- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.681
2 saatte bir canımKaç saate bir için 50 CC dedi
Ya bizimde ilk hafta hep hastanede geçti ve kilo kaybı vardı sarılık yüzğnden zaten küçük doğdu. Eve çıktıktan sonraki günlerde başladı kilo alımı yani 1 haftadan sonra az az almaya başlafı mamasız ama emmeyi öğrendi çünkü. Bozma moralini kuzum bir anda o kadar hızlı büyüyorlar ki bana da derlerdi ama inanmazdım şmdi yenidoğan tulumlarına tam olmaya başladı oğluşum 21. GündeyizBebişlerinizin kaçıncı günden itibaren kilo artışı başladı? İlk 10 günde yüzde 10 kilo kaybı normal deniyor benim oğlum da kaybetti mama takviyesine başladık ama çok gerildim kilo alacak mı diye biraz takıntı yaptım sanırım
Ağda yaparken ışık tutmuşluğum bile varYaa sorma daha yukarı yukarı diretiyor bi yerlerini yavrucum aşağı doğru insene diyorumbizimkiler yolumu bulamıyor acaba aşağıdan ışık falan mı tutsak ışığı görünce gelirler belki
Ya çok sevindim gelmek isteyince geliyormus demek ki işteKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Ben de bazen ağrı yaşıyorum sonra geçiyor. Üzülüyorum geçinceAyy keşke o kadar kolay olsa bi sabah regl ağrısıyla kalkıyorum öğlene geçiyor bütün gün bel fıtığım ağrıyor .Ha doğdu doğacak diyordum şimdi gelmiyor.Vakti bellidir merak etme çok çabalıyorum ama zmaaninda gelecek doğal olarak erken veya geç gelmiyorlarNefes alacakları vakit belli zaten sadece süreci kolaylaştırabiliyoruz.
Ben bunu aktara sordum buralarda bulamazsin internetten al dedi. Nereden aldın sen?Ahududu yaprağı aldım bugün çay yapmak için, denediniz mi onu kızlar
Maşallah canım2 saatte bir canım
Ya bizimde ilk hafta hep hastanede geçti ve kilo kaybı vardı sarılık yüzğnden zaten küçük doğdu. Eve çıktıktan sonraki günlerde başladı kilo alımı yani 1 haftadan sonra az az almaya başlafı mamasız ama emmeyi öğrendi çünkü. Bozma moralini kuzum bir anda o kadar hızlı büyüyorlar ki bana da derlerdi ama inanmazdım şmdi yenidoğan tulumlarına tam olmaya başladı oğluşum 21. Gündeyiz
İnşallahben hala hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum. Sezaryene bile zor kalkıp giderim, çok üşeniyorum
Kızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Hangi ildesin bilmiyorum ama Ankara ulusta İstanbul baharat var ve her çeşit var diye düşünüyorumYa çok sevindim gelmek isteyince geliyormus demek ki iştedoğum hikayeni merak ediyorum.
Ben de bazen ağrı yaşıyorum sonra geçiyor. Üzülüyorum geçinceneyse doğru zamanı biliyorlar onlar beklemedeyiz.
Ben bunu aktara sordum buralarda bulamazsin internetten al dedi. Nereden aldın sen?
Eveeeeet ilk doğum yapan olunca 1. Ay kontrolüne de ilk giden oldummaşallah diyerek anlatayım;
Prematüre dedik ama kızım dışarıda kesinlikle çok iyi gelişmiş, arkadaşlarını yakalamış hatta geçmiş2605 doğdu, 5. Günde 2500 dü. 1. Ayında 3850 geldi. Doktoru inanamadı. 500 gr yeterliydi aslında dedi ama 1350 almış. Buraya hemen maşallahlar gelsin lütfen
Boyu da 48 cm di. Şimdi 55 olmuşburaya da maşallah ben zaten tulumlardan anlıyordum. Kız uzun olacak diye küçük hiç bir şey almamıştık. Prematüre gelince bir sürü prematüre kıyafet almıştık. Onları da 1 hafta giyebildi zaten
Mamayı bırakalım dedi ama ben istemedim. Dün bütün gün mama vermemiştim denemek için. Akşama verdim sadece. 1 damlasını bile ziyan etmedi ve 5 dk da bitirdi dedim. Yani aç kalıyor sanki gibi geldi bana. Şimdilik 1 hafta mama vermeyip deneme yapıcaz, haftaya kontrolde karar vericez nasıl ilerleyeceğimize
Bana da hiç lohusa gibi değilsiniz dedi hahahaha sağ olsunödem falan kalmayınca normal insana döndüm. Kilom da zaten hamile kalmadan önceki kilomun da altına indi
Kalça ultrasonu da normal çıktı, ona da bir maşallahalırım
Her şey yolunda gibi maşallah
İnşallah da böyle devam eder diyelim
Hepimizin bebeği sağlıklı olsun da gerisi gelir zaten
Isık tedavisiyle ciktik cok sukur bugun 5 kusure dusmustu sarilik degeri hepimizin bebisleri hep iyi olsun insallah
Burdan yazalımKazen e madem.
Kazen biz arkadaşımız VivaLaJuicy den haber alamıyoruz. Çok merak ediyoruz doğum a girecekti..bize yardımcı olabilir misiniz.irtibat nosu sizde var ise?
Senin diğer minik ne zaman geliyor eve?1 değil 2 değil tam 41 kere maşallahben de kendi bebişlerimden umuyorum aynı performansı insallah premature minnaklar gerçekten çok güçlü oluyor
Oh gözün aydın canım hadi geçmiş olsun
VivaLaJuicy iyi haberlerle gelsin insallah herşey yolundadır o bi fırsatını bulur yazardı diye düşünüyor insan korkuyor
İnşallahben hala hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum. Sezaryene bile zor kalkıp giderim, çok üşeniyorum
Kızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Yok canım ben bugün gözü sordum 3. Ayda gidecekmişMaşallah maşallah darısı başımıza
Prematüre anneleri size de 1. ay sonunda detaylı göz muayenesi (rop) önerdiler mi? 1. ayı doldurup yaptıran var mı bu muayeneyi?
Ya D destinaa88 nın hastane çantası hazır ama burada birisi en ufak bir ürün yazsa hemen gidip onu da alıyor o yüzden bir türlü kapatamadı fermuarınıBi önceki mesajımı düzenleyemedim mal gibi kaldıburdan devam edeyim
Canım doğum yaptığım gece en son sana cevap yazarken uyuyakalmışım ben, hastanede tlfnu bi elime aldım senin mesajın acık, “bu mesajı görür görmez hastane cantanı hazırla kardeş herşey bi anda oluveriyor” yazacaktım. Üşenmenin doğuma faydası yok destinam
Oy oy oy işte beklenen beybi de geldi sonundacanım insallah çok güzel bi doğum olmuştur hadi bakalım gözünüz aydın bol sütlü emişmeli günler size sağlıkla güzelliklerle büyütün
Sezeryan ile doğum yaptım 6. Günüm bebeğim kuvezde 3 saate bir pompa ile süt sagiriyorum ama 60CC çıkıyor az mı sizce
İçtim biraz önce, bakalım bir faydası olacak mı. Tadı da ot ot, hoşlaşmadım3 gün oldu başlayalı günde iki bardak arada kasılma sanci regl ağrısı yokluyor.Cok bı etkisini göremedim ama rahmi çok iyi besliyormus.Ada çayı da kullanıyorum.Bir iki kez de Hint yağı tükettim bıraktım.Hurma da günde 5,7,9 değişiyor tatlı isteğime göre yiyorum.
Aktardan aldım ben bugün, direkt ilk girdiğimde vardı ortalık yerde, aramadı da öyle kıyıda köşedeBen bunu aktara sordum buralarda bulamazsin internetten al dedi. Nereden aldın sen?
Pazartesi sabah 08.30 da sezaryan planlamıştık. Gece 02.30 da sancılarım başladı kanamam oldu. Hastaneye gittim sabah 06.00 da Dr um geldi 06.26 da doğum gerçekleşti. Dün taburcu olduk hastaneden. Darısı diğer bekleyen herkese olsun inşallah
Kocaman kocaman maşallah size prematüre bebekler daha güçlü oluyorlar ve fark atıyorlar senin kuzucuk ta başarmış Harika haberlerEveeeeet ilk doğum yapan olunca 1. Ay kontrolüne de ilk giden oldummaşallah diyerek anlatayım;
Prematüre dedik ama kızım dışarıda kesinlikle çok iyi gelişmiş, arkadaşlarını yakalamış hatta geçmiş2605 doğdu, 5. Günde 2500 dü. 1. Ayında 3850 geldi. Doktoru inanamadı. 500 gr yeterliydi aslında dedi ama 1350 almış. Buraya hemen maşallahlar gelsin lütfen
Boyu da 48 cm di. Şimdi 55 olmuşburaya da maşallah ben zaten tulumlardan anlıyordum. Kız uzun olacak diye küçük hiç bir şey almamıştık. Prematüre gelince bir sürü prematüre kıyafet almıştık. Onları da 1 hafta giyebildi zaten
Mamayı bırakalım dedi ama ben istemedim. Dün bütün gün mama vermemiştim denemek için. Akşama verdim sadece. 1 damlasını bile ziyan etmedi ve 5 dk da bitirdi dedim. Yani aç kalıyor sanki gibi geldi bana. Şimdilik 1 hafta mama vermeyip deneme yapıcaz, haftaya kontrolde karar vericez nasıl ilerleyeceğimize
Bana da hiç lohusa gibi değilsiniz dedi hahahaha sağ olsunödem falan kalmayınca normal insana döndüm. Kilom da zaten hamile kalmadan önceki kilomun da altına indi
Kalça ultrasonu da normal çıktı, ona da bir maşallahalırım
Her şey yolunda gibi maşallah
İnşallah da böyle devam eder diyelim
Hepimizin bebeği sağlıklı olsun da gerisi gelir zaten
Bugün hep senin için girdim akşama kadar giremedim kesin doğurdu papatya dedim gerçektken doğmuşKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Bende bir kere unuttum sogumustu ısıtmadan içtim ııı oldumİçtim biraz önce, bakalım bir faydası olacak mı. Tadı da ot ot, hoşlaşmadım
Aktardan aldım ben bugün, direkt ilk girdiğimde vardı ortalık yerde, aramadı da öyle kıyıda köşede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?