2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar hareketler azaldı mı bebeğin 38-39 larda olanlarda özellikle
Benim diğer haftalara göre bu hafta azaldı canım. Normalde saat başı hareket ederdi muhakkak. Şuan üç saatte bir falan nazlı nazlı bi minimal hareket görüyorum o da arkadaşların dediği gibi poposunu falan ittiriyor sağa dola dönme gibi

5x2 çişli bez oluyor bizde
Teşekkür ederim canım söylediklerini dikkate alacağım

Bu resmen benim oğlan Anca altını açınca uyanıyor

Pazar günü için benimde planım bu
Bana doktorum saat 9 da hastanede ol dedi kaçta girerim ameliyata bilemiyorum.

Maşallah sıra sıra doğumlar belirlenmiş hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızlar vakti gelen doğuruyor sizler doğurdukça bizlerde de heves heyecan bende her an doğuracak gibi bol sancı kasılma öyle geçiyor günler bakalım daha kaç hafta dayanacak benim junior 35+3 üm biraz daha sıkarsa dişini iyi olcek
Bu kadar kasılmalar sancılar ama bi rahatlıkta var Doğum çantam hala hazır değil ütülüler ya onun rahatlığı var sanırım en fazla eşin getirir diyorum hiç kasmıyorum kızımda öyle olmustu çikolata hediye siparişi tamam kapı süsü hala yok instagramdan sipariş verenler nereden verdiğiniz paylaşırsanız çok sevinirim

Kızlar az önce lavaboda kahverengi akinti geldi, çözemedim ne olduğunu. Nişan olabilir mi acaba kalbim ağzımdan çıkacak
Nişan şeffaf kırmızı ve kahve şeklinde geliyormuş Canım ama sakın ol lütfen çünkü nişan gelir gelemez Doğum başlamıyor tecrübe le sabit ben nişanla gittim ama bilmiyordum hemencecik basılamayacağını doktoruna dasın ve panik olma nişandan sonra iki hafta bile oluyormus başlamadığı

Canım normal yeri daraldı o yüzdem hareketler azalıyor ama takipte kal endişelenme Allah’ın izniyle Şafak aydınlık AZ kaldı büyük bulışmaua

Aa iyi fikir bi süre kendmzw cok bakamıycaZ gibi, son günü öyle gecirmek hem iyi hissettrr hemde bi kaç haftayı kurtarır cumartesisinde son bi kez ev temzilettrcem kocam beye ben de arkasında dolanırım sanırım son hazırlkları o gün tamamlarım inşallah diye düşünüyorum.
Bana da 8 gibi gelirsin dedi, benim 1nisanda tahliler falan yapılcal, pazartesi de 9gibi alcaklar galiba ayy müthiş neler konusuyoruz, keseden kalp atısından buralara

Adet ağrısı gibi ağrı bastırdı lavaboda, akabinde bu akıntı geldi. Simdilik yattim bekliyorum bakalim ne olacak.

Kızlar az önce lavaboda kahverengi akinti geldi, çözemedim ne olduğunu. Nişan olabilir mi acaba kalbim ağzımdan çıkacak
Adet olacakmış ağrısı bende de var bi kaç gündür akıntı olmadı. Nişansa da arkadaşların dediği gibi hemen doğum başlamıyormuş sanırım. Doktoruna ulaşabiliyorsan yaz canım bence ona göre hareket edersin.

Merhaba ben kecevi_ hesabından aldım instagramdan

Eklentiler

• 20230315_142836.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 65

Evet şükürler olsun benim de ameliyat öncesi olacakmış tahlillerim. Tahlillerden 1.5 saat kadar sonra alırım demişti doktor.

Az önce bi tane pozitif sezaryen vlog videosu izledim. Bakayım neler yapmışlar hazırlıklar falan dedim. Çok güzel bir videoydu.

Ama İzlerken ağladım devamlı ki ağlak biri de değilim.
ağlamak istemiyorum hiç. Kimse beni ağlarken görmesin. Hiç sevmem. Ciddi ciddi kafama takarım. Ağlayınca burnum akıyo bi de. ameliyat masasında ağlarsam daha fena orda elimizi de kullanamıyoruz anladığım kadarıyla.
Duygusal modumu bi kenara bırakıp cool geçirmek istiyorum süreci
Onu da başarırsam çok iyi olacak.

Bugün 3 aylık bı bebe sevdim okudum bir sürü nazar değmesin varsa da çıksın diye.Kiyamam okadar küçük ki unutmuşum doğunca çok küçük olduklarını o bile öyle şaşkın şaşkın bakıyordu etrafa.

Ayy gelmiş gelmiş hayırlısı olsun.Sag salim hızlıca kuacgina al inşaallah.Bundan sonra gelen sancialr da olsun gözün kasılma sanci say 10/5 dk 1 e düşerse hastaneye gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…