2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ne yaptın gittin mi doktora Canım inşallah hayırlısı olsun hakkında zamanı gelmiş annesi sana kavuşmak istiyordur artık minik kuş
Su anda nstye bağlandım. Yine vajinal muayene yine yangınlar yine ben aglaya aglaya yaptırdım ama açıklık yokmuş su an. Bebeğin başıni hissediyorum ama açıklık yok dedi. Nstyi bekliyoruz. Surekli parmaklanacak miyiz dayanamiyorum yaa

Canım gözün aydın Allah kolaylık versin canım başlarda ben de emzirirken sıkıntı yaşamıştım hepsi geçti, geçecek

Yaa annesi gibi hamarat bir kuzu mı geldi acaba? Gözün aydın olsun canım, Rabbim hayırlı evlat eylesin
Ben bir şey mi kaçırdım Gülce Sevgi'den vazgeçtiniz sanırım?

Ay olabilir mi öyle bir şey, lütfen olsun çünkü o ve B Birdurumvar heyecanla bekliyorum. Ha bir de VivaLaJuicy , gerçi vivacım mayısta doğursa şaşırmam, en geçlerin piremsesi :d
Ben bi sag salim çıkarayım fa ben dogurursam herkes rahatlicak grubun negstifligi gidince herkes doğurur patır patır

Kızlar bende kontrole geldim şimdi nst ye bağlıyım yatıyorum birazdan doktorun yanına gidicem çatı muayenesi için yine geçen haftaki gibi stres yapıp yaptıramıycam diye çok korkuyorum

Şu an onun stresindeyim birazdan yapılcak benimde

Her yerde bir gaviscon şişem vardı benim de

Kızlar bende kontrole geldim şimdi nst ye bağlıyım yatıyorum birazdan doktorun yanına gidicem çatı muayenesi için yine geçen haftaki gibi stres yapıp yaptıramıycam diye çok korkuyorum
Canım rahat ol ne kadar kasarsan o kadar ağrı olur. Ona odaklanma başka şeyler düşün. Tabi bu doktorun, ebenin elinin hafifliğiyle de o kadar alakalı bir durum ki. Umarım çok kolay geçer

Kızlar nasılsınız? Çok bakamıyorum. Başka doğum yapan oldu mu ya da günü yaklaşan?

Canım rahat ol ne kadar kasarsan o kadar ağrı olur. Ona odaklanma başka şeyler düşün. Tabi bu doktorun, ebenin elinin hafifliğiyle de o kadar alakalı bir durum ki. Umarım çok kolay geçer
İnşallah geöen hafta çok stres yaptığım için erteledi bu haftaya doktorum. Eğer yapamazsak yine sezeryana alcam bak dedi

İnşallah geöen hafta çok stres yaptığım için erteledi bu haftaya doktorum. Eğer yapamazsak yine sezeryana alcam bak dedi
Canım valla ben vajinusmus atlattım. İban oraya odaklanırsan zor olur Başka şeyler düşünmeye çalış etrafı izle nefes egzersizi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…