- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.701
Göğsünde ferahlama oluyor nefes alırken, mide yanması şikayetleri azalıyor,leğen kemiklerinde ve vajinada baskı,arada rahim ağzında acı, kasıkların şişiyor dışarıdan farkediliyor.Birkaci veya hepsi de yaşanabiliyor.Kızlar kanala girdiğini girenler nasıl anlıyor benim kuzucuk baş aşağı baya aşağılarda en alt bölgede hissediyorum ve şekilden şekle giriyor basenden hareketleriyle acıtıyor bile abartmıyorum ve 30 haftadan beri düzensiz bazen daha çok bazen az sancım oluyor sancı geldiğinde göğsüm daralıyor karnım taş gibi oluyor ve kısa sürede geçiyor haftalardır böyle bu sancıyla yaşamaya öğrendim 36+3 oldum sizler doğurdukça bende heyecanlanıyorum hayırlaııyla bizden yaşarız inşallah
İnşallah kuzum bizim ilk sarılık tedavisi olup eve çıktıktan 3 gün sonra gittğimizde sadece 45 gram almıştı yine çok azdı sevinememiştim ama üzülmedim de doktorum vermeyip alması iyi birşey devam böyle daha çok alacak demişti çok şükür o zamandan beride öyle oldu pes etmeden emzirip yada mamayla besleniyorsa mamaya devam toparlanıyorMaşallah canıminşallah biz de başlamışızdır kilo almaya yarın ölçülecek
OyyyyKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Maşallah maşallah darısı başımıza
Prematüre anneleri size de 1. ay sonunda detaylı göz muayenesi (rop) önerdiler mi? 1. ayı doldurup yaptıran var mı bu muayeneyi?
Bebişlerinizin kaçıncı günden itibaren kilo artışı başladı? İlk 10 günde yüzde 10 kilo kaybı normal deniyor benim oğlum da kaybetti mama takviyesine başladık ama çok gerildim kilo alacak mı diye biraz takıntı yaptım sanırım
Senin diğer minik ne zaman geliyor eve?
Sezeryan dogum yapan annisler 2 takim pijama yettimi benim bi gecelik bi alt ust pijamam var bi tanede evde giyerim diye aldim onu koymadim sizce 2 tane yetermi
Ben de başladım bir hafradır içiyorum ama nasıl bi etki görmem lazım bilmiyorumAhududu yaprağı aldım bugün çay yapmak için, denediniz mi onu kızlar
Tüm tuşlara basıyoruz, hayırlısı artıkBen de başladım bir hafradır içiyorum ama nasıl bi etki görmem lazım bilmiyorum
Aynen bize de aynıları söylendi inşallah sağlıkla geçerler o testleri deBenim oğlum yoğun bakımdan cıkacağında hemşireler arayıp almışlar sağolsunlar 1 ay sonrasına. Bir de farklı bir işitme testine girmeleri gerekiyormus 6. Ayda onu da her hastanede yaptıramıyormusuz belli referans merkezleri varmış.
3000 gram doğdu 8. günde 2740 grama inmişti. Şu an ne durumda bilmiyorum yarın ölçtüreceğiz. Hangi mamayı kullandınız? Ben hipp combiotic almıştım onu kullanıyorum doktor istediğinizi kullanabilirsiniz dedi. 3 saatte bir her emzirmeden sonra 30 cc mama takviyesi yapın dedi şu an öyle yapıyoruz umarım işe yaramıştırCok normal canım kaç kilo senin bebiş? Bize yogun bakımda bi mama aldırdılar o cok güzel toparlıyomus bebekleri anne sütüne katıyoruz, küvözdeki oğluma da aynı sekilde.
Demek doğuma gitmeden bile beni düşündünBi önceki mesajımı düzenleyemedim mal gibi kaldıburdan devam edeyim
Canım doğum yaptığım gece en son sana cevap yazarken uyuyakalmışım ben, hastanede tlfnu bi elime aldım senin mesajın acık, “bu mesajı görür görmez hastane cantanı hazırla kardeş herşey bi anda oluveriyor” yazacaktım. Üşenmenin doğuma faydası yok destinam
Oy oy oy işte beklenen beybi de geldi sonundacanım insallah çok güzel bi doğum olmuştur hadi bakalım gözünüz aydın bol sütlü emişmeli günler size sağlıkla güzelliklerle büyütün
Ahahaha valla dinliyorum. Bakıyorum ama almıyorum, o da ÜşengeçliktenYa D destinaa88 nın hastane çantası hazır ama burada birisi en ufak bir ürün yazsa hemen gidip onu da alıyor o yüzden bir türlü kapatamadı fermuarınıalma diyorum dinletemiyorum. Belki de dinletiyordumdur bilemedim
Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsünPazartesi sabah 08.30 da sezaryan planlamıştık. Gece 02.30 da sancılarım başladı kanamam oldu. Hastaneye gittim sabah 06.00 da Dr um geldi 06.26 da doğum gerçekleşti. Dün taburcu olduk hastaneden. Darısı diğer bekleyen herkese olsun inşallah
Oh oh az kalmış, tez zamanda kavuşacaksınızBenim oğlum yoğun bakımdan cıkacağında hemşireler arayıp almışlar sağolsunlar 1 ay sonrasına. Bir de farklı bir işitme testine girmeleri gerekiyormus 6. Ayda onu da her hastanede yaptıramıyormusuz belli referans merkezleri varmış.
Cok normal canım kaç kilo senin bebiş? Bize yogun bakımda bi mama aldırdılar o cok güzel toparlıyomus bebekleri anne sütüne katıyoruz, küvözdeki oğluma da aynı sekilde.
Canım baya toparlamıs minik adamım 1775 doğmuştu 1920 olmuş bugün 2 kiloyu geçtikten sonra her an cıkarabilirler heralde artık
Canım batikon falan oluyo sızıntı olur bişey olur diye ben 3 takım aldım. Tam iyi geldi. 2 takım da yeterdi aslında ama ben azcık huyluyum.
Benim bebişin duruş şekli başı kanalda, beli göbeğimin oralarda poposu göbeğimin biraz üstünde solda, ayakları sağ tarafta kaburgamı tekmelemekle meşgul.Kızlar kanala girdiğini girenler nasıl anlıyor benim kuzucuk baş aşağı baya aşağılarda en alt bölgede hissediyorum ve şekilden şekle giriyor basenden hareketleriyle acıtıyor bile abartmıyorum ve 30 haftadan beri düzensiz bazen daha çok bazen az sancım oluyor sancı geldiğinde göğsüm daralıyor karnım taş gibi oluyor ve kısa sürede geçiyor haftalardır böyle bu sancıyla yaşamaya öğrendim 36+3 oldum sizler doğurdukça bende heyecanlanıyorum hayırlaııyla bizden yaşarız inşallah
Gözün aydın sağlıcakla bol anne sütüyle büyüsünPazartesi sabah 08.30 da sezaryan planlamıştık. Gece 02.30 da sancılarım başladı kanamam oldu. Hastaneye gittim sabah 06.00 da Dr um geldi 06.26 da doğum gerçekleşti. Dün taburcu olduk hastaneden. Darısı diğer bekleyen herkese olsun inşallah
Aynen bize de aynıları söylendi inşallah sağlıkla geçerler o testleri de
3000 gram doğdu 8. günde 2740 grama inmişti. Şu an ne durumda bilmiyorum yarın ölçtüreceğiz. Hangi mamayı kullandınız? Ben hipp combiotic almıştım onu kullanıyorum doktor istediğinizi kullanabilirsiniz dedi. 3 saatte bir her emzirmeden sonra 30 cc mama takviyesi yapın dedi şu an öyle yapıyoruz umarım işe yaramıştır
Valla ben de sizin gibi bebeğe yoğunlaştığından ya da sezaryen ağrısı vs olduğundan girmemiştir diyordum ama artık telaşlanıyorum.VivaLaJuicy şimdiye kadar bebeğinle ilgilendiğin için buralara uğrayamamışsındır diye düşündüm hep ama artık endişelenmeye başladım
Maalesef hiç hatırlamıyorum çok fazla detay vermiyorduValla ben de sizin gibi bebeğe yoğunlaştığından ya da sezaryen ağrısı vs olduğundan girmemiştir diyordum ama artık telaşlanıyorum.Umarım her şey yolundadır. Hiç hastane ya da doktoru hakkında bilgi vermiş miydi topicte, belki oraya giden başka bir arkadaşımız daha vardır?
benimkise baş aşağı ama kanalda mı onu anlamıyorumBenim bebişin duruş şekli başı kanalda, beli göbeğimin oralarda poposu göbeğimin biraz üstünde solda, ayakları sağ tarafta kaburgamı tekmelemekle meşgul.Açıkçası ben anlamamıştım bebeğin döndüğünü doktor duruş şeklini açıklayana kadar. Nst’ye girdiniz mi hiç? Cihazın bir parçasını zaten kalbine yakın takıyor. Oradan tahmin edilir az çok duruş şekli. Benim de sizin gibi şu an sancı ama Nst’de çok çıkmıyor dün gittiğimde en fazla 38 filan oldu. Evde yalancı kasılmalar yaşıyorum bazen, bizim haftalarda normal sanırım. Sizin ikinci bebekti sanki, bence haftasından erken gelebilir.
Acaba attığı mesajları geçmişe dönük baksak bi bilgi edinir miyiz bende merak etmeye başladım çok yoğun geçiyorsa teli eline alamadı mı yada doğumumu zordu inşallah geçici küçük detaylı sorunlardır iyi düşünüp iyi olsun dua edelimMaalesef hiç hatırlamıyorum çok fazla detay vermiyordu
Sayfasına da erişim kısıtlı bakayım dedim ama göremedim bir şeyVivaLaJuicy şimdiye kadar bebeğinle ilgilendiğin için buralara uğrayamamışsındır diye düşündüm hep ama artık endişelenmeye başladım
Bende kötü düşünmek istemiyorum ama insanın aklına binbir şey geliyor çok moralim bozuldu her buraya girdiğimde hızlı hızlı aşağı iniyorum onun yazdığını görmek için. Bende artık yoğunluktan flan diye düşünmüyorum çünkü baya aktifti o da bizim gibi illaki girip birşey yazardı kaç gün geçti.. tek iyi ihtimal telefonu çalınmış, kırılmış, bozulmuş olsun bi onu düşününce rahatlıyorum. Ama inşallah öyledir yazar da buraya, sonra hepimiz bi nerdeydin sen diye kızar sonra rahatlarızMaalesef hiç hatırlamıyorum çok fazla detay vermiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?