2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
DOktoruna danış Canım ama endişelenme sakin ol benim mesela nişan geldi 3 cm açılmam vardı tüm gece yattım hastanede ve ertesi gün değişen olmadı ama doktor suni sancı verdi şimdi düşünüyorum acaba kendi sancımı beklemek şansım olsa nasıl olrdu haftam 38+0 dı ama dediğim gibi sen sakin kal doktoruna danış için rahat etsin

Ahahah gecen bende bi video izledim salya sumuk agladim yarim saat hic tanimadigim insanlara sonra dedim ben masadada aglarim burnum akar kim silecek burnumu falan fotograflarda burnumda sumukle cikacam falan ahdjfkd herkes ayni seyleri dusunuyo demekki bi deli ben varil saniyordum

kizlar bende sanirim dogum korkusu basladi surekli evde esime 2 hafta sonra karnimi kesecekler hic uzulmuyomusun ? Senin karnini kesseler ne hissedersin? Acaba cokmu kesecekler diye geziyodum ameliyat sirasindada boyle korkup spinal olurken genele falan cevirirken diyede asiri korkuyorum. Normal dogum zaten yapamam e bu cocuk cikmak zorunda bi sekildede valla nolcak bilmiyorum iyice stres oldum acaba midem falanda bu yuzdenmi bulaniyo anlamadim

Kuzum korkman normal sonuçta ameliyat yani ama sonunu düşün çok güzel olacakk bende aşırı korktum o andayken hemen bebeği gördükten sonra uyuttular sonra twkrar uyndım bi daha uyuttular kısa süreli uyutmuşlar meğer. Bak herşey 4 saat içinde normale dönüyor ağrında geçiyor sancında. Sonra yürümeye geçiyorsun çabalıyorsun falan sonraki gün bebek gibisin Allah izin verirse sakinleştirici verirler belki doktorunla öncesinde konuş kuzum.

Ayy deyzeleri ben size yazmayı unuttum bugün oğluşumu sağlık ocağına götürdük dün göbeği düştü diye ve oğluşum çok güzel kilı almış çok şükür öyle mutlu oldum kiiiii sarılığı atlattığımızdan beri zayıflamıştı şimdi çok şükür iyi çok mutluyum. Sürekli emiyoruz. Tek sorum tecrübeli annelere sarılığı atlattık kiloda alıyoruz ama bebenin burnu ve göğüs kısmı birazcık sarı hala bu normal mi? Mavi ışık aldı bir daha olmaz dedi doktor ama neden sarılık tamamen geçmedi ? Ne zaman geçer başına gelen var mı?

Suan sonunu hic dusunemiyorum vallahi sanirim minnosumu kucagima aldiktan sonra unuturum aciyi siziyi ama suan hic kendimi kandiramiyorum surekli ruyalarimda biyerlerimi kesiyolar bicakliyolar falan baya taktim kafaya. Ozellikle doktorada soylemiyorum simdi genel yapalim falan der diye ama napcam bilmiyorumda. Psikolog bi arkadasim var bu hafta onla buluscam belki ise yarar biseyler soyler

Maşallah Canım ne güzel herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim endişelenme annesi sen beslenmesine dikkat etmeye devam et doktorunda sorun yok demiş bir şey olmaz artık Allah’ın iniyle benim kızımda gözlerinden anlaşılıyordu sarılığı zaten besledikçe de senin gibi zamanla geçti gitti seninde zamanla yok okur endişelenme hiç

Kızlar hepinize cok tesekkur ederim tek tek cevap veremiyorum ama Allah razi olsun guzel dualariniz icin hepiniz saglicakla kavusun insallah cok guzel bi duygu Dogumum cok guzel gecti cok sukur spinal anestezi oldum. Ameliyat sirasinda kendimi cok dinlemedim cunku aci hissetmesenizde butun hareketler sarsintilari hissediyosunuz ben surekli dualar okudum sakin basinizin uzerindeki ısıga bakmayin ayna gibi ameliyati gorebilirsiniz basimi yana cevirdim dualar okurken 2 dakika da kizimi cikardilar perdenin ustunden gosterdiler yan tarafta onu temizlediler ben olari izledim. Biraz midem kotu oldu sadece ve usudum ameliyathane soguktu. Sonra kizimi yanagima koyup goturduler benim dikislerim yapildi baya sarsinti hissediyorsunuz ama korkmayin baska seyler dusunun. Toplam 15 dakika falan surmus ameliyat. Odaya geldigimde baya titredim en buyuk sorunum o oldu sonra serumlar ilaclar derken titremem gecti. 10da dogum oldu saat 3 te corba verip sondayi cikarip yurumeye kaldirdilar cok sukur zorlanmadim sonda ve ilk kalkis konusunda baya kotu seyler okumustum hic oyle olmadi cok sukur. Ilk kalkistan sonra bol bol yurudum kendi yaptigim kayisi kompostosunu ictim ve gazimi cikardim bi de gaziniz geldigini hissettiginizde elinizle poponuzu biraz ayirin kolay cikarirsiniz Ay ne uzun yazmisim cok sukur ikimizde iyiyiz yani kendinizi cok korkutmayin Allahin izniyle hersey guzel olucak

Gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah
Ya ne güzel, çok pozitif geçmiş. Tebrik ederim canım süt verebildin mi? Bebişin boyu kilosu ne, kaçıncı haftada doğmuştu :)

Gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah

Ya ne güzel, çok pozitif geçmiş. Tebrik ederim canım süt verebildin mi? Bebişin boyu kilosu ne, kaçıncı haftada doğmuştu :)
Sagol canim tam 38+6 da dogdu 3770 kilo 51 cm son 2 haftadir kilosunu bilmiyodum surpriz oldu yani ultrasonla ayni mi bilemiyorum. Sutum geliyor mu emin degilim emiyor ama ben daha gozumle sut gormedim kakasini yapti ve cisde yapti yeticek kadar biseyler geldi diye dusunuyorum. Gelse de gelmese de surekli vermeye calisiyoruz goguslerim acidi biraz ama aralarda yag falan surup idare ediyorum

Allahımm neler düşünüyoruz neleer cool anne bakalm dogum anı nası gececejk, kendimize gelince yazalm buraya inşallah bu dogum vlogları benim de gündemimde, heralde bircogunu izledm delirdik iyice

Gözün aydın maşallah ne güzel almışsın kucağına yavrunu kısa sürede de toparlarsın inşallah

Maşallah Canım gözün aydın şimdi mis kokulu yavrunla bol bol özlem giderme zamanı geçti gitti kısa sürede de toparlan inşallah ne güzel atlatmışsın süreci darısı bizlerin basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…