- 15 Ağustos 2022
- 312
- 606
- 23
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.261
Sümüksü bir akıntı mıydı, nişan büyük ihtimalleKızlar az önce lavaboda kahverengi akinti geldi, çözemedim ne olduğunu. Nişan olabilir mi acaba kalbim ağzımdan çıkacak
Ahahah gecen bende bi video izledim salya sumuk agladim yarim saat hic tanimadigim insanlaraEvet şükürler olsunbenim de ameliyat öncesi olacakmış tahlillerim. Tahlillerden 1.5 saat kadar sonra alırım demişti doktor.
Az önce bi tane pozitif sezaryen vlog videosu izledim. Bakayım neler yapmışlar hazırlıklar falan dedim. Çok güzel bir videoydu.
Ama İzlerken ağladım devamlıki ağlak biri de değilim.
ağlamak istemiyorum hiç. Kimse beni ağlarken görmesin. Hiç sevmem. Ciddi ciddi kafama takarım. Ağlayınca burnum akıyo bi de.ameliyat masasında ağlarsam daha fena orda elimizi de kullanamıyoruz anladığım kadarıyla.
Duygusal modumu bi kenara bırakıp cool geçirmek istiyorum süreci
Onu da başarırsam çok iyi olacak.
Benim daha yeni 37 oldu canım eskisi gibi değil hareketler azaldıKızlar hareketler azaldı mı bebeğin 38-39 larda olanlarda özellikle
Kuzum korkman normal sonuçta ameliyat yani ama sonunu düşün çok güzel olacakkkizlar bende sanirim dogum korkusu basladisurekli evde esime 2 hafta sonra karnimi kesecekler hic uzulmuyomusun ? Senin karnini kesseler ne hissedersin? Acaba cokmu kesecekler diye geziyodum ameliyat sirasindada boyle korkup spinal olurken genele falan cevirirken diyede asiri korkuyorum. Normal dogum zaten yapamam e bu cocuk cikmak zorunda bi sekildede valla nolcak bilmiyorum iyice stres oldum acaba midem falanda bu yuzdenmi bulaniyo anlamadim
Suan sonunu hic dusunemiyorum vallahiKuzum korkman normal sonuçta ameliyat yani ama sonunu düşün çok güzel olacakkbende aşırı korktum o andayken hemen bebeği gördükten sonra uyuttular sonra twkrar uyndım bi daha uyuttular kısa süreli uyutmuşlar meğer. Bak herşey 4 saat içinde normale dönüyor ağrında geçiyor sancında. Sonra yürümeye geçiyorsun çabalıyorsun falan sonraki gün bebek gibisin Allah izin verirse sakinleştirici verirler belki doktorunla öncesinde konuş kuzum.
Maşallah Canım ne güzel herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim endişelenme annesi sen beslenmesine dikkat etmeye devam et doktorunda sorun yok demiş bir şey olmaz artık Allah’ın iniyle benim kızımda gözlerinden anlaşılıyordu sarılığı zaten besledikçe de senin gibi zamanla geçti gitti seninde zamanla yok okur endişelenme hiçAyy deyzeleri ben size yazmayı unuttum bugün oğluşumu sağlık ocağına götürdük dün göbeği düştü diye ve oğluşum çok güzel kilı almış çok şükür öyle mutlu oldum kiiiiisarılığı atlattığımızdan beri zayıflamıştı şimdi çok şükür iyi çok mutluyum. Sürekli emiyoruz. Tek sorum tecrübeli annelere sarılığı atlattık kiloda alıyoruz ama bebenin burnu ve göğüs kısmı birazcık sarı hala bu normal mi? Mavi ışık aldı bir daha olmaz dedi doktor ama neden sarılık tamamen geçmedi ? Ne zaman geçer başına gelen var mı?
Gözünüz aydınSelam kızlar bugün 6 da sezeryanla kavuştum bebeğime şükür bebeğim iyi benimde biraz ağrılarım var bacaklarımın açılmasını bekliyorum yürüyüş yapıcam emzirmekte zorlanıyorum meme ucu yok silikon meme ucu aldık onunla emziriyorum şimdilik
Ya ne güzel, çok pozitif geçmiş. Tebrik ederim canımKızlar hepinize cok tesekkur ederim tek tek cevap veremiyorum ama Allah razi olsun guzel dualariniz icin hepiniz saglicakla kavusun insallah cok guzel bi duyguDogumum cok guzel gecti cok sukur spinal anestezi oldum. Ameliyat sirasinda kendimi cok dinlemedim cunku aci hissetmesenizde butun hareketler sarsintilari hissediyosunuz ben surekli dualar okudum sakin basinizin uzerindeki ısıga bakmayin ayna gibi ameliyati gorebilirsiniz basimi yana cevirdim dualar okurken 2 dakika da kizimi cikardilar perdenin ustunden gosterdiler yan tarafta onu temizlediler ben olari izledim. Biraz midem kotu oldu sadece ve usudum ameliyathane soguktu. Sonra kizimi yanagima koyup goturduler benim dikislerim yapildi baya sarsinti hissediyorsunuz ama korkmayin baska seyler dusunun. Toplam 15 dakika falan surmus ameliyat. Odaya geldigimde baya titredim en buyuk sorunum o oldu sonra serumlar ilaclar derken titremem gecti. 10da dogum oldu saat 3 te corba verip sondayi cikarip yurumeye kaldirdilar cok sukur zorlanmadim sonda ve ilk kalkis konusunda baya kotu seyler okumustum hic oyle olmadi cok sukur. Ilk kalkistan sonra bol bol yurudum kendi yaptigim kayisi kompostosunu ictim ve gazimi cikardim bi de gaziniz geldigini hissettiginizde elinizle poponuzu biraz ayirin kolay cikarirsiniz Ay ne uzun yazmisim cok sukur ikimizde iyiyiz yani kendinizi cok korkutmayin Allahin izniyle hersey guzel olucak
Sagol canimGözünüz aydınsağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah
Ya ne güzel, çok pozitif geçmiş. Tebrik ederim canımsüt verebildin mi? Bebişin boyu kilosu ne, kaçıncı haftada doğmuştu :)
Allahımm neler düşünüyoruz neleerEvet şükürler olsunbenim de ameliyat öncesi olacakmış tahlillerim. Tahlillerden 1.5 saat kadar sonra alırım demişti doktor.
Az önce bi tane pozitif sezaryen vlog videosu izledim. Bakayım neler yapmışlar hazırlıklar falan dedim. Çok güzel bir videoydu.
Ama İzlerken ağladım devamlıki ağlak biri de değilim.
ağlamak istemiyorum hiç. Kimse beni ağlarken görmesin. Hiç sevmem. Ciddi ciddi kafama takarım. Ağlayınca burnum akıyo bi de.ameliyat masasında ağlarsam daha fena orda elimizi de kullanamıyoruz anladığım kadarıyla.
Duygusal modumu bi kenara bırakıp cool geçirmek istiyorum süreci
Onu da başarırsam çok iyi olacak.
Gözün aydın maşallah ne güzel almışsın kucağına yavrunu kısa sürede de toparlarsın inşallahSelam kızlar bugün 6 da sezeryanla kavuştum bebeğime şükür bebeğim iyi benimde biraz ağrılarım var bacaklarımın açılmasını bekliyorum yürüyüş yapıcam emzirmekte zorlanıyorum meme ucu yok silikon meme ucu aldık onunla emziriyorum şimdilik
Maşallah Canım gözün aydın şimdi mis kokulu yavrunla bol bol özlem giderme zamanı geçti gitti kısa sürede de toparlan inşallah ne güzel atlatmışsın süreci darısı bizlerin basınaKızlar hepinize cok tesekkur ederim tek tek cevap veremiyorum ama Allah razi olsun guzel dualariniz icin hepiniz saglicakla kavusun insallah cok guzel bi duyguDogumum cok guzel gecti cok sukur spinal anestezi oldum. Ameliyat sirasinda kendimi cok dinlemedim cunku aci hissetmesenizde butun hareketler sarsintilari hissediyosunuz ben surekli dualar okudum sakin basinizin uzerindeki ısıga bakmayin ayna gibi ameliyati gorebilirsiniz basimi yana cevirdim dualar okurken 2 dakika da kizimi cikardilar perdenin ustunden gosterdiler yan tarafta onu temizlediler ben olari izledim. Biraz midem kotu oldu sadece ve usudum ameliyathane soguktu. Sonra kizimi yanagima koyup goturduler benim dikislerim yapildi baya sarsinti hissediyorsunuz ama korkmayin baska seyler dusunun. Toplam 15 dakika falan surmus ameliyat. Odaya geldigimde baya titredim en buyuk sorunum o oldu sonra serumlar ilaclar derken titremem gecti. 10da dogum oldu saat 3 te corba verip sondayi cikarip yurumeye kaldirdilar cok sukur zorlanmadim sonda ve ilk kalkis konusunda baya kotu seyler okumustum hic oyle olmadi cok sukur. Ilk kalkistan sonra bol bol yurudum kendi yaptigim kayisi kompostosunu ictim ve gazimi cikardim bi de gaziniz geldigini hissettiginizde elinizle poponuzu biraz ayirin kolay cikarirsiniz Ay ne uzun yazmisim cok sukur ikimizde iyiyiz yani kendinizi cok korkutmayin Allahin izniyle hersey guzel olucak
Ayyy hayırlı uğurlu olsun yaaaDogurdum ben kizlarr saat tam 10 da dunyaya geldi guzel kizim
1 gün önce ismini değiştirmişsin ama her şeyi evde kendin yaptığın için sunumsuz yakalanmamışsın bravooo1 gun once ismini degistirdik
Valla oyle oldu son gece haril haril isim hazirladim1 gün önce ismini değiştirmişsin ama her şeyi evde kendin yaptığın için sunumsuz yakalanmamışsın bravooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?