem yanıyor, resmen gaviscon en iyi arkadaşım şu anda, sizler nasılsınız ?
Haftamız, günümüz sizle tamamen aynıymış. Bana da perşembe ve cuma ciğer geliştirici iğne yapıldı nst'de sancılar çıkıyo diye. Heralde nisanın ilk ya da ikinci haftasına olacak benim sezeryan. Size iğne yapılmasının sebebi neydi?benim bebeğimde ilk zamanlarda kiloyu fazla alıyordu son 1 buçuk ayda 500 gram anca aldı doktorum aman Zeynep hanım kilolu çocuk doğurma yarışmasında değiliz diye şaka bile yapmıştı şimdi erken olma riskine karşı ciğer geliştirici yaptırdı sizde takılmayın sağlıklı olsun yeter
Valla baya yukarıdaBebek hala yukarda mı senin ya 37. hafta olmasına rağmen :/ Ben de dört gözle inmesini bekliyorum biraz midem ciğerlerim rahat etsin diye gün sayıyordum 37de kesin iner diye. Şimdi seni okuyunca moralım bozuldu valla
Gel sarılalımbenim 40 a 3 gün var
Benim sezeryan olacak zaten, normal süreç başlasa ne yaparım bilemiyorum şuanda. Ona rağmen yapayım bir şeyler istedim ama mahvetti beniTemizlik anlayışı max bu zatendoktor eşime artık acıma her seyi yapsın bu saatten sonra dediğinde kulaklarını kapatmak istedim eşimin dün eve gelsin bi saat banyo temizledim sonra doğrulamadım gece ağrıdan uyuyamadım temizlik bizim neyimize
Ben çantama bestlak koydum bir de ins bir gün öncesinden dut incir kayısı hoşaf yapıp blender yapıp çantama koyacağım dogumdan sonra damlaya başlamak istiyorum Allah izin verirseKızlar hipp anne çayı ve bestlak damla kullananlar yada kullanmayı düşünenler sezeryan sonrasında mı başladınız/başlayacaksınız??
Ay senin hakkındır o zaman yat kardeşim son yatmalarVallahi oyle kadin atom karinca gibi yorulmuyor tek basina herseyimi hallettisezeryan olcam canim ben 14-15 nisan gibi dedi doktorum valla hic totomu kaldirasim yok 2 hafta
soyledim canim normal diyor artik tansiyonum ilacla falan 13/8 civarinda daha ustunu gormedim ilacin dozunu artirdiktan sonra ama odem felaket ellerimi yumruk yapamiyorum artik
Ay vallahi bu hafta gün işi yeni başlamış diyor annem bilmiyor kendinin kini ama günümü doldurmuştum diyorAh cağnııım sen nasıl dayandın oralara kadarbizim sülalede herkes max 38 de doğurmuş doktor 41 e kadar bekleriz deyince bi öküz oturdu bağrıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?