2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim ki üstten ultrasonla baktı

Günaydın kızlar ben bi kaç gündür felaket hastayım üşütme gibi başlayıp hafif gribe döndü doktorum parol içebilirsin dedi onu içince biraz kendime geliyorum gruba ara ara bakıyorum yazmaya çalışıyorum ama çoğu şeyi kaçırdım. Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğum yapmak üzere olan arkadaşlara da Allah kolaylık versin sağlıcakla kavuşun bebeğiyle uğraşan arkadaşlardan da önden bişeyler öğreniyoruz ne mutlu bize
Papatya0593 senin bu gece doğuracağını düşünmüştüm belki de doğurmuşsundur gerçi

Gece sancım oldu Kızlar ama çok sıklaşmadı yani 5 dk ya düşmedi , doktora gideceğim birazdan yoruldum baya

Evet benimde 39 oldum ama halen hiç alttan bakılmadi acil bir durum veya nts de sancılar çıkmadıkça bakmıyor galiba
İyiyim elhamdülillah hatta önümüzdeki birkaç yıl gelmeyeceğine inanmak üzereyim
Benimde öyle olacak galiba
Aslında olması gereken o ama bakalım başka bi planı var sanırım mecbur çıkıcaz çatala
Ayy o çatal beni de acaip geriyor hatta keşke normal doğumlar da çatal da değilde sedyeye daha rahat olsa çatal insanı ekstra korkutuyor
Banada saçma geldi sezeryan olunca alttan muane yok diye biliyorum ben

Canım teşekkürler cevabın için. Benimde ilk gebeliğimde açılma ve çatı için kontrol edilmişti. Bu sefer doktorum kanala girdi mi diye bakmak istedi. Sezaryen olacağım içinde değişik geldi
Bence en güzel Doğuma kadar bakmasınlar zaten Doğumda yeterinde bakıyorlar doktorumda yakınımız Doğum yaptı o 40 kata kadar doğurmamıştı onda bile son anda baktı bende ona güveniyorum Evet bazen sırf açmamak için insanlar sezeryan seçiyor neden bakmak istedi acaba normal Doğum hemen olacak gibi mi diye bakacak olabilir belkide
Kızlar yaklaşık 10 dk dır şeffaf su gibi berrak işiyorum suyum olabilir mi lütfen gören yazsın
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bence de su gibi çünkü böylesi ancak su gibi geldi bana
Gece sancım oldu Kızlar ama çok sıklaşmadı yani 5 dk ya düşmedi , doktora gideceğim birazdan yoruldum baya
Hayırlı güzel doğumlar olsun canım bazen kendi sancılarımız az olabiliyor endişelenme herşey güzel seyreder inşallah
hiç sevmiyorum sırf bu yüzden bile sezeryan olmayı düşünebilirim ama ne yapacaksın herşey yolundaysa onceliiimiz normal Doğum

Hadi bakalım Allah yardımcın olsun bir avazda kurtul insallah
Günaydın hepinize evet gelen suyumdu kızlar 2 cm açıklık ve sancı ile yatış verdi doktor bugün kızım gelecek

Kanala girdiyse sezeryan daha zor oluyor sanırım ondan mı bakacak acaba benim de garibime gitti söylerse bize de söyle merak ettik valla
Aslında olması gereken o ama bakalım başka bi planı var sanırım mecbur çıkıcaz çatala

VivaLaJuicy nerlerden ya, umarım yenidoğan telaşı yogunlugundan fırsat bulamadıgındandır iyi düşünelm asigocmen canım nasılsın iyi gecti mi doğum, biz oglusumla alısmaya calısıyoruz birbirimize, arada okuyorum byraları ama yazmaya cok fırsatım olmuyo, süt savaşları var herkes gibi birde uykusuzlk

Evet anlamadım bende ama yaptı artık çok geriyor orası

Hadi bakalım Allah yardımcın olsun bir avazda kurtul insallah

Kanala girdiyse sezeryan daha zor oluyor sanırım ondan mı bakacak acaba benim de garibime gitti söylerse bize de söyle merak ettik valla
Valla hem vajinal ultrason ile baktı hemde parmaklandık rahim ağzı ve kanal ölçümü yaptı . İlk doğumumun haftasını sordu kendimi nasıl hissettiğimi sordu ve bekleyebiliriz o zaman şu an almam için bir sebep yok dedi.

Kızlar 18 Nisan sezaryen randevusu aldık. Bebeğin boynunda kordon varmış hala. Aslında daha geç bir tarih olacaktı ama bayrama denk geldiği için 38+6 olacak. Doktor yeterli dedi.
Hayırlı olsun geri sayım başlasın o zaman sezeryanın en güzel tarafı bu ya cok net her sey hazırlıklısınız önceden. Sağsalim kavuşun

Canınız yandı mı peki? Sağlıkla kavuşun. Bana doktorum hiç çatı muayenesi yapmadı gerek görmüyorum diyo adam

Canınız yandı mı peki? Sağlıkla kavuşun. Bana doktorum hiç çatı muayenesi yapmadı gerek görmüyorum diyo adam
İlk gebeliğimde çatı muayenesi de olmuştum. Açılmama da bakmışlardı epey canım acımıştı Bugün ise vajinal ultrason ve sonrasında ufak bir parmaklanma oldu ( özür dileyerek) canım acımadı sadece orası bütünüyle rahatsız edicirahim ağzına ve kanala baktı. Herhalde iyi bişey yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…