- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.241
Benim diğer haftalara göre bu hafta azaldı canım. Normalde saat başı hareket ederdi muhakkak. Şuan üç saatte bir falan nazlı nazlı bi minimal hareket görüyorum o da arkadaşların dediği gibi poposunu falan ittiriyor sağa dola dönme gibiKızlar hareketler azaldı mı bebeğin 38-39 larda olanlarda özellikle
5x2 çişli bez oluyor bizdeÇok şüküro acemilik anneliğin ilk adımları çok çok normal
Emdikten hemen sonra sık sık aranmıyorsa ya da yaklaşık 3 saate bir yarım ya da 1 margarin kadar olacak şekilde çişli bez sayısı günlük 5 civarıysa her türlü doyuyordur ki sen de net hissedersin.
Sarılık için de senin demir içerikli beslenmene dikkat etmen ve bol emzirmen etkiler. Emzirmede sorun olacağını sanmam ama sen kalsiyum ve kafeinle öncesi sonrasına 2 saat koyarak hatta hızlı emilsin diye C vitamini ile pekmez, yeşillik vs beslenmene dikkat et bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Hafif de olsa sarılığı geçirmeyen çocuk yoktur benceo konuda rahat ol.
Ay demek ki normal canım ya annelik evhamlılık resmenBenim diğer haftalara göre bu hafta azaldı canım. Normalde saat başı hareket ederdi muhakkak. Şuan üç saatte bir falan nazlı nazlı bi minimal hareket görüyorum
Bu resmen benim oğlanBebekler ilk doğduğunda kendini anne karnında hissetmeye devam ederler onun için sürekli uyurlar. Emerken uyumaları da çok normal, 2.5 - 3 saat üstü uyutmamaya çalışabilirsin. Bu çok zor biliyorumÇorap çıkarma, bezini açma taktiklerini deneyebilirsin. Tüm anneler bebekleri için en iyisidir. Gebelikte ruh verilirken bebekler annelerini seçer derler. Seni seçtiğine göre O'nun için en iyisi sensin rahat ol
Şu an hormon değişiminden bunları düşünmen de çok normal, için rahat olsun yeni doğum yapmış her anne böyle hissediyor. Ne kadar güçlü olursak olalım.Zamanla çok daha iyi hissedeceksin
Yanında olup sana sarılmak isterdim.
Pazar günü için benimde planım buPazar günümü kişisel bakımla geçirmeyi planlıyorum. Sonra da dinlenirim güzelce.gecesinde güzel bir uykuya dalabilsek keşke
sabah 7de hastanede olacağım.8 buçuk civarı yaparız dedi dr. Seninki belli mi?
Öyleyse sıkıntı yok bence az çok hepimizin aynıYa doktor sonradan ultrasonda hareketleri çok iyi ciğerleri hareketli desede
Başta nst de hareketsiz çıktı ya
Nişan şeffaf kırmızı ve kahve şeklinde geliyormuş Canım ama sakın ol lütfen çünkü nişan gelir gelemez Doğum başlamıyor tecrübe le sabit ben nişanla gittim ama bilmiyordum hemencecik basılamayacağını doktoruna dasın ve panik olma nişandan sonra iki hafta bile oluyormus başlamadığıKızlar az önce lavaboda kahverengi akinti geldi, çözemedim ne olduğunu. Nişan olabilir mi acaba kalbim ağzımdan çıkacak
Canım normal yeri daraldı o yüzdem hareketler azalıyor ama takipte kal endişelenme Allah’ın izniyle Şafak aydınlık AZ kaldı büyük bulışmauaYok kız 3.5 tan sonra almadı baksana 10-15 gündür aynı kiloda M Masia
Ya doktor sonradan ultrasonda hareketleri çok iyi ciğerleri hareketli desede
Taktım bunu kafaya şimdi
Ama hareketleri gerçekten azaldı yani
Hıçkırık azaldı
Kıpırtı azaldı
Bi lokma yerdim kıpır kıpır olurdu
Şimdi tembel tembel yatıyor
Ama 2 saatte hareket var
Ama sizde benzer şeylerden bahsediyorsunuz sanırım normal
Aa iyi fikir bi süre kendmzw cok bakamıycaZ gibi, son günü öyle gecirmek hem iyi hissettrr hemde bi kaç haftayı kurtarırPazar günümü kişisel bakımla geçirmeyi planlıyorum. Sonra da dinlenirim güzelce.gecesinde güzel bir uykuya dalabilsek keşke
sabah 7de hastanede olacağım.8 buçuk civarı yaparız dedi dr. Seninki belli mi?
Adet ağrısı gibi ağrı bastırdı lavaboda, akabinde bu akıntı geldi. Simdilik yattim bekliyorum bakalim ne olacak.Nişan şeffaf kırmızı ve kahve şeklinde geliyormuş Canım ama sakın ol lütfen çünkü nişan gelir gelemez Doğum başlamıyor tecrübe le sabit ben nişanla gittim ama bilmiyordum hemencecik basılamayacağını doktoruna dasın ve panik olma nişandan sonra iki hafta bile oluyormus başlamadığı
Adet olacakmış ağrısı bende de var bi kaç gündür akıntı olmadı. Nişansa da arkadaşların dediği gibi hemen doğum başlamıyormuş sanırım. Doktoruna ulaşabiliyorsan yaz canım bence ona göre hareket edersin.Kızlar az önce lavaboda kahverengi akinti geldi, çözemedim ne olduğunu. Nişan olabilir mi acaba kalbim ağzımdan çıkacak
Merhaba ben kecevi_ hesabından aldım instagramdanMaşallah sıra sıra doğumlar belirlenmiş hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızlar vakti gelen doğuruyorsizler doğurdukça bizlerde de heves heyecan bende her an doğuracak gibi bol sancı kasılma öyle geçiyor günler bakalım daha kaç hafta dayanacak benim junior 35+3 üm biraz daha sıkarsa dişini iyi olcek
Bu kadar kasılmalar sancılar ama bi rahatlıkta var Doğum çantam hala hazır değil ütülüler ya onun rahatlığı var sanırımen fazla eşin getirir diyorum hiç kasmıyorum kızımda öyle olmustu çikolata hediye siparişi tamam kapı süsü hala yok instagramdan sipariş verenler nereden verdiğiniz paylaşırsanız çok sevinirim
Aa iyi fikir bi süre kendmzw cok bakamıycaZ gibi, son günü öyle gecirmek hem iyi hissettrr hemde bi kaç haftayı kurtarırcumartesisinde son bi kez ev temzilettrcem kocam beye ben de arkasında dolanırım sanırım son hazırlkları o gün tamamlarım inşallah diye düşünüyorum.
Bana da 8 gibi gelirsin dedi, benim 1nisanda tahliler falan yapılcal, pazartesi de 9gibi alcaklar galibaayy müthiş neler konusuyoruz, keseden kalp atısından buralara
Adet ağrısı gibi ağrı bastırdı lavaboda, akabinde bu akıntı geldi. Simdilik yattim bekliyorum bakalim ne olacak.
Doktoru aramakta fayda var benceAdet ağrısı gibi ağrı bastırdı lavaboda, akabinde bu akıntı geldi. Simdilik yattim bekliyorum bakalim ne olacak.
Bugün 3 aylık bı bebe sevdim okudum bir sürü nazar değmesin varsa da çıksın diye.Kiyamam okadar küçük ki unutmuşum doğunca çok küçük olduklarını o bile öyle şaşkın şaşkın bakıyordu etrafa.Yok kız 3.5 tan sonra almadı baksana 10-15 gündür aynı kiloda M Masia
Ya doktor sonradan ultrasonda hareketleri çok iyi ciğerleri hareketli desede
Taktım bunu kafaya şimdi
Ama hareketleri gerçekten azaldı yani
Hıçkırık azaldı
Kıpırtı azaldı
Bi lokma yerdim kıpır kıpır olurdu
Şimdi tembel tembel yatıyor
Ama 2 saatte hareket var
Ama sizde benzer şeylerden bahsediyorsunuz sanırım normal
Ayy gelmiş gelmiş hayırlısı olsun.Sag salim hızlıca kuacgina al inşaallah.Kızlar az önce lavaboda kahverengi akinti geldi, çözemedim ne olduğunu. Nişan olabilir mi acaba kalbim ağzımdan çıkacak
Gözün Aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahDogurdum ben kizlarr saat tam 10 da dunyaya geldi guzel kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?