- 16 Haziran 2020
- 5.096
- 12.064
- 248
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.561
Benim ki üstten ultrasonla baktıkanal muayenesini ultrason ile mi yaptı doktorunuz? El ile ya da vajinal baktı mı? Olan herkese soruyorumyarın muayenem var ve kanala girmiş mi vajinal bakıcam dedi. Sezaryen olacağım için saçma geldi o sebeple soruyorum
Aslında olması gereken o ama bakalım başka bi planı var sanırımBenim ki üstten ultrasonla baktı
Gece sancım oldu Kızlar ama çok sıklaşmadı yani 5 dk ya düşmedi , doktora gideceğim birazdan yoruldum bayaGünaydın kızlar ben bi kaç gündür felaket hastayım üşütme gibi başlayıp hafif gribe döndü doktorum parol içebilirsin dedi onu içince biraz kendime geliyorum gruba ara ara bakıyorum yazmaya çalışıyorum ama çoğu şeyi kaçırdım. Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsindoğum yapmak üzere olan arkadaşlara da Allah kolaylık versin sağlıcakla kavuşun bebeğiyle uğraşan arkadaşlardan da önden bişeyler öğreniyoruz ne mutlu bize
Papatya0593 senin bu gece doğuracağını düşünmüştüm belki de doğurmuşsundur gerçi
Evet benimde 39 oldum ama halen hiç alttan bakılmadi acil bir durum veya nts de sancılar çıkmadıkça bakmıyor galiba38 haftamda nişanımın gelmesiyle acil gidince ilk kez o zaman bakılmıı açılma için ondan önce bakmamıştı ilk gebeliğimde bundanda henüz bakmadı 36 haftadayım Doğum başladığı zamma bakıyorlar genelde öncesindeyse bakanlar olur elbet ama benim duyduğum ve yaşadığım son ana kadar bakılmadığı riskli bi durum yoksa tabi
Benimde öyle olacak galibaİyiyim elhamdülillah hatta önümüzdeki birkaç yıl gelmeyeceğine inanmak üzereyim
Ayy o çatal beni de acaip geriyor hatta keşke normal doğumlar da çatal da değilde sedyeye daha rahat olsa çatal insanı ekstra korkutuyorAslında olması gereken o ama bakalım başka bi planı var sanırımmecbur çıkıcaz çatala
Bence en güzel Doğuma kadar bakmasınlar zaten Doğumda yeterinde bakıyorlarCanım teşekkürler cevabın için. Benimde ilk gebeliğimde açılma ve çatı için kontrol edilmişti. Bu sefer doktorum kanala girdi mi diye bakmak istedi. Sezaryen olacağım içinde değişik geldi
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahKızlar yaklaşık 10 dk dır şeffaf su gibi berrak işiyorum suyum olabilir mi lütfen gören yazsın
Hayırlı güzel doğumlar olsun canım bazen kendi sancılarımız az olabiliyor endişelenme herşey güzel seyreder inşallahGece sancım oldu Kızlar ama çok sıklaşmadı yani 5 dk ya düşmedi , doktora gideceğim birazdan yoruldum baya
hiç sevmiyorum sırf bu yüzden bile sezeryan olmayı düşünebilirim ama ne yapacaksın herşey yolundaysa onceliiimiz normal DoğumEvet benimde 39 oldum ama halen hiç alttan bakılmadi acil bir durum veya nts de sancılar çıkmadıkça bakmıyor galiba
Benimde öyle olacak galiba
Ayy o çatal beni de acaip geriyor hatta keşke normal doğumlar da çatal da değilde sedyeye daha rahat olsa çatal insanı ekstra korkutuyor
Banada saçma geldi sezeryan olunca alttan muane yok diye biliyorum ben
Günaydın hepinize evet gelen suyumdu kızlar 2 cm açıklık ve sancı ile yatış verdi doktor bugün kızım gelecek
Aslında olması gereken o ama bakalım başka bi planı var sanırımmecbur çıkıcaz çatala
Hadi bakalım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin Rabbim canımGünaydın hepinize evet gelen suyumdu kızlar 2 cm açıklık ve sancı ile yatış verdi doktor bugün kızım gelecek
Evet anlamadım bende ama yaptı artıkEvet benimde 39 oldum ama halen hiç alttan bakılmadi acil bir durum veya nts de sancılar çıkmadıkça bakmıyor galiba
Benimde öyle olacak galiba
Ayy o çatal beni de acaip geriyor hatta keşke normal doğumlar da çatal da değilde sedyeye daha rahat olsa çatal insanı ekstra korkutuyor
Banada saçma geldi sezeryan olunca alttan muane yok diye biliyorum ben
Valla hem vajinal ultrason ile baktı hemde parmaklandıkHadi bakalım Allah yardımcın olsun bir avazda kurtul insallah
Kanala girdiyse sezeryan daha zor oluyor sanırım ondan mı bakacak acaba benim de garibime gitti söylerse bize de söyle merak ettik valla
Hayırlı olsun geri sayım başlasın o zamanKızlar 18 Nisan sezaryen randevusu aldık. Bebeğin boynunda kordon varmış hala. Aslında daha geç bir tarih olacaktı ama bayrama denk geldiği için 38+6 olacak. Doktor yeterli dedi.
Canınız yandı mı peki? Sağlıkla kavuşun. Bana doktorum hiç çatı muayenesi yapmadı gerek görmüyorum diyo adamMerhaba kızlar doktor kontrolünden geldim çatala çıktımkanala girmemiş rahim ağzıda normal olduğu için bekleyebiliriz dedi.11 nisan salı günü saat 11 de doğum alınacağım. 38+3 te. İnşallah hepimize hayırlı doğumlar olsun
İlk gebeliğimde çatı muayenesi de olmuştum. Açılmama da bakmışlardı epey canım acımıştıCanınız yandı mı peki? Sağlıkla kavuşun. Bana doktorum hiç çatı muayenesi yapmadı gerek görmüyorum diyo adam
Haberlerini bekliyoruzGece sancım oldu Kızlar ama çok sıklaşmadı yani 5 dk ya düşmedi , doktora gideceğim birazdan yoruldum baya
Yaptı mıEvet anlamadım bende ama yaptı artıkçok geriyor orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?