2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kaç saate bir için 50 CC dedi
2 saatte bir canım
Ya bizimde ilk hafta hep hastanede geçti ve kilo kaybı vardı sarılık yüzğnden zaten küçük doğdu. Eve çıktıktan sonraki günlerde başladı kilo alımı yani 1 haftadan sonra az az almaya başlafı mamasız ama emmeyi öğrendi çünkü. Bozma moralini kuzum bir anda o kadar hızlı büyüyorlar ki bana da derlerdi ama inanmazdım şmdi yenidoğan tulumlarına tam olmaya başladı oğluşum 21. Gündeyiz

Yaa sorma daha yukarı yukarı diretiyor bi yerlerini yavrucum aşağı doğru insene diyorum bizimkiler yolumu bulamıyor acaba aşağıdan ışık falan mı tutsak ışığı görünce gelirler belki
Ağda yaparken ışık tutmuşluğum bile var o da fayda etmedigine göre çok zorlamamak gerek canları ne zaman isterse o zaman gelirler

Kızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Ya çok sevindim gelmek isteyince geliyormus demek ki işte doğum hikayeni merak ediyorum.
Ben de bazen ağrı yaşıyorum sonra geçiyor. Üzülüyorum geçince neyse doğru zamanı biliyorlar onlar beklemedeyiz.
Ahududu yaprağı aldım bugün çay yapmak için, denediniz mi onu kızlar
Ben bunu aktara sordum buralarda bulamazsin internetten al dedi. Nereden aldın sen?

Maşallah canım inşallah biz de başlamışızdır kilo almaya yarın ölçülecek

Hangi ildesin bilmiyorum ama Ankara ulusta İstanbul baharat var ve her çeşit var diye düşünüyorum

1 değil 2 değil tam 41 kere maşallah ben de kendi bebişlerimden umuyorum aynı performansı insallah premature minnaklar gerçekten çok güçlü oluyor

Oh gözün aydın canım hadi geçmiş olsun
Isık tedavisiyle ciktik cok sukur bugun 5 kusure dusmustu sarilik degeri hepimizin bebisleri hep iyi olsun insallah

VivaLaJuicy iyi haberlerle gelsin insallah herşey yolundadır o bi fırsatını bulur yazardı diye düşünüyor insan korkuyor
Burdan yazalım Kazen e madem.
Kazen biz arkadaşımız VivaLaJuicy den haber alamıyoruz. Çok merak ediyoruz doğum a girecekti..bize yardımcı olabilir misiniz.irtibat nosu sizde var ise?

Senin diğer minik ne zaman geliyor eve?

Bi önceki mesajımı düzenleyemedim mal gibi kaldı burdan devam edeyim

Canım doğum yaptığım gece en son sana cevap yazarken uyuyakalmışım ben, hastanede tlfnu bi elime aldım senin mesajın acık, “bu mesajı görür görmez hastane cantanı hazırla kardeş herşey bi anda oluveriyor” yazacaktım. Üşenmenin doğuma faydası yok destinam
İnşallah ben hala hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum. Sezaryene bile zor kalkıp giderim, çok üşeniyorum

Oy oy oy işte beklenen beybi de geldi sonunda canım insallah çok güzel bi doğum olmuştur hadi bakalım gözünüz aydın bol sütlü emişmeli günler size sağlıkla güzelliklerle büyütün
Kızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta

Ya D destinaa88 nın hastane çantası hazır ama burada birisi en ufak bir ürün yazsa hemen gidip onu da alıyor o yüzden bir türlü kapatamadı fermuarını alma diyorum dinletemiyorum. Belki de dinletiyordumdur bilemedim

Canım ben de sezeryan doğum yaptım bebeklerimi emziremiyorum şimdilik sağıp veriyorum 3-4 saatte 50-60-70 civarı çıkıyor. Kilosuna göre veriyorlardır az gelse mama takviyesi yapalım derler benim 2370 oğluma 3 saatte 1 50 cc veriyorum.
Sezeryan ile doğum yaptım 6. Günüm bebeğim kuvezde 3 saate bir pompa ile süt sagiriyorum ama 60CC çıkıyor az mı sizce

İçtim biraz önce, bakalım bir faydası olacak mı. Tadı da ot ot, hoşlaşmadım

Ben bunu aktara sordum buralarda bulamazsin internetten al dedi. Nereden aldın sen?
Aktardan aldım ben bugün, direkt ilk girdiğimde vardı ortalık yerde, aramadı da öyle kıyıda köşede

Nare196 ve VivaLaJuicy kızlar ses verin lütfen. Valla rüyalarıma girmeye başladı.
Pazartesi sabah 08.30 da sezaryan planlamıştık. Gece 02.30 da sancılarım başladı kanamam oldu. Hastaneye gittim sabah 06.00 da Dr um geldi 06.26 da doğum gerçekleşti. Dün taburcu olduk hastaneden. Darısı diğer bekleyen herkese olsun inşallah

Kocaman kocaman maşallah size prematüre bebekler daha güçlü oluyorlar ve fark atıyorlar senin kuzucuk ta başarmış Harika haberler
Bugün hep senin için girdim akşama kadar giremedim kesin doğurdu papatya dedim gerçektken doğmuş maşallah gözün aydın haberlerini bekliyoruz canım en kısa zamanda heyecanla

Kızlar kanala girdiğini girenler nasıl anlıyor benim kuzucuk baş aşağı baya aşağılarda en alt bölgede hissediyorum ve şekilden şekle giriyor basenden hareketleriyle acıtıyor bile abartmıyorum ve 30 haftadan beri düzensiz bazen daha çok bazen az sancım oluyor sancı geldiğinde göğsüm daralıyor karnım taş gibi oluyor ve kısa sürede geçiyor haftalardır böyle bu sancıyla yaşamaya öğrendim 36+3 oldum sizler doğurdukça bende heyecanlanıyorum hayırlaııyla bizden yaşarız inşallah

İçtim biraz önce, bakalım bir faydası olacak mı. Tadı da ot ot, hoşlaşmadım

Aktardan aldım ben bugün, direkt ilk girdiğimde vardı ortalık yerde, aramadı da öyle kıyıda köşede
Bende bir kere unuttum sogumustu ısıtmadan içtim ııı oldumSicakken içiliyor bı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…